Elwyn Arthendálion


Tänne kaikki hahmot, jotka ovat haltioiden puolella.

Valvojat: Crimson, Ivy

Avatar

Porvari
Porvari

Viestit: 705

Liittynyt: Pe Syys 10, 2010 2:40

Viesti Pe Syys 10, 2010 8:25

Elwyn Arthendálion

Elwyn Arthendálion

Nimi: Elwyn Nenérth Arthendálion
Ikä: 298, ulkoisesti 24
Skp: Nainen
Rotu: Haltia
Puolue: Haltiat
Ammatti: Sotilas Sinisessä kuiskauksessa
Suuntautuminen: Hetero

Ulkonäkö

Kasvokuva

Ensimmäisenä huomio voi kiinnittyä naisen hopean värisiin pitkiin, suhkot suoriin hiuksiin, jotka yltävät melkein alavatsan seudulle. Otsatukka on leikattu hieman ”revittyyn” tyyliin. Iho on hyvin kalpea ja vaalea. Huulet ovat tasaiset, ei leveät, kapeat tai kovinkaan runsaat. Terveellistä, luonnollista punasävyä niistä löytyy joten kuten. Kulmakarvat ovat hieman tummemmat kuin hiusten väri, ne ovat enemmänkin tummanharmaat. Nenä on naisellisen kapea ja pitkä, kasvot haltiamaisen kapeat. Ruumiltaan Elwyn on tyypillinen haltianainen, paitsi mitä nyt vähän enemmän lihaksia omaakin. Pituutta löytyy 172 cm ja muuten keho on solakka ja timmi. Paljaassa selässä on lukuisat pitkät arvet, muutamat jaloissa. (Lisää menneisyydestä)

Elwynin silmät ovat eriväriset; vasen on vaaleansininen ja oikea tummanpunainen. Kyseessä ei ole varsinainen tai perinteinen heterokromia, aikaisemmin myös oikea silmä on ollut vaaleansininen. Haltian oikea silmä vahingoittui eräässä taistelussa, mutta lääkärin sanojen mukaan se ei sokeutuisi, mikäli se pian parannettaisiin ja näin tehtiin. Operaatio ei ollut mitenkään helppo, mutta Elwynin silloisen ammatin (palkkamurhaaja) kannalta täysi näkö olisi kultaa. Silmä värjäytyi kuitenkin tummanpunaiseksi, jonka todennäköisemmäksi syyksi todettiin erilainen melaniin tuotanto, joka käynnistyi operaation jälkeen. Siitä huolimatta Elwynillä on täysi näkö molemmissa silmissä.

Kasvoissa oleva pieni tummansininen maalaus oikean silmän alla on eräänlainen ”tunnus” Elwynin ja tämän siskon Nadalen välillä. Pikkusiskolla se on tummanvioletti ja puolestaan vasemman silmän alla.

Vaatetus:

Sinisen kuiskauksen taisteluasu
Vapaa-ajan asu (tulossa!)

Luonne

Elwynin lapsuudessa ei kuria tai hyviä tapoja säästelty, josta syystä nainen on pitänyt kohteliaat tapansa. Sosiaalinen puoli on pieni, hän viihtyy enemmän omissa oloissaan kuin ihmisjoukossa. Päättäväisyyttä tai suurta epävarmuutta tuolta ei puutu. Vaikkei haltiasta huokukaan lämpöä tai helposti lähestyttävän merkkiä, ei tuo kuitenkaan suhtaudu kaikkeen negatiivisesti tai vähättelevästi. Sitä voisi kutsua enemmän realistisuudeksi. Ennen kaikkea haltia ajattelee kantansa asioihin järjellä, eikä liiemmin pelkää tuoda omia mielipiteitään esille. Vaikka siis häntä voi hijaiseksi kutsua, avaa hän suunsa tarpeen tullen, eikä sieltä yleensä saa kuulla tyhjänpäiväistä potaskaa. Ääni on usein tasapaksu, mutta sillä tuo enemmän viestittää tunteitaan kuin ilmeillään.

Hiljaisia henkilöitä sanotaan usein myös hyviksi kuuntelijoiksi, se pitää osittain paikkansa Elwynin suhteen. Hän kuuntelee mielellään sitä, joka on jollain tasolla hänelle tärkeä. Joskus saattaa näyttää siltä, ettei haltia noteeraa toista ollenkaan, mutta tosiasiassa pohtiikin tämän tilannetta ja antaa yllättäen esim. murheisiin mahdollisia neuvoja. Jos siis Elwynin pitäisi valita, ollako kuuntelija vai puhelias, taipuu tuo reippaasti ensimmäisen puoleen. Itsestään nainen puhuu harvoin, sillä olettaa, ettei se moniakaan kiinnosta, etenkin menneisyys on hyvin arka puheenaihe.

Haltiasta löytyy myös yllättäviä puolia, vaikka tuo antaakin itsestään niin kylmänoloisen kuvan. Nimettömänä Elwyn taistelee orjuutta ja naisten ala-arvoisuutta vastaan. Vaikka Elwynin työhön kuuluu elämien riistäminen, osaa tähänkin seikkaan tuo suhtautua sopusuhtaisesti. Hän arvostaa elämää, mutta sota on sotaa. Elämä pitää käyttää siten miten tahtoo, ei toisen pakotettavana eli esim. orjuutena. Tuo toivoo toimivansa naissotilaana jonkinnäköisenä esimerkkinä kaikille, jotka haluavat erottaa naisten ja miesten työt ja asemat. Vastoin ehkä olettamuksia, Elwyn ei vihaa lapsia tai suhtaudu heihin välinpitämättömästi. Eihän tuo tietenkään lasta itselleen toivo, mutta on kuitenkin kiinnostunut heidän terveydestään. Näitä asioita haltia tuo hyvin harvoin ilmi.

Elwyn ei luota keneen tahansa helposti, mutta kun jollekin sen luottamuksen antaa, odottaa tämä saavansa samanlaisen osoituksen itselleen. Haltia arvostaa rehellisyyttä ja pitää suorasta puheesta. Uskollisen ja hyvän ystävän tuosta saa, mikäli vain malttaa olla kärsivällinen, vaaditaan paljon, että nainen ylipäätään rentoutuu täysin jonkun seurassa. Tuo suhtautuu aina kaikkiin uusiin tuttavuuksiin varautuneesti, mutta pitää turhat ennakkoluulot kurissa. Juoruiluja tuo ei siedä, asiat hoidetaan kasvotusten, mikäli jotain sanottavaa on, eikä selän takana. Tämä pätee myös sotilaan lähimmäisiin, joille hän on ehdottoman lojaali, eikä pelkää puolustaa näitä. Elwyn tietää, ettei ole hyvä sitomaan uusia ystävyyssuhteita, joten hän haluaa pitää ne vähäisetkin lähellään keinolla millä hyvänsä ja turvassa.

Nainen osaa suuttua, haastaa riitaa, mutta arvostaa sopua. Yleensä hän ei ota tulta pienistä naljailuista, joiden on vain tarkoitus saada hänet ärsyyntymään. Se riippuu ihan asiasta, jota tälle kyseenalaistetaan, Elwyn osaa nimittäin myös naljailla takaisinkin samalla mitalla tai puolustamaan itseään. Väkivaltaisuuteen tuo ei turvaudu ensisijaisesti, vaikka osaisikin tehdä kantansa hyvin selväksi sen avulla. Sen yleensä huomaa, milloin Elwyn aikoo suuttua, joko ilmeestä tai viimeistään matalan uhkaavasta äänensävystä. Hän siis kuitenkin haluaa varoittaa, että mahdolliselta turhalta konfliktilta vältyttäisiin. Usein nainen on se, joka ei tee ensimmäisenä sopuehdotusta. Se että joku toinen sen aloittaa, viestittää haltialle, että toinen osapuoli haluaakin säilyttää välinsä tuon kanssa, mikä lisää Elwynin puolelta arvostusta toiselle. Tässä tapauksessa nainen on valmis sovittelemaan. Mikäli tuota tai hänen lähimmäistään luokataan verisesti, voi olla, ettei anteeksiantoa niin helposti tipukaan.

Menneisyys

Arthendálion pieneen perheeseen kuului aluksi vain tyttö lapsi ja tämän vanhemmat. He asuivat kylässä kaukana pohjoisessa. Kylässä suurin piirtein kaikki tunsivat toisensa ja vetivät usein yhtä köyttä. Perheen pää, Darém esimerkiksi oli huipputasoinen sotilas, joka piti kylän asukkaita turvassa muiden sotilaiden kanssa. Hänen vaimonsa Aldea oli taas tyypillinen kotirouva, joka hoiti lapset ja kodin askareet. Darém oli toivonut esikoisensa olevan poika, jolloin tämä olisi voinut kouluttaa tästä samanlaisen taistelijan kuin mikä itse oli. Valitettavasti näin ei käynyt ja tyttö lapsen nimeksi kastettiin Elwyn. Isä purki pettyneisyyttään viattomaan lapseen, jota tuo kohtelikin välinpitämättömästi. Lopulta mies nieli kiukkunsa kuullessaan, että vaimonsa odotti jälleen lasta, rukoilut tulivat taas tavaksi. Jos Elwyn olisi käyttäytynyt kuten pienten naisten alkujen kuului, olisi Darém kohdellut tätä paremmin. Perheen pää kun ei tullut ajatelleeksi, että Elwyn oli perinyt tältä enemmän kuin mitä odotti. Tyttöä ei kiinnostanut ompelut tai nuket vaan puumiekoilla taistelu kylän poikien kanssa.

Elwyn oli perinyt muutakin, nimittäin esi-isiltään. Kylä sijaitsi lumihuippuvuorien juurella, joiden kätköissä on entisaikoina asunut niin kutsuttuja ”voimakkaampia” haltioita. Heidän taitonsa eivät loppuneet vain miekan käyttöön vaan monet hallitsivat kylmän sään loitsuja. Nämä olivat kuitenkin vain synnyinnäisiä tapauksia, joita ei siis voinut opettaa sille, jolla ei tätä perimää ollut. Tästä syystä heitä ei montaa olekaan enää elossa. Juuri tämä perimä on hyppinyt monen sukupolven ohi ja on asettunut Arthendálion perheeseen, heidän esikoiseensa. Tämä huomattiin Elwynin käyttäytymisestä ja siitä, että vahingossa käyttikin loitsuja. Totta kai kylässä alkoi kiertää tämäkin tieto, josta syystä kylän vanhimmat tähän tykästyivät. Asiasta ei kuitenkaan sen enempää huudeltu tai lasta tuijotettu, häntä ei syrjitty, väheksytty tai oltu kateellisia sen takia. Siitä huolimatta Elwynistä tuntui, että hän oli se ulkopuolinen, siksi tämä pitikin loitsut kurissa. Hän ei halunnut poiketa muista.

Vaikka Darém lainlöi isän velvollisuuksia, rakasti Aldea tytärtään niin kuin äidin kuului. Valitettavasti perheen pää oli iskostanut selkeät säännöt kumppanilleen, ettei tämä käynyt vastustamaan miestään. Aldea oli liian hyväuskoinen miestään kohtaan, mutta heidän liittonsa oli siitä huolimatta vahva. Äidin mielestä Elwyn sai leikkiä vapaasti poikien kanssa, hänhän oli vasta lapsi, jonka pitäisi saada onnellinen lapsuus. Eihän tietenkään Darém halunnut menettää lastaan, kyllähän suvulle piti ainakin yksi jatkaja löytyä.

Toinen lapsi syntyi, eikä isän rukouksiin oltu taaskaan vastattu, sillä tyttöhän sieltä tulla tupsahti. Nadale oli ilmeisesti perinyt äidiltään enemmän sitä alistuneisuutta kuin Elwyn, joten tämä teki kaiken mitä isä käski. Siksi Darém kohteli paremmin Nadalea. Elwyniä koiteltiin henkisesti jo lapsena. Hän ei voi unohtaa isänsä kivikovia kasvoja, sitä syyttävää sormea, joka osoitti aina häneen. Moni luulisi, että tämä vain vihasi ja vihaa edelleen isäänsä. Näin ei aivan kuitenkaan ole, Elwyn ihaili isänsä päättäväisyyskykyä, rohkeutta ja etenkin niitä taistelutaitoja. Koskaan hän ei vain ymmärtänyt isäänsä, eikä ymmärrä tänäkään päivänä. Isän suosion osoitus Nadalea kohtaan ei haitannut isosiskoa. Elwyn ja Nadale olivat hyvin läheisiä ja ovat edelleen.

Vuosia myöhemmin Elwynin tultaessa teini-ikään alkoi kylällä kuulua juttua kadonneista lapsista. Vartiointia kiristettiin, eikä kenelläkään ollut aavistusta, kuka tai ketkä kaappaajat olivat. Monet syyttivät tietenkin ensimmäisenä ihmisiä, mutta mitään todisteita ei ollut. Eräänä illan hämärässä Elwyn joutui uhriksi. Ei olisi sittenkään kannattanut niinä aikoina lähteä yksin ulos. Hän muistaa elävästi, kuinka neljä tummanoloista hahmoa tulivat ja löivät hänet tainnoksiin. Seuraavana mitä hän näki herättyään, oli pieni, kolkko ja likainen huone, jossa muitakin lapsista teini-ikään heräili yksi toisensa jälkeen yhtä ihmettelevänä kuin Elwyn. Tunkkainen, kuuma, ällöttävä haju pisti jostain nenään ja ainainen yhtäjaksoinen paukkuminen kuului jostain. Huoneessa ei ollut ikkunan ikkunaa ja pian joku alkoikin nyyhkiä. Äkkiä ovi pamahti auki ja sisään marssi kaksi kookkaan oloista miestä, toinen oli tummenpi ihoinen.
”Liikettä!” ja siitäpä kaikki alamäki alkoikin.

Arthendálion perhe yritti epätoivoisesti löytää sieppaajat, sillä olihan heidän oma lapsi jo viety. Nadalea ei jätetty hetkeksikään yksin. Monet perheet olivat muuttaneet, eihän kylässä kohta ollut ketään muita kuin surevia aikuisia. Ihmiset alkoivat tehdä hyökkäyksiään enemmän. Miesten mieltä ja kuntoa söi murhe kylästä ja kadonneista lapsista. Pian koko kylä olisi tulessa ihmisten jäljiltä, viholliset tiesivät iskeä tähän heikkoon paikkaan. Niinpä kaikki lähtivät evakkoon. Kenties kauemmas kadonneista lapsista, mutta näin oli tehtävä.

Kyeessä oli ollut suurehko salaseura, joka valmisti metallia, aseita, savea, kaikkea mitä tarvittiin rakennuksiin tai puolustamiseen. Työntekijöinä toimi orjat, lapset, teini-ikäiset. Kukaan ei ollut täysi-ikäinen tai lähelläkään sitä. Aikuiset olivat vain ylempiä, piiskaavia, hoputtavia ilkiöitä. Tehtaalla ei ollut mitään hätää konkurssiin, sillä tuotteet valmistuivat halvalla ja sillä oli kysyntää. Näinä aikoina ei ollut tärkeää, kuka sitä myi, kunhan myi ja sopuhintaan. Kenellekään ei tietenkään kerrottu totuutta ja niin hyväntuuliset asiakkaat poistuivat toisensa jälkeen. Orjat olivat suurimmaksi osaksi haltioita tai heidän puolellaan, pomot taas ihmisiä, jotka eivät tietenkään myyneet mitään haltioille, nämä eivät edes tienneet silloin moisesta. Omat auttoivat aina ja vain omiaan. Tehtaan hygienia oli huono, joka aiheutti monia sairauksia, joka levisivät nopeasti epidemian lailla. Heikoimmat kuolivat siihen. Silloin tällöin orjia oli pakko lääkehtiä, ettei taudit levinneet ihmisiin. Kukaan ei saanut nukuttua kunnolla, sillä yövuorojakin tehtiin. Ainainen pauke ja satunnaiset suhinat piinasivat. Lattia oli kova ja ilman tuskaisen kuuma ja tunkkainen. Ties kuinka monta piiskan iskua Elwynkin oli saanut selkäänsä tai jalkoihinsa uupumuksensa tai vihansa vuoksi. Ruokaa oli niukasti, kaikki olivat alipainoisia, mutta ideana olikin vain pitää orjat hengissä. Vesi maistui oudolta. Joka ikinen aamu jokainen nautti sitä samaa puuroa. Illalla sai palan leipää, mikäli oli ollut ahkera. Töitä tehtiin vähintään 12 tuntia päivään, lisätunteja tuli, mikäli teki jotain vastoin sääntöjä tai ruokaa annettiin vähemmän. Kohderyhmänä oli aikuista nuoremmat, sillä heidät oli helpompi väsyttää, eivätkä he uskaltaisi paeta tai käydä vastarintaan. Liiankin monta kertaa oli kerrottu, mitä tapahtuisi jos niin tekisi. Jotkut luovuttivat tyystin. Elwyn sen sijaan mielessään vannoi kostavansa tämän kaikille tehtaan johtajille, hän ei voinut luovuttaa.

Salaseura teki yhteistyötä lähellä asuvien maagien kanssa, pakotettuna kuitenkin. Mustaa magiaa harjoittavat velhot ja noidat uhkasivat langettaa kirouksen tehtaan ylläpitäjille, mikäli eivät luovuttaisi silloin tällöin orjia heidän käyttöönsä koekaniineiksi. Kaiken sen pakkotyön kurjuuden keskellä Elwyn löysi myös ystävyyttä. Hän tutustui haltia poikaan nimeltään Feredir. Melkein kaksi vuotta he ehtivät olla ”turvassa” kunnes arvontana tuo poika osui maagien käyttöön. Elwyn ei voinut sallia sitä. Hän ei päästäisi ainoaa ystäväänsä pois, nimittäin sieltä ei koskaan palaisi. Mikäli koe onnistuisi, sen tekijä tietenkin piti luomuksensa itsellään, jotta voisi näyttää taitojaan muille. Jos koe epäonnistui, epämuodostunut yksilö eliminoitiin. Feredir päätyi velholle, jonka aiheena oli täydelliseksi eläimeksi muuttaminen. Elwyn karkasi. Hän tiesi, että kuolisi siitä hyvästä, mutta ainakin jäisi selväksi, että pieneltäkin ihmiseltä löytyi rohkeutta. Hän löysi velhon paikan, mutta tuli paikalle liian myöhään. Feredir oli muutettu lumitiikeriksi. Elwyn kuuli, ettei velho ollut luomukseensa tyytyväinen. Lumitiikeri oli jäänyt tavallisesta isommaksi, sitä pystyi hyvin vertaamaan poniin tai pieneen hevoseen. Se myös osasi puhua samoja kieliä, mitä oli haltiana oppinut, myös telepatiaa. Mieleltään se oli puoliksi suuri kissapeto, puoliksi taas haltia. Feredir oli järkyttynyt, mikä hänestä oli tullut, eikä siksi shokki-tilassaan älynnyt hyökätä velhon kimppuun. Velhollepa tämä tuli mieleen, joten hän tarttui äkkiä taikasauvaansa. Samassa Elwyn ryntäsi sisälle ja tuikkasi ensimmäisenä näkemänsä ruiskun velhon selkään. Feredir havahtui nähdessään ystävänsä ja hyökkäsikin lopulta velhon kimppuun.
Lähistöllä ei juurikaan ollut mitään esteitä kuten aitoja, sillä epäonnistuneet kokeethan tuhottiin, eivätkä ne siis pääsisi karkuun. Sen enempää miettimättä kaksikko juoksi pakoon. Elwyn ei halunnut luopua ystävästään, vaikka tuo olikin muuttanut muotoaan ja sellaiseksi tuo jäisikin loppuelämäkseen.

Elwyn ja Feredir ehtivät olla kolme vuotta ja muutaman kuukauden orjina kunnes pakenivat. He alkoivat ensi töikseen ilmiantaa tehtaan ja kertoa totuuden, pian tämän jälkeen tehdas lakkautettiin. Useimmat sitä ylläpitävät ihmiset ehivät luikkia karkuun, muutama kiinnijäänyt pidätettiin. Velhot ja maagit kaikki pääsivät karkuun. Feredirin salaisuudesta tiesivät ylimmät viranomaiset, sillä olihan kaksikolla oltava jokin todiste velhojen ja maagien toiminnasta. He tekivät kuitenkin sellaiset paperit, joilla Feredir olisi vain Elwynin lemmikki, he vannoivat vaikenevansa asiasta. Feredir halusi kuitenkin muuttaa nimensä, uuden minänsä ja turvallisuutensa takia. Tuulesta temmattu Akashi. Tiikeri teki selväksi emännälleen, ettei sitä toista nimeä saanut kuulua enää koskaan. Lumitiikeri käyttäytyi julkisesti kuten lemmikin kuului, kahden kesken Elwynin kanssa tuo puhui ja käytti telepatiaa.

Paon ja ilmiannon jälkeen Akashi lähti Elwynin mukaan etsimään tämän siskoa ja vanhempiaan. Haltian tuntemaa kylää ei enää ollut, vain rauniot olivat jäljellä. He menivät seuraaviin kyliin kysymään tapahtumaa ja että oliko tämän sukulaisista kuultu. Joku perhe oli tietänyt Arthendálion perheen olinpaikan ja sen, että ihmiset olivat polttaneet vanhan kylän, niin kuin oli pelätty. Matkan jälkeen kaksikko sai uutta, surullista tietoa. Darém ja Aldea Arthendálion olivat menehtyneet jo vuosi sitten, mutta Nadale oli jäänyt eloon, mutta mennyt etsimään omaa polkuaan jäätyään orvoksi. Kukaan ei tiennyt minne ja mitä tämä aikoi.

Muutaman kuukauden jälkeen Elwyn löysi ainoan sukulaisensa Haltioiden kylästä. Hämmentävän, mutta onnellisen jälleennäkemisen ohella Nadale oli kertonut, kuinka heidän vanhempansa menehtyivät. Hän itse oli paikalla kun viholliset rynnistävät heidän taloonsa, yrittivät aivopestä Darémia joukkoonsa mahtavien taistelutaitojensa takia. Kun tämä ei tietenkään suostunut, ihmisten ylivoima tappoi perheen miehen ja naisen. Aldea oli ehtinyt ennen uhittelua piilottaa Nadalen, jonka ansiosta tämä olikin jäänyt henkiin.

Kun asiat alkoivat pikku hiljaa olla kuta kuinkin hyvin, aikoi Elwyn ja Akashi kouluttaa itseään taistelukuntoon, jotta voisivat hankkia keikkahommia salamurhaajina ja myöhemmin pyrkiä armeijaan. Näin myös tapahtui ja ajan kuluessa kaksikko alettiin tuntea ja Elwyn oli kysyttyä tappotehtäviin. Tätä hän ei kuitenkaan halunnut loppuelämäkseen, hän halusi olla hyödyksi kaikille haltioille ja taistella ihmisiä, vihollisiaan vastaan. Ennen armeijaa hän etsi käsiinsä kaikki ne, jotka ylläpitivät tehdasta ja tappoi heidät yksitellen kostoksi, niin kuin oli vannonut. Hän sai mielenrauhan ja pestautui armeijaan. Pikku hiljaa hänet alettiin ottaa mukaan lukuisiin taisteluihin ja eräässä operaatiossa oli mukana myös Sininen kuiskaus. Eliittiryhmä alkoi kiinnostaa Elwyniä ja eliittikenraali Darius Winder hyväksyi haltian kokeeseen, jossa sai koettaa onneaan jäseneksi ryhmään. Elwyn pääsi jäseneksi.

Aseet

(Kuvat tulee, kunhan ehdin tehdä!)

Elwynin käyttämiin aseisiin kuuluu hänen miekkansa, Gavadreath, johon on kytketty aiemmin kerrottua kylmän sään loitsua. Elwyn itse on suurimmaksi osaksi tehnyt sen, kyllähän hän orjavuosiensa jälkeen tietää, miten tehdä aseita. Lisäksi tuo kantaa mukanaan kahta tikaria, joita tuo yleensä käyttää heittämiseen, mutta tarvittaessa niilläkin voi käydä lähitaistelua.

Muuta

-Tarvittaessa osaa jousiammunnan perusteet.
-Tunnarikappale: The Chemical Brothers - Escape Wavefold

Vahvuuksia:

-Kipukynnys on hyvin korkealla johtuen orja-ajoista.
-Parhaiten taistelee miekallaan.

Heikkouksia:

-Kammoksuu ahtaita paikkoja.
-Ei pidä kuumasta.

Akashi

Nimi: Akashi Vice Faldecalth
Ikä: 302, tiikerinä vähän yli täysi-ikäinen.
Skp: Uros
Rotu: Lumitiikeri
Puolue: Haltiat
Ammatti: Kulkee Elwynin kanssa samoissa tehtävissä
Suuntautuminen: Aseksuaali

Ulkönäkö:
Tavallinen lumitiikeri, mutta isompi, sillä se toimii myös ratsuna. Silmät ovat taivaansiniset. Akashilla on kaulassa kevyt, metallinen ja koristeellinen panta. Satulan yhteydessä on pari laukkua, joissa on selviytymisvälineitä.

Luonne:
Akashin luonne vaihtelee, sillä se on suurimmaksi osaksi kissaeläin. Välillä se käyttäytyy kuin haltia, välillä se taas innostuu leikkeihin ja pitää rapsutuksesta.

Akashi on iloisempi kuin Elwyn kaikesta huolimatta. Se osaa piristää ja tykkää yleensä jutella. Sille ei myöskään ulkonäkö mitään merkitse, sillä eipähän ole omiin karvoihin katsomista. Uusiin tutustuessaan eläin on alati varuillaan, muttei yleensä silti halua ajaa ketään pois. Avoimesta persoonastaan huolimatta tuolla ei ole muita oikeita ystäviä kuin Elwyn, sillä eihän kukaan muu tiedä, että tuo pystyisi ajattelemaan kuin haltiat. Se ei tiikeriä liiemmin haittaa, sillä olisihan se outoa, eikä Akashi luota keneen tahansa. Orjuus jätti arpensa, josta johtuen tuo kammoksuu velhoja ja noitia, kaikkia jotka ovat erikoistuneet monipuoliseen taikomiseen. Akashi yrittää vaikeuksien keskellä ajatella positiivisesti, sillä kokemuksesta johtuen aina kaikki ei mene pieleen ja aina voi yrittää korjata asioita. Akashi on menettänyt muodonmuutoksestä johtuen täysin seksuaalisen kiinnostuksen mihinkään. Ei kuitenkaan pane pahakseen, jos läheinen löytäisi rakkautensa, päinvastoin. Tuo ei vain itse kykene tuntemaan mitään sellaista.

Tiikerillä on suuri suojelemisvaisto ja tuo on uskollinen emäntäänsä kohtaan, ja kuolisi milloin vain Elwynin puolesta. Se on alati valpas ja joskus kärsimätön. Vaikka Akashi osaa puhua samoja kieliä kuin haltiat, tuo käyttää enemmän telepatiaa kuin puhuu muiden kuullen. Periaatteessa tuo puhuu kun on pakko ja muussa tapauksessa yleensä vain Elwynin kanssa.

Menneisyys:
Akashi ei ole koskaan nähnyt vanhempiaan, muuta kuin valokuvista. Hänen vanhempansa olivat täysiverisiä haltioita, matkalaisia, jotka vain yhtäkkiä katosivat yhtenä reissullaan. Tuolloin Akashi oli vauva, joka oli tätinsä luona, kun menehtyminen tapahtui. Vanhempia ei koskaan löydetty, mutta heidän oletetaan kuolleen suonsilmäkkääseen, sillä suon pinnalla oli isän hattu sekä muita pieniä kevyitä tavaroita. Sammalta oli kaavittu siihen tahtiin täysin mullikolle, josta pääteltiin, että vanhemmat olivat yrittäneet vielä nousta pinnalle.
Akashi kasvoi siis loppuajan tätinsä hoivissa, kunnes poikakin napattiin samalle salaseuralle orjaksi, kuin minne Elwynkin. Akashi ei muodonmuutoksen jälkeen uskaltanut palata tätinsä luo, mutta ehkä joskus vielä tulevaisuudessa tuo keräisi rohkeutensa ja poistaisi kaikki tätinsä, Channyn epäillykset...

Muuta:

-Erittäin nopea juoksemaan ja on ketterä liikkeissään.
-Ei osaa mitään taikoja, tappeluissa lähinnä puree ja raapii.
-Pähkinänkuoressa: Osaa puhua ääneen niin haltiakieltä kuin yleiskieltäkin. Mutta, tekee sitä hyvin harvoin, joten se kommunikoi lähinnä telepaattisten viestien avulla ja sitäkin yleensä vain Elwynin kanssa.


~ Akashi on samassa esittelyssä Elwynin kanssa, sillä en pelaa yksin Akashilla, vaan Elwynin kanssa tai ilman ~

Päivitykset:

8.6.2014
-Elwynin osuus uusittu kokonaan. (Tulee myös tapahtumaan Akashille)
17.9.2013
-Kirjoituskieltä uusittu, muutamaan kohtaan lisätty tekstiä.
29.1.2012
-Päivitetty kokonaan uudeksi.
6.3.2012
-Kuva tullut Elwynistä.
20.8.2012
-Kuva Elwynin kasvoista.
Viimeksi muokannut Niehku päivämäärä La Maalis 31, 2018 2:32, muokattu yhteensä 29 kertaa

Paluu Haltioiden puolella

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö