Viesti Ti Kesä 21, 2011 8:09

Shalannae Aryawél

Pelaaja: Nipustin
Hahmo: Shalannae Aryawél
Kutsumanimi: Shann
Ikä: 124, haltioiden mittapuulla nuoriaikuinen (ruumiillisesti reilu parikymppinen)
Puoli: Haltiat
Rotu: Kuuhaltian ja kultahaltian sekoitus, hyvin harvinainen.
Sukupuoli: Nainen
Seksuaalinen suuntautuminen: Bi, välittää persoonasta, ei niinkään sukupuolesta.
Ammatti: työskentelee seikkailujensa ohella vakoojana, palkkamiekkana, varkaana, henkivartijana, sekä tarvittaessa salamurhaajana.

Ulkonäöstä
Kaunottarella on edestä lyhyeksi, vain leukaan asti ylettäväksi leikatut hiukset, mutta takaa hänen hiuksensa ylettävät alaselkään ja ovat aina kiinni. Hiusten väri on tulisen punainen, haltioille se on kovin epätavallisen, kuuhaltioille mahdoton väri. Hiusten värin Shann on perinyt isältään, joka on niitä harvoja kultahaltioita, joilla on punaiset hiukset. Ruumiiltaan sekä kasvoiltaan Shann muistuttaa enemmän kultahaltioita. Hiukset ovat täysin suorat, mutta edessä ja päällä kun hiukset ovat lyhyet, ne ovat aina vähän sekaisin, etteivät vain roiku pitkin naamaa. Hän on sirompi, sekä hentoisempi kuin kuuhaltiat. Ihon väri neidolla on norsunluun valkoinen, kuten kuuhaltioilla yleensä. Shannin poskipäissä sekä korvissa on myös hentoista jäänsinisen kajoa, joka viittaa myös kuuhaltioihin. Shann on noin 170 senttiä pitkä. Shannin silmät ovat vihreät, kuten molemmille haltiaroduille oli tavallista. Neitokaisen silmissä on nähtävissä kultaisia pisteitä siellä täällä, ikään kuin kiiltävissä kohdissa, aina siirtyen valon kanssa. Kaunottaren silmien muoto on vähän kapea, viirumainen. Jos silmät kerta ovat sielunpeili, nämä kauniit peilit, näyttivät ongelmitta raivon hiljaisen nousemisen, jolloin oli aika luikkia pakoon, mutta myös hiljaisen välittämisen sekä lämmön, joka kyti jossain syvällä tytön kylmän ulkokuoren sisässä. Neidon kasvot ovat varsin aistikkaat, jonka terävät piirteet ja näyttävä kapea kaula korostavat kasvoja. Peruslukemilla kasvot olivat hieman epäilevät tai tuimat, mutta ei ole ilmettä jota Shannin kasvoille ei voisi kuvitella. Haltioiden tapaan Shann on siis siro, hänen rintansa eivät näinkään ole kovin suuret, mutta hänen lantionsa on naisellisen leveä ja vyötärö suloisen kapea. Kurvejakin siis löytyy.
Värit, joihin hän paljolti pukeutuu, ovat kuitenkin musta, tumma sininen sekä tumma vihreä. Musta siksi että yleisin ajankohta, kun haltia neito on liikkeellä, on yö. Tumma sininenkin sopii hyvin yöllä kulkemiseen ja tumman vihreä väri on enemmän silloin kuin tyttö liikkuu metsässä. Yksi neidon lempityyleistä on lämmin matkaajan viitta, joka on edestä kiinni, kaulan alapuolelta. Matkaajanviitat ovat mukavia ja niihin pystyi kietoutumaan jos tuli kylmä, tai niiden avulla pystyi hyvin peittämään itsensä jos tarvitsi olla piilossa. Haltianeidon silmillä etenkin, oli paha tapa kiilua pimeässä aika selvästi. Viitan lisäksi tuli paita, jossa ei ollut olkaimia ja se alkoi läheltä naisen rintoja, korostaen niitä upeasti. Paljastava, joku voisi sanoa.
Alaosan vaatetus hoitui löysillä housuilla, joiden haara roikkui jossain vähän haaroista alempana, muttei kuitenkaan missään polvissa, niin että housut eivät ahdistaneet tytön liikkumista missään tilanteessa koskaan. Lahkeet ylettyivät yli pohkeen puolivälin ja lahje kaventui lopulta resoriin, jonka ansiosta ei lahkeetkaan ollut tiellä tytön liikkuessa vaikka housut olivat löysät ja mukavat. Asuun kuuluu myös aina mustat saappaat, sekä suurehko vyö joka aina roikkui naisen vyötäröltä lantiolle, hieman vinossa painavammalle puolelle, eli puolelle jossa naisen miekka lepäsi huotrassaan. Sekin oli aina mukana.
Kuunterä ei aina ollut viisain valittavaksi taistoon, joten Shannilla oli mukanaan lähes poikkeuksetta aina myös kaksi muuta asetta. Yksi puukko, joka lepäsi kuunterän vastakkaisella puolella vyössä tupessansa. Sitä käytettiin lähinnä vuolemiseen tai ruuanlaittoon. Yksi tikari, joka toimii hyvänä aseena yllätyksen turvin. Se matkustaa aina mukana neidon saappaaseen kätkettynä.

Luonteesta
Äkäisestä luonteestaan huolimatta, naisessa asuu silti hyvä ja välittävä ihminen.
Shannin kanssa tullaan varmasti tarvitsemaan pitkää pinnaa, mitä naiselta itseltäänkään ei aina löydy. Näinkin ollen häneen on tietynlaisten henkilöiden hyvin hankala tutustua ja riitoja syntyy ystävienkin kanssa aika herkästi.
Shann viihtyy aika paljon yksinään ja hänelle oma aika ei ole vain jotakin mitä olisi mukava joskus olla vaan elinehto. Neidosta näkee jos tämä on joutunut olemaan tapahtumien keskipisteenä koko päivän ja silloin tämän kannattaa antaa vetäytyä omaan rauhaansa oleilemaan. Hän ei ole sitä kaikista sosiaalisinta väkeä, hän ei aloita keskustelua ventovieraan kanssa syyttä tai iskeydy rupattelemaan kuulumia jokaisen hyvän päivän tutun kanssa. Jonkun ventovieraan aloittaessa keskustelun, Shann voi vaikuttaa kovinkin välinpitämättömältä ja kylmältä, mutta jos neitiin oikein tutustui, hänestä sai esiin lämpimän ja välittävän, erittäin hauskan, lojaalin ja väistymättömän ystävän.
Shann viihtyy siinäkin mielessä mieluiten yksikseen, koska hän vihaa sitä kun ei saa omaa tahtoaan läpi. Toimiessaan yksin tyttö on itsensä herra, mutta jos mukana on muita, ovat ne aina tuputtamassa muka viisaita ideoitaan Shannille joka kyllä tietää mitä tekee. Ei siis ole kummoinen tiimipelaaja, mutta pakon edessä joutuessaan toimimaan tiimissä, häntä ei ainakaan kannata alkaa kyykyttämään.
Flirttailu tai pervoilu eivät kuulu haltia neidin yleiseen käytökseen, mutta osaa myös olla yllättävän pervo sille tuulelle sattuessaan. Mutta flirttailua hän ei oikein silloinkaan harrasta. Neidin luonteeseen ei myöskään kuulu juuri vihjailla mitään, hän kyllä sanoo aika suoraan jos jotain sanottavaa on.
Vaikka Shannin miekasta on moni saanut surmansa, ei neiti tykkää tappaa. Hän arvostaa kuolemaa, sekä kuolleita kuten yleensä kaikki haltiat, mutta tappaminen ei ole koskaan ollut hänelle ongelma. Hän kykenee siihen, eikä menetä yöuniaan, mutta ei hän siitä mitään mielihyvää saa. Myös henget sekä henkimaailma ovat neidolle tärkeitä sillä hänen äitinsä opetti jo pikku-Shannin uskomaan sellaiseen. Ehkä kaikki eivät ymmärrä hänen tarkoitusperiään tai ajatusmaailmaansa, mutta silti nainen on valmis puolustamaan oppejaan.
Shann on aika herkkää aluetta, joten ei kannata tulla tulitikkujen kanssa leikkimään, tai roihahtaa. Neito on usein mukana kahinoissa, joista ei millään kivi-paperi-sakset-leikeillä selvitäkään. Neitoa ei ole vielä kukaan voittanut miekkailussa, vaikka hänen aseensa on kaksikätinen ja siksi sen luulisi olevan hidas. Vaan ei, taikamiekka sen tekee. Siksi Shann on myös aika arvonsa tunteva, eikä todellakaan pidä loukatuksi tulemisesta.

Menneisyydestä
Sukunimi, on kulkenut suvun naisilla jo iso äidin äidistä asti. Tuolloin, tämä otti kantaakseen nimen joka sopi suurenmoisen miekankantajalle, hopea miekka(nimi suomennettuna).
Shann kasvoi vauvasta asti äitinsä kanssa haltioiden kylässä, Cryptin metsien siimeksessä. Kaunokainen ei koskaan saanut tavata isäänsä, eikä äiti ollut halukas kertomaan tästä koskaan mitään. Shannin jatkuvien kysymystulvien jälkeen, toisen ollessa jo hieman vanhempi, äiti raotti hieman salaisuuksien usvaista verhoa. Shann sai kuulla isänsä nimen ensikertaa, ja äiti kertoi myös heidän ensitapaamisestaan, kuinka se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Puheeksi tulivat myös se kuinka isä ei koskaan ollut tunnustanut Shannia tyttärekseen, josta syystä ei hän heidän kanssaan elänyt. Äidin versio tarinasta oli vain totuutta muotoilevaa, ei karkea totuus, tyttö ei olisi vielä tarpeeksi vanha ymmärtämään. Vuodet vierivät ja vierivät, eikä äiti tullut koskaan maininneeksi enempää isästä, tai kertonut tarinan todellista kulkua.
Shann eli aikatavallisen lapsuuden ja nuoruuden. Häntä ei juuri halveksittu vaikka hän oli selvästi kaksi verinen, koska olihan hän silti täysihaltia, itse asiassa monia muita haltioita kyvykkäämpi haltia. Epäilyksiä ja veikkauksia Shannin isästä oli ollut, mutta vain hulluimmat olivat uskaltaneet miettiäkään kultahaltian olevan tyttären isä, sillä kultahaltiat olivat ylpeää ja itsekeskeistä sorttia. Nämä pitivät itseään kaikkia muita haltiarotuja parempina, eikä siksi voinut tulla kyseeseenkään. Äiti opetti tyttärensä jo varhain miekkailemaan, koska jonain päivänä tytär perisi heidän ainoan oikean sukuaarteensa, taikamiekan nimeltään Kuunterä. Tavalliset koulut Shannilla on myös käytynä, eli hän on luku- sekä kirjoitustaitoinen.
Äidin kuollessa Shann oli noin 95-vuotias, eli teini vielä. Yleensä tällaiset miekat saattoivat hypätä yhden sukupolvenkin yli haltioiden pitkän iän myötä, mutta Shann oli ollut onnekas. Tai no jokainen miettikööt itse voiko äidin menettämistä nuorena kutsua onnekkuudeksi. Punapään äidin kuolemasta ei ollut tarkkoja tietoja, mutta kuulemma menehtyi jossain työtehtävässään. Tietenkin haltiatyttösen oli vaikea kuvitella äitinsä menehtyneen taistelussa, varsinkin kun Kuunterä oli ollut mukana. Hänen esikuvansa, hänen sankarinsa, nainen joka oli opettanut hänelle kaiken mitä tiesi ja nainen, jonka miekkailutaidoille Shann ei ollut uskonut olevan vertaa.
Tytär kuitenkin siis peri äitinsä miekan, jonka jälkeen alkoi tehdä yhä pidempiä ja pidempiä reissuja pois kotoa, seikkaillen. Nykyään tytärtä ei juuri näe haltioiden kylässä. Varsinaista ammattia haltia ei itselleen koskaan hankkinut, mutta työskentelee seikkailujensa ohella vakoojana, palkkamiekkana, varkaana, henkivartijana, sekä tarvittaessa salamurhaajana.

Roduista
Kultahaltiat eli Aurinkohaltiat: He ovat kaunis ja eksoottinen rotu, jonka iho on pronssisen, tai meripihkan sävyinen. Hiukset kullan keltaiset, tai vaalean kultaiset, joskus mustat. Hyvin harvoin punaiset. Silmät ovat usein joko vihreät tai kultaiset, silloin tällöin kupariset, hopeiset, mustat tai pähkinän ruskeat. He ovat myös haltioista pisimpiä, lähimpänä ihmisten pituutta kuin muut haltia rodut, mutta he arvostavat opiskelua enemmän kuin taistelutaitoja, eivätkä ole niin rotevia kuin kuuhaltiat. Siroja ja hentoja, pitkiä ja kauniita.
Kuuhaltiat eli Hopeahaltiat: Kuuhaltiat ovat pitkiä ja aistikkaita, ja usein erittäin kauniita. Heidän ihonsa on norsun luun valkea, jossa voi olla sinisiä vivahteita, usein korvissa ja poskipäissä. Heidän hiuksensa voivat olla hopeiset, mutta useimmiten ne ovat mustat, ja usein mustissa hiuksissa sininen vivahde, mutta myös luonnon mustat. Safiirin sinisetkin voivat hiukset olla. Joskus hiukset, mutta harvoin, voivat olla blondit, ja jopa keltaiset. Silmät ovat siniset, tai vihreät, kultaisten pisteiden kera.(Pisteet eivät tarkoita pupilleja!) Pisteet voivat olla myös harmaita, tai hopeisia. Sinisen ja vihreän eri sävyt ovat yleisiä.
- Tekstit lainattu paremmin tietävän sivulta, rodut eivät siis ole oma keksimiäni. Rodut eivät myöskään ole sivuston käyttäjän keksimiä vaan erään kirjasarjan näkemys kyseisistä haltioista
XxX tuolta sivulta saa hienosti Forgotten Realms kirjasarjan näkemystä kyseisistä haltiaroduista:3 merkitsen näkyviin että muutkin voivat halutessaan käydä vilkaisemassa


Perheestä
Kultahaltiat ovat yleensä yleviä ja pitävät kaikkia muita rotuja itseään huonompina. Neidon äiti oli kuuhaltia, ja isä kultahaltia. Isä ei koskaan tunnustanut Shannia tyttärekseen, vaikka tätä rakastikin ja seurailee tuon kuulumisia monia reittejä aina kuin mahdollista, mutta suvun, sekä kultahaltioiden kunniaa oli suojeltava, ja juuri Shannin äiti itse vaati, ettei tämän isä koskaan tunnustaisi Shannia. Tytär on molempien vanhempiensa ainut lapsi, tai ainakin silloin oli, nykyisestä isän tilanteesta ei voi olla varmuutta.
Shannin äiti menehtyi selittämättömässä onnettomuudessa eräässä tehtävässään. Kukaan paikalla olleista ei selvinnyt, eikä siis jäänyt ketään kertomaan mitä oli tapahtunut. Shannilla on aina ollut tunne, että joku tietää, mutta kukaan ei ainakaan koskaan kertonut siitä hänelle.

Äiti: Arianna Aryawél (hopea hienosto rouva, hopea miekka)Puhdas kuuhaltia, yläluokkaa. Kuollut
Isä: Lydéron Solémar (Susi hurmaava kulkee, historia kunnia)Puhdas kultahaltia, jalosta suvusta. Elossa, olinpaikka ei tiedossa.

Taidot:
- Taitava naamioituja (katso Kuunterä)
- Loistava miekkailemaan omalla miekallaan. Miekan vaihtuessa silti tavallista parempi.
- Puhuu haltiaa, sekä yleiskieltä
- Todella nopea, juostessaan metsissä melkein mahdoton saada kiinni, tasaisella ei niin huima
- Ketterä ja yleiskunto todella kestävä
- Osaa lukea, ja laulaa rauhoittavia haltioiden kehtolauluja
- Osaa ensiapua, koska on tottunut olemaan yksin. On hyvä osata hoitaa haavansa.
- Osaa ratsastaa pakon edessä, muttei oikein suuremmin pidä hevosista.
- Shannin oma koko nimi tarkoittaa
Auringon tytär kuiskaus, eli nimeen kätkeytyy totuus Shannin isästä joka oli kultahaltia eli toiselta nimeltään aurinkohaltia

Kuunterästä:
- Shann kantaa antaa aina mukanaan Kuunterä (jos lukenut Laulut ja miekat kirjasarjaa, niin siitä niitä taikamiekkuloita<3) nimistä taikamiekkaa, jolla on ollut ennen häntä kolme omistajaa, hänen äitinsä, sekä äidin äiti ja isoäidin äiti. Kuunterät ovat harvinaisia haltiamiekkoja, joilla on tietynlaisia taikavoimia, jokainen miekka on erilainen.
- Miekan aikaisemmista kolmesta omistajasta on jokainen saanut päättää miekalle yhden voiman. Aina yksi miekan omistaja voi päättää miekalle vain yhdenvoiman, ja ne sitten tallentuvat miekkaan uusillekin miekankantajille. Shann itse lisäsi miekkaansa erään sattumuksen yhteydessä kyvyn surmata kuolematon. Kun miekkaan asetetaan voima, ilmestyy miekan terään riimu, joka kertoo, mikä voima siihen on asetettu. Miekan tämän hetkisistä voimista yksi suojaa tyttöä taikatulelta, toinen antaa tytölle ylleen minkälaiset tahansa vaatteet, eli varsin kätevä naamioitumiseen, myös miekka itse muuttaa muotoa tytön toiveiden mukaan. Sitten on vielä toisiksi uusin, hänen äitinsä asettama, riimu antaa miekan kantajalle kyvyn korkeisiin ja äänettömiin loikkiin. Halutessaan ja keskittyessään hieman, miekankantaja voi tehdä korkeitakin loikkia, ilman vauhtia metrin, melkein kahden korkeuteen. Vauhdin kanssa hypynpituudesta tulee helposti kolme neljä metriä. Hypyt eivät ole vain pituushyppyjä, vaan toimii myös ponnistettaessa ylöspäin. Miekka ei suinkaan anna omistajalleen massiivisia jalkalihaksia, vaan yksinkertaisesti ilmatöytäisyllä saa omistajansa loikkimaan kuin puuma.
- Kuunterät eivät ole pelkästään super hienoja taikamiekkoja joilla kenestä vaan olisi kiva leikkiä, vaan niiden mukana tulee pelottaviakin vaatimuksia. Miekka ensinnäkin valitsee itse kantajansa. Yleensä miekka kulkee suvussa lapselta toiselle, mutta joskus miekka ei hyväksy suvun jatkajaa kantajakseen, jolloin miekka sammuu ja vaipuu horteeseen. Miekkaa ei myöskään voi vetää kukaan muu huotrastaan kuin sen kantaja, kuoleman uhalla. Siksi on yleensä pelottavaa antaa miekka uudelle omistajalleen, entä jos miekka ei hyväksynytkään toista kantajakseen ja tappaa tämän? No se on melkoista venäläistä rulettia, se ei pelaa joka pelkää. Myöskään muut kun miekankantaja eivät ole tervetulleita koskemaan miekkaa ilman sen kantajan suostumusta. Jos joku yrittää koskea siihen, se polttaa tunkeilijaa, mutta huotraan voi vapaasti koskea, kunhan ei miekan kahvaosaan. Luvan kanssa voi joku muukin kuin kantaja koskea miekkaan ilman että se sinua polttaa. Tässä luulisi olevan tarpeeksi murhetta ja jännitystä yhdestä miekasta, mutta ei. On vielä lisää. Miekan kantaja ei voi koskaan erota miekastaan. Hän voi kyllä laskea sen vaikka pöydälle kun mennee nukkumaan tai kylpyyn, mutta liian kauas miekastaan hän ei voi mennä tai alkaa heiketä ja on vaarassa jopa kuolla. Miekan omistajien kuollessa uskotaan heidän sielujensa menevän miekkaan. Muun muassa siksi miekka on Shannille niin tärkeä. Se on ikään kuin hänen ainoa perheensä.
Kuunterät ei myöskään suostu koskaan satuttamaan syyttömiä ja puhtaita, viattomia olentoja. Ei vaikka niiden kantaja kuinka tahtoisi tai yrittäisi.
- Kuunterä myös antaa kantajalleen lisää ketteryyttä ja nopeutta tämän käydessä taisteluun miekallaan. Miekka on aika painava ja kaksikätinen, mutta pienellä opettelulla miekasta tulee yhtä ketterä kuin yksikätisestä, huomattavasti keveämmästä, miekasta. Shannilla miekka on hallussa ja hän osaa käytellä sitä erittäin taitavasti.
(En siis ole keksinyt kyseisiä miekkoja itse, ne ovat lainaus Forgotten realms- kirjasarjasta)

Muuta:
- Kaunottaren naismakuun kuuluu äärilaidoilta molempia; joko ihana prinsessa, jota saa aina olla pelastamassa ja jonka herkkä hipiä saa herkästi mustelmia ja on täydellinen pelastettava suojeltava hentonen neito. Tai sitten täysin kovapäinen ja täysin päänsä pitävä ehkä jopa hieman riidanhaluinen. Molemmat naistyypit sytyttävät kaunottaressa kuumia tuntemuksia.
Miehiltä taas haltia neito vaatii niin sanotusti munaa. Jos mies yrittää miellyttää ja lirkutella, saa tämä lähtöpassit alta aika yksikön. Miehen tulee olla vähän kuin tiedän että halut mua tyyppinen, monen mielestä herkästi siis aika ärsyttävä ja itsestään liikoja luuleva. Äärimmäisyyksiin asti mentäessä ei tämäkään kuitenkaan naista hurmaa, vaan silloin rakkaus muuttuu äkkiä vihaksi. Muita ihastuttavia piirteitä miehissä on johtajuus (siis että on aina minkälaisessa ryhmässä tahansa se joka tuntuu olevan johtaja), suorasanaisuus sekä seikkailijan luonne.
- Tarina ihastuttavasta neiti Sha'lannaesta

Pelatut pelit~
Kaveri, Uhka??
Ota ahven. Tai kaksi. Tai vaikkapa kolme
Aurinko ja kuu
Need protection by ladies?
Silmäniskumurhaaja
Muuttumisleikkejä
Once upon a time thief, mercenary and charlatan
Hey, soul sister!


//Remontissa muutin: Mies mieltymystä, ratsastustaitoja, lisäsin Shannin asettaman miekantaidon, muokkasin otsikkoja, muutin mahdolliseksi olla muita sisaruksia (puolisisaruksia), siirsin haltiasivuston linkinpaikkaa, huolsin kieliasua, lisäsin Shannin muiden aseiden olinpaikat ulkonäköön, luonnetta pehmensin, lisäsin linkin tarinaan
Edit: muokkasin hieman kieliasua ja selkeytin seksuaalisen suuntautumisen tulkitsemista
Lisäsin kohdat Pelatut pelit ja käynnissä olevat pelit//
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3