Roherdiron


Tänne kaikki hahmot, jotka ovat haltioiden puolella.

Valvojat: Crimson, Ivy

Avatar

Ritari
Ritari

Viestit: 1106

Liittynyt: Ti Marras 29, 2011 7:00

Paikkakunta: Haltiametsissä

Viesti Ke Marras 30, 2011 9:51

Roherdiron

Nimi: Roherdiron (tarkoittaa hevosten herra)
Kutsumanimi: Melkein mikä vain, mutta lyhyesti Diron
Laji: Haltia
Puolue: Haltiat
Ikä: 300, ulkoisesti n. 27
Sukupuoli: Mies
Ammatti: Hevosten kouluttaja
Suuntautuminen: Roherdironille luonne on sukupuolta tärkeämpi
Perhe: Isä: Thalion (sankari), äiti Alastegiel (ilon tuoja) ja pikkuveli Rincavornon (nopeasti liikkuva)

Ulkonäkö: Roherdiron on juuri sen näköinen, mitä ihmisille tavallisesti tulee haltioista mieleen. Hän on pitkä, 190cm ja jäntevä ja hoikka nuori mies. Lihakset ovat hyvin kehittyneet, raajat ovat vahvat ja notkeat, mikä tekee Roherdironista ketterän ja sulavaliikkeisen. Mutta se maksaa hänelle voimakkuudessa. Eli Roherdiron ei ole erityisen vahva, ja hän on todella altis raskaille aseille, kuten kahden käden taistelumiekoille ja metallikilpien iskuille.
Kasvoiltaan mies on suhteellisen komea, hänellä on sopusuhtaiset, soikeat ja terävät kasvonpiirteet. Silmiinpistävin piirre kasvoissa on hänen oikean silmänsä päällä oleva silmälappu, joten oikea puoli on Roherdironin heikko, sokea puoli. Toinen silmä on kuitenkin aivan normaali ja väriltään se on tummanruskea. Katse on läpitunkeva ja melkeinpä eläinmäinen ja koko olemus huokuu arvokkuutta ja rauhaa. Hiukset ovat pikimustat, paksut ja silkkisen näköiset, pituudeltaan suunnilleen selän puoleen väliin. Yleensä ne ovat kiinni, letillä tai ponihännällä. Vaatetukseltaan ja väreiltä Roherdiron suosii maanläheisiä värejä, kuten vihreän eri säryjä sekä ruskeaa. Juhlatilaisuuksissa hopeaa ja valkoista. Vaatteiden tulisi olla mukavia, niissä pitäisi olla helppo liikkua ja niiden pitäisi sulautua maastoon. Lisäksi haltia kantaa aina vyötä tai olkapään yli menevää hihnaa, jossa kulkevat tarpeelliset välineet. Koruja ei Roherdiron muuten käytä, mutta hänellä on kaulassaan hevosten häntäjouhista punottu naru, jossa roikkuu pronssista veistetty hevosen pää. Se kertoo muille haltioille miehen ammatin.
Mitä tietenkään vaatteiden läpi ei näe ovat selässä olevat vanhat arvet, mutta näihin ja silmän puuttumiseen tulee enemmän infoa menneisyys- kohdassa.

Luonne: Roherdironin luonteen ja menneisyyden voisi melkeinpä yhdistää, sillä menneisyys kertoo paljon siitä, miksi mies on mitä on. Ensivaikutelma tästä haltiamiehestä on hiljainen ja rauhallinen, ehkä myös vähän etäinen ja kylmä. Muille rotunsa edustajille Roherdiron on kohtelias, auttavainen ja ystävällinen, mutta erityisen seuralliseksi kenenkään kanssa häntä ei voi sanoa. Haltiamies toki luottaa oman rotunsa edustajiin, mutta kestää yleensä jonkin aikaa, ennen kuin hänet saa houkuteltua hiljaisuudestaan ja hymyilemään tai nauramaan. Sukupuolella ei ole väliä, ja ystävänä hän on uskollinen, rohkea ja järkevä seuralainen. Hevosten parissa Roherdiron on melkein kuin toinen haltia, sillä suurten, ystävällisten ja älykkäiden eläinten seurassa haltia tuntuu elävän täysillä. Hän kouluttaa suuria sotaratsuja tai lauhkeita työhevosia lempeästi, ei orjiksi, vaan ystäviksi ja työtovereiksi. Ylipäätänsä luonto on todella tärkeä haltiamiehelle, ja hän saattaa viettää tuntikausia vaeltaen metsissä, purojen varsilla tai kallioilla.
Toisin kuin haltioihin, ihmisiin Roherdiron suhtautuu lähes poikkeuksetta negatiivisesti. Tavallisesti hän ei katso ihmisten arvoasemaa, kenraali tai maajussi, ovat haltiamiehen silmissä yhtä paha asia, eikä hän halua olla missään tekemisissä näiden kanssa. Tietty poikkeuksia löytyy, mikäli joku osoittautuu tavallista paremmaksi ihmiseksi, näin haltian näkökulmasta. Ihmisnaisiin Roherdiron suhtautuu varauksella ja epäilevästi, mutta ei samalla tavalla vihaa, kuin miehiä. Hän on valmis puolustamaan metsiään ja ajamaan pois tunkeilijat, vaikka sitten käyttäen aseita, vaikka muuten onkin väkivallaton mies.
Muihin rotuihin Roherdironilla ei itse asiassa ole mitään erityistä suhdetta. Hän antaa muiden olla, jos he antavat hänen olla, mutta on kyllä utelias tutustumaan, mikäli sellainen sattuu kävelemään vastaan.

Menneisyys: Roherdiron syntyi juuri sotien jälkeen, kun ihmiset valtasivat tilaa ja haltiat katosivat joksikin aikaa mantereelta, piiloon metsiinsä. Isä, Thalion, oli yksi ihmisiä vastaan taistelleista haltioista. Koska oltiin suhteellisen varmoja, että rauha oli kadonnut iäksi, Thalion halusi opettaa molemmat poikansa pitämään puoliaan ihmisiä vastaan. Roherdiron oppi käyttämään hyväkseen metsien piiloja, varjoja ja luonnon muodostelmia, kuin vakooja. Vakooja olikin hänen alkuperäinen ammattinsa, mutta siitä tuli hevoskasvattaja melko erikoisella tavalla. Nimittäin ollessaan nuori, suunnilleen alle 100 vuotias, ryhmä sotilaita sai metsästysretkellä olevan Roherdironin kiinni. Ennen tätä Roherdiron ei ollut luonut vielä minkäänlaista suhtautumista ihmisiin, ainoastaan tiesi sen, mitä vanhemmat olivat kertoneet. Mutta joutuessaan kidutettavaksi sotilaiden toimesta haltiakaupungin tietojen toivossa, viha ihmisiä kohtaan alkoi kasvaa ja haltiamies itse menetti toisen silmänsä ja sai haavoja selkäänsä erilaisista aseista. Mutta hän ei suostunut puhumaan mitään.
Sitä kesti suunnilleen kuukauden verran, kunnes Roherdiron sai tilaisuuden paeta kiduttajiltaan. Hän varasti saman tien sotilaiden hevoset, ja vei ne mukanaan takaisin haltioiden kaupunkiin. Mutta kokemuksensa jälkeen Roherdiron ei vähään aikaan suostunut lähtemään ulos kaupungista. Thalion olisi halunnut kostaa poikansa puolesta, mutta rauhallinen ja lempeämielinen Alastegiel oli sitä mieltä, että viha synnytti vain lisää vihaa. Joka tapauksessa, Roherdiron jäi kotikaupunkiin kasvattamaan hevosiaan nuoremman veljensä kanssa, mutta lähtee aina silloin tällöin yksikseen metsiin.

Vahvuudet: Hyvä käyttämään terävää, pitkää ja kevyttä haltiamiekkaa, joka on aina mukana. Nopea ja ketterä, kylmäpäinen missä tahansa tilanteessa, nopea oppimaan ja osaa kääntää tilanteet hyödykseen.

Heikkoudet: Oikea puoli sokea, joten se on altis iskuille. Hyvin heikko kestämään voimakkaita ja raskaita aseita. Joissain tilanteissa myös kärsimätön.
Viimeksi muokannut Forte päivämäärä Ma Touko 11, 2015 10:18, muokattu yhteensä 3 kertaa
Avatar @ Forte & Susi

"Demons are red, angels are blue.
Hunters are gross,
but I really like you"


Forten hahmot:
Roherdiron (haltia) - "For Honor, Order and Duty"
Rimedur (ristiverinen) - "Hide, listen, watch, learn… And when the time is right, strike from the shadow"
Darion (ristiverinen) - "We dance to the rhythm of the world"
Acar (old lacerta) - "Do what thou willst"

Paluu Haltioiden puolella

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö