Viesti Ti Joulu 13, 2011 5:07

Rimedur

Nimi: Rimedur (syyskuu)
Lempinimi: Rim, tai joskus myös Dûr (pimeä), mutta jälkimmäinen on lähinnä sanaleikki.
Ikä: Tuntematon, mutta näyttää ainakin n. 30 vuotiaalta
Laji: Risteytys (haltia-demoni)
Puolue: Haltiat
Sukupuoli: Mies
Ammatti: Jousentekijä, vapaa-ajalla myös muusikko.
Suuntautuminen: Ei tiedä vielä
Perhe: Oikeat vanhemmat tuntemattomia. Hänellä on kasvattiäiti Caladwen (valo) sekä kaksi velipuolta, nuorempi Manwë (puhdas) ja vanhempi Beleg (voimakas)

Ulkonäkö: Rimedur eroaa heti ulkonäöltään muista olennoista erottuva sekaverinen. Ensinnäkin, hän on pitkä, 189cm. Toiseksi, hänellä on nimittäin aivan pikimusta iho, puolitoistametrinen, ruoskamainen häntä sekä valkeita, tiikerimäisiä poikkiraitoja vartalonsa selkäpuolella, aina niskasta nilkkoihin. Näiden heti huomattavien piirteiden lisäksi, hänellä on hoikka, notkea vartalo ja mahdollisuus kulkea myös neljällä raajalla, vaikka normaalisti on kaksijalkainen. Rimedur on kasvonpiirteilään hyvin haltiamainen olento. Hänellä on terävät, suipot kasvonpiirteet ja tarkat, mantelin muotoiset viirusilmät, jotka ovat väriltään purppuraiset. Hiukset eivät ole pelkästään vaaleat, vaan ne ovat aivan täysin vailla pigmenttiä ja ovat näin ollen jääneet puhtaan valkeiksi. Pituudeltaan ne ovat suunnilleen hartioille ja sen verran pitkät, että niitä voi pitää ponnarilla halutessaan. Rimedur ei ole järin voimakas, mutta verenperintönsä takia kyllä ihmistä selvästi enemmän, mutta paremmin mies pärjää nopeudessa ja varsinkin kiipeämisessä. Rimedur on loistava kiipeilijä, häntänsä, ja terävien kynsiensä ansiosta. Kynnet ovat myös sisään vedettävät, ja niitä nuorukainen käyttää aseenaan tarpeen tullen, vaikka hänellä myös tikari onkin. Lisäksi on yksi, varsin erikoinen taito, nimittäin Rimedur saattaa olla lähes näkymätön varjoissa. Kyseessä ei ole magia, vaan yksinkertaisesti musta väritys ja liikkumattomuus tekevät hänestä täysin huomaamattoman pimeällä.

Luonne: Ujo. Hyvin ujo. Rimedur ei halua pitää suurta metakkaa itsestään, vaan pysyttelee mieluummin taka-alalla, ei siksi, että häpeäisi ulkonäköään, vaan siksi, että yksinkertaisesti on vähän säikky ja arka. Siksi hänestä ei ole sotilaaksi, kuten vanhemmasta veljestä. Kaikessa arkuudessaan Rimedur on kuitenkin ystävällinen, lempeä ja avulias, sekä, ikävä kyllä, helposti huijattavissa. Ristiverinen tekee melkein mitä vain, jos joku pyytää todella kauniisti, rodusta riippumatta. Vaikka Rimedurin pääasiallisesti on haltioiden puolella, mikään ei estä häntä olemasta mukava myös ihmisille ja auttamasta näitä, ellei kyse ole sitten sotaa koskevista tiedoista, hän yrittää pysyä poissa taistelun jaloista, sillä Rimedur on hyvin rauhallinen persoona itse, ja nauttii yksinkertaisista asioista, kuten siitä, miten puusta saa tehtyä kauniin, koristeellisen jousen, tai kuinka syyssade hakkaa ikkunlasia vasten, Rimedurin itse ollessa sisällä juomassa teetä.
No, tietty on aikoja, jolloin Rimedur saattaa suuttua, vaikka niitä on todella harvoin. Silloin demonimaiselta vihalta ei säästy mikään, ja sekaverinen osaa tappaa hyvinkin julmasti, jos tarve vaatii. Vihanpurkaukset ovat onneksi kaikessa tuhoisuudessaan yleensä erittäin lyhyitä, ja Rimedur rauhoittuu nopeasti. Täysin vastapainoisena Rimedur on rakkauselämässä vähän ailahtelevainen. Hän saattaa ihastua nopeasti, mutta pelkää sössivänsä koko jutun, ja yleensä lähtee, ennen kuin suhdetta on kerennyt edes muodostua kunnolla.

Menneisyys: Kukaan ei tiedä, mistä tämä erikoinen olento on lähtenyt liikkeelle alun perin. Ainoa varma asia on, että kyseessä on demonin ja haltian risteytys, se, oliko kyseessä rakkauden vai raiskauksen tulos, ei tiedetä. Rimedur on kuitenkin löytölapsi, nimi kertoo ajan, jolloin taapero löydettiin. Ensimmäisen suuren, raivokkaan ihmisten ja haltioiden välisen sodan jälkeen, Caladwen oli metsästysretkellä, ja piti syyskuista sadetta eräässä hylätyssä luolassa. Hän ei kuitenkaan ollut yksin, luolaan oli nimittäin jätetty imeväisikäinen olento, jonka haltianainen löysi. Huolimatta olennon ulkonäöstä, Caladwen otti tämän mukaansa ja samalla antoi nimen, Rimedur. Haltianainen eli kaksin poikiensa kanssa, koska hänen miehensä oli kuollut sodassa, ja nuoret pojat, tuskin sen vanhempia, kuin Rimedur, kiintyivät molemmat uuteen veljeen.
Rimedurin perhe oli metsästäjäsukua, hänen äitinsä oli yksi parhaita riistankaatajia ja jousiampujia, mitä haltiakylä tunsi, joten into jousiin syttyi jo nuorena ristiveriselle. Koska Rimedur ei osoittanut kiinnostusta ampua, hänet passitettiin jousentekijän oppipojaksi, josta ristiverinen sai ammattinsa. Siinä sivussa Rimedur alkoi innostua musiikista, sillä hänen vanhempi veljensä soittaa taitavasti pianoa. Ristiverinen itse alkoi opetalla vapaa-ajallaan soittamaan sekä erilaisia huiluja, että viulua, ja viihdyttää silloin tällöin asiakkaitaan musiikilla. Rimedur asuu edelleen haltiakylässä ja pitää työpistettään, ja samalla asuntoaan, lähellä kylän keskustoria. Asunto on kaksikerroksinen, alakerrassa on paja ja liike, yläkerrassa vuokra-asuntoja, joista Rimedurilla on yksi huoneisto. Rimedur on hyvin huolellinen työssään ja hänen joustensa sanotaan olevan parhaita koko kylässä.

Muuta:
- Säikähtäessään Rimedur yleensä lähtee juoksemaan, tai loikkimaan, neljällä jalalla, jolloin hän pääsee nopeammin karkuun.
- Ei osaa ratsastaa.
- Saattaa silloin tällöin päästää demonisia ääniä, kuten murinaa, kehräystä tai sähinää.
- Häntä on ohkaisuudessaan hyvin voimakas ja jaksaa kannatella miehen koko painon.
Avatar @ Forte & Susi

"Demons are red, angels are blue.
Hunters are gross,
but I really like you"


Forten hahmot:
Roherdiron (haltia) - "For Honor, Order and Duty"
Rimedur (ristiverinen) - "Hide, listen, watch, learn… And when the time is right, strike from the shadow"
Darion (ristiverinen) - "We dance to the rhythm of the world"
Acar (old lacerta) - "Do what thou willst"