Viesti To Helmi 02, 2012 9:01

Erudessa Cúthalion (Idhrenniel)

Nimi: Erudessa Cúthalion (Os Idhrenniel).
Alaisilleen Lady Erudessa tai Kenraali Cúthalion, ystävilleen Erudessa tai pelkkä Eru.
Ikä: Noin 280 vuotta, näyttää 25-vuotiaalta.
Rotu: Haltia
Puoli: Haltiat
Ammatti: Kreivin henkivartija ja piilopaikan turvallisuudesta vastaava kenraali.
Siviilisääty: Naimisissa Kreivi Arethin kanssa. Kreivitär. Oman suvun puolelta jo valmiiksi Aatelinen.
Sukupuoli: Nainen


haarniska || Random pärstä doodle

Ulkonäkö: Ruumiinrakenteeltaan Erudessa on kovin solakka ja jokseenkin jänteikäs. Voimaa naiselta löytyy aseen nostamiseen, mutta taistellessa tuo käyttää ennemmin hyväkseen nopeutta ja notkeutta, kuin raakaa voimaa. Lihaksia löytyy eniten jaloista ja jonkin verran käsivarsista. Loppupeleissä kreivitär on naisellisennäköinen, eikä turhan lihaksikas tai jänteikäs. Naisellisia muotoja löytyy kyllä, mutta kovin muodokkaaksi häntä ei voi kutsua. Haltioille tuttuun tapaan Erudessa onkin enemmän hoikahko ja sopusuhtainen, kuin muodokas. Pituutta naiselta löytyy 170 cm ja painoltaan hän on normaalipainoinen. Ihonsa on todella kalpea ja siellä täällä kehossa näkyy ruhjeita jos toisiakin yhteenottojen johdosta. Olihan hän ennen kreivittären titteliä sotilas, kenraali, joka osallistui aktiivisesti myös tannersodan taisteluun.
Kasvonsa ovat kapeat ja pitkähköt. Poskipäät ovat korkealla ja kasvot ovat jokseenkin kulmikkaat, eivät niin pehmeän naiselliset. Nenä on suora ja kapea, huulet sopusuhtaisen paksut. Suu itsessään on pieni ja kovin usein peruslukemilla, naisen pahemmin hymyilemättä koskaan. Silmät ovat kapeat ja aistikkaat, ripset ovat paksut, mutta lyhyet. Väriltään näköelimet ovat jäänsiniset, taittaen toisinaan hieman turkoosiin. Kulmat ovat kapeat ja yleensä asteen tai toisen kulmassa. Korvat ovat haltioille tuttuun tapaan pitkät ja suipot.
Kasvoja kehystävät silkkiset, platinanvalkeat hiukset. Edestä hiukset jakautuvat vasemmalla puolella olevalla jakauksella, etuhiusten yltäen hieman yli Erudessan leuan. Takaa hiukset ovat suorat ja pitkät, yltäen aina alaselkään asti. Latvat ovat tasaiset. Yleensä kreivitär pitää hiuksiaan auki tai löysällä ponihännällä, mutta edustustilanteissa osaa nainen katsoa myös hienompia kampauksia päähänsä.

Vaatetuksensa suhteen Erudessa on nykyään tarkkaavainen ja pukeutuu aina edustavasti ja säädyllisesti, kun seurassa näyttäytyy. Nainen välttää kuitenkin liian koreasti pukeutumista, ellei se tule tarpeeseen edustustilanteissa, kuten juhlissa ja tanssiaisissa. Mentyään naimisiin Kreivin kanssa, piti naisen opetella pukeutumaan arvolle sopivasti, sillä edustaahan hän nykyään sekä omaa sukuaan, että itse siniveristä sukua.
Vaatteiden väreissä Erudessa suosii tummia kokonaisuuksia, välttäen liian räikeitä värejä. Tummat värit ovatkin naisen mieleen ja yleensä tuolla näkee yllä jotain kokomustaa tai tummanvihreää tai sinistä. Nainen pukeutuu myös kovin koruttomasti ja harvoin tuolla näkee minkäänlaisia koruja yllään. Erudessa ei myöskään pidä korseteista ja harvoin naisen yllä on mitään moisia.
Vaikka onkin edustava, pitää Erudessa mieluummin yllään housuja kuin mekkoja, ellei tilanne - tai puoliso - toisin vaadi. Nainen suosii myös löysää pukeutumistyyliä ja välttelee kovin kireitä, ihonmyötäisiä vaatteita.

Vapaa-ajalla Erudessa pukeutuu huomattavasti rennommin, eikä varsinaisesti välitä edustamisesta. Tällöin Erudessa ei tietenkään näyttäydy missään, hyvä jos puolisolleenkaan.
Kuitenkin, ollessaan yhä myös kenraalin asemassa armeijassa, pitää Erudessan pukeutua toisinaan myös virkaansa sopivasti. Tällöin kaikki naisellinen ja epäkäytännöllinen jätetään pois ja kreivitär pukeutuu kuten muutkin sotilaat. Tällöin Erudessa käyttää hieman kireämpiä vaatteita, johtuen käytännöllisyydestä. Yleensä naisella onkin yllään mustat, jalkojenmyötäiset housut, pitkävartiset mustat saappaat. Yläkroppaa verhoaa valkea, hieman löysempi pitkähihainen paita, sekä tuon yllä sisä- ja ulkotiloihin sopivat takki. Takin helma yltää polviin asti ja sen kaulus on korkea, yltäen Erudessan leukaan asti. Hihat ovat pitkät ja kaikkialla mustaa kankaan reunaa koristaa kultainen reunus. Napit ovat myös kultaiset.
Virkapukeutumisen lisäksi Erudessalla on myös kunnon haarniska. Haarniska on pääväriltään kultainen ja rakenteeltaan kevyt, mutta kestävä. Se antaa naiselle varaa liikkua ja pomppia ympäriinsä nopeatempoisesti, mutta ei anna periksi heti ensimmäisistä iskuista.


Aseet ja taistelutyyli

Taistellessaan Erudessa käyttää hyväkseen nopeuttaan ja notkeuttaan, kuten todettu. Pienen kokonsa ansiosta naista yleensä aliarvioidaan, mikä onkin yksi suurimmista eduista Erudessalle. iskuissaan hän on nopea ja tarkka, pyrkien iskemään vihollista aina heikkoihin kohtiin. Hän ei kuluta aikaansa eikä energiaansa turhiin hyökkäyksiin vaan miettii ja arvioi siirtonsa erittäin tarkasti, ennen kuin lähikontaktia kohteen kanssa hakee. Hänellä ei myöskään ole varaa jäädä kiinni tai pysähtyä, sillä jos joku voimakkaampi hänestä saisi otteen, ei Erudessa välttämättä saisi itseään enää vapaaksi.
Ilman aseita taistellessaan Erudessa pyrkii lamauttamaan tai tainnuttamaan kohteensa tarkoilla iskuilla, ollen valmiina käyttämään kaikkia raajojaan hyökkäyksissä. Pahin virhe, mitä vihollinen saattaa tehdä, on kreivittären päästäminen niskan päälle - kirjaimellisesti. Erudessa on oppinut käyttämään hyväkseen notkeaa kehoaan ja liikkeen voimaa, kyeten kaatamaan vankemmankin vastustajan maahan, mikäli vain saa tilaisuuden. Erudessa jää harvoin toimettomaksi yhteenotoissa ja on valmis pistämään kampoihin viimeiseen asti.

Aseinaan nainen käyttää pitkää naginata keihästä. Varsi on väriltään musta ja terä hopeansävyä. Keihäs ei kuitenkaan ole vain pelkkä teräase, vaan tuohon on lumottu muutama maaginen isku, joita myös kreivitär osaa käyttää. Terään on valettu hopeaa, jotta kreivitär kykenee myös hopeanarkojen otusten kanssa ottamaan kunnolla yhteen. Tuon lisäksi keihäässä on kaksi lumousta: Sähkö ja valo.
Sähköhyökkäyksen tehdäkseen Erudessan pitää päästä iskemään keihään tylppäpää maahan, jonka johdosta kaikki liian lähellä seisovat henkilöt saavat asteen tai toisen sähköiskun. Iskun voimakkuus vaihtelee pienestä näpäytyksestä lamauttavaan ja jopa tappavaan. Jotta isku olisi tappava, täytyisi jonkun olla yksin lähellä kreivitärtä, jonka johdosta hyökkäys kohdistaisi kaiken syntyvän sähköenergian tähän yhteen kohteeseen. Vesi myös johtaa hyökkäyksen sähköä hyvin, jonka johdosta kreivitär saattaakin olla pelottavan tappava vastus sateella. Kuitenkin, sähköhyökkäys saattaa toisinaan myös iskeä Erudessaan, jonka johdosta nainen ei kovin usein tätä ominaisuutta käytä.
Valohyökkäys toimii samalla tavalla, mitä sähkö. Kreivittären täytyy iskeä tylppä pää keihäästä maahan, jonka johdosta keihäs luo nopean, sokaisevan valo "aallon" ympärilleen. Tuosta valosta ei pysty näkemään läpi ja se sokaisee hetkellisesti kaikki, jotka siihen erehtyvät katsomaan. Valon rävähtäessä onkin parasta kääntää katseensa pois, niin välttyy sokaistumiselta. Jos vihollinen sokaistuu hetkellisesti valosta, käyttää Erudessa tuota väliä erittäin tehokkaasti hyväkseen, iskien saman tien vihollisen ollessa toimintakyvytön.

Naginatan lisäksi Erudessalla on kaksi tikaria, joita tuo osaa käsitellä erittäin taitavasti. Tikareihin Erudessa kuitenkin turvautuu vasta sitten, jos Naginata häneltä kyetään riisumaan pois.
Näiden lisäksi nainen on taitava jousenkäsittelijä, vaikka tähtäyksensä ei ehkä ole sieltä parhaimmasta päästä. Pystyy kuitenkin jännittämään jousensa ratsailtakin tai liikkeestä ylipäätään.Luonne: Ensivaikutelma naisesta on erittäin jäätävä. Ilmeettömiltä kasvoilta ei voi lukea minkäänlaisia tunteita ja kun kalpea platinablondi kääntää jäänsiniset silmänsä kohden keskustelukumppania, tulee siinä väkisinkin kovin kylmähkö ja yksinäinen olo. Vähäpuheinen nainen ei avaa suutaan, ellei siihen ole tarvetta. Rupattelut eivät ole Erudessan heiniä ja nainen välttääkin moisia tilanteita parhaansa mukaan. Jos puheenaiheena pysyy työt, kykenee Erudessa jonkinlaista keskustelua ylläpitämään, mutta heti jos aletaan puhumaan pitsinnypläyksestä tai perhe-elämästä, menee Erudessa osin lukkoon, sillä ei osaa tuollaisista aiheista puhua ihan tuntemattomien kanssa.
Kenraalina ja tätä nykyä myös kreivittärenä Erudessa on määrätietoinen eikä suvaitse virheitä. Perfektionistin vika näkyykin kaikessa, mitä nainen tekee ja vaatii myös samanlaista suoriutumista alaisiltaan. Virheistä rangaistaan tai vähintään nuhdellaan, samalla painotetaan että ne eivät saa toistua. Virhe väärään aikaan väärässä paikassa voi koitua jonkun kuolemaksi! Tämä määrätietoisuus ja kuri ovatkin arvostettuja ominaisuuksia johtajalta, joka sukupuolensa suhteen herättää ennakkoluuloja. Erudessa ei kuitenkaan ole se kaikkein neitimäisin nainen, mihin saattaisi törmätä. Tuon uniseksi käytös herättääkin yleensä hämmästystä ja vähentää niitä ennakkoluuloja, mitä naista kohtaan on kohonnut. Jos joku käy epäilemään kenraalin asemaa ja pätevyyttä, on Erudessa aina valmis näyttämään, mihin pystyy - sikäli mikäli katsoo epäilijän mielipiteen itsestään niin tärkeäksi, että siihen pitäisi reagoida.

Erudessa on hyvä ennakoimaan ja arvioimaan tilanteita. Taistelussa tuo ottaa aina huomioon kaikki muuttujat ja on aina varautunut tavalla tai toisella johonkin. Tästä johtuen Erudessaa on erittäin vaikea yllättää. Pelko on lähes tuntematon tunne naiselle, josta johtuen tuo harvoin taistelussakaan pelkää mitään, vaan ajattelee rationaalisesti, sivuuttaen kaikki mahdolliset tunteet. Itsetuhoinen tai tyhmänrohkea kenraali ei kuitenkaan ole, hän tietää rajansa eikä lähde liian suurta palaa haukkaamaan. Kuitenkin, monet aliarvioivat taas pienemmän naisen rajoja, joka yleensä koituukin vihollisten kohtaloksi. Voimassa Erudessa tuskin voittaa, mutta nopeudessa, ketteryydessä ja ennen kaikkea notkeudessa nainen päihittää isojen aseiden kanssa huitovat miehenköriläät mennen tullen. Taistellessaan Erudessa on armoton, eikä katso vastustajan ikään tai sukupuoleen. Mikäli vihollinen hyökkää, ei armoa anneta. Se on joko hän tai he.

Ystävien seurassa Erudessa osaa antaa periksi tuosta iänikuisesta jäärouva asenteestaan ja rentoutua. Läheisiä ystäviä haltialla ei ole paljoakaan, mutta sitä tärkeämpiä ne harvat ovat. Oikeassa seurassa Eru osaa jopa avata omaa elämäänsä ja kertoa murheistaan ja huolistaan, mieltä askarruttavista asioista. Toisinaan tämä avautuminen kuitenkin tarvitsee pientä lisäpotkua alkoholin siivittämänä.
Ennen niin jäätävä nainen on myös löytänyt itsestään sen rakastavan puolen. Eru ei uskonut pystyvänsä rakastumaan tunnetasolla keneenkään, mutta toisin kävi. Kreivin kanssa Erudessa löysi sen lempeän rakastavan, välittävän puolensa. Halu suojella toista ja pysyä toisen rinnalla kehittyivät pian syvällisemmiksi tunteiksi, johon löytyi myös vastakaikua. Eru arvostaa ja rakastaa kumppaniaan tavalla, jota ei muille ole koskaan näyttänyt. Heidän välillä vallitsee kunnioittava, rakastava side.
Huumorintajua naiselta ei löydy yhtään. Tuo ei osaa nauraa vitseille ja jos nauraa, se on yleensä väärässä kohtaa. Nauraminen onkin jotain, mitä Erudessa harvemmin tekee. Kyllä hän hauskaa osaa pitää, mutta omalla, hillitymmällä tavallaan. Hillitty asenne onkin iskostettu aatelisnaisen päähän jo pienenä ja sitä pönkitettiin myös sotilasuralla. Erudessa on myös täydellisyyteen pyrkivä siisteyden suhteen. Tuo ei voi sietää, jos paikat ovat sekaisin ja siivoaakin aina heti omat jälkensä. Tavaransa nainen pitää aina siistinä ja järjestyksessä, suuttuen uskomattoman paljon, jos joku kehtaa siirtää hänen tavaroitaan niille varatuilta paikoilta minnekään.

Erudessa on myös roturasisti, mutta vain ihmisiä kohtaan. Ihmisiin kenraali suhtautuu erittäin kielteisesti, jopa halveksuen. Nainen tiedostaa myös oman paikkansa yhteiskunnassa ja olettaa muidenkin sen tajuavan. Nyt kun Eru edustaa kuningassuvun yhtä vesaa, olettaa nainen muiden tunnistavan hänen asemansa ja arvovaltansa. Erudessa itse on kovin tarkka arvojärjestyksestä, jo ennen kuin kreivin meni naimaan. Hän arvostaa ylempiarvoisia (tai arvosti silloin ylempiarvoisia) ja on itse viimeiseen asti uskollinen kuninkaalle ja kansalleen.


Menneisyys:Erudessa syntyi ainoana lapsena aatelisperheeseen (Isä Ael'Ren Idhrenniel, äiti Feratha Idhrenniel (Os. Zynae) ). Isänsä oli aina toivonut poikaa, mutta sai tyttären. Tietenkään arvostettu kenraali ei ollut kovinkaan innoissaan, mutta Erudessan käydessä kasvamaan, huomasi isä kuinka oli suhtautunut väärin tyttäreensä.
Lapsena Erudessa oli kovin yksinäinen ja harvemmin leikki kenenkään kanssa. Silloin tällöin hän tapasi sukulaisiaan ja heidän samanikäiset lapset pitivät Erudessalle seuraa. Suurin osa näistä lapsista oli kuitenkin poikia, joten Erudessa oppi jo nuorena tulemaan vastakkaisensukupuolen kanssa toimeen tasavertaisena. Tyttö sai myös kunnon koulutuksen, opetellen etiketin ja edustustavat, kirjoittamisen ja lukemisen. Lukemaan opittuaan Erudessa osoitti suurta kiinnostusta historiaan ja varsinkin sotahistoriaan. Tästä isänsä oli ylpeä ja kiinnostunut ja jahka tytöllä oli tarpeeksi ikää, alkoi isänsä kokeilla, miten Erudessa pärjäisi aseiden kanssa. Äitinsä ei tietenkään pitänyt aseiden kanssa heilumista soveliaana harrastuksena nuorelle aatelisnaiselle, mutta ei käynyt uhmaamaan kumppaninsa päätöstä. Sentään isä vietti aikaa tyttärensä kanssa, se oli tärkeintä. Erudessa osoittautuikin potentiaaliseksi sotilaanaluksi tytön oppiessa käyttämään aseita ja ratsastamaan. Kun ikää oli tarpeeksi, kävi isänsä värväämään Erudessan armeijan koulutukseen.

Armeijankoulutuksessa Erudessa oppi paremmin käyttämään aseita ja omia voimavarojaan, huomaten, ettei hänen kannattanut taistella samalla tavalla kuin miehet. Kokonsa takia hänestä ei olisi koskaan suoraan voimataisteluun miesten kanssa, joten Erudessa oppi kouluttajansa avulla - joka myös oli naispuolinen - käyttämään hyväkseen omia etujaan taisteluissa. Erudessasta kehittyikin erittäin pätevä ja lupaava sotilas, josta isä myös oli ylpeä, siinä missä äitinsäkin.
Erudessa alkoi toimimaan armeijan alaisuudessa, suorittaen tehtäviä isänsä alaisuudessa. Isänsä johti partioryhmää, joka oli erikoistunut piilopaikan suojelemiseen ja katujen partioimiseen. He pitivät huolen siitä, että liian lähelle eksyneet ihmiset pääsisivät hengestään. Taitojensa ja saavutuksiensa ansiosta Erudessa kohosi kapteeniksi tässä ryhmässä, toimien myös loppupeleissä isänsä avustajana, oikeana kätenä ja jopa korvaajana tarpeen tullen.

Koitti kuitenkin aika toisen suuren tannersodan, johon Erudessa osallistui isänsä kanssa. Tannersota oli jotain, mihin Erudessa ei ollut osannut valmistautua, naisen nähden vielä nykyäänkin painajaisia tuohon taisteluun liittyen. Erudessa pysyi kuitenkin tantereella alusta loppuun, haltioiden käydessä päihittämään ihmiset tässä sodassa. Voitto oli tervetullut ja suuresti juhlittu, mutta tuossa sodassa Erudessa kävi kuitenkin menettämään isänsä.
Taistelun päätyttyä Eru palasi kotiin jossa äitinsä otti tyttären lämpimästi vastaan, surren kuitenkin menetettyä puolisoaan. Kului muutama viikko Erudessan kerätessä itsensä kasaan ja autettuaan äitinsä pois surusta, jonka jälkeen Erudessa palasi takaisin normaaliin arkeensa.
Hänet nimitettiin isänsä seuraajana kylän turvallisuudesta vastaavaksi kenraaliksi. Se oli suuri kunnia, josta Erudessa ei voinut kieltäytyä, tuntien myös samalla olevansa tämän velkaa isälleen. Nainen aloitti työnsä uudessa asemassaan, samalla kun itse haltioiden piilopaikka koki suuria muutoksia. Kuninkaan käydessä siirtymään kaupunkiin aroille, siirtyi piilopaikka tuon serkun vastuulle. Tällöin myös Erudessa nimettiin kreivin henkivartijaksi, naisen ottaessa myös nyt täyden vastuun piilopaikan turvallisuudesta, saaden alaisikseen enemmän sotilaita, kuin koskaan aiemmin.

Erudessa kävi tutustumaan myös paremmin Kreivi Arethdrieliin. Pikkuhiljaa kaksikon välille kehittyi luottamus ja kunnioitus, joka puhkesi myös romanssiksi. Tämän johdosta Erudessa lopulta meni naimisiin kreivin kanssa, saaden täten tittelin Kreivitär. Nykyisistä töistään hän ei kuitenkaan luopunut, vaikka olikin nyt osa siniveristen sukua.


TÄLLÄ HETKELLÄ:

Erudessa viettää arkeaan niin kreivittärenä kuin kreivin henkivartijana Cúthalionien kartanolla. He saivat jo aikaa sitten kaksoset Arethin kanssa, jotka saivat nimikseen Avalon ja Lorian (lisää lapsista Arethin esittelyssä). Lapsien syntymisen myötä Erudessa muuttui huomattavasti rauhallisemmaksi ja lempeämmäksi, vaikkei sitä lempeä ja lämpöä näytä kuin läheisilleen ja tuttujen seurassa.
Kreivittärelle on myös alkanut paljastua salaisuuksia itse kuninkaasta ja tuon kieroista verkoista, jonka myötä naisen uskollisuus kuningasta kohtaan on heikentynyt, Erudessan ottaen riitatilanteissa ennemmin puolisonsa puolen, kuin tuon sukulaisen...Taidot:
- Osaa jotenkuten soittaa harppua, mutta ei moista ole harrastanut vuosikymmeniin.
- Hyvä korttipeleissä.
- Hyvä arvioimaan sään kehittymistä ja erittäin taitava kartanlukija.


Ratsu & Lemmikit:
Ratsunaan Erudessalla on tätä nykyä ruunivoikon värinen hevoskotka. säkäkorkeutta ratsulla on 180 cm. Siivet ovat hännän tapaan tummat. Nokka on tummankellertävä, mukaillen turkin ja höyhenien sävyä.
Sukupuoleltaan hevoskotka on tamma ja se on saanut nimekseen Ruel. Luonteeltaan Ruel on uskollinen ja säyseä, omaa vahvan suojeluvietin emäntäänsä ja tuon jälkipolvea kohtaan.

Erudessalla on myös lemmikkinään kaksi nuorta mustapantteri naarasta. Ne ovat pennusta asti olleet Erudessalla, naisen saatua ne lahjaksi kumppaniltaan. Kissapedot ovat nimeltään Katar ja Abadda. Katar on kahdesta kissapedosta pienempi, mutta rämäpäisempi, siinä missä Abadda on rauhallinen ja varovainen tapaus. Molemmat pantterit tottelevat kuuliaisesti emäntäänsä ja Kreiviä, omaten Ruelin tapaan suuren suojeluvietin näiden lapsien kohdalla. Katar saattaa olla jopa aggressiivinen, jos sille tuntemattomat henkilöt yrittävät lähestyä lapsia ilman Erudessan tai Arethin seuraa.Tavatut:
(NPC) Elenaril Vafiel - Kreivittären luotetuin alainen ja joukkojen kapteeni. Erudessa luottaa tähän naiseen syvästi ja on tuolle jopa henkensä velkaa. Elenaril on rakenteeltaan samankaltainen mitä erudessa, hänen hiuksensa ovat kastanjanruskeat ja yltävät puoliväliin selkää.
Kreivi Arethdriel Cúthalion - Rakas puoliso, jota Erudessa kunnioittaa ja arvostaa. Haluaa suojella tuota ja varmistaa, ettei mitään pahaa tapahdu kreiville.
Haltiakuningas Aran Cúthalion -
Haltiakuningatar Delia Cúthalion - Ystäväksi luokiteltava. Erudessa kunnioittaa ja arvostaa Deliaa niin asemallisesti, kuin henkilökohtaisestikin. Tällä hetkellä yksi niistä harvoista, joille Erudessa osaa avautua tarpeen tullen.
Eliittikenraali Darius Winder -
Sotilas Mir Valdoren -
Arathet Arvaen - Sukulainen, jonka kanssa Erudessa tulee hyvin toimeen. Ei välttämättä jaa samoja aatteita miehen kanssa ihmisten suhteen, mutta pitää silti henkilönä.
Zara - Liittolainen, johon kreivitär tuli törmänneeksi. Ei tunne sen paremmin.
Muodonmuuttaja koira - Törmäsi tähän Winderin ja yhden kenraalin seurassa, ei tunne millään tavalla. Ilmeisesti kuitenkin vihollinen.
Siniharjainen Serpentti - Yhtälailla törmäsi tähän Winderin ja kenraalin seurassa. Ilmeisesti vihollinen.
Shyvana - Outo, hieman epäilyttävä, mutta omalla tavallaan mukava naikkonen, joka vieraili kartanolla kerran Winderin seurassa. Eliitti oli kutsunut naista tittelillä Yliparantaja, mutta oliko tuo sitten ollut itse yksi vanhimmista vai ei?
Lorythas Seyr - Sukulainen, johon Erudessalla oli ilo tutustua vasta äskettäin. Mukava ja lämmin henkilö, joskin osin arvaamaton petopuolensa suhteen... Silti, Erudessa haluaa pitää välinsä hyvänä ja läheisinä tämän sukulaisen kanssa.
Theodluin -
Lothar Mordecai -
Salrabia Zhiermatui -


päivitykset:
14.9.2018
- Luonnetta lisäilty
- tavatut listaa päivitelty
22.2.2015
- Ulkonäkö uusittu, uusi kuva lisätty
- Menneisyys kirjoitettu uudestaan
- Tavatut lista päivitetty