Viesti La Huhti 28, 2012 10:41

Darion

Nimi: Darion (ei käytä sukunimeä, mutta se on Valhante)
Lempinimi: -
Rotu: Puolidemoni
Puolue: Haltiat
Ikä: 200, ulkoisesti 25
Sukupuoli: Mies
Ammatti: Taidemaalari, muusikko ja säveltäjä
Suuntautuminen: Enemmän miehiin
Perhe: Itselleen tuntematon isä Raldo, äiti Dia sekä isoveli Dastan. Lisäksi kolme muuta vanhempaa sisarusta, Duncan, Diana ja Dorian, joista kukaan ei ole hengissä

Ulkonäkö: Darionin ulkonäkö on melkoisen silmiinpistävä, nimittäin miehen iho on tummansininen, indigoon vivahtava, ja tällä kasvaa selkärangan jatkeena puolitoista metrinen, ruoskamainen häntä. Häntä on kätevä, ylimääräinen raaja, sillä kiertyy hyvin ohuidenkin asioiden ympärille. Se myös kannattelee puolidemonin koko painon tarpeen vaatiessä. Huonona puolena tietysti on, että häntä on myös hyvin herkkä. Ruumiinmuodoiltaan Darion on melko ihmismäinen, hoikka, notkea ja jäntevä nuorukainen, jolta näyttää melkein puuttuvan kehon isoja lihaksia. Selkärangan ja lantion liikkuvuus antavat Darionille mahdollisuuden liikkua hyvin vaivattomasti jopa ahtaissa paikoissa. Hännän lisäksi hänellä ei ole mitään ylimääräisiä sarvia tai siipiä. Raajat ovat pitkät ja sirot, keskivartalo solakka, lievästi V:n mallinen. Sormet ovat elegantit ja kynnet, taiteesta huolimatta, pitkät ja terävät. Pituutta on suunnilleen 184cm. Darionin hiukset ovat mustat, suunnilleen olkapäille asti ylettyvät ja hieman pörröiset. Kasvonpiirteiltään hyvin inhimillisen oloinen, kapeakasvoinen ja mantelisilmäinen. Otsahiukset peittävät usein toista silmää, jotka ovat väriltään vaaleansiniset ja niissä tuntuu olevan aina hieman veikeä pilke. Koska Darion on osaksi incubus, hänen katseensa voi, vastapuolesta riippuen, olla puoleensa vetävä, jopa eläimellinen. Hampaat ovat tervävämmät kuin ihmisillä. Korvat ovat lievästi suipot, mutteivät yhtä paljon, kuin haltioilla. Vaatetukseltaan melko yksinkertainen. Darion käyttää yleensä luonnonläheisiä, tummia vaatteita, polvipituisia housuja ja hihattomia paitoja tai liivejä. Vaatetuksessakin puolidemoni haluaa olla yksinkertainen, eikä prameile liikaa koristuksilla tai koruilla. Kenkiä Darion ei tapane käyttää. Jalkapohjien iho on paksumpaa, melkein suomumaista, jolloin Darion saattaa kävellä millaisella alustalla tahansa.

Luonne: Darion on puolidemoniksi erikoisen hyväntuulinen ja seurallinen ja monesti miehen ystävällinen luonne korvaa joitain tiettyjä puutteita ulkonäössä. Darion viihtyy hyvin paljon kaupungin vilinässä sekä vilskeessä ja tuntee olonsa lähinnä ahdistuneeksi, mikäli joutuu olemaan liian pitkään luonnon keskellä ilman minkäänlaista seuraa. Hän on parantumaton haaveilija ja taivaanrannanmaalari, joka ei juurikaan kanna huolta huomisesta, vaan tuntuu aina elävän hiukan pilven päällä kävellen. Darion nauttii hyvin paljon taiteesta ja hyväntuulisena hänet voi löytää soittamasta tai laulamasta melkein mistä vain, eikä ihan huonolla äänellä. Välillä puolidemoni unohtuu niin pitkäksi aikaa taiteilemaan, ettei sinä aikana muista ollenkaan syödä tai nukkua. Mutta ollessaan seurassa, Darion on seurallinen kunnolla. Esimerkiksi korttipelit ovat puolidemonin mieleen, vaikkei hän hallitsekkaan huijaamista kovin hyvin. Darion pyrkii olemaan avulias ja kohtelias, eikä mielellään aiheuta mielipahaa kellekkään, satuttamisesta puhumattakaan. Hän omaa korkean moraalin ja pyrkii olemaan uskomansa asian puolella, vaikka jäisikin yksin. Puolidemoni selvittää asiat mieluiten puhumalla, mikäli se on vain mahdollista. Mikäli tilanne käy liian kuumottavaksi, puolidemoni pakenee nopeasti paikalta, sillä nuorukaisella ei ole juuri minkäänlaisia taistelutaitoja. Pakeneminen näkyy silloin tällöin myös suhteissa. Darion ei ole erityisen taitava luomaan romanttisia suhteita, luultavasti äitinsä käytösmallin peruja, vaan saattaa paeta paikalta, kun asiat käyvät liian tunteellisiksi. Sotaan hän ei ota mitään kantaa, ja mielellään ei edes osallistu, muuta kuin yrittämällä ehkä satunnaisesti kohottaa sotilaiden mielialaa musiikin avulla. Ihmisiin Darion suhtautuu aika skeptisesti, koska ei ole tavannut heitä paljoakaan, muttei vihamielisesti. Darion nauttii myös uimisesta kovasti ja pystyy olemaan yllättävän kauan veden alla, tähän asti kymmenisen minuuttia. Vedessä puolidemonin näkökyky ei myöskään heikkene, kuten ihmisille käy, vaan silmät sopeutuvat nopeasti uuteen ympäristöön. Darion sietää myös kylmää yllättävän hyvin ja saattaa liikkua melko alhaisissakin lämpötiloissa ilman paitaa. Enemmän ongelmia tuottaa liian kuuma, kuin kylmä, ympäristö. Siksi Darion ei oikein osaa nauttia esim. takkatulen loimusta, kuten moni muu.

Menneisyys: Darion on eksoottinen sekoitus ihmistä sekä äitinsä puolelta incubusta ja jäädemonia. Isäänsä Darion ei koskaan edes ole tavannut, sillä hän on äitinsä ja vanhemman veljensä, Dastanin, kasvattama. Darionin kotiseutu on melko erikoinen, nimittäin hän on syntynyt ja kasvanut elämänsä ensimmäiset vuodet Pimeässä paikassa. Darionin äiti, Dia, oli saanut nuorimmaisen lapsensa jonkin yksittäisen viettelyn tuloksena, joten mitään suurta suhdetta Dia ei osannut luoda Darioniin, kuten ei yhteenkään lapseensa. Hän huolehti ja kasvatti kyllä jokaisen tavalla tai toisella, mutta äidinrakkaudeksi sitä ei voinut kutsua. Enemmänkin eläinmäiseksi huolenpidoksi. Darionin ensimmäiset vuodet Pimeässä paikassa olivat ristiriitaiset. Toisaalta hän pelkäsi pimeää ja joutui yleensä hieman muiden härnäämäksi arkuutensa takia, mutta toisaalta hänet myös hyväksyttiin erikoisten olentojen keskelle, katsomatta sen kummemmin kieroon. Dastan piti Darionista hyvin paljon huolta, suojeli ja puollusti, joten Darion kiintyi hyvin paljon vanhempaan, täysveriseen velipuoleensa. Heillä on edelleenkin vahva suhde. Dastan oli silloin tällöin poissa, metsästämässä turkiseläimiä, jolloin Darion vietti aikaansa lähinnä äitinsä kanssa. Tätä jatkui, kunnes Darion oli suunnilleen 12. Dia liikkui paljon, hän kyllästyi nimittäin yhteen paikkaan nopeasti, demonitar jätti Darionin Dastanin hoidettavaksi ja lähti itse etsimään uusia viettelyn kohteita. Se ei suuremmin vaikuttanut Darioniin, koska hän oletti maailman toimivan niin. Yli kolme kertaa veljeään vanhempi Dastan tunsi jo maailmaa jonkin verran ja hän halusi löytää Darionille hyvän paikan elää, eikä Pimeän paikan epävakaa ilmapiiri sopinut säikylle puolidemonille. Jonkin aikaa Darion liikkui Dastanin mukana kaksin ja asui milloin missäkin, oppien tuntemaan erilaisia rotuja, kieliä ja varsinkin taiteita. Matkan teko todella kasvatti puolidemonia enemmän kuin Pimeässä paikassa asuminen, ja hän sai enemmän itsevarmuutta ja kokemuksia, niin hyviä kuon huonoja, liikkuessaan maailmalla. Darion piirsi tai teki musiikkia melkein aina, kun siihen tarjoutui mahdollisuus, ja yleisesti ottaen hänen teoksistaan pidettiin, joten kaksikko sai mukavasti lisätuloja Dastanin turkismetsästyksen lisäksi. Jossain vaiheessa veljekset tulivat myymään turkiksia myös haltioiden kaupunkiin. Kaupungissa Darionin soittotaidot miellyttivät kansaa, ja puolidemoni tunsi muutenkin olonsa hyväksi kyseisessä paikassa. Joten seuraavan kerran Dastanin jatkaessa matkaansa, hän jatkoi sitä yksin.

Vahvuudet: Ketteryys ja nopeus lähinnä, sekä terävä äly. Lisäksi demoniverensä takia ainakin ihmisiä hieman vahvempi.

Heikkoudet: Aseiden käyttämisen täydellinen osaamattomuus, säikkyys.

Muuta:
- Pelkää hämähäkkejä ja käärmeitä todella paljon
- Pelkää myös itseään isompia demoneita
Avatar @ Forte & Susi

"Demons are red, angels are blue.
Hunters are gross,
but I really like you"


Forten hahmot:
Roherdiron (haltia) - "For Honor, Order and Duty"
Rimedur (ristiverinen) - "Hide, listen, watch, learn… And when the time is right, strike from the shadow"
Darion (ristiverinen) - "We dance to the rhythm of the world"
Acar (old lacerta) - "Do what thou willst"