Viesti Su Joulu 13, 2015 5:13

Alvara Tham

Nimi: Alvara (Nimi tarkoittaa haltia armeijaa) Tham
Ikä: 98 vuotta (Fyysinen muoto 25 vuotias)
Skp: Nainen
Pituus: 185 cm
Rotu: Merenneito

Puolue: Haltioiden puolella
Suuntautuminen: Kaikki kelpaa, jos on rahaa -Alvara (Voisimme siis sanoa panseksuaaliksi)

Ammatti:
Monitoimi-nainen voisi sanoa. Hän on entinen sotilas ja nykyinen tanssija, mutta tausta töinä hän harrastaa: palkkasoturina olemista sekä palkkamurhaajana, myös prostituutio on tuttua sekä kaiken maailman hommat, joissa tienaa mukavasti. Lailliset tai laittomat, kaikki keinot käytössä.

Rodusta tarkemmin:
Merenneitojen on kerrottu olevan jumalaisen kauniita, siroja, pitkähiuksisia naisia, jotka elävät vedessä ilman rihman kiertämää. Jossain määrin ne ovat sukua seireeneille, mutta Merenneidot eroavat seireeneistä vartaloltaan. Lantiosta alkaen heillä on suuri kalanpyrstö, mutta he kykenevät saamaan jalat maalle päästyään, jolloin lisääntyminen kaksijalkaisten kanssa on mahdollista. Heidän lapset ovat kuin ihmisiä, mutta tuntevat vastustamatonta vetoa mereen. Merenneidot hengittävät yhtä hyvin ilmassa kuin meressäkin.
Usein merenneidot kuvaillaan hyvin turhamaisiksi, mutta samalla myös viattomiksi olennoiksi. Aivan kuten haltiat, myös merenneidot voivat olla luonteeltaan varsin katalia kaunottaria ja he hukuttavat miehiä laulullaan, syödäkseen nämä vähemmän viehättävässä ulkonäössä. Merenneidot, nuo seireenien sukulaiset omaavat myös kauniin lauluäänen, mutta se ei ole niin läpitunkeva ja lumoava kuin seireenien. Toki merenneidot harrastavat laulamista, mutta se ei ole niin pakkomielteisen viettelevä.
Merenneidon kyynelistä kerrotaan, että eri alalajin edustajilla kyyneleet muuttuvat helmiksi tai merenneito ei koskaan itke helposti. Myös on kerrottu, että merenneidon suudelma estää merimiehen hukkumiselta.

Lähteet:
Pirates of the Caribbean merenneidot (ENSISIJAISESTI SAANUT VAIKUTTEITA)
http://www.mtv.fi/lifestyle/tunteet/art ... et/4824324
http://adriennaseraphine.blogspot.fi/20 ... neito.html


Voimat: Suudelma estää hukkumisen eli se antaa väliaikaisen kyvyn hengittää vedenalla. Toisaalta jos nousee kerran pintaan suudelman vaikutus raukeaa. Se ei ole pysyvä ominaisuus. Suudelman tulee tapahtua veden alapuolella tai juuri ennen veteen menoa, joka tarkoittaa, ettei ilmaa saa hengittää, muuten suudelman vaikutus raukeaa.

Aseet: Kaksi veistä n. 35 cm pitkät. Helmimäisen valkeat ja kiiltävät. Leikkaavat myös jossain määrin heikkoa terästä.

Luonne:
Vesi on toisaalta raikas, puhdistava, kaunis elementti – toisaalta taas pelottava, luotaantyöntävä ja kuolettava.

Alvara ei ole pieni ja viaton merenneito. Hän on yhtä katala ja viekas, kuin seireenit. Häneltä ei saa rakkautta, ellei todella yritä. Rakkautta nainen ei ole itse kokenut, mutta on kokenut monia, jotka hänelle ovat tunnustaneet rakkautta. (Ja hän on sitten syönyt kaikki ne jotka rakkautta ovat tunnustaneet.) Sitä myöten merenneito osaa myös näytellä luonnollisesti rakastavansa jotakuta. Nainen harrastaa myös yhdenyön suhteita ja ne ovat usein miten maksullisia.
Hänellä on merenneidoille ominaisia luonteenpiirteitä: turhamaisuus ja miesten kaipuu, mutta se on syömismotivaatiolla. Turhamaisuuden näkee naisen tavasta koristella itseään helmillä sekä hänen asuistaan, jotka korostavat hänen kauneuttaan jollain tasolla. Miesten perään Alvara katsoo vain syömismielellä. Sen lisäksi hän syö miehiä hyvin harvoin, sillä hän pitää miesten lihaa ikään kuin kakkuna, jota syödään kun on juhlan aika.

Alvara ei kainostele käyttää keinoja sellaisen asian eteen, jota haluaa. Hän on ahne, vaikkei se ehkä välillä näy hänen flirttailevan kuorensa alta. Raha on hänen heikkoutensa tai no ei se sinällään ole heikkous, mutta Alvara haluaa rahaa, sillä rahalla asioita saa. Maalliset asiat ovat hänelle niin uusia asioita, että hän haluaa tutustua niihin ja käyttää varsin paljon rahaa niihin. Toisaalta hän myös kyllästyy niihin nopeasti, jolloin erinäiset esineet vain heitetään köyhille tai sellaista. Mitä Alvara yleensä rahalla ostaa on koruja, helmiä ja kaunistavia asioita, koska hänen turhamaisuutensa ohjaa hänen rahan käyttöään.
Alvara rakastaa tanssimista, hän ryhtyi tanssijaksi juuri sen takia, että omistaa ne kaksi jalkaa, jolla tanssia. Hän myös laulaa samalla kun tanssii, hän tekee esityksistään yleensä miellyttäviä ja jopa kiihottavia, jos tahtoo. Riippuu aivan asiakkaan mieltymyksestä ja haluista. Yleensä Alvara tähtää varakkaisiin, joille esiintyy.

Hän on myös luonteeltaan hieman dominoiva, oli hänen yhdenyön suhteessa sitten nainen tai mies. Hän pitää siitä, että hallitsee tilannetta ja hallitsee myös toista, kuin pientä räsynukkea, joka hyppii hänen sanojensa mukaan. Toki hän ei katso pahalla, jos toinen ei hänen tahtoonsa halua alistua. Hän ei vain millään halua alistua itse, koska kokee ahdistusta, kun hän ei tiedä mitä tapahtuu seuraavaksi.
Hänen luonteensa muistuttaa merta ja sen kesyttämättömyyttä. Alvara on villi, eikä hän kesy vaikka miten yrittäisi. Voi sitä aina yrittää, mutta hän pitää itseään kesyttämättömänä ja jääräpäänä siinä suhteessa. Joskus hän saattaa olla meren tapaan tyyni ja kirkas, kun äkisti voi nousta myrsky ja merenneito on sitten kimpussa, yrittämässä tappaa jotakuta. (Mahdollisesti asiakasta, joka ei ole maksanut)

U-näkö:
Merenneitona: Merenneito
Alvara omistaa aaltomaiset, merensävyissä värejä vaihtelevat, pitkän hiukset. Ne on vedetty hänen vasemmalle puolelle päätä ja ne ylettyvät hänen takamuksensa alapuolelle. Silmät hänellä ovat kuin kultahiput, jotka hohtavat meren pimeydessä. Silmien muoto on kissamainen ja niitä koristaa kajaalimainen tummuus. Silmien yläpuolella on paksut kulmakarvat, mutta ne eivät järkytä kasvojen kauneutta, vaan tuovat niihin enemmän sitä tiettyä karismaa. Hänen kasvonsa ovat kauniit ja viettelevät. Hänen lumoava, vaaleahko yläkroppansa on täysin paljas ja hän omistaa melko suurenkin rintavarustuksen. Hänen ylävartalonsa on hennosti suomuttunut, jonka voi tuntea ja nähdä, kun katsoo tarkkaan.

Hänen vasenta puoltaan koristaa tatuointi. Se nousee hänen vasempaan olkaansa ja laskee vasempaan käteen aina ranteeseen asti. Se myös kiertyy alakyljestä selänpuolelle ja katoaa sitten pyrstön suomujen alle. Tatuointi on tavallaan elossa. Se kasvaa aina sitä mukaan, kun hän tappaa jonkun, jolloin tatuointiin puhkeaa pieni musta lehti. Lehti kielii hengestä, jonka merenneito on anastanut. Joskus hän koristelee hiuksiaan ja rintamustaan, sekä lantiotaan valkeilla helmillä ja nauhoilla.
Hänen lantiostaan alkaa suuri merenväreissä väreilevä kalanpyrstö. Pyrstö omaa myös selkäevän. Alvaran pyrstö on voimakas ja hän ui hyvin kovaa. Melkein yhtä kovaa kuin itse moottorivene. Hän on kooltaan merenneitona päästä pyrstöön ainakin kolmemetrinen. Syödessään Alvaralla ilmestyy suuret torahampaat, joilla hän repii saaliinsa riekaleiksi ja hänen silmänsä muuttuvat kissamaisen viiruisiksi.

Ihmisenä: Kasvot+asut
Lantiosta ylöspäin ihan samanlaista, kuin merenneitona. Paitsi että hiukset ovat lyhentyneet lapaluihin asti ja naisella on jalat. Alvaran elävä tatuointi näkyy kiertyvän hänen oikeaan reiteensä, mutta se ei ylety reiden keskipaikkeille asti.
Alvara on sen lisäksi treenannut vartaloaan, joten se ei ole minkään siron ja heikon naisen keho. Siinä on siroutta, mutta siitä näkee myös lihaksia, joita merenneito itselleen on työstänyt. Hän ei ole halunnut jäädä heikoksi ja on kiitollinen sotilaskoulutukselle siitä.

Alvara käyttää yleensä sinertävää, mekontapaista asua, jossa on leveä kaula-aukko, eikä se kirjailtu kaula-aukko edes peitä hänen lihaksikkaita hartioitaan. Mekon hihat ovat löysät ja harsomaisen tapaiset, niissä on syvä halkio ja niistä kädet ilmestyvät esille. Mekko paljastaa myös hänen kauniit reitensä ja jää melko lyhyeksi ihan tarkoituksella.
Tanssi vaatetus on paljon paljastavampi. Tanssi asuun kuuluu hyvin syvillä halkioilla korostettu vyötäröhame, jonka kangas muistuttaa itämaista harsoa. Hänen rintojaan peittää vain bikinin yläosaa muistuttavat lätystkät. Asusta löytää paljon yksityiskohtia, kuten helmiä ja perhosia yms. Asukokonaisuuteen kuuluu myös viuhkat. Asu noudattaa merenvärejä.

Menneisyys:
Alvara ei tiedä miten syntyi, eikä voisi vähät välittää siitä. Mitä hän itse muistaa omasta menneisyydestään on se, että hän on aina elänyt maan ja meren välillä. Hän on vuorotellut, mutta viettänyt maalla vähemmän aikaa kuin meressä. Hän myös muistaa sen, että hän on aina ollut muiden merenneitojen seurassa, sillä joukossa oli helpompaa saalistaa.
Sotilasajoistaan hän muistaa sen, että oli ollut utelias kaksijalkaisten tavoista ja sodasta, mihin nuo olivat itsensä sotkeneet, joten hän halusi käydä katsomassa mikä se sellainen sota oli. Hän kävi sitä vastaan kovan ja kurinalaisen koulutuksen sotilaaksi. Hän opetteli hallitsemaan aseita ja aina luikki vapaa-aikaa annettaessa veden ääreen. Itse taistelukentällä hän ei ymmärtänyt, mikä sodassa oli kamalaa kuin oman päänsä menettäminen. Vihollisen tappaminen oli aina hauskaa, koska tappaminen oli merenneidolle liiankin tuttua arkea.

Rahaa hän sai sotilastyöstään, muttei silloin vielä osannut käyttää sitä, ennen kuin muut kertoivat mihin sitä käytettiin. Senpä takia merenneito innostui kovin rahasta, koska ymmärsi mitä sillä sai maallisten mailta. Hän palveli sotilaana jonkin aikaa, kunnes tappamistyö alkoi ärsyttämään, sillä he olivat kaukana merestä, mikä sai merenneidon miettimään pakkomielteisesti merta. Kalaa hän sai kyllä hankittua pikkujärvistä ja joista, mutta huonona puolena oli vain se, ettei makea vesi tyydyttänyt hänen halujaan.
Sotilastyö lopetettiin, mutta Alvara koki uuden ongelman. Hän ei voinut saada haluamiaan asioita ilman, että tienaisi rahaa. Merenneito palasi ensin mereen ja sen jälkeen hän lähti hakemaan töitä maallisten luota. Töitä pukkasi, mutta harva sitä naista halusi palkata, mutta kyllä hän viimein sai töitä eräästä talosta, jossa kaivattiin viihdyttäjää. Merenneito suostui työhön ja hänelle opetettiin tanssin salaisuudet, mutta työssä oli sivupalvelu aina paremmin maksaville, josta tuli myös toinen työ raha-ahneelle Alvaralle. Hän tarjosi viihdyttävää tanssia ja paremmin maksavalle hän tarjosi yötä vierellään. Talosta tarjottiin myös hänelle oma huone, jonne hän sai viedä asiakkaitaan.

Muuta:
-Saalistaessaan hänellä on tapana olla viaton ja kuiskia uhrinsa nimeä kuin seireeni.
-Ruokavalioon kuuluu merenelävät raakana ja miehet (Ei yleensä sisällytä ruoka valioonsa mitään muuta)
-Kokee myös kovaa pakkomieltä mereen ja jonkintasoista kipua jaloissaan, jos ei ole käynyt kuukauteen merivedessä. Toisin sanoen Alvara käy ainakin kerran kuukaudessa meressä, mutta yleensä käynnit saattavat venyä viikoiksi.
-Tää olis niin kun Alvaran ääni ja tää kun se Laulaa
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears