Loryen Leáfil


Tänne kaikki hahmot, jotka ovat haltioiden puolella.

Valvojat: Crimson, Ivy

Avatar

Hovinarri

Viestit: 2488

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 11:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti Su Kesä 08, 2008 5:09

Loryen Leáfil

KuvaKuva

HUOM. Kuvien (c) AkumaTD

Nimi: Loryen Leáfil

SKP: Nainen

Ikä: Ruumiillisesti 20-vuotias

Rotu: Haltia

Puoli: Haltiat

Kuvaus: Loryenilla on vaaleat, pitkät hiukset, jotka lainehtivat hieman. Suipot korvat jäävät suurimmaksi osaksi kevyentuuheiden hiuksien alle, ja rakenne on hentoinen niinkuin haltioilla yleensä. Nainen on siis hoikka, eikä kovin pitkäkään. Hänen pituutensa on noin 167cm, joten hän on haltiaksi melko lyhyt. Vartalon malli ei ole kurvikas, rinnat eivät herätä ihmetystä koollaan vaan ovat normaalin kokoiset. Vähäiset muotonsa Loryen saa lihaksistaan, joita ei niitäkään ole järin paljoa: vain jousimetsästäjälle ominaiset käsien muodot ja pohkeiden ja reisien pieni pyöreys. Loryenin hartiat ovat kapeat.
Kasvot ovat kapeahkot ja kalpeat, ja iho on kauttaaltaan valkea. Loryenin leuka on kapea ja nenä siro, muuten kasvot ovat sopusuhtaiset. Päällään hän pitää vain ja ainoastaan mekkoja, tai ainakin mekkoa muistuttavia vaatekappaleita ja mitä useimmiten ne ovat väriltään valkeita. Jos eivät, niin niissä on vihreän eri sävyjä tai murrettuja, vaaleita värejä.
Silmät ovat vaaleat, omenanvihreät ja niitä koristavat pitkät, tummanruskeat ripset jotka eivät kuitenkaan ole kovinkaan tuuheat. Silmät ovat useimmiten piilossa, sillä Loryen kulkee side silmillään. Siteellä on hyvinkin yksinkertainen syy: Loryen on kirottu sokeaksi, joten tämän on pidettävä sidettä jotta nimenomaan näkisi eteensä.

Luonne: Loryen on viileän rauhallinen tapaus, mutta uhkarohkeampi kuin päällepäin näkyy. Hän ole järin puhelias tai ilmeikäs, eikä hän ilmennä tunteitaan kärjistetysti. Hän käyttäytyy useimmiten arvokkaasti kuten haltiat yleensä, ja hiljainen olemus johtuu yleensä siitä ettei hän halua avata suutaan vieraiden joukossa ja kertoa itsestään epäolennaisia asioita tai saattaa itseään vahingossa naurunalaiseksi. Jos jutun aihetta kuitenkin löytyy, naisen suuta on yllättävän vaikea saada takaisin suppuun. Hyvien ystävien kanssa Loryen siis purkaa muuten kovin hiljaista olemustaan, ja päästelee hieman höyryjä.
Loryen matkustaa mielummin yhden tai parin ystävän kanssa kuin suuressa ryhmässä, sillä potee pientä ahdistusta suuren väkijoukon keskellä. Näinollen hänelle luontevampi tapa viettää aikaa on yksin tai pienellä kokoonpanolla. Ahdistus ei kuitenkaan iske esimerkiksi kylässä kävellessä, sillä silloin hän ei varsinaisesti ole kontaktissa suuren väkijoukon kanssa vaan on osa edestakaisin valuvaa massaa.
Tutustumisprosessin jälkeen Loryenista tulee esiin huomattavasti enemmän puolia, ja hän on oikein mukava ja luotettava tuttavuus. Hänestä pääsee harvoin lopullisesti eroon pitkäpinnaisuuden ja anteeksiantavuuden takia, ja yleensä Loryen yrittääkin nähdä kaikissa tuttavuuksissaan jotain hyvää. Kostamiseen Loryen ei alennu, ja harvemmin tappeleekaan kenenkään kanssa muuten kuin leikkimielisesti tai sitten henkihieverissä vaaratilanteisiin joutuessaan. Sanaharkkoihin hän ei tykkää ryhtyä, sillä tuntee jäävänsä niissä aina totaalisesti alakynteen vaikka miettiikin aina joko etu- tai jälkikäteen kaikki asiat, mitkä hän olisi voinut sanoa.

Menneisyys: Loryen oli perheensä ainoa tytär viiden veljen seassa. Neljä veljistä oli häntä vanhempia, ja yksi nuorempi. Hänen äitinsä oli hieman omaperäinen ennustaja, ja lähti ylittämään merta ennustaessaan sodan saapuvan heidän kotikulmilleen. Sota kyllä tuli ja meni, mutta Loryenin äiti ei kuitenkaan koskaan palannut meren toiselta puolelta. Kukaan heistä ei tiennyt vastausta siihen, miksi äiti ei palannut. Perhe kuitenkin opetteli elämään ilman äitiä, Loryen ainoana naispuolisena henkilönä taloudessaan.
Hieman äidin poistumisen jälkeen katosi sisaruspoppoon isä metsästysreissullaan, Loryenin ollessa vielä pieni. Isää odotettiin kotiin ja jopa etsittiin monta vuotta, ja lopulta toivosta luovuttiin. Kovaonniset lapset epäilivät isän saaneen matkalla surmansa, ja se olikin vaihtoehdoista todennäköisin, sillä huolehtivainen ja hyvämielinen isä ei olisi hylännyt lapsiaan ilman syytä. Elellessään orpoina kova onni koetteli sisarusseuruetta lisää, ja varomattoman seikkailureissun seurauksena ihmisten hyökättyä Loryenin ja tämän nuoremman veljen kimppuun Loryen menetti sekä näkönsä, että nuorimman veljensä joka oli yrittänyt puolustaa hentoista isosiskoaan vahvempana osapuolena. Loppujen veljesten saavuttua paikalle pelastamaan kaksikkoa, oli Loryen saanut jo päälleen purkamattoman kirouksen eikä pikkuveljeä voitu enää pelastaa. Lapset käyttivät yhdessä säästönsä kalliiseen siteeseen, jonka avulla Loryen sai näkönsä takaisin. Häntä kuitenkin vannotettiin rikkomatta tai hukkaamatta sidettä, sillä uuden tekeminen tulisi olemaan vaikeaa ja erittäin kallista. Veljet eivät kantaneet Loryenille tapahtuneesta kaunaa, vaan he päättivät, ettei tapaturma ollut kenenkään syy, ja ettei sille voinut enää mitään. Heistä tuli hyvin tiivis sisarusporukka.
Ajan myötä, aikuistuttuaan lapset lähtivät kotoaan ja hajaantuivat, eikä kukaan veljistä halunnut lähteä Loryenin mukaan Cryptiin. Miksi lähteä maahan, jossa ihmiset yhä metsästivät haltioita? Sisarukset kuitenkin lupasivat pitää yhteyttä ja kenties joskus etsiä tytön käsiinsä mikäli saapuisivat mantereelle.
Loryen etsi tiensä Cryptillä muiden haltijoiden pariin, ja opetteli maagikoksi. Hän on kehittynyt magian käyttäjänä jo melkoisesti, ja taistelee sujuvasti magiaa apunaan käyttäen peruselementteinään valo ja vesi. Hän ei kuitenkaan osaa käyttää magiaa ääneti, vaan joutuu yhä käyttämään käsiliikkeitä ja sanoja apunaan ja menettää hentoisena haltiana huomattavan paljon energiaa magiaa käyttäessään. Miekkaa käyttelemään Loryen ei ole opetellut. Sen sijaan jousella ampuminen sujuu myös luontevasti, ja Loryen käyttääkin jousta taisteluaseena mielellään.

Muuta:
- Loryenilla on pieni hopeanharmaa jäälohikäärme nimeltään Ewel. Lohikäärmeen säkäkorkeus on noin 110cm, eikä hän yleensä käytä sitä metsästys- tai taisteluapunaan. Lohikäärme asustaa Loryenin kotona, monesti kellarissa sillä siellä on mukavan viileää.
- Haluaisi kovasti osata lentää ja on hieman harmissaan siitä, ettei Ewelillä pysty lentää.
- Ei hyväksy vieläkään nuorimman veljensä kuolemaa ja kokee olevansa tästä hieman syyllinen.
- Pitää omasta rauhasta ja kesäilloista.
- Ihastuu henkilöihin melko helposti mutta kätkee sen hyvin.

Tavatut:
Réhn: Melko mielenkiintoinen puolivampyyri.
Pulla: Mukava pieni hobitti jolla oli paljon asiaa.
Raul Lucas: Ihminen, josta välitti kovasti.
Oscar: Vaarallinen nuori haltia jonka kanssa ei halua enää joutua tekemisiin.
Varnefindon: Sisimmässään hyvä mies jolla on pelottava kaksoispersoona, Morna. Pitää omenapiirakasta!

Muokkailtu kaikkien hahmojen esittelyitä enemmän kriteerejä täyttäviksi 4.8.2012. Ei kuitenkaan uusia tietoja, vain edellisten tarkentamista.
Viimeksi muokannut Agna päivämäärä Ma Heinä 20, 2015 11:48, muokattu yhteensä 9 kertaa
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 0/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2

Miten olisi kuutamokävely?

Paluu Haltioiden puolella

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö