Sivu 1/1

Suan Suner

ViestiLähetetty: Ti Syys 16, 2008 9:58
Kirjoittaja Ay
Kuva
(Kuva ei ole minun käsialaani)

Nimi: Suan Suner
Ikä: 19
Spk: nainen
Rotu: Maahaltia
Puolue: Haltia
Ammatti: Yrtijen tekeminen kaikkiin oloihin. Hieman alkemisti yrtteihin.

Luonne: Hyvin rauhallinen ja harkitsevainen. Hyvin sydämmelinen ja kohtelia kennelle vain. Kuitenkin hän on haltioiden puolella perheen piireissä. Kuitenkin hän haluaa kovasti rauhaa haltioiden ja ihmisten väliin. Utelias ja on rohkea pistämään nenäänsä lävitse melkein jokaiseen asiaa. Varsinkaan hän ei saisi kuulla isän asijoista mistä puhuu. Jokainen melkein saa hänet hymyilemään myös todella surulliseksi hänet voi saada. Rakastaa todella paljon luontoa ja sen antimia. Tulee toimeen eläimine kanssa, joka antaa todella paljon iloisuutta.

Ulkonäkö: Pitkät valkoiset hiukset oluttuen lantioasti. Hiuksien sekaan on pistetty lehtiä. Vaatteiden materiaali hyvin luonnon materiaalia. Suurimmaksi osaksi vaatteet ovat puuvillaa lampaasta kerittyä. Puvut ovat koko pukuja ja niissä ei ollut ollenkaan lahkeita. Valkoista, sinistä, ruskeata ja vihreää hän käyttää asuissaansa. Oikeassa ranteessaan hänellä on kaksi kultaista renneketta.

Menneisyys: Kasvannut perheessä missä oli kova kuri. Hänen äitinsä menehtyi tai oikeastaan hänet murhattiin. Siitä hänen isänsä Wirt suuttui ja haluaa etsiä vaimonsa murhaaja. Itse hän oli hyvin pieni ja nuorempana sai tietää, että isä oli murhannut heidän äidin murhaajaa. Nopeasti hänen isänsä tuli etsivä ja palkamurhaaja, joka murhasi ainoastaan ihmisiä. Se vaikutti todella paljon häneen ja veljiinsä. Isä sanoi melkein päivittäin, ettei saa tutustua ihmisiin. Suan oli kuitenkin liian äidinsä kaltainen, joka halusi auttaa ketä vain. Nuoresta lähtien hänen veljensä ovat vahtineet isän sanomisesta. Se ärsytti todella paljon. Niin hän karkasi kotoaan. Vaikka hän ei saanut ikinä tietää isästään minkalainen äitinsä oli ja samoin veljeistä. Ainoa mitä hän saa kuulla olet samanlainen, kuin äitisi. Siitä lähtien on astellut yksin metsissä. Eläimet auttoivat selviämään luonnossa ja hiljalleen oppii uusia asijoita.

Taidot: Selviytyä luonossa. Puhua eläimien kanssa. Taidonsa ovat maa elementtiä muistuttava.

ViestiLähetetty: Ke Syys 17, 2008 11:49
Kirjoittaja Aksutar
tervetuloa TNF:ään :)