Viesti Pe Loka 10, 2008 9:15

Safilye Safir

Nimi: Safilye Safir
Lausutaan: Safiljä
ikä: 20
Rotu: Keltasusi
Puolue: Haltia, vaikka sanoo puoluettomaksi


Ulkonäkö:
Keskiverto pituinen ja kevyt tuntuinen rakenne. Ruskeat hiukset, jotka ovat latvoissa kiharalla ja ylettyvät lantiolle asti. Vaatetus on hyvin luonnon mukainen, että pystyy liikkumaan hyvin metsissä ja sulautumaan. Hänen ollessaan pelokas ja muutenkaan tunne itsensä turvassa hänen silmänsä muuttuu ruskean keltaiseksi. Eli valkoinen silmä pohja muuttuu keltaiseksi.
Sutena hän ei ole paljoakaan eri lainen muista susidista, mutta väri on kuitenkin valkoinen ja todella vähän harmaata. Koko on hieman suurempi ja voimallisemman näköinen. Hän näyttää täydeltä sudelta eikä mikään ihmissudelta. Sudessa oltaessaan hänellä ei ole keltaisi silmiä.

Luonne: Hyvin pelokas ja vaisu. Ei puhu oikeastaan yhtään mitään. Kuitenkin hän osaa puhua eläimien, ihmisten ja haltioiden kieltä. Asustaa mieluitenkin metsässä tai siellä missä ei ole paljoakaan asutusta. Rauhallinen ja muutenkaan oikein sodasta, koska heidän rotunsa/lajisna on hyvin harvassa. Puelueeton hän saanoo itsensä, vaikka on haltioiden puolla. Kaikkiaan hän pelkään, koska ei voi milloinkaan tietää, kuka voisi olla metsästäjä. Ainoastaan metsästäjää Safilye pelkää niitä. Ulkoisesti pinesti voi erottaa, että on metsästäjä ja siksi on hiljainen varovainen keltasusi. Alistuvainen, että ei joutuisi ongelmiin, kun niissäkään ei ole kiva olla. Tuntiessaan paremmin ja aika tutustua toiseen hänestä tulee ystävällisempi, rohkeampi ja uteliaampi.

Menneisyys: Pentueesta hän oli kolmanneksi nuorin. Safi hänen äitinsä synnytti viisi lasta. Onneksi lapsien kunniaksi kaikki syntyvät suden muodossa. Ihmis hahmossaan se olisi todella vaarallista synnyttää viisi ihmislasta. Kolme poikaa ja kaksi tyttöä. Kahdeksan kuukautisia he olivat vielä suden pentuina. Kahden vuotiaaksi he olivat suteina. Sinä aikanan ehti tapahtua kaikenlaista. Pahin oli kuitenkin laumansa tapettiin ja viiden lapsien vanhemmat kuolivat puolusteassaan lapsiaansa. He piiloituivat pusikkoon ja kuoleeseen puurunkoon missä he näkivät vanhempien muuttuvan ihmiseksi ja se sai heitä ihmettymään todella kovasti. Metsästäjä tappoivat heidän vanhempansa ja muut lauman perheen kuuluvat. Metsästäjä tiesi, että ne viisi lasta oli elossa ja nyt hän löytäisi heidät. Vanha eversti Tim, joka oli entinen heidän laumalaisia löysi pentueen pusikosta ja kuoleesta puurungosta. Tim oli kaukaa kuullut tapahtumien ääniä. Muutenkin liikkunut sivussa laumasta, mutta seurannut niitä. Tim opetti lapsille miten he voisi muuttua ihmisen näköiseksi ja muutenkin opitti miten selviytyä luonnossa. Vanhin viisikoista Safit meni kostamaan metsästäjälle vanhempansa kuolemasta ja laumastaan. Safit selviytyi, mutta sai uusia metsästäjiä häneen ja muiden sisaruksien perään. Heidän oli helpompi elää, jos he asuisivat erillään toisistaan. Se pelotti todella paljon Safilyeta. Aikojen saatossa hän on hyvin kiitollinen Timille, mutta toisaalta vihainen Safitille. Hän kuitenkin toivoi näkevänsä muita Siferin laumalaisista. Heidän lauma oli suuri, että he eivät olla ainoita, jotka pelastuivat.

Muuta:
- Veljensä: Safit, Sabah ja Sil
- Siskonsa: Safyie
- Veri muuttuu mustaksi, jos saa elimistöön hopeaa
- Hopeaa saatuaan elimistöön muuttuvat alastomaksi ihmiseksi, vaikka ovat saanut suden muodossa tai ihmis muodossa

Lajista: Shapeshifter kuuluu ihmissusiin. Laji erottuu siinä, että he voivat muuttaa itsensä tahdollansa sudeksi. He voivat muuttua milloin ne haluavat muuttua. Heikkoutena hopea ja tuli. Suurimaksi osaksi hopea tappavampi, joka pienellä hopean viillolla voi kuolla, mutta silloin kuolee hitaammin. Kuitenkin on olemassa hopeaan vasta aine, mutta se on harvinaista saada. Todella harvat parantajat tietävät siitä. Vaikka he ovat ihmismuodossaan he elävät lauman mukaisesti, jos ei eroteta laumasta. Heidät tunnistaan silmistä, jos he saadaan vihamaan tai pelokkaaksi. Yleisesti heidän silmä ei muutu keltaiseksi. Ulkoisesti heitä ei voi vaistoa sudeksi, jos ei näe muodon muutosta siinä vaiheessa. Keltasusi voi olla ainoastaan puhtaana eli kummatkin vanhemmat ovat keltasusia. Puoliksi oltaessa nimitys tulee ihmissusi keltasuden sijaan. Silloin myös heille ei muutu keltaiset silmät. Hopea ei ole niin tappava, mutta kuolee, kuin ihminen.

kuva
Ylhäällä näkee miten normaaliset ovat ja alhaalla kun on peloissaan tai vihoissaan.