Viesti Ma Maalis 23, 2009 4:03

Evgenia Eugenie Pandora

Nimi: Evgenia Eugenie Pandora
Ikä: 505
laji: lohikäärme
Spk: naaras/nainen
Puolue: Haltia
Ammatti: -

Luonne: Pitää itsensä enemmän ihmishahmossa elävänä. Lohikäärmeenä hän ei oikein osannut olla oma itsensä. Ulkonäkö pettää hyvin paljon luonteestansa. Käyttäytyminen on enemmän haltia tyyppistä, kuin ihmisten ja lohikäärmeen. Siitä hän on hyvin iloinen, kun näyttää täydeltä ihmiseltä, vaikka olisi toinen laji. Lohikäärmeeksi hän muuttaa itsensä hyvin harvoin. Hän ei oikein enää viihdy synnyin ruumiissansa. menneisyydet kavaltavat paremmin muistiin mitä pikkuveljensä tappoi isän pyytämättä anteeksi. Surunsa Evgenia ilmaisee laulaessa. Laulunsa muistuttaa sireenien laulua mikä häiritsee häntä kovasti. Hän ei halua laulunsa tuovan miehiä ympärilleensä. Toinen lohikäärme voi huomata laulan erilaisuutta miksi hän ei miellä laula kenellekään henkilölle. Voimansa hän yrittää käyttää hyvin vähän ja siksi esittää heikolta naiselta. Tutustuessa häneen paremmin hän on luotettava, huolehtivainen, auttavainen ja salaisuuden hyvä pitäjä. Evgenia ei kuitenkaan avaudu muille oikein.

Ulkonäkö: Lohikäärmeenä muistuttaa kiinalaista rotuista. Rakenteeltaan siro ja jalo. Koralliset malliset sarvet. Suomut ovat vaalean siniset ja sinisellä taivaalla sitä ei erotu. Vatsa suomut ovat melkein valkoisen näköiset, mutta tarkkaan katsottuna vaalean sininen. Päästä hännän päähän hopea harja. Siivet tulevat esiin vasta tarvittaessa. Silmät ovat kirkkaan keltaiset, kuin demonin. Mustaa pupillia ei ole näkyvissä.
Nähdessään ihmisenä nainen näyttää kylänpoppamiehenä, jolla on nuoret kasvot. Valkean hopeiset hiukset valahtavat olalle asti. Kirkkaisiin keltasilmiin mustat pupillit näyttäytyvät. Hiuksissa roikkuu lohikäärmeen kyynel timantin näköisenä. Vaalean sininen suomu muuttuu vaaleansiniseksi leningiksi missä ei ole hihoja. Jalkineita ei käytä. Ihmisenä hän näyttää iältäänsä todella nuorekkaalta. Muuten hän sulautuu aika hyvin ihmisten sekaan paitsi silmiensä takia.

Menneisyys: Syntyi perheen vanhempana lapsena. Pikkuvelin syntyessä äiti menehtyi. Se mursi isän sydämen kokonaan. Evgenia sai kasvattaa pikkuveljensä Feltiorin omin voimin. Yhdessä tehdessä kaikkea he lähestyivät toisiaan, kun he olivat paita ja peppu. Täysi ikäisenä tai oikeastaan murros iässä Feltior oli mahdoton pentu. Oma nuoruus jäi vajaa, mutta se ei haitannut Evgeniata. Isä päätti ottaa asiansa käsiin, mutta loppu tulos ei jäänyt hyväksi. Feltior murhasi isän kaksin taistelussa. Evgenia pisti sen omaksi syyksi, koska itse yritti estää heidän tappelua ja isä tuli väliin suojatakseen tytärtänsä. Isän viimeisestä kyyneleestä Evgenia teki itsellensä korun mikä roikkuisi hopeisessa hiuksissansa. Lähdettyään pois vuorilta metsään hän sai tutusta ihmisiin ja haltioiden vielä niiden riitoihin. Viha ihmisiin alkoi, kun he melkein saivat hänet kiinni. Metsän uumenissa Tim vanha mies pelasti hänet hengiltä. Vanha mies opetti hänelle miten pystyy muuttautumaan ihmiseksi, ettei jäisi mitään häiskää. Voimien suhtautuminen oli eri asia. Pari vuotta päästyään Timin kokeesta ihmismuuntautumisesta hän tapasi viisi pientä suden pentua. Jäin auttamaan heidän hoidossa. Hyvissä ajoin jätin heidät omanalaisen hoitoon. Yhteen pentuun hän jäi pitämään yhteyttä. Sudesta ja lohikäärmeestä he tulivat hyväksi ystäväksi.

Muuta: ihmishahmossa lentää paremmmin mitä lohikäärmeen muodossa. Voimakas, vaikka ulkomuoto pettää paljonkin. Äänensä on kopioitu seireenien lumoavasta laulusta. Laulatessa hänkin saa sireenimäisesti miehiä ympärilleen.