Viesti La Marras 21, 2009 10:14

Roka Hopeasilmä

Nimi: ???

Kutsumanimet: Hopeasilmä, Hopea tai Roka. Oikeaa nimeä ei ole saatavilla.

Rotu: Haltian ja demonin sekoitus

Puoli: Haltiat.

Sukupuoli: Mies.

Ikä: ??? Ulkonäöllisesti 27-30 vuotta.

Suuntautuminen: Hetero 99.9 %

Missä menee: Missä lie, matkustelee paljon, mutta tulee aina takaisin kylään lepäämään.

Ulkonäkö: Hopeasilmällä on nimensä veroisesti hopeanharmaat, sokeat ja pupillitomat silmät. Painoa Hopeasilmällä on kokoonsa nähden juuri sopivasti painoa, vaikka haltioiden tapaan hän näyttääkin sirolta. Pituutta on sellaiset 179 cm, eli ei mikään lyhyen läntä, muttei mikään hujoppikaan. Vaikka hänen "haltia verensä" pääsee näkyviin enemmän, kätkee hän sisälleen enemmän. Eli ei mikään turha poitsu. Hiukset ovat lyhyet jokapuolelta, jos ei lasketa suippokorvien edessä olevia "lilluttimia". Miksi hän pitää hiuksiaan lyhyinä, on vielä hämärän peitossa, mutta hän sanoo olevansa jo muutenkin niin erillainen muista, että tämä tuskin on ennenkuulumatonta. Lisäksi hänen hiuksensa ovat muutenkin karheahkot, ja sopivat permmin lyhyiksi... Korvat ovat vain kärjistään suipot ja terävät, muuten ne näyttävät ihmisen korvilta. Niskassa on kolme arpea, jotka muodostavat symmetrisen kolmion. Syytä ei tiedetä. Hänellä on myös kasvoissa yksi arpi, joka kiemurtelee ohimon ja silmän alueella, kasvojen oikealla puolella. Kasvot ovat melko tavalliset, ei mitenkään super komeat, muttei hän mitenkään huonokaan ole. Sanoisi että keskiverto. Täysikasvuinen kun on, hänessä ei ole enää nuoruuden honteluutta, mutta hänestä näyttäisi puuttuvan jotain. Vaikka Hopeasilmä onkin kokenut taistelija, tuolta puuttuu ylpeyttä ulkonäöstään, eikä siksi sovellu esim. joukon johtoon, vaikka kyvyistä niin luulisi.
Vaateet ovat yleensä mahdollisimman mukavat, mutta hän yleensä kysyy joltakulta joka näkee vieläkin, että kai vaate on vihreä tai ruskea, ennenkuin lisää sen vaatekaappiinsa. Hän pitää hanskoja, joista sormenpäät näkyvät, riipumatta säästä tai vuodenajasta. Jousi riipuu yleensä selän kotelosta, ja kaksi yhden käden miekkaa lantiolla, varsinkin jos Hopeasilmä on menossa ulos. Toisin sanoen, sokeus tekosyynään, hän välttää hienoja ja prameilevia vaatteita, ja pysyttelee mukavissa ja liikkumiskykyä rajoittamattomissa vaatteissa.

Luonne: Hopeasilmä on yleensä kovin rauhallinen, eikä suutu kovinkaan helpolla, edes vaikka häntä haukkuisi kaikesta mahdollisesta. Edes sokeus tai perheen uhkailu ei ole se heikko kohta (johtuen siitä ettei hänellä perhettä ole.). Häneltä löytyy ymmärtämisen lahja, hän vain jaksaa ja jaksaa kuunnella toisten murheita, olivat ne miten mitättömiä tahansa, eikä silloinkaan sano mitään, jos omat asiat ovat vielä huonommin. Hänen ikuinen ymmärtäminen on saanut hänestä lähes tunnevikaisen kuvan, mutta sitä hän ei ole. Hän vain ei reagoi yhtä vahvasti, kuin pitäisi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö hänestä olisi mukava puhua toisten kanssa!
Hopeasilmä etsii kaikista noiden hyvistä puolista vain sitä yhtä: Uskollisuutta ystäviä kohtaan. Mikään muu ei merkkaa, jos toinen on aina uskollinen, niin se riittää hänelle. Kauheat sanat, välinpitämättömyys... melkein kaiken hän pystyy nielemään, mutta jos se joku kauhea henkilö osoittaa uskollisuutta Hopeasilmää kohtaan, hän suostuu auttamaan ja suojelemaan tuota kaikella mahdillaan. Hän onkin suojelevainen, ja luotettava persoona oli tilanne mikä tahansa. Kuningastaan hän ei pettäisi, vaikka siinä menisi henki, sillä uskollisuus on ainoa asia, mitä hänellä enää on. Ainoa mistä Hopea raivostuu muuten on vain, jos joku ei tappele rehdisti, tai haukkuu häntä sellaisesta mitä hän ei ole tehnyt. Ihmisä hän ei vihaa niin suurella vimmalla, kuin ehkä pitäisi, vaan päättää mielipiteensä vasta tavattuaan henkilön. Mutta lasten kanssa hän ei tule lainkaan toimeen, vaikka kuinka yrittäisi, vaikka muutama poikkeus on löytynyt.

Historia: Hopeasilmän menneisyydestä ei ole minkäänlaista tietoa, ei niin pienintäkään. Hän heräsi yhtenä aamuna Cryptin rannoilta, toinen jalka köyteen sotkeutuneena. Hän oli ilmeisesti haaksirikkoutunut, mutta mistä hän oli tullut, sitä hän ei muistanut. Hän ei edes muistanut, miten oli tähänkään päätynyt. Onnekseen yksi haltia löysi hänet rannalta eksyneen näköisenä, ja Hopea saikin tuosta jonkinasteisen kaverin. Selvisi, että haltian nimi oli Sufe, ja että tuo oli mukana sotajoukoissa ihmisiä vastaan. Sufe jopa antoi Hopeasilmälle tuon nimen, hänen silmiensä mukaan. Hopea halusi mukaan, ja vaikka tuosta pystyikin sanomaan, ettei täysihaltia ollut, niin tuo sai tulla. Hopea pyysi myöhemmin, että saisi liittyä mukaan taisteluun, mutta sen hetkinen komentaja piti Hopeaa epäluotettavana sokeutensa ja menneisyytensä takia. Joten tuolta evättiin pääsy. Hän kuitenkin vältti hirttolavan tekemällä sopimuksen, jonka mukaan hän taistelisi haltioiden puolella, vaikka joukkohin häntä ei päästetty. Siitä onkin nyt kolmisenkymmentä vuotta, joten ei ole varmaa, ottaisivatko he häntä nyt mukaan, mutta Hopea ei aio kokeilla onneaan: Häntä siedetään nytkin juuri ja juuri, koska on tiputtanut monta ihmistä Cryptissä olon aikana, eikä vietä yleensä kauhean kauaa aikaa kaupungilla. Sufea hän kyllä kaipailee välillä.

Aseet/Kyvyt:

-Kaksi miekkaa, jotka roikkuvat mukavasti lantiolla.

-Jousi.

- Pystyy lukemaan ilman ja maan värähtelyjä äärimmäisen tarkkaan, pystyen kertomaan aika paljonkin mitä esim. sadan metrin päässä tapahtuu. Siihen hänen mittarinsa loppuu maassa, ilmassa mittarin matka on about 4 metriä, ellei vähemmän. Tuulessa värähtelyjä on kuitenkin mahdoton lukea tarkkaan.

Muuten ihan normi haltia kyvyiltään ja vahvuuksiltaan, jos sokeutta ei lasketa (eli hän joskus kärsii sokeudestaan pahemman kerran, jos on taidokas hiipilija vastassa.).

Tiesitkö, että...
- Hopea pelkää vettä, eikä osaa uida sen takia?
- Hän on nimennyt miekkansa Roraksi ja Nakaksi?
- Hopeasta on mukavampi torjua kuin väistää?
- Hopeasilmä ei koskaan valehtele, vaikka se tarkottaisi hänen hengenmenetystä?
- Häntä kutsutaan automaattisesti Hopeaksi, vaikka hän kertoisi koko nimensä jonka on saanut?
- Hopea ei ole perinyt paljoa mitään demonivoimia, ellei värähtelyn lukua ja lievää asennevammaa lasketa.


-------
Suskarille suurkiitokset hahmoluonnin auttamisessa ^^
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.