Draw me like one of your French girls //Aksu plz


Keskellä aroja kohoaa kaunis, mahtipontinen kaupunki, jota asuttavat nyt haltiat. Kaupunki on kauniimpi, mitä piilossa pidetty. Monikerroksinen ja moderni kaupunki pitää sisällään niin perinteisen kauppatorin, kuin monia pienempiäkin toreja. Kaupungista löytyy myös raskaasti varustettu sotilastupa, jotta kaupungin turvallisuus voidaan taata. Keskellä kumpuilevaa aroa kohoava kaupunki on kuitenkin turvassa yllätyshyökkäyksiltä, sillä lähestyvät viholliset näkee jo kilometrien päähän. Kaupungista löytyy kaikki mitä voisi olettaakaan. Kauppoja, putiikkeja, lekureita, tyrmät, asuntoja, kartanoita. Majataloja ja tallit, joihin sopii myös erikoisempia vieraita. Ihmisiä ei tässä kaupungissa suvaita, elleivät nuo ole ehdottomasti pettureita omilleen tai orjia. Edes puolueettomat ihmiset eivät selviä kaupungissa ilman pidätystä, elleivät taida varjoissa pysymisen saloja. Kaupunkia ympäröi kuitenkin valtava muuri, jonka yli on mahdoton päästä kiipeämälläkään. Kylään pääsee sisään portista, jota vartioidaan vuorokauden ympäri.

Kaupunkiin on muuttanut enimmäkseen haltioiden korkea-arvoisempia ja rikkaampia kansalaisia. Köyhemmät kansalaiset, jotka eivät ole kyenneet uutta asuntoa ostamaan, ovat jääneet haltioiden piilopaikkaan asumaan, kaikessa rauhassa.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Kesä 24, 2013 12:05

Jälleen kerran neuvonantaja antoi sepälle kaiken ajan, mitä tuo tarvitsi miettimiseen. Syvällä sisällään kuitenkin pieni kärsimättömyys kasvoi ja Art olisi halunnut kuulla vastauksen heti, eikä kohta. Mutta parempi antaa toisen miettiä rauhassa, punnita vaihtoehtoja. Jos Art olisi hoputtanut, olisi hän hyvinkin saattanut kuulostaa liiankin päällekäyvältä, epäilyttävältä ja siten myös pelottanut Revianin tiehensä, saamatta sen paremmin koskaan tietää tästä miehestä sen enempää, mikä olisi ollut suuri menetys.
Odotellessaan Arathet piteli kirjaansa käsissään, antaen etusormensa lipua vähän väliä koskettamaan suljetun kirjan sivuja, haltian odottaessa pikkuhiljaa malttamattomana sepän päätöstä.
Lopulta se päätös kuitenkin tuli ja se oli myönteinen. Revian ei uskonutkaan, kuinka huojentunut ja ennen kaikkea innoissaan haltia oli, mutta sitähän Arathet ei näyttänyt päällepäin. Revian kävi kuitenkin kertomaan, että tarvitsisi hieman rauhallisemman paikan tarinansa kertomiseen, sillä ei halunnut sen leviävän kuin kulovalkea kaupunkiin. Ihan ymmärrettävää.

Ymmärrän Arathet aloitti käydessään samalla pujottamaan kirjansa takaisin olkalaukkuun Mutta rauhallisimmat paikat, mitä minä tiedän, on työhuoneeni ja sukuni kartano kartano valitettavasti on kylässä, joten sinne asti tuskin lähdemme matkaa taittamaan. Joten, mikäli se sinua ei haittaa, kutsuisin sinut enemmän kuin mielelläni hoviin vierailulle. Minun henkilökohtaisena vieraana Mahdollisimman pian, hetki kun olet valmis lähtemään? Arathet kävi tokaisemaan mietittyään muutaman sekunnin hiljaisia paikkoja, jotka tiesi.


// Artin makuuhuone on hiljainen--- eikun siis Artin TYÖhuone. Kyllä (-----D Eikä minipostaukset haittaa, kunhan tarina etenee o3o //

Viesti Ma Heinä 08, 2013 4:28

Revien kuunteli toisen listauksen paikoista, joissa parivaljakko voisi rauhassa keskustella ja mahdollisesti piirtää - mikäli neuvonantajaa todella kiinnostaisi piirtää suomukasta ihmistä. Hirveästi ei oranssipäinen mies laskenut sen varaan, mutta reissu palatsiin ei kuulostanut hirveän pahalta olipa kyseessä sitten tyhjä reissu tai ei.
Hetken aikaa muodonmuuttaja arvioi ajan sopivuutta, vilkaisten sitten työhuoneeseensa päin. Hän ei ollut vielä päässyt tuikkaamaan ahjoa lämpimäksi, eikä yhtään asiakasta ollut ehtinyt pistäytyä paikalle, joten melkein tehokkainta voisi olla lähteä heti. Päätellen siitä että Art oli vaivautunut ottamaan kirjan mukaansa eikä epäröinyt pitkittää tapaamista lähtemällä muualle, oli haltiallakin kai koko päivä aikaa. Joten mitä sitä turhia tuhlaamaan, Revian päätti. Sama hoitaa heti työn alta pois.

Muodonmuuttaja huokaisi mahdollisimman huomaamattomasti, nyökytellen sitten.
"Töitä ei vielä ole tullut erityisemmin joten... Jos se teille sopii niin heti voisi olla paras hetki."


//Yyber-mini koska moletan että Art osaa reitin työhuoneeseensa paremmin .'> Jos viitsit autohitata ne sinne?//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Syys 01, 2013 6:10

Arathet kävi nyökkäämään nopeasti Revianin ilmoittaessa, että juuri nyt tällä sekunnilla lieni paras hetki. Sepällä ei kuulemma töitä ollut tähän väliin, joten tuo joutaisi lähtemään pajaltaankin jonnekin.
"Selvä, seuraa minua" Arathet tokaisi nyökkäyksensä lomasta, lähtien sitten johdattamaan Reviania kaupungin poikki kohden linnaa.
Mitä ylemmille tasoille he kaupungissa pääsivät, sitä koreampaa väkeä kaduilla liikkui. Arathet ei varsinaisesti välittänyt liikkua yleisillä teillä, mutta ei hän kehdannut Reviania johdattaa pitkin sivuteitäkään. Nyt hän kuitenkin valitettavasti joutui tervehtimään jokaista tuttua aatelista, joka vastaan sattui kulkemaan. Art kuitenkin vältteli jäämästä jutustelemaan yhtään sen pidempään kenenkään kanssa, sillä koki sen erittäin röyhkeäksi nyt, kun Revian hänen seurassaan oli. Revian saikin osakseen kummeksuvia, kysyviä katseita. Kyllä osa niistä katseista oli myös suoraan halveksuvan pisteliäitä, mutta Art saattoi vain toivoa, ettei Revian niistä välittänyt. Puhdasveriset, korkea-arvoiset haltiat kun osasivat olla kovin roturasistisia toisinaan.

Kaksikko saapui kuitenkin pian linnan porteille, joista he pääsivät sisään ilman sen suurempia ongelmia. Vartijat tunnistivat kuninkaan neuvonantajan, eivätkä käyneet kyseenalaistamaan tämän seuralaista. Mikäli kyseessä olisi ollut joku pienempiarvoisempi hovin asukas, olisi tuo joutunut vartijoille selittämään vieraansa ja menemään takuuseen mokomasta. Niin ei kuitenkaan käynyt tässä tapauksessa.
"Kohta olemme perillä" Art tokaisi samalla, kun johdatti Revianin pihamaan poikki linnan oville, joista kaksikko astui sisään.
Matka vei läpi koreiden käytävien kohti ylempiä kerroksia. Vastaan tuli sekä palvelusväkeä, että vierailevia aatelisiakin. Palvelijoilta Arathet sai osakseen kumarruksia ja niiauksia, kun neuvonantaja heidän ohitseen kulki. Näihin etikettitapoihin Arathet vastasi vain pienellä nyökkäyksellä, pyrkien siirtymään käytäviltä mahdollisimman nopeasti työhuoneeseensa. Pian he saapuivatkin kyseisen huoneen ovelle, Artin käydessä kaivamaan avaimensa taskusta ja avaamaan oven. Haltia päästi Revianin astumaan peremmälle huoneeseen ensin, ennen kuin tuli itse perästä ja sulki oven.
Huone oli korea ja valoisa, luonnonvalon tulviessa sisään huoneeseen valtavasta ikkunasta. Ikkunan edessä oli työpöytä, jota peittosi kasa kirjoja, kääröjä ja papereita. Huoneesta löytyi myös takka ja takan äärestä kaksi mukavanpehmeää nojatuolia. Takassa oli tuli, joka räiskähteli mukavan lämpimästi, pitäen huoneen lämpimänä. Huoneen seiniä verhosi kirjahyllyt ja kaapit, joista löytyi kirjojen lisäksi myös piirustustarvikkeita ja ties mitä tilpehööriä, mitä Arathet oli laatikkoihin tunkenut.
"Haluaisitko kenties jotain juotavaa? Viinä? Teetä? Siideriä?"// KATSO SETÄ VASTASIN VIIMEIN. Näin yöllä unta että Art ja Revian alko muhinoimaan ja muistin, että tämäkin peli oli olemassa. Anteeksi kesto >: //

Viesti La Syys 21, 2013 12:29

Revian lukitsi pajan oven, seuraten Arathetia tuon johdattaessa heitä kohti linnaa. Ulkoilma oli edelleen hieman pistävä kuten eilen, ja suomukas mies yritti parhaansa mukaan kietoa ulkoviittaansa päälle ollakseen jäätymättä. Ainakin haltia taisi olla tietoinen hänen suomuongelmistaan eilisen jälkeen, joten hänen ei tarvinnut yrittää selittää sitä myöhemmin. Onneksi.

Mitä lähemmäksi linnaa he saapuivat, sitä jäljempään Revian jättäytyi neuvonantajan vierestä. Oli helpompaa kulkea haltian raivaamassa väylässä kuin tuon vierellä, sillä vaikka nuo antoivat tietä ja tervehtivät kohteliaasti tärkeämpää haltiaa, perässä tuleva suomukas mikä-lie ei saanut niin mukavaa palvelua. Revian päättikin säästää itseltään vaivaa ja jättäytyi pari kolme askelta jälkeen. Samalla hänen ei tarvinnut osallistua keskusteluihin, joita Arathet joutui pitämään asemansa vuoksi.
Muodonmuuttaja tunsi olonsa hieman orvoksi kaiken tämän hienon väen keskellä. Hänellä oli vielä työvaatteetkin päällä, kaiken lisäksi, joten rikkaiden pistävät katseen sivalsivat vielä hieman enemmän. Hän yrittikin pitää jalkansa vetreänä parhaansa mukaan. Hänellä oli tarpeeksi työtä olla välittämättä kaikista näistä katseista, nilkuttamalla sai katseita vielä vähän enemmän. Arathet ainakin auttoi tuossa pitämällä yllä mukavaa vauhtia.


Revian huokaisi helpotuksesta heidän viimein päästessään sisälle linnaan lämpimään. Muistihan hän eilen vitsaillessaan sinne pääsemisestä, mutta ei hän ollut arvannut olevansa siellä heti seuraavana päivänä! Jopas jotakin.
Mies seurasi hieman nilkuttaen neuvonantajaa, kuljettaen katsettaan pitkin koreita käytäviä. Se oli aika paljon enemmän kuin hän odottanut, mutta hienoltahan se näytti. Tietenkin. Se näytti hienolta siinä määrin, että jokainen ohi kulkeva olento jäi huomiotta. Hyvä vain, eihän hänellä ollut hajuakaan haltioiden tapakulttuurista. Revianilla ei olisi muutenkaan ollut hajuakaan, miten hänen olisi pitänyt vastata noiden tervehdyksiin, joten hän oletti noiden reilusti tervehtivän Arathetia.

Lopulta miehet päätyivät työhuoneen ovelle, ja Revian puikahti sisään haltian aukaistessa hänelle oven. Tällä kertaa hän kuljetti katsettaan pitkin huonetta, päätyen seisomaan keskelle huoneen lattiaa. Hänellä ei nyt ollut hajuakaan, mitä häneltä oikeastaan odotettiin nyt.
"Äää... Vettä mieluummin. Jos mahdollista. Kiitos." Revian ilmoitti Arathetin pyyntöön, räpeltäen ajatuksissaan käsiensä suomuja. Kaikki linnassa sai hänet tuntemaan olonsa kovin orvoksi, ja hänellä ei ollut ajatustakaan minne hän olisi voinut laskea viittansa saatika istua alas.

"Joten... Mitä nyt?" Muodonmuuttaja kysäisi aikoessaan viittaansa, odottaen haltialta enempiä ohjeita. Tuon vieraanahan täällä oltiin.


//Eipä mitään, itellä venähtää YO-stressin takia .'> Ei ole varaa valittaa.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 26, 2013 2:40

Re: Draw me like one of your French girls //Aksu plz

Revian kieltäytyi kaikesta tarjotusta nätisti, todeten kuitenkin, että vesi kelpaisi. Arathet kävi nyökkäämään naurahtaen ja pisti saman tien lähimmälle palvelijalle viestiä telepaattisesti, jotta Revian saisi vesilasinsa mahdollisimman pian. Ymmärrettävästä syystä Revian vettä halusi, olihan Arathet eilenkin jo nähnyt Revianin käytöstä.
Seuraavaksi Revian kyselikin mitä nyt tapahtuisi.
"No, odotetaan, että palvelija tuo sinulle vettä ja sen jälkeen voimme aloittaa" Arathet kävi kertomaan, samalla kun kävi riisumaan takkiaan ja heitti laukkunsa tuolille "Haluaisin tietää kaiken sinun... Rodustasi. Kaiken, mitä osaat kertoa. Sen lisäksi haluaisin piirtää sinusta kuvan... Mahdollisimman tarkan sellaisen. Joten, jos sinulle sopii voisit..." Hetkeksi Arathet pysähtyi sanoissaan ja mietti, miltä kysymyksensä oikeastaan kuulostaisi. Kovin.. Epäkohteliaalta toisaalta.
"Voisit riisua vaatteitasi hieman...?" Haltia kävi viimeistelemään kysymyksensä, joka saattoi toisessa yhteydessä kuulostaa turhankin pervolta. Mutta ei Arathet mitään väärää siinä nähnyt, eikä pyytänyt Reviania täysin ilkosilleen kuitenkaan. Mikäli Revian halusi kieltäytyä, ei Arathet voinut toista myöskään pakottaa.

Ennen kuin Revian ehätti kysymykseen edes vastata, ovelta kuului koputus. Arathet antoi luvan tulla sisään ja ovesta astelikin palvelija kera tarjottimen, jolla oli lasinen vesikannu, sekä kaksi lasia. Palvelija asetti tarjottimen lähimmälle pöydälle ja kumartaen kävi sitten poistumaan paikalta, jättäen neuvonantajan vieraansa kanssa kahden.


// ANTEEEEKSIIII TÄMÄ KESTO Q_Q

21.7.2014
JA YHYYHYhklsja, on ollut sen verran hiljaista, että minä pistän pelin poikki omalta osaltani. Tule tökkimään yksärillä jos ja kun haluat jatkaa O3O //
Edellinen

Paluu Kaupunki

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö