Sorkkia


Keskellä aroja kohoaa kaunis, mahtipontinen kaupunki, jota asuttavat nyt haltiat. Kaupunki on kauniimpi, mitä piilossa pidetty. Monikerroksinen ja moderni kaupunki pitää sisällään niin perinteisen kauppatorin, kuin monia pienempiäkin toreja. Kaupungista löytyy myös raskaasti varustettu sotilastupa, jotta kaupungin turvallisuus voidaan taata. Keskellä kumpuilevaa aroa kohoava kaupunki on kuitenkin turvassa yllätyshyökkäyksiltä, sillä lähestyvät viholliset näkee jo kilometrien päähän. Kaupungista löytyy kaikki mitä voisi olettaakaan. Kauppoja, putiikkeja, lekureita, tyrmät, asuntoja, kartanoita. Majataloja ja tallit, joihin sopii myös erikoisempia vieraita. Ihmisiä ei tässä kaupungissa suvaita, elleivät nuo ole ehdottomasti pettureita omilleen tai orjia. Edes puolueettomat ihmiset eivät selviä kaupungissa ilman pidätystä, elleivät taida varjoissa pysymisen saloja. Kaupunkia ympäröi kuitenkin valtava muuri, jonka yli on mahdoton päästä kiipeämälläkään. Kylään pääsee sisään portista, jota vartioidaan vuorokauden ympäri.

Kaupunkiin on muuttanut enimmäkseen haltioiden korkea-arvoisempia ja rikkaampia kansalaisia. Köyhemmät kansalaiset, jotka eivät ole kyenneet uutta asuntoa ostamaan, ovat jääneet haltioiden piilopaikkaan asumaan, kaikessa rauhassa.

Valvoja: Crimson

Viesti La Kesä 07, 2014 9:17

Re: Sorkkia

Elodie odotti hiljaa. Perian näytti pohtivan jotain. Toivottavasti hän ei ollut hätiköinyt liikaa, kysymys oli tullut ajattelematta suusta tai hän oli ajatellut ääneen.
Tyttö tajusi tuijottavansa satyyria odottavasti ja laski kiireesti katseensa omaan teekuppiinsa, joka ei höyrynnyt enää. Hän ei halunnut olla mitenkään painostava.

Pitkältä tuntuneen hiljaisuuden jälkeen Perian avasi suunsa ja totesi että saattaisi tarvita tosiaan apua. Pieni toivon kipinä pilkahti faunin silmissä, tämän nostaesa katseensa takaisin satyyriin. Ja lopulta mies kysyi oliko hän kiinnostunut. Elodie veti henkeä innokkaan näköisenä aikoen selvästi sanoa jotain, mutta tajusi hillitä itsensä. "To- Siis... olisin, jos huolit minut." Tyttö vastasi häpeän lisätessä väriä hänen kasvoilleen.

//Hohoo jaksoin kännykällä kirjottaa :D //
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Kesä 07, 2014 9:56

Re: Sorkkia

Jos huolit minut.... Niin, sehän tässä se suurin kynnys oli. Jos Perian huolisi Elodien. Toisaalta, miksikäs ei? Tyttö oli kokematon ja vaikutti helposti vietävältä, ehkä tuosta saisi vielä koulittua kunnon palvelijan... tai avustajan. Kaikenlisäksi Elodie tuskin vaati suurta palkkaa, kuten oli käynyt ilmi. Varmasti se katto pään päällä ja ruoka riittivät, mitä muutakaan fauni saattoi vaatia? Varmasti olisi kiva saada palkkaa ja joskus omilleen päästä - tai niin jotkut haaveilivat. Perian puolestaan oli varsin tyytyväinen oloonsa täällä - mutta valitettavasti Elodien kokemuksella ja "ammattitaidolla" oli turha kuvitellakaan saavansa paljon ylimääräistä. Joten tällä hetkellä Elodien vaihtoehdot olivat palata takaisin kadulle tai ottaa vastaan työ ja tyytyä siihen loppuelämänsä ajan... Hovista kun ei noin vain kävelty pois, jos työn sai. Ja jos Elodie kävelisikin pois työtehtävistään, olisi tuo taas lähtöpisteessä, ellei jonkin ihmeen kaupalla onnistuisi kohoamaan arvoasteikolla ja hankkimaan tittelin, jolla tienaisikin.

"Niin no... Riippuu siitä, onko sinulla työmoraalia?" Perian kävi tokaisemaan hymyillen "Vaikutat mukavalta ja nätiltä neidolta, mutta en valitettavasti voi ottaa avustajakseni ketään, joka ei ole valmis panostamaan työhönsä täysillä. Jos sinä laiskottelet ja möhlit, minä saan siitä kuulla ja valitettavasti en haluaisi joutua tilanteeseen, jossa minun ammattitaitoni ja asemani käydään kyseenalaistamaan, joka voi johtua potkuihin jonka johdosta lennän kadulle... tai joudun teloitettavaksi. Kumpikaan noista vaihtoehdoista ei houkuttele oikein, nyt kun olen ehtinyt taloksi jo asettua.."


// HOhohohooo, kattelinkin paikallaolijoiden listasta kuinka se täällä kirjottaa jotain >:D //

Viesti La Kesä 07, 2014 11:41

Re: Sorkkia

//Vai siellä sitä stalkaillaan >:D //

"Työmoraali..." Elodie toisti. Ei hän ymmärtänyt hienoja sivistyssanoja, mutta onneksi Perian ryhtyi tarkentamaan sanomaansa. Hän aikoisi panostaa täysillä työhönsä, niinkuin oli tähänkin mennessä tehnyt, sen hän kyllä vakuuttaisi satyyrille, mutta hän pelkäsi omaa kömpelyyttään. Perianin selitykset seuraamuksista ei auttanut asiaa.
"En tietenkään tahdo aiheuttaa sinulle harmia." Elodie myönsi ja oli miltei valmis perumaan sanansa, mutta... Fauni mietti. Hän ei saisi hätiköidä. Elodie myönsi tehneensä monia kömpelöitä vierheitä kaikissa töissään mitä hän oli ikinä kohdannut, mutta hän oli myös oppinut virheistää. Elodie myös tahtoi työskennellä täällä tai tarkemmin työskennellä Perianille. Johtuiko se sarvista ja sorkista? Vai jostain aivan muusta, jostain mikä sai faunin punastelemaan ja ujostelemaan entiseatään?

"Myönnän että olen kömpelö, mutta olen sitäkin ahkerampi." Elodie vakuutti Perianille, katsoen miestä niin vakavasti kuin pystyi. "Voin aloittaa jostain yksinkertaisesta... osaan kyllä siivota, pestä pyykkiä... olen oppinut virheistäni." Tyttö jatkoi, ennen kuin vakava ilme höltyi ja tuttu vieno hymy kohosi tämän huulille. "Mutta, minulle myös riittää se, että sain viettää teehetken kanssasi."
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Kesä 08, 2014 12:28

Re: Sorkkia

Elodie kävi vakuuttelemaan, ettei tahtonut aiheuttaa harmia satyyrille. Tyttö kuulosti vilpittömältä, eikä Perianilla ollut syytä epäilläkään faunin sanoja... Mutta toisaalta, entä jos Elodie olisikin vain erittäin hyvin näyttelevä vihollinen, jonka tehtävä oli soluttautua hoviin! Tosin, moinen kuulosti jo täysin absurdilta ajatukselta ja niin viimeistelemättömältä suunnitelmalta, ettei moisesta voinut olla kyse. Sitä paitsi, ei Perianin tarvinnut kuin kerran käyttäytyä Elodien kanssa itse haltiakuninkaan edessä ja haltia kyllä saisi tietää kaikki salaisuudet sarvipäisestä neidosta. Siltä haltialta kun ei tuntunut mikään olevan turvassa...
Rehellisesti Elodie kävi myös myöntämään, että oli kömpelö, mutta vakuutteli olevansa sitäkin ahkerampi. Arvostelevasti katsellen, mutta samalla kujeilevasti hymyillen satyyri kuunteli neidon myyntipuhetta itsestään. Tyttö vakuutteli oppineensa virheistään ja osasi perustaloustöitä, mikä oli kyllä plussaa. Perian kun sai joskus itse katsoa huoneistonsa perään ja huolehtia pyykeistään, ehkä hän voisi heittää sen tehtävän Elodielle, säästyisi aikaa.

Ja varmasti Elodiesta tulisi olemaan hyötyä ja... hupia, muillakin tavoin. Kyllä Perian nätille tytölle tekemistä keksisi, ennemmin tai myöhemmin.
"Hmm'm.... Hyvä on" Perian kävi lopulta vastaamaan, laskien teekuppinsa pöydälle "Eiköhän sinulle löydy täältä tehtävää jos toistakin. Minun pitää vain järjestää sinulle omat tilat, mutta siihen asti saat yöpyä huoneessani, valitettavasti. Toivottavasti se ei haittaa sinua, tilojen saaminen voi kestää parikin päivää... Riippuen siitä, kuinka nopeasti tavoitan asianomaiset".


//I SEE EVERYTHING! Stalkkailen kaikkia foorumilla. oon onlinessa lähes aina. Se yksi piilotettu foorumilla on aina 95% varmuudella minä >:D //

Viesti Su Kesä 08, 2014 1:01

Re: Sorkkia

//Nyt tiedän salaisuutesi~ //

Elodien vieno hymy kohosi miltei korviin Perianin lopulta hyväksyessä tämä pieni sopimus. Mies selitti vielä pienestä järjestelyistä, jota tämä vaati.

Iloisena ja intoa puhkuen tyttö nousi miltei ylös nojaten pöydän pintaa. "Lupaan että teen parhaani! Kiitos Per-" Faunu huomasi innostuneensa lopulta ja laskeutui kiireesti paikalleen, painaen päänsä pahoittelevasti alas. "S-Siis... kiitos." Elodie kiitti vaimeammalla äänellä, sisäistäen samalla mitä toinen oli puhunut tila järjestelyistä. "Ja ei minua haittaa... Sinua tämä enemmän koskee... vieras tyttö... huoneessasi... anteeksi." Fauni sopersi, nolostuen samalla kuulessaan nuo sanat ääneen.

Hän oli luonnon- ja hivenen eläimellisten tapojen noudattaja, mutta hän oli oppinut kuinka käyttäytyä kaupungissa. Tyttö tiesi säännöt, eikä tahtonut vaivata Periania niitä rikkomalla.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Kesä 13, 2014 5:57

Re: Sorkkia

Myöntävä vastaus sai faunin suorastaan innostumaan, tuon käydessä nojaamaan vasten pöytää, melkein nousten ylös asti. Elodie vakuutteli, että lupasi tehdä parhaansa ja innoissaan kävi kiittelemään, kuitenkin käyden hillitsemään käytöstään tajutessaan, miten riemuissaan olikaan. Eipä tuo iloisuus Periania haitannut. Se oli suorastaan suloista, jos häneltä kysyttiin, mutta Perian ymmärsi myös miksi Elodie halusi hillitä tunteenpurkauksensa. Moisten näyttäminen hovissa - varsinkaan sitten siniveristen nähden - ei ollut suotavaa. Haltiat kun odottivat alamaisiltaan täydellistä ja tiimallista käytöstä, joten moisille riemunpuuskille tai vastaavasti kiukutteluille ei ollut todellakaan tilaa.

"Voi älä siitä huolehdi" Perian kävi naureskelemaan "Harvoin sitä saa viehättävää seuraa huoneeseensa" Kävi lisäys faunin soperruksiin, Perianin käydessä pienesti virnistämään.
"Mutta! Meidän lienee parasta sitten heti alkaa järjestelemään asioita. Ensimmäisenä sinulle pitää varmaan hankkia kunnon asusteet... Niiden toimittamisessa menee aikansa, joten käymme vain antamassa mittasi räätälille ja hän tuo asut sitten, kun ne ovat valmiita... Siihen asti saat lainata jotain minulta" Perian kävi jatkamaan, käyden nyt nousemaan ylös, aivan kuin tehdäkseen lähtöä tästä oleskeluhuoneesta "Kaiken lisäksi toivoisin, että saisin pestä sinut... tai peseytyisit. Hovissa ei katsota kovin hyvällä kadulta... noh, haisevia vieraita, joten varmasti kaikki suhtautuisivat sinuun paremmin, mikäli olisit peseytynyt. Ja varmasti sinustakin olisi mukava päästä lämpimään kylpyyn, eikö?"


// NYT TIEDÄT SEN! Askdjwe, anteeksi että kesti D: Ja hei, jos haluat/jaksat/viittit niin tän pelinhän vois siirtää tonne haltioiden linnalle, kun eivät enää kaupungissa pyöri, niin jotenkin tuntuis fiksummalta pelailla siellä o3o Ihan vaikka makuuhuoneet alueelle//

Viesti Pe Kesä 13, 2014 7:05

Re: Sorkkia

//Selvä selvä, tätä tietä! //
Edellinen

Paluu Kaupunki

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö