Witch's assistance || Mori


Keskellä aroja kohoaa kaunis, mahtipontinen kaupunki, jota asuttavat nyt haltiat. Kaupunki on kauniimpi, mitä piilossa pidetty. Monikerroksinen ja moderni kaupunki pitää sisällään niin perinteisen kauppatorin, kuin monia pienempiäkin toreja. Kaupungista löytyy myös raskaasti varustettu sotilastupa, jotta kaupungin turvallisuus voidaan taata. Keskellä kumpuilevaa aroa kohoava kaupunki on kuitenkin turvassa yllätyshyökkäyksiltä, sillä lähestyvät viholliset näkee jo kilometrien päähän. Kaupungista löytyy kaikki mitä voisi olettaakaan. Kauppoja, putiikkeja, lekureita, tyrmät, asuntoja, kartanoita. Majataloja ja tallit, joihin sopii myös erikoisempia vieraita. Ihmisiä ei tässä kaupungissa suvaita, elleivät nuo ole ehdottomasti pettureita omilleen tai orjia. Edes puolueettomat ihmiset eivät selviä kaupungissa ilman pidätystä, elleivät taida varjoissa pysymisen saloja. Kaupunkia ympäröi kuitenkin valtava muuri, jonka yli on mahdoton päästä kiipeämälläkään. Kylään pääsee sisään portista, jota vartioidaan vuorokauden ympäri.

Kaupunkiin on muuttanut enimmäkseen haltioiden korkea-arvoisempia ja rikkaampia kansalaisia. Köyhemmät kansalaiset, jotka eivät ole kyenneet uutta asuntoa ostamaan, ovat jääneet haltioiden piilopaikkaan asumaan, kaikessa rauhassa.

Valvoja: Crimson

Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ti Elo 12, 2014 1:48

Re: Witch's assistance || Mori

Shael Yraueme

Tyttö oli nukkunut hyvin, kiitos hänen. Asia lämmitti mukavasti sydäntä. "Minäkin nukuin oikein hyvin." hän vastasi kirkaasti katsellen faunia. "Minulla oli oikein mukavaa jakaa kanssasi vuode." Shael naurahti ja käänsi katseensa takaisin eteensä. He kävelivät rauhallisesti eteen päin kohti linnaa. Sen uljaat tornit kohosivat kohti taivasta ja noita tunsi pientä kaipuuta. Ei linnaa kohtaan vain tuota taivasta kohti.
Siellä olivat hänen vanhempansa, miehensä ja ystävä. Sieltä he katselivat alas ja antoivat katseensa suojata. "Elodie." hän sanoi hiljaa katsomatta kuitenkaan fauniin. Hän piteli katseensa tiukasti eteen kohdistettuna. "Seuraavan kerran kun tapaamme, jakakaamme taas yhdessä vuoteen." Shael sanoi ja katsoi viimein Elodien siroihin kasvoihin. Hän hymyili haikeasti ja lempeästi. Äidin suru, päästää lapsi menemään. Voisiko sitä kuvailla niin?

Noita joukkoineen astelivat aamuisessa kaupungissa hiljalleen. Aika tuntui kuluvan hyvin hitaasti, vaikka kello tikittikin kokoajan. Eron aika oli jo lähellä.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti To Elo 14, 2014 10:41

Re: Witch's assistance || Mori

Elodie

Tyytyväinen hymy suotiin Shaelille ja Elodien katse kääntyi kohti meno suuntaa. Linnan tornit pystyi jo näkemään, mutta se ei tarkoittanut vielä että he olisivat perillä, ei tyttö vaivannut päätään vielä jäähyväisillä jotka kyllä tulisivat aikanaan. Fauni kuuli omannimensä viereltään ja kääntyi katsomaan naista odottavasti. Hän ei kuitenkaan saanut katsetta takaisin. Tyttö vilkaisi samaan suuntaan mihin Shael tuijotti, muttei oikein nähnyt mitään mitä toinen voisi katsella, torneja, taivasta? Naisen kuitenkin avatessa suunsa uudemman kerran ja kääntäessä tällä kertaa katseensa Elodieen, fauni palautti katseensa tuohon. Moinen lause olisi monesta kuulostanut joltain todella muulta, mutta Elodie itse tiesi tarkalleen mitä Shael tarkoitti. "Tietenkin." Fauni vastasi iloisesti ja hypähti leikkisästi naisen vierellä.

//Shael don't be sad D: //
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti To Elo 14, 2014 4:06

Re: Witch's assistance || Mori

Shael Yraueme

Fauni hypähti hänen vierellään iloisesti ja noita hymyili tälle hellästi. Hän kuitenkin laski katseensa alas ja kohotti sen pian taas ylös taivaiseen. Jonne puhalsi ilmaa suustaa kuin kuiskaten jotakin samalla. Heikko tuuli heilutti joukon hiuksia ja tarttui leikkisästi puiden lehtiin, nappasi muutaman mukaansa ja ne taijan omaisesti alkoivat muuttaa väriään.
Lehdet leikkivät tuulen mukana, mutta tuuli oli ohjattu. Hallittu. Shael liikutti sulavasti toista kättään salaa Elodien katseelta. Hän käytti vettä ja tuulta samaa aikaan. Vesi halkaisi auringonsäteet, jotka loivat lehtien taijanomaiset värit. Tuuli kuljetti lehdet kohti heitä ja noita katsoi lehtiryöppyä. Hän irroitti kätensä faunin kädestä, kuin pyöräyttääkseen tytön pieneen piruettiin.

Nainen ohjasi tyynesti tuulen ja lehdet sen mukana kiertämään Elodien ympärillä. Ensin alhaalta ja sitten kohti ylös, kunnes ne purkautuivat alas leijailevin liikkein alas kohti faunia. Kun lehdet olivat laskeutuneet alas maahan pyyhkäisi tuuli ne uudestaan ja vei pois katua likaamasta.
Sen ajan, kun tuo näytös oli kestänyt, he olivat saapuneet jo linnan eteen. Shael seisoi Elodien edessä vartijat takanaan. Näytös oli loppunut ja oli aika lopetuksen. "Kiitos Elodie." hän kiitti ja levitti huulilleen hymyn. Äidillisen ja turvallisen. "Minä todellakin olen valmis tulemaan apuusi, kun sitä tarvitset. Siksi..." Shael mutisi ja kaivoi jotakin mekkonsa siimeksistä. Hän asteli lähemmäs tyttöä ja kiinnitti pienen hopeisen kaulakorun tytön kaulaan. Siinä kiilui vaaleansininen jalokivi, joka oli hiottu sydämmen muotoon. "Pieni lahja vain." noita totesi ja hymähti siihen, kuin ilmoittaakseen, ettei tytöllä saanut olla vastaan sanomisia.

Lopuksi hän sulki faunin vielä lämpimään syliinsä ja suuteli tytön otsaa hellästi. Hän katsoi kiinteillä oranseilla silmillään tytön omiin. "Näkemiin sitten Elodie." Shael sanoi ja paijasi hetken faunin hiuksia. Hän suoristui ja heilutti tytölle, ennen kuin lähti kävelemään pois. Vartijat hieman kurmasivat faunille ja hyvästelivät tämän parilla lempeäällä sanalla ja kiruhtivat pian johtajansa luo.
"Oh... Alkoi sataa..." Shael kuiskasi haltijakielellä ja vartijat näyttivät hyvin hölmistyneeltä. Eihän taivaalta tullut tippaakaan vettä. Vaunut odottivat heitä majatalon luona. Noita kiipesi niihin ja vartijat perässä. Sitten vaunut lähtivät liikkeelle. Tämä kaupunki oli nyt jätettävä ehkä hetkeksi rauhaan. Ellei joku tarvinnut häntä.

//Kiitoooos pelistä!~ Oli ihan sika söpö peli! >< Shael kyllä inhoaa eroja, kun on kerran kiintynyt, mutta ei se sitä sure kamalasti. >30 Näkeehän se joskus taas Elodien!
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti To Elo 14, 2014 9:56

Re: Witch's assistance || Mori

Elodie

Matka linnalle tuntui hetken jatkuvan normaalisti, mutta Elodie pisti merkille yllättävän tuulenvireen, joka tarttui häntä hiuksista. Pian tytön huomion kiinnitti irronneet puunlehdet, jotka näyttivät kuin tanssivan ilmassa. Hymy levisi entiseatään Elodien huulilla ja yllättäen hän pyöräytti piruetin kiitos Shaelin. Ilmassa tanssineet lehdet laskeutuivat pyörimään faunin ympärille, niiden vaihtelevat värit toivat mieleen sateenkaaren ja nyt kun ne olivat näin lähellä... se tuntui taiannomaiselta. Elodien katse nousi lehdistä Shaeliin ja iloinen naurahdus ja toinen piruetti suotiin kiitokseksi esityksestä.

Tämä pieni esitys kesti aina linnan porteille asti. Hymyilevä Elodie kohotti katseensa edessä seisovaan Shaeliin. Nainen kiitti häntä ja kertoi tulevansa aina apuun jos tyttö sitä tarvitsisi, jonka takia Shael pujotti kaulakorun faunin kaulaan. Siitä roikkui kaunis sininen ja sydämen muotoinen jalokivi. Elodie oli sanomassa jotain, kenties vastaan, mutta nainen ehti sanoa sen olevan lahja. "Kiitos." Tyttö kiitti ja sai halauksen naiselta ja suukon otsalleen. Nämä eleet olivat ne jotka herättivät faunin takaisin todellisuuteen, Shaelin oli mentävä, heidän oli nyt erottava. Naisen sanat iskivät sille lopun.
Hymy oli kadonnut Elodien huulilta, se oli korvattu surullisella ilmeellä. "H-Hei sitten... Shael." Tytön ääni värisi selvästä itkun pidätyksestä.
Shael kääntyi lähtiäkseen ja vilkutti vielä kerran johon fauni vastasi. Hän yritti vielä hymyillä vartioille, ennen kuin nuo kiiruhtivat esimiehensä luokse. Elodie jäi katsomaan uuden ystävänsä kaikkonevaa selkää, siro käsi puristettuna tiukasti kaulakorun jalokiven ympärille.

//Kiitos myös! Kiva peli luwd it! <3 ja eiköhän ne joskus vielä näe :3 //
Edellinen

Paluu Kaupunki

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö