Olutta ja rupattelua || Pandanna


Keskellä aroja kohoaa kaunis, mahtipontinen kaupunki, jota asuttavat nyt haltiat. Kaupunki on kauniimpi, mitä piilossa pidetty. Monikerroksinen ja moderni kaupunki pitää sisällään niin perinteisen kauppatorin, kuin monia pienempiäkin toreja. Kaupungista löytyy myös raskaasti varustettu sotilastupa, jotta kaupungin turvallisuus voidaan taata. Keskellä kumpuilevaa aroa kohoava kaupunki on kuitenkin turvassa yllätyshyökkäyksiltä, sillä lähestyvät viholliset näkee jo kilometrien päähän. Kaupungista löytyy kaikki mitä voisi olettaakaan. Kauppoja, putiikkeja, lekureita, tyrmät, asuntoja, kartanoita. Majataloja ja tallit, joihin sopii myös erikoisempia vieraita. Ihmisiä ei tässä kaupungissa suvaita, elleivät nuo ole ehdottomasti pettureita omilleen tai orjia. Edes puolueettomat ihmiset eivät selviä kaupungissa ilman pidätystä, elleivät taida varjoissa pysymisen saloja. Kaupunkia ympäröi kuitenkin valtava muuri, jonka yli on mahdoton päästä kiipeämälläkään. Kylään pääsee sisään portista, jota vartioidaan vuorokauden ympäri.

Kaupunkiin on muuttanut enimmäkseen haltioiden korkea-arvoisempia ja rikkaampia kansalaisia. Köyhemmät kansalaiset, jotka eivät ole kyenneet uutta asuntoa ostamaan, ovat jääneet haltioiden piilopaikkaan asumaan, kaikessa rauhassa.

Valvoja: Crimson

Viesti Ma Loka 26, 2015 10:24

Olutta ja rupattelua || Pandanna

Rathel Tor

Päivä oli kääntynyt koleaan syys iltaan ja Rathel oli saanut hoidetuksi sen päiväiset tehtävänsä. Hän oli onneksi työskennellyt koko päivän sisätiloissa linnan kellarikerroksissa, joten hänellä olisi koko yö vapaaajaksi. Joten mikä parempi tapa viettää vapaa aikaa kuin tavernassa. Gargoili oli vaihtanut virkaasunsa rentoon pellavapaitaan, jonka veemäinen kaulauakko, oli mahdollista kiristää nyöreillä kiinni, mutta ne oli jätetty löysästi auki. Housut olivat tummaa kangasta ja ylettyivät naisen polvien yli, hänellä kun ei ollut normaaleja inhimillisiä jalkoja. Nahkavyöllä ei roikkunut tällä kertaa tuttu iso miekka, vaan lyhyempi ja kevyempi yhdenkäden miekka, joka oli näin rentoon illan viettoon helppo ase. Rathel veti vielä mustan viitan harteilleen lämmikkeeksi, ennen kuin lähti kapuamaan ylös kellarikerroksesta, jossa kaikkien gargoilien asuintilat sijaitsivat.

Ulkoporteja vartioivat gargoilit tervehtivät naista kunnioittavasti, tämän kulkiessa ohi ja tervehtiessä takaisin. Kaupunki oli sytyttänyt kauniit valonsa, jotka toivat oman tunnelmansa tähän syksyiseen ilmaan. Rathel ei aivan kaupungin keskustaan asti kulkenut, lähellä kun oli tuttu ja turvallinen kapakka, josta toisinaan helposti sai juotavaa halvemmalla, kun hän oli pitäjän kanssa tuttu.
Taverna ei ollut näin alkuillasta vielä niin äänekäs, kukaan kun ei vielä ollut kerennyt kunnolla humaltua, mutta sille olisi myöhemmin oma aikansa. Gargoili asteli tiskille, tervehtien tuttua baarimikkoa hymyillen, eikä hänen edes tarvinnut pyytää, kun tuoppi oli jo hänen nenänsä alla. Rathel kiitti ja kaivoi pussukastaan muutaman kolikon maksuksi ja kääntyi sitten ympäri ja jäi nojaamaan tiskiin hörpäten oluttaan.
Nainen jäi silmäilemään tavernan väkeä, moni naama oli tuttu. Oli toisinaan hauskaa yrittää erottaa ne vieraat kasvot muiden joukosta.

//Pandanna tänne näin! :3 //
Avatar

JÄÄSSÄ
JÄÄSSÄ

Viestit: 752

Liittynyt: La Heinä 14, 2012 5:28

Paikkakunta: Silver Millenium

Viesti Ke Loka 28, 2015 10:50

Re: Olutta ja rupattelua || Pandanna

Aella

Aemorniel Meldacaniel rakasti syksyä. Ei kylmää, ei märkää, eikä sitä sotkua. Ei lainkaan. Hän rakasti syksyn värejä, sitä kuinka puut vaihtoivat vihreät lehtensä keltaisen, oranssin ja punaisen monenkirjaviin sävyihin. Aivan kuin hänkin vaihtoi viherpunaiset sulkansa valkeisiin. Vaatturi oli jopa ihan sujut sen asian kanssa, vaikkei sulkasadosta niin pahemmin välittänytkään - sen aika ei onneksi ollutkaan aivan vielä.

Syksyinen päivä oli reippaasti pimenemään päin, vaikkei ilta vielä kovin pitkällä ollutkaan, Aella paraikaa lukitsi liikkeensä ovea mahdollisilta murtautujilta. Tässä yksinkertaisessa tehtävässä onnistuttuaan sujautti vaatturi avaimen taskuunsa, huokaisi, kääntyi harvaliikenteisellä kadulla ja otti ensimmäiset askeleet kohti seuraavaa määränpäätään. Hän tarvitsisi juotavaa.

Ikkunoista loistavien valojen langettama naaraspeura seurasi kirjaimellisesti hänen varjonaan, pysähtyen lopulta omistajansa suosiman tavernan eteen. Peryton avasi oven tottuneesti, ensi töikseen silmäten paikan kävijämäärää. Ei kovinkaan suuri vielä tässä vaiheessa, hyvä vain oikeastaan - rauhassa oli hyvä aloittaa. Nainen käveli tiskille vaitonaisena, tilaamaan illanalkajaisiksi tuopillisen olutta. Hiilisilmäinen hieroi särkevää niskaansa hieman tuskastuneen näköisenä, pitkät työpäivät eivät olleet hänen makuunsa. Mutta kun sitä kerran oli vauhtiin päässyt niin turhahan sitä oli kesken lopettaa.

Peryton kiinnitti mustan katseensa vieressään seisoskelevaan naiseen, joka näytti olevan vähän tyhjänpanttina ainakin tällä hetkellä. Tunne oli tuttu, ehkäpä tuo tarvitsisi seuraa - hän ainakin, joten miksipäs ei kannattaisi kokeilla.
"Olen huomannut hitaiden alkuiltojen johtavan monesti hurjempiin loppuiltoihin", haltiamuotoinen viittasi tuopillaan pienesti kohti humalatilaa hakevia asiakkaita, naurahtaen pienesti. Katse hakeutui naista kohti, kevyt hymy huulille. "Anteeksi, olen täysin surkea aloittamaan keskusteluja - nimi on Aella."

//Täällä näin!//
... Kaikkia kinosti.

Seuraa tarjolla
(melkein) 24/7

Azure ◇◆◇ Haulokki ◇◆◇ Aella ◇◆◇ Marielle ◇◆◇ Cecil

Viesti Ke Loka 28, 2015 11:48

Re: Olutta ja rupattelua || Pandanna

Rathel pyyhkäisi oluen vaahtoa pois ylähuuliltaan, samalla kun katse kävi ohimennen sisääntulijassa. Haltianainen asteli yksinään tiskille tilaamaan juotavaa. Hetken gargoili seurasi tuota, mutta käytöstavat kolkuttivat jo takaraivoon ja nainen lakaksi tuijottamasta. Jos häntä ei laskettu, oli harvinaista nähdä naisia yksinään kapakassa, yleensä noilla oli seuralainen tai hakivat sellaisen itselleen nopeasti. Ehkä haltia oli niissä aikeissa ja muutenkin, ei hän niin usein päässyt ulos, että osaisi niin tarkasti kartoittaa miten kaupungin naiset käytäytyivät. Tähän hän kuitenkin oli tottunut.

Toinen hörppäys juomasta otettiin, ennen kuin viereltä kuului kommentti hiljaiseen iltaan. Rathel katsahti vieressään seivovaa haltiaa, jota oli hetki sitten silmäillyt. Viehkeä tyytyväinen hymy kohosi gargoilin huulille, samalla kun tämä kääntyi nojaamaan tiskiin kasvot kohti toista. "Älä suotta pahoittele, harvoin kukaan minulle uskaltaa puhua. Olen otettu." Nainen totesi hyillen. "Hei Aella, minä olen Rathel." Nainen esittäytyi puolestaan.
"Tulitko siis etsimään jotain hurjaa täältä?" Gargoili kysy viitaten toisen aiempaan tokaisuun.
Avatar

JÄÄSSÄ
JÄÄSSÄ

Viestit: 752

Liittynyt: La Heinä 14, 2012 5:28

Paikkakunta: Silver Millenium

Viesti Pe Tammi 08, 2016 6:24

Re: Olutta ja rupattelua || Pandanna

Kauaa ei vaatturi joutunut odottamaan vastausta, eikä se ollut hänen onnekseen ikävä sellainen. Hyvä, ehkä tästä tulisikin vielä jotain eikä hänen tarvitsisi istua iltaa yksinäisyydessä. Juomastaan siemaisten pikisilmä naurahti hiljaa, käyden katseellaan pikaisesti läpi Ratheliksi esittäytyneen naisen ulkomuotoa, etsien vihjeitä siitä miksei kukaan yleensä tuolle jutellut. Eipä niitä hirveämmin tarvinnut etsiä, kyllä hän näki naisen olevan varsin hurjan näköinen tapaus. Ei ainakaan haltia. Ei sillä että häntä olisi laisinkaan haitannut, oli käsityöläinen tavannut elämänsä aikana jos jonkinlaista porukkaa, eikä hän käynyt yleensäkään tuomitsemaan pelkästään ulkonäön perusteella.

Rathel kysyikin häneltä oliko hän tullut etsimään jotain hurjaa tavernasta. Peuranvarjoinen naurahti hieman pahoittelevan kuuloisena päätään pudistaen. "Ehei. En. Pidän enemmän sivistyneemmästä menosta ja juttutuokioista. Toivottavasti et pettynyt ihan suunnattomasti nyt", hän vastasi, mustat silmät tuikkien seuralaistaan silmäten.

//Ei jumantsuikka. Anna anteeks. Kesti ihan luvattoman kauan TT3TT//
... Kaikkia kinosti.

Seuraa tarjolla
(melkein) 24/7

Azure ◇◆◇ Haulokki ◇◆◇ Aella ◇◆◇ Marielle ◇◆◇ Cecil

Viesti Pe Tammi 08, 2016 4:04

Re: Olutta ja rupattelua || Pandanna

Siinä missä toinenkin, katseli Rathelkin toisen ulkonäköä läpi. Ei tuo näyttänyt poikeavan kaupungin normaaleista asukkaista, tosin tuon pikimustat silmät olivat erikoisen kauniit.
Aellaksi esittäytynyt vastasi hänen kysymykseen, pahoitellen jos ei ollut täyttänyt gargoilin odotuksia. "Ei huolta, se oli vain kysymys." Nainen totesi hymyillen, nostaen tuoppinsa huulille siemaisten oluttaan.

"Sivistynyt seura on kyllä hyvää seuraa, tosin se on hyvin harvinaista löytää tavernasta." Rathel totesi hymähtäen. "Mutta kenties onnetar suosi sinua tänään." Nainen lisäsi.

//Eipä tuo mitään, täs on menos nii monta muuta peliin ja pakko kysyä oliko meillä jokin juoni suunniteltu ku mä en muista, sori :D //
Avatar

JÄÄSSÄ
JÄÄSSÄ

Viestit: 752

Liittynyt: La Heinä 14, 2012 5:28

Paikkakunta: Silver Millenium

Viesti Ke Helmi 03, 2016 12:34

Re: Olutta ja rupattelua || Pandanna

Aella nauroi vilpittömän huvittuneena, iltahan oli jo hyvällä alulla tällaisessa seurassa. "Ehkä, ehkä suosikin", nainen hymyili seuralaiselleen tuoppinsa ylitse ennen kuin joi jälleen hieman. "Ja totta. Tavernahan ei ehkä ole se paras paikka moiseen, mutta aina välillä voi onnistaa. Tai sitten saa vain seurakseen miehiä jotka ovat heti tilaisuuden tullen rinnustassa ja persauksissa kiinni." Vaatturi nyrpisti nenäänsä ajatukselle. Niin oli päässyt käymään turhan usein, hän osasi kyllä pitää huolen itsestään, mutta oli se silti ahdistaa. Saattoihan häntä aina joskus kiinnostaakin, mutta ei yleensä.

"Oikeastaan alunperin tarkoitukseni oli tulla vain tyhjentämään pari tuoppia ilman sen kummempaa häslinkiä, vähäsen rentoutua. Mutta olen tainnut olla liian kauan ilman varsinaista seuraa joten... tämäkin kelpaa varsin hyvin." Hän hiljeni siemaisemaan juomastaan, ennen kuin laski sen viereensä pöydälle. "Mutta en haluaisi pitkästyttää sinua kuoliaaksi, anteeksi", peryton huokaisi. "Kerro toki jos keksit jotain parempaa."

//Öööööööh ei .'D varmaan PITÄIS keksiä jotain ennen ku kaikki kaatuu siihen et ei oo mitään järkevää juonta, u know//
... Kaikkia kinosti.

Seuraa tarjolla
(melkein) 24/7

Azure ◇◆◇ Haulokki ◇◆◇ Aella ◇◆◇ Marielle ◇◆◇ Cecil

Viesti To Helmi 04, 2016 3:43

Re: Olutta ja rupattelua || Pandanna

Rathel hymyili tuoppiinsa kuunnellessaan Aellaa. Toinen valitteli miehistä, jotka tuppasivat olemaan riesana, kun naispuolisena henkilönä asteli tavernaan yksin. Gargoili oli huomannut sen olevan monen naisen ongelma, toki oli joku rohkeampi tapaus yrittänyt häntäkin vietellä, mutta yleensä hän sai olla pelottavan ulkonäkönsä kanssa rauhassa.
"Hyvä siis, että seurani kelpaa." Nainen totesi toisen puhuessa alkuperöisistä suunnitelmistaan, mutta ne olivat muuttuneet juttuseuran johdosta. "Pitkästyttää? Et toki, on mukava tutustua uusiin tuttavuuksiin." Rathel totesi hymyillen kohteliaasti, mutta peitti sen äkkiä taas tuopillaan, kun Aella pyysi häntä kertomaan jos hän keksisi jotain parempaa. Hymy ei tuntunut sopivalta, kun toisen puheet toivat gargoilin mieleen jotain hyvin sopimatonta.

"No, voin keksiä sen verran, että tutustuisin sinuun. Toki en halua olla turhan utelias." Gargoili totesi, laskien tuopin alas. "Joten, jos tahdot kertoa itsestäsi jotain, kuuntelen mielelläni."

Paluu Kaupunki

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö