Uusi perheen jäsen


Pohjoisessa sijaitsevat Kleth vuoret ovat kaukaa katsottuna komea näky. Ne kohoavat korkealle taivaisiin, eivät kuitenkaan niin korkealle mitä Mor vuoret. Lähemmäs päästessään saattaa huomata, että komea vuori on vaaroja täynnä. Toisin kuin Mor vuorilla, täällä on kuitenkin louhittu kallioon kunnollisia teitä ja koitettu tehdä matkamiesten tiestä mahdollisimman helppoa. Vuorelta ei löydy lohikäärmeitä pahemmin, mutta sen sijaan Klethin rinteitä asuttavat villieläimet. Niin pedot kuin vaarattomat vuohet.

Valvoja: Crimson

Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4001

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti To Helmi 25, 2016 8:17

Uusi perheen jäsen

Cole

Päivä alkoi olemaan pulkassa jälleen kerran, metsästäjät palasivat metsältään saaliinsa kanssa johon kuului tällä kertaa kaksi peuraa ja fasaani. Saalis ei ollut isoimmasta päästä, mutta sen ei ollut tarkoituskaan olla muuta kuin tämän ja muutaman muun päivän ruoka kolme päiselle henkilölle. Metsästäjät olivat jo nylkeneet saaliinsa paikan päällä jättäen sisäelimet metsän eläimille syötäväksi ja aikoivat viimeistellä saaliinsa tänään myöhemmin illalliseksi. Fasaani oli taas tarkoitettu talouden neljännelle asukkalle.

Valkoinen koiramainen hahmo makasi hiljaisena häkkinsä pohjalla, joka pennun kasvaessa oli alkanut jo tuntumaan kovin ahtaalta. Siinä ei enää mahtunut makaamaan koko pituudellaan. Tosin kukaan ei kysynnyt pienen ihmissusi pennun mielipidettä laisinkaan ja no tuskin valkoinen pentu olisi uskaltanut edes käydä valittamaan asiasta, vaikka olisikin osannut puhua. Cole napitti keltaisilla silmillään sitä samaa vanhaa tuttua maisemaa: lattiaa päällysti karkea kivinen hiekka ja sen ympärillä oli paksut vahva rakenteiset puusta rakennetut seinät, ylhäällä puolestaan oli puusta rakennettua paikoittain vuotava katto. Se vuoti aina kun satoi, mutta Colen häkin paikka oli onneksi kuivassa paikassa, jotta pentu ei kastuisi. Puisen vajan sisutus oli lähinnä työkaluja, aseita ja ansoja jotka lojuivat siellä täällä. Jossakin nurkassa seisoi käyttämätön pöytä ja aivan perällä oli Colen häkki, jossa pentu vietti suurimman osan ajastaan. Häkkiä oli hieman pehmustettu heinällä ja lämmikkeeksi pennulle oli annettu vanha huopa, joka nyt oli jo aivan suden valkoisissa karvoissa.

Ovi pamahti auki ja sisään astui nuorehko mies lämpimän ja höyryävän ruokakipon kanssa, jossa oli lihaa ja vähän lisukkeita jotka pitäisivät pennun kunnossa. Cole nousi välittömästi istumaan häkissään katsellen nälkäisen näköisenä miehen tuomaa ruokakippoa, joka muutamalla miehen askeleella oli aivan pennun häkin vieressä. Mies katsoi pentua odottavasti ja Cole siirtyi, kuten aina oli siirtynyt aivan häkin perälle istumaan ja odottamaan että mies saisi tehtyä tehtävänsä. Mies avasi häkin oven, ottaen sieltä pennun vesikipon pois ja kävi hakemassa sisällä olevasta tynnyristä pennulle uutta ja raikasta vettä. Sitten mies palasi kippojensa kanssa laittaen ne pennun häkkiin ja lukisti oven perässään suoristautuen seisomaan. Cole napitti keltaisilla silmillään odottavasti miestä.
"Ota vain.." Mies puuskahti ja jäi hetkeksi katselemaan kuinka pentu hotki ruokaansa täydella innolla, kääntyen sitten ulos vajasta lukiten oven. Pentu alkaisi tarvitsemaan isompaa häkkiä.

Cole jäi yksin hotkien ruokansa kuin viimeistä päivää, joi vettä muutaman kielen lipauksen verran ja no sitten pentu oli tyytyväinen käpertyen takaisin heinien sekaan makaamaan, jolloin nopeasti vatsansa täyteen saannut pentu nukahti. Ainakin joksikin aikaa. Cole heräsi, oli jo pimeää, mutta pentu kuuli ulkoa tutun äänen.. joka herätti pennussa kaipuuta hetkeen ennenkuin hänet oli vangittu. Sudet ulvoivat ulkona kuuta. Ei ollut täysikuu, mutta sudet ulvoivat ulkona. Ehkä onnistunut metsästys tai vastaavaa. Cole inisi häkissään raapien häkin kaltereita suurilla tassuillaan saamatta mitään aikaiseksi ja no Cole tajusi pian itsekin että teki turhaa yötä ja iski pienen takamuksensa maahan ja päätti vastata susien ulvontaan omalla tavallaan. Se ei kyllä kuulostanut ulvonnalta, lähinnä pentumaiselta vikinän ja haukunnan välimuodolta.
"Mitä helvettiä se pentu mesoaa!?" Talon vanhin asukas, parrakas mies kirosi astuessaan ulos pääraknnuksen ovesta paksu keppi kädessään ja toisessa lyhty. Mies riuhtasisi lyhty kädessään vajan auki ja valkoisen suden ulvonta loppui kun seinään pennun painautuessa vikisten vasten häkkinsä seinää pienenä karvapallona, häntä tiukasti koipien väliin painettuna. Cole tiesi minkä tulevan piti. Mies oli vihainen, hän oli tehnyt väärin. Mies laittoi lyhtynsä pöydän päälle ja otti pöydältä kaulapannan, sekä hihnan ja kuonokopan käsiinsä, samalla kun muutamalla harppauksella käveli häkille repi sen auki kovaan ääneen kiroten ja tarrasi väkivaltaisesti pentua niskasta kiinni repien ulos. Cole huusi ja vikiksi silkasta kauhusta ja pelosta mitä mies tekisi hänelle.
Mies laittoi kovakouraisesti pennulle kaulapannan kaulaan, jossa oli paksu ketju hihnana ja tunki sitäkin väkivaltaisemmin kuonokopan Colen kuonon päälle ja pisti sen todella tiukalle niskan takaa kiinni, että se puristi inhottavasti. Sitten lauloi keppi. Cole huusi kivusta samalla kun mies säesti sitä omalla huudollaan ja käskyillään ettei yöllä mesottaisi.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti To Helmi 25, 2016 9:07

Re: Uusi perheen jäsen

Fergus Verikuu

Ohuthanki oli värjääntynyt verestä ja sen päällä lepäävät sisäelimet ja muut saaliista peratut jätökset, olivat houkutelleet luokseen ison harmaan ihmissuden. Se mielellään maiskutti ilmaista makupalaa näin alkupalaksi tulevalle yölle. Fergus oli päättänyt tehdä metsästys reissun Lorelain kanssa. Näin kaksin, he eivät kauas menneet Kelth vuorista, heidän oli tarkoitus palata ennen auringon nousua. Ace ja Rafe olivat olleet vuorossa jäädä vahtimaan temppelin tiluksia, jossa he majailivat. He kun olivat oppineet vaikeamman kautta, ettei etuovea kannattanut jättää missään vaiheessa vartioimatta.
Jostain kaukaa kuului naaraan ulvontaa, se sai urosksen kohottamaan päänsä pois pienestä ateriastaan. Korvat pystyssä tämä kuunteli lajitoverinsa ulvontaa, ennen kuin kohotti kuononsa ilmaan vastaten takaisin. Lore oli tehnyt yön ensimmäisen kaadon ja ilmoitti alfalle asiasta.

Ferguksen hiljentyessä, jokin sai tämän korvan nytkähtämään taakse. Jostain kuului epämääräistä ulinaa, joka sinänsä oli outoa sillä suunta mistä se kuului oli lähi maastossa oleva kylä. Uros lipaisi vereen tahriintunutta kuonoaan, eikä voinut mielenkiinnolleen mitään. Fergus lähti juoksemaan äänen suuntaan, joka ikävä kyllä lakkasi, kun tämä oli päässyt kyläpahasen laitamalle. Hän yleensä välteli ihmiskyliä susi- kuin ihmis muodossaan, mutta kuonoon iski erikoinen vainu. Kylä oli täynnä ihmisiä, mutta miksi ihmeessä kaikkien niiden ihmisten seassa oli yhden ihmissuden haju? Jokin ei ollut aivan kohdallaan.
Uros painautui lähelle maata, lähtien hiipimään kylän puolelle, pysytellen rakennusten seinien vieressä, kuunnellen ja haistellen ympäristöään tarkasti. Lajitoverin vainu alkoi hiljakseen voimistua ja siitä sai jo paremmin selvää, kyseessä oli nuori yksilö.
Uros kiersi viimein yhden rakennuksen nurkan taakse nähden vajan, jonka raollaan olevasta ovesta kajasti valoa. Mutta se mikä oli hänet tänne johdattanut oli korvia surullisesti huumaava vikinä ja uikutus. Fergus luimisti korvansa, ei äänen takia, vaan näystä minkä hän näki oven raosata. Ihmismies kepin kanssa, kituuttaen puolustuskyvytöntä pentua. Ei Fergus kauaa miettinyt mitä tilanteelle tekisi, muttei hän hätiköinyt, hiipi vain matalana vajan ovelle ja työnsi sen kuonollaan enemmän auki.
Matala murina täytti vajan hyvin nopeasti, kun uros viimein päätti tuoda läsnäolonsa julki. Tämä tuijotti miestä kepin kanssa ainokaisella punaisella silmällään ja paljasteli tuolle hampaitaan, samalla kun otti hitaita askelia tuota kohti.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4001

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti To Helmi 25, 2016 9:42

Re: Uusi perheen jäsen

Pennun kituuttamiseen ja riepotteluun keskittynyt mies ei huomannut laisinkaan takanaan tulevaa uhkaa muuta kuin vasta sitten kun erotti pennun huutamisen lomasta voimakasta murinaa. Mies lopetti maassa makaavan ja kivusta tärisevän pennun moukaroinnin kääntyen valtavan kokoista ihmissutta kohden kauhistuneena ja järkyttyneenä. Mies otti askelia taaemmas etsien katseellaan jotakin aseeksi sopivaa ja veti jostakin seinällä roikkuvasta vyöltä esille veitsen. Se oli hopeaa, mies tiesi sen, mutta sillä ei tapettu näin isoa hukkaa. Mies kohdistikin aseensa siis huoneen puolustus kyvyttömään repien ketjusta pennun syllinsä ja asetti veitsen pennun kurkulle. Cole jäätyi täysin paikalleen tuijottaen edessään olevaa suurta lajitoveriaan.

"Yhtään lähemmäksi niin leikkaan pennun kurkun auki!" Mies ärähti painaen varteen otettavasti asettaan pennun kurkulle, joka vinkui kun veitsen hopea tuntui kirveltävältä ihoa vasten. Mies paransi otettaan pennusta.
"Ala painua täältä rakki!" Mies ärisi silmäpuolelle ihmissudelle selvästi pelokkaana tilanteesta, jossa nyt oli.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti To Helmi 25, 2016 10:22

Re: Uusi perheen jäsen

Fergus oli menettänyt yllätyshyökkäyksensä, koska oli ollut liian varovainen. Hän ei ollut halunnut sytyttää suunnatonta mekkalaa keskellä ihmiskylää. Uros joutui pysähtymään niille sijoilleen, kun mies meni nappaamaan pennun takaisin otteeseensa ja uhosi nyt pennun hengellä ihmissutta perääntymään. Alfa päästi ärtyneemmän murahduksen.
Hetken aikaa mies ja susi kävivät tuijotuskilpailua, samalla kun alfa lähti ottamaan rauhallisia askelia sivulle kuin vaanien, ei hän lähelle tullut niin kuin toinen oli varoittanut. Saattoi se näyttää myös hermostuneelta maltamattomuudelta, mutta uros vain haki hyvää paikkaa pöydän takaa, jonka yli tuijotti nyt ihmistä. Äkkinäisesti liikkuen, Fergus työnsi pöydän voimalla kohti miestä, yrittäen iskeä sen reunalla tuota ikävästi vatsaan ja toivoi yllättävänsä miehen, jotta saisi tuon huomion herpaantumaan. Jos se onnistui, loikkasi tämä siinä samalla pöydän päälle ja siitä kohti miehen naamaa kita auki.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4001

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti To Helmi 25, 2016 10:42

Re: Uusi perheen jäsen

Mies piti käsi täristen veistä pennun kurkulla samalla kun tuijotti silmä kovana edessään olevaa suurta ihmissutta, jos tuo hyökkäisi päälle, niin mies viiltäisi myös pennun kurkun auki. Joten harmaaturkkisen veto pöydällä tuli miehelle täytenä yllätyksenä kun pöydän reuna pamahti päin miehen vatsaa. Pentu putosi miehen otteesta, joka piteli nyt vatsaansa joka oli ottanut osumaa ja oli käymässä keräämään itseään noustakseen ylös ja puolustautuakseen, mutta hänen edessään oli jo harmaaturkkinen peto valtavien hampaidensa kanssa. Mies ehti vain huutaa sen kerran kun miehen kallo rusentui leukojen väliin. Ruumis nytkähti sen kerran ja putosi sitten tömähtäen elottomana maahan tahraten sen nyt verellä.

Cole oli toiminnassa pudonnut miehen otteelta ja mönkinyt häkkinsä taakse piiloon koko tapahtumaa, sieltä pentu kuuli kaiken. Sen kuinka mies huusi ja sitten kuului rusahdus, jonka jälkeen oli hiljaista. Ainakin sen hetken kun pentu kuuli kuinka suurempi lajitoveri liikkui ja tuli lähemmäksi. Karvapallo nosti pienesti päätään piilostaan tuijottaen silmät selällään nyt naama verisenä olevaa lajitoveriaan häntä koipien välissä yrittäen painautua vain syvemmälle ahtaaseen nurkkaukseensa, lopulta sitten vain painaen pelokkaana tassunsa kasvojensa eteen.. Ehkä toivoen että toinen menisi vain pois. Siinä pentu inisi hiljaa kauhistuneen järkyttyneenä pienenä myttynä joka ei liikkunut minnekkään suuntaan.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Pe Helmi 26, 2016 9:56

Re: Uusi perheen jäsen

Miehen kallo musertui leukojen välissä ja sai tuon hiljentymään. Fergus ei kuitenkaan aikonut jättää sitä sen varaan, ettei kukaan olisi kuullut miehen huutamista, naapuri rakennuksessa kun näytti kajastaneen valoa. Uroksen oli toimittava nopeasti. Tämä laskeutui alas pöydältä, astuen ruumiin ylitse, silmäillen nyt ympärilleen minne pentu oli livahtanut. Lipaisten verta pois kuolostaan, Fergus huomasi valkean pennun, kunokoppansa kanssa häkin takana käpertyneenä pelosta. Ymmärrettävää kai se oli.
Fergus ei enää murissut tai paljastellut hampaitaan, painoi vain kuononsa lähelle lattiaa osoittaen rauhallisuutta nuoremmalleen. Hänellä ei kuitenkaan ollut aikaa jäädä voittamaan toisen luottamusta tässä ja nyt. Korviin kantautui kuinka ovi avautui ja joku astui ulos hankeen.

Fergus työnsi häkin pois tieltä isolla tassullaan, jotta pääsi käsiksi pentuun. Vaikka kuinka peloissaan nuorempi oli, uroksen oli pakko tarttua tuon niskasta hellästi hamapillaan, niin kuin emo konsanaan. Fergus ennätti ovelle, kun tätä vastaan tuli kaksi ihmismiestä, joille iso ihmissusi tuli tietenkin yllätyksenä. Kaksikko onneksi jähmettyi sijoilleen järkytyksestä, joka antoi Fergukselle aikaa ottaa jalat allensa, pentu roikkuen varmassa otteessa.

//Sori ku tuli pieni hitti, sano jos haittaa :o //
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4001

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Pe Helmi 26, 2016 11:52

Re: Uusi perheen jäsen

Siinä se suurempi lajitoveri oli, seisoi pienempänsä edessä samalla kun pentu oli todellakin käpertynyt niin pieneksi kuin vain pääsi. Vanhempi hukka puolestaan halusi osoittaa pennulle ettei ollut uhka vaan ystävä, joka halusi auttaa. Harmaaturkkinen arpinaama laskeutui alas, eikä paljastellut enää hampaitaan uhkaavasti eikä tehnyt mitään muutakaan mikä viittaisi vanhemman agresiivisuuteen. Voi kun Cole olisi vain voinut ymmärtää sen isomman eleestä, mutta nyt Cole oli vain liian peloissaan pystyäkseen ymmärtämään vanhemman hyviä aikomuksia.

Häkki siirtyi sivummalle maata pitkin laahaten ja Cole nosti päätään katsoen ensin häkkiä ja sitten vanhempaansa, joka jo kurotti päätään pentua kohden. Cole urisi häntä koipien välissä täristen kuin haavan lehti. Vanhempi ei vain ottanut niitä kuuleviin korviinsa vaan nappasi pennun niskasta kiinni kuin emo konsanaan, nosti pienen pennun ylös maasta ja lähti raahaamaan valkoista karvapalloa ulos.
Metsästäjät olivat kuulleet vanhemman miehen huudon ja tulleet katsomaan mikä oli hätänä, ettei pentu olisi vain purrut, mutta järkytys oli melkoinen kun vajan ovella seisoi täysikasvuinen ihmissusi valkoinen pentu hampaissaan. Kukaan ei liikkunut tai tehnyt mitään.. Niinpä suurikokoinen harmaaturkkinen hukka sai tilaisuutensa paeta paikalta. Silloin vasta yksi miehistä heräsi juosten muutamalla askeleella pedon perään huutaen että palauttaisi pennun, mutta tuskin alfa sitä oli tekemässä.
"Voimme metsästää sen kun se on aikuinen.." Yksi miehistä totesi hieman lohduttaakseen menetystä. Harmaaturkkia olisi aivan turha lähteä metsästämään pimeään metsään. Sitä paitsi harmaaturkki oli tappanut perheen pään, joten kosto eläisi.

Cole hytky ja pomppi Ferguksen hampaissa kuonokoppa kuononsa ympärillä, kaulapanta kaulassa ja maata pitkin laahasi ketjusta tehty "hihna". Matka ei ollut mukavimmasta päästä todellakaan ja vielä ikävämmäksi sen teki ettei Cole osannut olla isompansa otteessa aloillaan vaan alkoi rimpuilemaan päästäkseen irti.

// Ei haittaa ollenkaan :3 //
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Pe Helmi 26, 2016 3:53

Re: Uusi perheen jäsen

Fergus juoksi ulos kylästä, eikä välittänyt jos joku hänet olisi huomannut. Uros aikoi muutenkin juosta syvemmälle metsään, jonne kukaan ei uskaltaisi noin vain seurata näin yösydännä. Ei hän ollut ainoa peto liikkellä tähän aikaan.
Fergus joutui hölläämään vauhtiaan, kun pentu hänen otteensa rimpuili pahasti, hyvä ettei ote lipsahtanut. Lopulta tämä pysähtyi ja päästi nuoremman alas, mutta nappasi nopeasti tuota pannasta kiinni. Ei retuuttaakseen, vaan purrakseen typerän kotihauvvoille tarkoitetun vermeen pois. Ketju, joka panassa vielä roikkuin helisi hiljaa, kun uros jäysti pantaa poikki hampaillaan. Kun se oli tehty, oli tuon julman kuonokopan vuoro, sen kanssa uros käytti hieman kynsiään apuna.

Pannan ja kuonokopan levätessä hangessa, otti alfa askeleen taaemmas pennusta, antaakseen tuolle tilaa. Tietenkin jos tuo ajatteli pinkovansa pakoon, lähtisi hän perään. Fergus heilutti häntäänsä ja asettui makuulle, kertoakseen ettei tahtonut mitään pahaa nuoremmalle. Hän oli tässä auttaakseen ja muutenkin näin nuoren yksilön läsnäolessa tunsi Fergus enemmän vastuuta alfana, siitä syystä hän ei ollut jahkaillut toista auttaakseen. Se oli alfan velvollisuus.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4001

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Pe Helmi 26, 2016 8:59

Re: Uusi perheen jäsen

Pennun kantaja pysähtyi ja laski nuorempansa alas, jolloin valkoturkkinen oli jo kovaa pinkomassa karkuun, mutta vanhempi piti huolen ettei pentu vain livistäisi omille teillensä ja otti varoen kiinni pennun kaulassa kiinni olevasta kaulapannasta. Cole tietenkin säikähti suuremman otetta ja rimpuili sen hetken suuremman otteessa, mutta pysähtyi vain seisomaan kun tajusi vanhemman järsivän hänen kaulassaan olevaa pantaa. Cole napitti suurilla keltaisilla silmillään ihmeissään toisen ihmissuden touhuja.. aina niin kauan kunnes panta putosi lumihankeen. Pentu katsoi sitä ja sitten taas vanhempaansa, joka alkoi poistamaan kuonokoppaa kovin taitavan näköisesti pennun yltä ja pian sekin oli maassa kaulapannan kanssa. Cole katsoi jaloissaan makaavia hihnoja ja kuonokoppaa pitkän aikaa silmät levällään nuuhkien niitä ja sitten edessään olevaan vanhempaan, joka heilutti häntäänsä ja kävi makaamaan pennun eteen. Cole vain tuijotti takaisin silmät levällään edessään makaavaa silmäpuolta, katsoi Ferguksen ohi kohti kylään ja sitten kääntyi katsoen pimenevän metsän suuntaan inisten. Pennun katse kääntyi takaisin alfa suteen, siksi hetkeksi aikaa kun pentu katsoi taas ympärillensä pyörien hetken siinä paikallaan aivan kuin ei olisi tiennyt mitä olisi pitänyt tehdä. Eikä Cole oikeasti ollut varma miten tässä nyt olisi pitänyt toimia. Miehet olivat toki olleet ilkeitä pentua kohtaan, mutta se oli ainoa elämä jonka valkoturkkinen tiesi. Tämä oli uutta. Hän oli ensinmäistä kertaa elämässään ilman "isäntää" ulkona vapaana ilman kahleita kaulassaan.

Lopuksi Cole jälleen vain jäi katsomaan edessään olevaa alfaa ja tassutteli pienen askeleen verran lähemmäksi vanhempaansa kyyryyn painautuneena häntä koipien välissä ja korvat luimussa, asettuen sitten makaamaan Ferguksen eteen. Siinä pentu napitti lajitoveriaan ja ojensi tassunsa kohden alfa suden kuonoa niin että suuri kokoinen tassu kosketti pienesti Ferguksen kirsua. Muulla tavalla valkoturkki ei oikein osannut itseään ilmi antaa.. tai edes tiennyt mitä tämä iso kaveri halusi.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Pe Helmi 26, 2016 10:01

Re: Uusi perheen jäsen

Pentu ei näyttänyt tietävän mitä tehdä. Tuo pyöri paikallaan inisten, kuinka pahasti ihmiset olivat tuota kurittaneet? Pikku hölmö ei edes osaanut juosta pakoon, vaikka tuo selvästi arkaili isompaansa. Fergus odotti rauhallisesti, seuraten mitä nuorempi tekisi. Hän myös ei vielä lähtenyt muuttamaan muotoaan, se saattaisi olla liikaa pennulle tässä vaiheessa. Uroksen täytyisi voittaa toisen luottamus ennen sitä.
Pentu asettui viimein makuulle Ferguksen eteen, jolloin tämä laski päätään hieman alemmas, saaden pienemmän tassusta kirsuunsa. Uros tuhahti pienesti, painaen päänsä maahan, tuijottellen toista seuraten mitä pentu teki.
Näin aran tapauksen kanssa ei kannatanut lähteä tungeksimaan, toinen saisi rauhassa tulla lähemmäs jos siltä tuntui. Tosin tilanteen keskeytti kaukaa kajahtava ulvonta, joka sai Ferguksen kohottamaan päänsä kuunnellen. Lorelai kysyi missä hän oli. Fergus päästi lyhyen ulvaisun, hän palaisi sovitulle kohtaamispaikalle kunhan ehtisi. Nyt hänen täytyi yrittää tutustua tähän karvapalloon, jolla ei selvästi ollut paikaa minne mennä.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4001

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Pe Helmi 26, 2016 10:37

Re: Uusi perheen jäsen

Cole katsoi vanhempaansa ainoaan punaiseen silmään uskaltautuen heiluttelemaan pienesti häntäänsä puolelta toiselle, mutta siihen se jäikin kun jostakin kaukaa äkisti kuului ulvontaa. Cole veti tassunsa puolellensa ja nousi seisomaan kuunnellen suurilla korvillaan mistä ääni oli tullut. Eihän pentu ymmärtänyt viestiä laisinkaan tai sen tarkoitusta. Se oli pennulle vain ääni, joka sai pennun muistamaan kaukaisesti mikä oli. Villi ja vapaa ihmissusi. Se pentu oli, ei ihmisten lemmikki. Tosin pennun hämmennykseksi hänen edessään oleva suurempi lajitoveri vastasi toisen ulvontaan. Cole kallisti päätään katsoen kovin kysyvänä vanhempaansa, joka oli laskeutunut alas takaisin. Pentu puolestaan kurotti päänsä kohden korkeuksia nousten hieman takajalkojensa varaan ja no yritti hyvin heikolla esityksellä ulvoa Ferguksen tavalla, kuin matkien sitä mitä vanhempi oli tehnyt. Valkoturkin huono esitys vain päättyi siihen että pentu kupsahti takamuksillensa ja kierähti selälleen, sekä siitä sitten pystyyn makaamaan. Pentu nousi ja ravisti turkkiaan lumesta katsoen alfaa.

Isompi oli makaamassa ja nyt pentu lähestyi kyyryssä urosta, hieman pelokkaana, mutta reippaammin kuin aikaisemmin. Pentu pysähtyi koskettaen alfa uroksen kuonoa jälleen kerran.. katseli hetken miten silmäpuoli reagoisi ja kun mitään ei oikeastaan tapahtunut, käveli pentu muutaman askeleen lähemmäksi uskaltautuen nuuhkimaan kaulansa mitan päästä Fergusta kasvoilta, josta pentu sitten siirtyi muuten vain tutkimaan urosta kuin ei olisi koskaan lajitoveriaan nähnyt. Koko Ferguksen kierrettyään pentu sitten asettui uudestaan Ferguksen eteen makaamaan uskaltautuen häntäänsä heiluttamaan pienesti, samalla kun alfa sai pusun kirsullensa vaaleanpunaisesta kielestä.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Pe Helmi 26, 2016 11:16

Re: Uusi perheen jäsen

Fergus päästi naurua muistuttavan äännähdyksen, kun pentu meni hänen ulvomistaan matkimaan, joka päätyi vain kuperkeikaan. Uros pysytteli aloillaan, kun nuorempi lähti häntä uudemman kerran lähestymään ja antoi tuon rauhassa nuuskia. Silmäpuolen katse seurasi toista, kun tuo lähti rohkeammin häntä kiertämään.
Pentu otti paikan alfan edestä, asettuen maahan, antaen vielä suloisen lipaisun uroksen kirsulle. Olihan hän karski ihmissusi, mutta kenen tahansa sydän olisi sulanut tuollaisen palleron edessä. Alfa tökkäisi kirsunsa päällä pientä kuonoa, ennen kuin nousi ylös paikaltaan. Tämä lähti ottamaan rauhallisia askelia eteenpäin, katsoen kuitenkin odottavasti pennun puoleen, toivoen että tuo seuraisi. Se olisi hyvä luottamuksen merkki.

Fergus kuitenkin pysähtyi tuntiessaan jotain etutassunsa alla. Tämä katsahti alas ja näki pennun kuonokopan. Uros murahti hiljaa ja sysäsi kopan tassullaan kauemmas itsestään, jatkaen askeliaan.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4001

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti La Helmi 27, 2016 8:42

Re: Uusi perheen jäsen

Cole säpsähti paikallaan kun suurempi lipaisi omalla suurella kielellään pennun omaa kirsua ja nousi ylös. Pentu katsoi suurempaansa silmät selällään. Minne tuo nyt oli menossa? Harmaaturkki käveli pennun ohitse ja Colen katse seurasi perässä, kunnes pentu itsekin nousi ja jäi seisomaan siihen paikallensa hankeen kun vanhempi potki kauemmaksi kuonokoppaa. Valkoturkkinen kallisti päätään.. ja katsoi hitaasti etääntyvää vanhempaa, mutta kääntyi vielä kerran kylän suuntaan, jossa oli kasvanut lähes koko ikänsä. Cole otti muutaman askeleen takisin kohden kylää, mutta pysähtyi katsomaan lajitoveriaan.. Hetken aikaa pentu siinä napitti, kuin miettien tilannettaan, kunnes vain kääntyi vanhemman perään muutamalla astetta kömpelömmän näköisellä juoksu askeleella ohittaen ne esineet, jolla pentua oli pidetty kahlittuna.

Kömpelösti, mutta varmana Cole tallusti pitkillä jaloillaan vanhemman perässä minkä vain pystyi lumihangessa, tietenkin pitäen pientä välimatkaa uroksesta. Liian luottavainen Cole ei vielä ollut uuteen tuttavuuteensa. Ei pentu muutenkaan olisi varmasti osannut takaisin ihmisten luokse, olisi varmasti vain eksynyt metsän sokkeloihin ja jäännyt niille teille. Joten Fergus oli nyt pennun ainoa "turva", josta karvapallo uskalsi edes jollakin tasolla jo hakea tukea. Ei tietenkään täysin, mutta yhden askeleen verran alfa oli saannut pennun luottamusta.

Matkalla, kohti Ferguksen päämäärää, Cole kuitenkin pysähtyi usein katsomaan taakseen kuin odottaen että kohta ihmiset tulisivat hakemaan häntä hihnojensa kanssa. Mutta koska niin ei tapahtunut niin pentu loikki Ferguksen perässä läähättäen jo kielipitkällä alkaen väkisinkin tuntemaan väsymystä, sekä uupumusta yrittäessään pysyä vanhemman mukana. Pentu ei ollut koskaan tottunut kulkemaan näin pitkiä matkoja epätasaisessa maastossa, joten kunto oli hieman huonon puoleinen vaikka virtaa riitti. Eikä asiaa auttanut että pentu oli kaatuillut pitkin matkaa milloin mihinkin esteeseen, mutta aina kömpinyt ylös. Viimeinen este oli kuitenkin karvapallolle liikaa kun pentu veti turvallensa ja kuperkeikkaa puun jurakkoon jääden vain läähättäen istumaan paikoillensa hengittäen kuin maratonin vetänyt juoksija. Cole haukahti inisten alfan perään yrittäen ylös, mutta jaloista tuntui puuttuvan jo voima, joten pentu oli uudestaan turvallaan lumihangessa ja jäi siihen kuin itselleen kiukutteleva lapsi.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti La Helmi 27, 2016 3:39

Re: Uusi perheen jäsen

Fergus kulki tasaiseen tahtiin eteenpäin, kun pentu oli lähtenyt hänen peräänsä. Uros vilkuili vähän väliä toisen puoleen, aina kun kuuli kuinka tuo kompuroi. Pentu kuitenkin pysyi perässä ja kulki päättäväisesti eteenpäin. Tosin tuo oli ryhtynyt läähätämään turhankin aikaisin, eiväthän he edes kunnolla juosseet. Kenties pikkuinen oli ollut pitkäänkin häkissä ja kunto oli päässyt rappistumaan?
Lopulta nuorempi ei enää jaksanut ja Fergus joutui pysähtymään, kun kuuli inisevän haukahduksen takaansa. Pikkuinen läähätti ja eikä jaksanut ottaa askeltakaan. Alfa kääntyi paikallaan ja asteli pienempänsä luokse, napaten tuota jälleen hellästi niskasta ja lähti kantamaan mukanaan piti toinen siitä tai ei. Toki kyyti ei ollut yhtä poikkoinen kuin aiemmin, uros kun ei juossut ketään pakoon.

Jonkin aikaa Fergus kulki eteenpäin pentu hampaissaan, kunnes löysi pienen metsäaukion. Kuunvalossa saattoi nähdä hangessa selvästi muutamat tassun jäljet, jotka kuuluivat Fergukselle ja Lorelaille. Alfa päästi pennun alas ja silmäili hetken aikaa ympärilleen, kuunnellen samalla hiljaista metsää ympärillään. Fergus suoristi kaulansa ja päästi uudemman kerran ulvonnan, kertoakseen naaraalle odottavansa kohtaamispaikalla. Kauaa ei kestänyt kun urokselle vastattiin, Lore ei kuulostanut olevan kaukana. Harmaaturkki istahti alas ja käänsi katseensa nuorempaansa.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4001

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti La Helmi 27, 2016 5:18

Re: Uusi perheen jäsen

Kauaa pentu ei saannut lumi hangessa maata kun vanhempi oli kääntynyt ja ottanut nuoremman jälleen niskasta hampaisiinsa kiinni. Se ei tuntunut nyt yhtä pahalta kuin oli aikaisemmin tuntunut. Ehkä se oli johtunut vain siitä että Fergus oli juossut ja se oli tuntunut inhottavalta niskassa kun pomppi ympäriinsä hukan otteessa, nyt oli kyyti oli rauhallisempaa ja tasaisempaa. siitä saattoi jopa nauttia, joten valkoinen pentu katseli vain tyytyväisenä maisemia.

Lopulta matka pysähtyi ja alfa uros laski pennun alas. Cole katsoi jälleen vanhempaansa kysyvänä kun oli pysähdytty, mutta kävi sitten itse makaamaan uroksen viereen läähättäen kieli pitkällään. Fergus taas suoristi kaulansa ja päästi jälleen ulvonnan, jota Cole katseli vanhemman vieressä pää kinkallaan. Jostakin melko läheltä kuului vastaus, jonka suuntaan pentu katsoi haukahtaen ulvahtaen... kovin pentumaisesti. Sen enempää Cole ei asiaan mennyt puuttumaan vaan makasi siinä alfan vieressä ja laski päänsä suurten tassujensa päälle jahka oli hieman haukotellut.
Kului hetki, jos toinen kun metsän pimennoista asteli esille tumma hahmo. Cole nosti pienen päänsä uristen ja haukkuen tulokkaan suuntaan, noh vähemmän vakuuttavasti häntä koipien välissä. Hahmo ei tuntunut kuitenkaan pysähtyvän ja loppujen lopuksi Colen kohdalla tilanne meni siihen että pentu piiloutui Ferguksen jalkojen väliin.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu
Seuraava

Paluu Vuoret

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö