Uusi perheen jäsen


Pohjoisessa sijaitsevat Kleth vuoret ovat kaukaa katsottuna komea näky. Ne kohoavat korkealle taivaisiin, eivät kuitenkaan niin korkealle mitä Mor vuoret. Lähemmäs päästessään saattaa huomata, että komea vuori on vaaroja täynnä. Toisin kuin Mor vuorilla, täällä on kuitenkin louhittu kallioon kunnollisia teitä ja koitettu tehdä matkamiesten tiestä mahdollisimman helppoa. Vuorelta ei löydy lohikäärmeitä pahemmin, mutta sen sijaan Klethin rinteitä asuttavat villieläimet. Niin pedot kuin vaarattomat vuohet.

Valvoja: Crimson

Viesti La Huhti 23, 2016 1:37

Re: Uusi perheen jäsen

Fergus oli ottanut aaveen sanat kuuleviin korviinsa, heidän täytyisi vain kuluttaa tuon voimat ja loppu olisi heppoa. Ace oli onnistunut häiritsemään Jackiä, mutta se maksoi tuolle ilmalennon ja iskeytyi parkasiten puunrunkoa vasten, valuen siitä maahan. Valkomustaturkki yritti parhaansa nopusta ylös, mutta oli kuitenkin pahasti alakynnessä. Petomies oli kääntänyt huomionsa heikoimpaa, joka antoi Fergukselle vapauden nyt vuorostaan estää ja härnätä tuota.
Alfa pyrki nopeasti jaloileen, ennen kuin Jack ennätti tekemään toveristaan loppua miekalla.
Uroksen hampaat hamusivat Jackin kämmentä, joka puristi Haulia tiukasti sisällään. Hän raatelisi toiselta sormet irti päästäkseen eroon tuosta kirotusta aseesta tai yritti vähintää pitää aseen kaukana Acesta, joka ärisi kivun sekaisesti Jackin otteessa.
"Jack..." Haul teki kaikkensa, yritti pitää pintansa, mutta heikkous kaikui jo tämän äänestä.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4008

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti La Huhti 23, 2016 5:16

Re: Uusi perheen jäsen

Jack oli jo voiton varma että saisi ainakin toisen näistä susista teurastettua, mutta liike takana pysäytti Jackin liikkeen iskeä haltiasusi kuoliaaksi. Jack käänsi päätään ja huomasi kuinka Fergus oli jo saannut itsensä ylös, ja iski terävät hampaansa armotta miehen miekkaa pitävään käteen. Jack ulvahti kivusta vinkuen kun Ferguksen hampaat upposivat kädessä olevan nahka hansikkaan läpi. Jack yritti kivuistaan repiä kättään pois pedon suusta, mutta onnistui vain vahingoittamaan itseään huomaten myös sen kuinka hänen voimansa olivat alkaneet kadota. Haul oli oli alkanut heikentymään ja niin alkoi Jack sen mukana.. ja Jack kuuli Haulin sanat miekasta. Sen heikon äänen, joka kuului enää miekasta. Jack ei ollut vielä kertaakaan joutunut tälläiseen tilanteeseen Haulin kanssa, jossa tuon voimat olivat ehtyneet näin pahasti kesken taistelun. Jack puri hammasta ja riuhtaisi vielä niillä viimeisillä rippeillään miekkakätensä irti, vammoista välittämättä, Ferguksen suusta astuen muutaman askeleen taaemmas. Haul putosi maahan kahva veren värjäämänä punaisena, kuten oli sen pitelijän käsikin. Jackin verta tihkuva käsi tärisi kivusta, tiputteli lämmintä verta maahan Jackin silmäillessä kahta ihmissutta... Lopulta Jack nosti antautumisen merkiksi kätensä ylös.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti La Huhti 23, 2016 6:14

Re: Uusi perheen jäsen

Fergus tunsi otteensa lipeävän Jackin repiessä kätensä irti, mutta tunsi myös kuinka petomies aiheutti vain itselleen enemmän vahinkoa, Jack perruutti kauemmas kaksikosta. Alfa katsahti maassa makaavan Acen puoleen, joka antoi hänelle katseen, joka kertoi ettei tuosta tarvinnut huolia. Fergus käänsi huomionsa takaisin Jackiin, joka oli nostanut kätensä ylös, miekan viimein irronneen tuon otteesta.
Alfa nosti päänsä pystyyn ylpeänä, haukahdellen miehen puoleen pilkkaavasti. Luuliko toinen, että hän soisi armoa? Kerran hän sen periaatteessa oli tehnyt, mutta mikä häntä estäisi tällä kertaa?

Haul lojui maassa, omaten vain hädästä laajentuneet silmänsä. Tämä ei voinut päättyä näin. Fergus otti uhkaavia askeliä lähemmäs Jackiä muristen tuolle. "Odota!" Aave antoi äänensä kuulua. "Et halua tappaa häntä."
Alfa katsahti maassa lojuvaan miekkaan ja tuhahti tuolle, mutta pysähtyi kuitenkin. "Minulla on side Jackin kanssa ja jos tapat hänet... Joudun sitoutumaan sinuun, tuskin halaut kirousta niskaasi." Haul sepitteli omiaan, eihän mikään siitä ollut totta, mutta ei susi sitä tiennyt. Fergus tuojotti miekan silmiä. Hän ei todellakaan tiennyt paljoa tästä miekasta, saattoihan tuo valehdella, mutta voisiko hän ottaa sitä riskiä? Katse nousi miekasta takaisin Jackiin.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4008

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti La Huhti 23, 2016 7:10

Re: Uusi perheen jäsen

Fergus haukahteli pilkkaavasti lyödylle taistelijalle, joka oli luovuttanut taistelun suhteen. Turha jatkaa kerta Haul oli menettänyt voimansa ja kaksi aikuista sutta niskassa vuorotellen repimässä hampaidensa kanssa. Tosin säästäisikö Fergus häntä? Jack pelkäsi pahinta, ettei harmaaselkä säästäisi sen kaiken jälkeen mitä hän oli sanonut tai yrittänyt tehdä tässä. Eikä Jackin arvailut kauaksi menneet kun alfa alkoi ottamaan uhkaavasti hampaat irvessä askelia lähemmäksi, jolloin Jack astu itsekkin taaemmaksi kunnes ääni Haulin puolelta pysäytti. Myös Fergus pysähtyi yllättävää kyllä. Haul kävi kirjaimellisesti tarinoimaan jotakin omasta päästään kertoen Fergukselle kirouksesta, joka tulisi piinaamaan hukkaa jos hän nyt kuolisi. Ja sen selittämisen Haul sitten jättikin hänelle. Voi luoja. Jack kelasi nopeasti jotakin sopivan dramaattista mielessään ennenkuin avasi suunsa. Mikä toivottavasti tepisisi harmaaselkään.
"Niin.. se on totta." Jack aloitti kun Fergus katsoi häntä kuin odottaen selitystä. "Tuo miekka.. se antaa ehkä sinulle voimaa taistelussa, mutta sitä vastaan se haluaa sieluja. Ei väliä kenen." Jack alkoi selittämään sen totuuden mitä Haul oli. "Ja kun tarkoitan kenen tahansa, tarkoitan sitä.. tuo piru ottaa mitä haluaa, esittää kilttiä ja mukavaa mutta auta armias kun se päättää jotakin. Se lumoaa sinut ja saa sinut tappamaan kenet tahansa kuka lähelläsi on, oli se sitten ystäväsi tai perheen jäsen." Jack selitti täyttä puppua mitä nyt keksi vain päästään Haulista ja tuon kirouksesta. "Etkä pääse siitä eroon mitenkään, kannat sitä kunnes kuolet ja kirous siirtyy seuraavaan."
"Usko pois, ei ollut kiva kuulla sitä kun ensinmäistä kertaa tartuin tuohon ja murhasin oman perheeni, läheiseni yksitellen." Jack puhui selvä katumus kasvoissaan, mutta se ei johtunut siitä palturista mistä hän puhui vaan että tämä tapahtuma oli osittain totta. Vaikkei hän ketään tappanut.
"Se haltia on ainoa joka minulla on jäljellä.." Näiden sanojen jälkeen Jack hiljeni katsellen Ferguksen reagtiota hänen puheeseensa ja tarinasta.

"Tietenkin voit ottaa henkeni ja katsoa kuinka kärsit, katsoa kuinka tuo ase tuhoaa sinut ja laumasi yksitellen." Jack lisäsi vielä hiljaisuuden päätteeksi ja mietti hetken. "Sen lisäksi jos tapat minut tähän niin voit olla varma että tänne tulee kyläläisiä kokeneempia metsästäjiä etsimään teitä." Se oli täysin totta, mutta Jack sanoi sen vain varmistaakseen henkensä. "Jaaaa jos et muista säästin henkesi viimeisimmällä kerralla, olisin voinnut iskeä kuolettavasti." Jack virnisti pienesti siirtäen toisen kätensä pitämään loukkaantunutta kättä. Päätös oli nyt Ferguksen täysin.
"Tietenkin voit aina vangita minut ja sitä rataa.. katsoa taivunko alamaiseksesi?" Jack hymähti kuivasti.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti La Huhti 23, 2016 9:02

Re: Uusi perheen jäsen

Jack kävi jatkamaan Haulin sepitystä, joka oli oikein hyvä, mutta se helposti pisti kysymään, miksi miekka itse oli kirouksesta ensimmäisenä maininnut, jos se kerran oli niin hirveä? Ferguksen katseessa piili pieni epäilys, mutta Haul päätti lyödä väliin ennen kuin susi pääsisi ajattelemaan asiaa tarkemmin. "Se on valitettavasti totta ja syy miksi häntä tässä suojelen, johtuu silkasta riippuvuudesta." Miekka selitti. "Jack on oikein hyvä alainen ja helposti manipuloitavissa." Aave selitti.
Ferguksen ilme oli muuttunut pohtivaksi, mitä tässä nyt uskoa? Acekin oli nilkuttanut alfan rinnalle, näyttäen olevan varuillaan. Kenties riskin ottaminen ei olisi paras vaihtoehto ja se mitä hän oli isältään oppinut, oli kuinka vallanhimo johti aina tappioon. Tämän tilanteen saattoi helposti rinastaa siihen.

Fergus teki päätöksensä ja asteli nyt Jackiä lähemmäs, mutta ei näyttänyt enää niin uhkaavalta. Uros haukahti toverilleen, käskien tuon rinnalleen. Ace totteli ja asteli vaikean näköisesti kipujensa kanssa alfan rinnalle, joka käski tuota pitämään huomionsa petomiehessä. Sillä välin Fergus kumartui hamuilemaan Jackin asevyötä, jos siltä löytyisi vaikka rahapussukka tai jotain muuta kallisarvoista. Eivät he nyt tyhjinkäsin voineet kotiin palata.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4008

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti La Huhti 23, 2016 9:46

Re: Uusi perheen jäsen

Fergus ei näyttänyt siltä että aikoi nielaista juttua kokonaisena vaan näytti epäilevältä punniten mikä tässä oli totta ja mikä ei. Vai oliko yhtikäs mikään? Jack piti kuitenkin vakavan kasteensa kasvoillaan katsoen sutta odottavasti ja sitä miten tuo toimisi nyt. Haul kuitenkin tuli väliin sanoillaan ja Jackin olisi tehnyt mieli revetä pahemman kerran ja sitten kurnuttaa tuon kurjan aaveen tukka viikoksi sekaisin. Mokomakin suupaltti! Onneksi noista sanoista mikään ei pitänyt paikkaansa.. he olivat Haulin kanssa vain ystäviä. Fergus taas pohti mitä tekisi ja voi luoja se muutama sekuntti tuntui ikuisuudelta kun harmaaselkä lopulta otti askelia petomuotoista miestä kohden toveri vierellään.

Jack ei voinnut sanoa olevansa rauhallinen tässä tilanteessa vaan seurasi silmä kovana Fergusta ja tuon mustaturkkista toveria, vaikkei kumpikaan näyttänyt uhkaavalta. Eikä susilla ilmeisesti ollut pahat aikomukset muutenkaan kun Fergus tunki kuonoaan turhankin lähelle ja kävi tutkimaan hänen asevyönsä pussukoita. Niinpä tietysti, rahaa vailla se hukka oli. Jack huokasi.
"Ei ole.. olen vain minä ja tuo miekka." Jack puhui ja sätti sutta kauemmas luontaan, sitten Jack näytti kummallekkin sudelle että hänellä ei ollut mitään arvokasta mukanaan pusseissa tällä kertaa. Ne olivat lähellä olevassa kylässä, kerta sieltä oli yösijan saannut. Eikä sitä kovinkaan arvokkaaksi lastiksi voinnut sanoa, vain muutama kolikko. Siinä se.
"Vai luuletko että kannan rahaa töissäni?" Jack virnisti, eikä voinnut vastustaa kiusausta pörröttää alfan päälakea kerta siinä lähellä oli. Olipas se pehmoinen~
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti La Huhti 23, 2016 10:08

Re: Uusi perheen jäsen

Ei rahaa tai muuta hyödyllistä Jackin asevyöltä löytynyt, petomies sitä itsekin vakuutteli. Tuhahdus pääsi alfan kuonosta ja tämä otti askeleen taemmas. Susi näytti Jackille ilkeää naamaa, kun tuo kehtasi hänelle virnuilla, mutta pörrötys tuli aivan puun takaa. Ei tarvinnut kuin hipaista ja Fergus oli paljastanut hampaansa ja yritti iskeä ne Jackin käteen. Acekin nostatti niskakarvansa pystyyn ja ärisi sopimattomalle miehelle.
Haulkin katsoi yllättyneenä toverinsa touhuja. Oli kuin Jack olisi tunkenut kätensä karhunansaan, tietenkin Fergus moisesta hermostui. Menikö toinen nyt pilaamaan mahdollisuutensa selviytyä?

Alfa ärisi vihaisena, tehden hyvin selväksi ettei halunnut Jackiä lähelleen ja näytti hetken siltä, että muutti mieltänsä. Äristyään kuitenkin tarpeeksi tämä kääntyi paikallaan ja lähti astelemaan petomiehestä kauemmaksi, kulkien hitaaseen tahtiin, jotta Ace pysyi perässä. Punainen katse kuitenkin vilkuili olan yli siltä varalta, jos Jack aikoi puukottaa selkään.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4008

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Ti Touko 10, 2016 5:17

Re: Uusi perheen jäsen

Se ei ollut paras idea tunkea kättään ei-niin-ystävällisen suden suuhun kun hukka meinasi viedä sormet mukanaan. Jack onnekseen ehti vetämään sormensa turvaan suden leuoilta, mutta kaksikko hukka ei vaikuttanut iloiselta. Ei, sen sijaan Jack sai murinaa päällensä ja pelon siitä että oli onnistunut rikkomaan pienen rauhan poikasen, mutta Fergus päästti uhittelunsa jälkeen kääntää selkänsä ja lähti jolkottelemaan poispäin paikalta. Jack katsoi hetken ihmissuden perään ja kävi sitten noukkimassa Haulin käteensä.
"Vai että kirous.." Jack naurahti lähinnä itsekseen samalla kun työnsi Haulin tuppeensa. "Mutta kiitos, jälleen.. taidan jäädä muutaman sielun velkaa." Jack hymähti samalla kun lähti kävelemään takaisin kylään. Käsi pitäisi paikata ja katsoa sitten minne suntaisi seuraavaksi Haulia ruokkimaan.

Cole oli päässyt laaksoon ja jäännyt, Lorelain ja Rafen tiukasta käskystä, odottamaan Ferguksen palaamista. Cole pyöri ja hyöri paikallaan kuin kuin ampiaisen pistämä odottaessaan Fergusta takaisin.. ja voi luoja sitä iloa kun lopultakin näkyviin tuli tuttu harmaaselkä. Cole rynnisti rappuset alas ja juoksi alfa sutta vastaan iloisesti häntä heiluen nuollen tervhedyksenä uroksen kirsua ja juoksi pentumaisesti alfan ympärillä. Myös Ace sai osansa tervehdyksestä, mutta huomattavasti vähemmän innokkaamman.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Ti Touko 10, 2016 6:11

Re: Uusi perheen jäsen

Matka taittui hitaamman puolleisesti takaisin laaksoon Acen takia, mutta perille asti kyllä päästiin. Alfa kulki tiiviisti toverinsa rinnalla jos tuo apua tarvitsi, mutta hyvin mustaturkki jalkoi aina temppelin rappusille asti.
Cole oli ensimmäisenä kaksikko tervehtimässä ja oli hyvä nähdä että pentu oli päässyt ehjinnahoin takaisin kotiin, sekä totellut häntä. Fergus lipaisi pikkuista takaisin kirsuun isolla kielellään.
Pennun nostama metakka, oli kantautunut temppelinsaliin asti, Lore ja Rafe astuivat ulos katsomaan tulijoita. "Mitä tapahtui?" Lore kysyi huomatessaan Acen. Rafe kiiruhti rappuset alas toverinsa luo, ollen valmis raahaamaan tuo siälle parannettavaksi. Ferguskin tarvitsi pikku naarmuihinsa parannusta, mutta Ace oli prioriteetti tällähetkellä.

Colen rauhoittutta tarpeeksi, Fergus saattoi muuttaa muotonsa ja tapansa mukaan kaivaa sätkän esille rentouttamaan oloa. Koko tappelu oli saanut kehon jännittyneeksi. Mies ryhtyi kertomaan naiselle mitä oli tapahtunut, asettuen samalla rappusille istumaan, anaten Colelle rapsutuksia jos tuo oli huomiota kerjäämäss.
Vielä tosin olisi edessä myös Colen kuriin pistäminen. Ei hän ollut unohtanut tuon aamuista temppua.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4008

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Ti Touko 10, 2016 9:38

Re: Uusi perheen jäsen

Kun tervehdykset oli tehty aikuiset juttelivat mitä oli tapahtunut kokonaisuudessa. Fergus oli vaihtanut muotonsa humaaniksi ja veti käsiinsä tutun sätkän käyden istumaan temppelin rappusille. Cole kipitti rappusia pitkin Ferguksen viereen istumaan ja tunki karvaisen päänsä alfan syliin samalla kun vanhempi silitteli valkoturkkista. Cole nautti siitä kuin kissa ilman kehräystä sulkien osittain silmänsä rentoutuen siinä alfan rapsutellessa. Tietenkin pennun nenään kävi Ferguksen sauhuttelut, mutta Cole oli jo tottunut asiaan eikä enään vältelyt oudon hajuista savua.
Rauhallinen tilanne sai kuitenkin nopeasti muutoksen kun Fergus sanoi pennun nimen. Cole nosti päätään katsoen alfaa, kallisti päätään ja astui hieman taaemmas kun Fergus nousi seisomaan ja lähti kävelemään. Cole katsoi alfan perään kysyvänä, mutta lähti sitten loikkimaan Ferguksen perässä kuin kuuliainen koira konsanaan.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Ti Touko 10, 2016 10:20

Re: Uusi perheen jäsen

Rapsuttelu lakkasi, samalla kun sätkä oli lyhentynyt vain nyngäksi ja Fergus tumppasi sen kivistä porrasta vasten. "Tulemme kohta perästä." Mies totesi Lorelle, joka oli astelut temppelin oville. Mies nousi ylös ja vilkaisi pennun puoleen. "Tule Cole." Alfa käski, lähtien astelemaan portaat alas vehreälle nurmelle.
Mies ei enää näyttänyt tyytyväiseltä, kun laski katseensa nuorempaansa ja nosti kätensä puuskaan. "Olen pettynyt Cole." Fergus ilmoitti vakavaan sävyyn. "Luulin sinun tajunneen käskyni, ettet saa mennä ulos laaksosta yksikseen." Mies murahti.
"Mitä luulet että olisi käynyt, jos en olisi sinua löytänyt? Olisit jälleen häkissä lukkojen takana, matkalla taljaksi."
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4008

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Ke Touko 11, 2016 6:53

Re: Uusi perheen jäsen

Cole seurasi alfaa sen lyhyen matkan ja pysähtyi kun vanhempikin pysähtyi, kääntyen nuorempaa kohden. Cole heilutteli siinä iloisesti häntäänsä puolelta toisella kastoen alfaa, jonka ilmeessä ei kuitenkaan näkynyt yhtään hilpeyttä. Pennun häntä pysähtyi hitaasti ja tipahti alas roikkumaan pennun olemuksen muuttuessa hieman hermostuneeksi korvat hieman luimuun painettuna. Fergus aloitti sättimällä että oli pettynyt nuorempaansa, jolloin Cole painoi päätään hieman alas kuin häpeävänsä asiaa. Alfa oli odottanut pennun tajuavan pysyvä laakson suojassa, mutta toisin oli käynnyt kun oli valkoturkkinen päättänyt lähteä omille tutkimusmatkoillensa ihan vain alfan iloksi ja harmiksi. Josta Fergus kävi huomauttamaan sen todellisuuden että Cole saattaisi olla karkureissunsa tähden häkissä matkalla taljaksi. Pentu laski päätään alemmas katsoen maahan vikisten hiljaa. Kyllä pentu ymmärsi että se olisi saattanut olla vaarallista, mutta eihän sitä silloin mietitty.. silloin mentiin kun haluttiin. Sitäpaitsi tutkimusmatka oli ollut hauska! Tosin eihän Cole sitä voinnut kertoa alfalle suullisesti kun ei osannut muuttua humaaniseksi.

Ei pienellä pennulla kuitenkaan ollut, ja ei pitänytkään olla, mitään sanomista alfan saarnaan ja Cole heittäytyi selälleen häntä koipien välissä osoittaen alistumisensa... ja että oli ymmärtänyt asian.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Ke Touko 11, 2016 7:22

Re: Uusi perheen jäsen

Fergus tuijotti pentua kulmat kurtusta. Cole oli katuva ja uikutti surullisesti, oli tuo selvästi pahoillaan. "Jos tämä toistuu, et pääse sanomisella pälkähästä. Ehkä minun pitäisi sitoa sinut ulos yöksi." Mies pelotteli, ei hän kuitenkaan mihinkään julmuuksiin ryhtyisi, saattaisi herätellä pennun edesmenneitä pelkoja takaisin eloon.
Cole kierähti vielä selälleen alistuneena. "Niin juuri paras onkin kieriä selällään." Mies hymähti. "Tule mennään sisälle." Fergus kuitenkin huokaisi, ei hän kyennyt olla toiselle vihainen loputtomiin. Verkkaisesti alfa kääntyi rappusia kohti, antaen pennun mennä sisälle edeltä, kun taas itse veti raskaat temppelin ovet perässään kiinni.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4008

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti To Touko 19, 2016 11:02

Re: Uusi perheen jäsen

Cole kohotti korviaan kun Fergus alkoi uhkailemaan että seuraavalla kerralla sitoisi pennun ulos, jos karkaaminen toistuisi. Cole luimisti korviaan päästäen "kapinoivan" uikahtavan haukahduksen, josta paistoi pennun pelko. Fergus oli oikeassa se jos mikä palauttaisi hyvin nopeasti muutenkin vasta reipastuneen pennun pelot uudestaan eloon. Pahimmassa tapauksessa Cole alkaisi uudestaan pelkäämään uutta laumaansa.

Cole makasi selällään siinä Ferguksen edessä häntä koipien välissä napittaen alfaa keltaisilla silmillään kovin alistuneesti korvat tiukasti luimuun painettuna kun vanhempi sitten vain käski mennä sisälle. Cole kierähti pystyyn ja katsoi alfaa hetken kuin varmistaakseen että sai mennä, ja yhtä nopeasti pentu olikin jo noussut viipottaen rappuset ylös ja sisälle. Fergus sulki perästä painavat rautaovet. Cole jäi hetkeksi muutaman metrin päähän katsomaan että alfa tuli perästä juosten sitten vain häntä vilahtaen huoneeseen, jossa Acea oltiin hoitamassa. Cole hidasti hieman saavuttuaan huoneeseen ja käveli katsomaan haltiasutta lipaisten hieman tuon kättä.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu
Edellinen

Paluu Vuoret

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia