Uutta nähtävää vai? //Janni//


Sisältäen niin syrjäisimmät asunnot, kuin kylän keskustan. Kylän keskipisteenä on suuri, yleensä vilkas aukio, jota kutsutaan kauppatoriksi. Torilla järjestetään niin myyjäisiä kuin kansantapahtumiakin, juhlista, vuodenajasta ja valtakunnantilanteesta riippuen.
Kylä on monitasoinen ja suuri. Katuja risteilee siellä täällä. Suurin osa kauppatorinläheisistä kaduista on täynnä puoteja, kapakoita ja majataloja. Mitä syrjemmäs mennään itse kauppatorilta, sitä enemmän alkaa esiintyä itse kaupungissa asuvien asuntoja. Linnalle päin jos lähtee, tulee vastaan aateliston asuinalueet. Toiseen suuntaan lähdettäessä Länsikujille päin on taas niin porvareiden, kuin talonpoikien asuntoja.
Kaduilta ei ole vaikea löytää myös kodittomia ja orpoja pyörimästä.

Kaupunkia ympäröi muurit. Muurit ovat hieman matalammat ja heikommat, mitä itse linnan muurit, mutta silti kestävät ja hyödylliset. Siellä täällä muurissa on portteja, joita vartioidaan tarkasti. Sisään ei päästetä ketä tahansa, mutta aina kaupunkiin tuntuu livahtavan hämärähiippari jos toinenkin. Muuri on viimeisimmän hyökkäyksen jäljiltä rikki Länsikujien puolella. Muuria on alettu korjaamaan, mutta korjaustyöt vievät aikansa. Rikkonaista muuria kuitenkin vartioidaan tarkasti, mutta jos olet tarpeeksi ovela, saatat päästä livahtamaan rikkinäisestä kohdasta sisään.

Valvoja: Crimson

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1629

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 9:54

Viesti To Touko 14, 2020 12:21

Re: Uutta nähtävää vai? //Janni//

Oliko toiselta tulossa sanomista, mutta ei tullutkaan minkäänlaista sanomaa tullut. Kun enempää ääntä tullut mieheltä niin päätti Emir olla myös hiljaa. Hetken päästä selitys tuli hänelle eikä poika oikein ihan ymmärtänyt lyhyt, mutta huvittava asia. Mitä Mardyr puihui vitsinä niin noilla vertailuilla sanoilla ei hänen mielestä ollut vitsi. Ehkä jollakin tavalla tietoisuutta tarvittaisiin asiaa paremmin mitä hänellä ei ollut oikein. Emir tiesi että hän oli jotenkin tietämätön asioista, mutta hän kuitenkin kuuteli sydämen sanomaa kovasti ja se on auttanut häntä todella hyvin.
"Okei." Hän sanoi hiljaa.
Hänen äänen painosta kuului se jo, että ei mitään haittaa et toinen ei pystyisi kunnolla selittämään. Kauheasti häntä ei haitannut asia.

Ehkä mitään ei tulisi mitään vastaan, mutta rottia. Ne olivat ihmeelisiä olentoja ja todella kiehtovia. Niissä oli myös ärsyttävä yllättävä puoli, kun ei tiedä milloin ne puraisee. Jollakin tavalla Emir luotti siihen et toisella oli parempi näkö pimeässä.
"Uskoisin, että sinä olet tottunut hämärässä liikkua, kuin minä." Olihan ikää käydä enemmän viemäreissä ja luolissa.
"Säikkyisimme jos näkisimme omat naamat peilistämme nyt. "
Poika veikkaisi, että sonta olisi roiskinnut kunnolla naamaansa ja siksi osittain hän ei halunnut hieroa naamaakaan.
"Kun saamme tietää, mitä pelkäämme, saamme tietää, keitä olemme"
Suan, Safilye, Erico, Evgenia, Aynur, Sil, Emir
Avatar

Porvari

Viestit: 325

Liittynyt: Ke Touko 29, 2019 5:14

Viesti To Touko 14, 2020 1:43

Re: Uutta nähtävää vai? //Janni//

"Ai miten niin? Tämä on ensimmäinen kertani viemärissä." Mardyr totesi pojan sanoihin. "Enkä minä säiky helposti." Hän lisäsi sillä kyllä hän oli oman naamansa rumuuteen tottunut ja oli nähnyt vertakin kasvoilaan useaan kertaan. Kai se oli palkkamiekan elämän hyvä ja huono puoli?

Matka jatkui uudesta käännöksestä vasemmalle ja mies saattoi yllätyksekseen nähdä valon kajoa viemärin tunnelin päässä. Valo tarkoitti mahdollista aukkoa ulos. Karju nopeutti siis askeliaan. "Ehkä pääsemme täältä pois nopeammin mitä luulimme." Mardyr tuumasi nähden nyt viemärin päätepisteen, josta jätevesi valui ulos. Ilmassa saattoi haistaa sonnan lisäksi suolaisen meri ilman. Viemäri laskeutui siis mereen. Hän olisi halunnut päätyä sisämaan puolelle, josta olisi ollut helpompi suunnata takaisin leiriin, mutta tämä sai kelvata. Viermärin suulla tosin näytti olevan kalterikko estämässä ketään livahtamaan sisälle taikka heidän tapauksessa ulos. Tosin Emir saattaisi hyvin mahtualuikahtamaan välistä.
SeuranhakuMoranaMardyr

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1629

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 9:54

Viesti To Kesä 04, 2020 8:36

Re: Uutta nähtävää vai? //Janni//

"Jos sinä taitat miekkaasi niin eikö niihin tehtäviin kuulu välillä liikkue ei mukavimmissa paikoissa." Tuumailtiin.
Ehkä myös toinen oli tuon näköinen ja oloinen, että tämä olisi hänelle pikku juttuja.
"Varmasti olet tehnyt isompia ja jännittäviä seikkailuita." Tuumaailtiin lisää.
Toinen todensi, että ei säikkyisi niin poika naurahti heleästi. Toinen oli nähtävästi kunnon seikkailia ja varmasti kokenut monta eri asiaa. Tietyllä tavalla turvallisempi olo tuli hänelle toisen seurassa. Jollakin tavalla, jos toinen ei olisi kyyryssä ja viemärin kattoa olisi niin hän olisi kiivennyt toiden reppuselkään piitaamatta mitä toinen sanoisi hänelle.
"Jihaa!!!" Kaikui niin, että yllä olevat henkilöt saattoivat ihmetellä, mikä oli toi sellainen ääni.
Pojan ääni pääsi korkealle kepeästi.

"Niinkö." Samassa hän yritti pysyä toisen perässä.
Vauhdin lisäys ei ollut hyvä hänelle. Pienillä jaloilla likaisessa viemärissä oli vaikea liikkua. Toisen liikkuessa ja tehdessä pieni aaltoja niin vastusta liikkumiseen tuli. Toisen paidasta pidettiin kovasti kiinni, vaikka alkoi tuntua että kohta mennään rähmälleen. Silmät pidettiin visusti kiinni.
Onneksi pian vauhti loppui. Silmät kiinni pohdittiin, että oliko hänen naamalle lentänyt jotain sottaista, koska tunne oli sellainen.
"Miksi me pysähdyttiin?" Silmät kiinni kysyttiin ja naama oli nyrpästynyt.
"Kun saamme tietää, mitä pelkäämme, saamme tietää, keitä olemme"
Suan, Safilye, Erico, Evgenia, Aynur, Sil, Emir
Edellinen

Paluu Kylä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö