Kiireinenpäivä part 2


Sisältäen niin syrjäisimmät asunnot, kuin kylän keskustan. Kylän keskipisteenä on suuri, yleensä vilkas aukio, jota kutsutaan kauppatoriksi. Torilla järjestetään niin myyjäisiä kuin kansantapahtumiakin, juhlista, vuodenajasta ja valtakunnantilanteesta riippuen.
Kylä on monitasoinen ja suuri. Katuja risteilee siellä täällä. Suurin osa kauppatorinläheisistä kaduista on täynnä puoteja, kapakoita ja majataloja. Mitä syrjemmäs mennään itse kauppatorilta, sitä enemmän alkaa esiintyä itse kaupungissa asuvien asuntoja. Linnalle päin jos lähtee, tulee vastaan aateliston asuinalueet. Toiseen suuntaan lähdettäessä Länsikujille päin on taas niin porvareiden, kuin talonpoikien asuntoja.
Kaduilta ei ole vaikea löytää myös kodittomia ja orpoja pyörimästä.

Kaupunkia ympäröi muurit. Muurit ovat hieman matalammat ja heikommat, mitä itse linnan muurit, mutta silti kestävät ja hyödylliset. Siellä täällä muurissa on portteja, joita vartioidaan tarkasti. Sisään ei päästetä ketä tahansa, mutta aina kaupunkiin tuntuu livahtavan hämärähiippari jos toinenkin. Muuri on viimeisimmän hyökkäyksen jäljiltä rikki Länsikujien puolella. Muuria on alettu korjaamaan, mutta korjaustyöt vievät aikansa. Rikkonaista muuria kuitenkin vartioidaan tarkasti, mutta jos olet tarpeeksi ovela, saatat päästä livahtamaan rikkinäisestä kohdasta sisään.

Valvoja: Crimson

Viesti La Joulu 22, 2007 11:14

Kiireinenpäivä part 2

Kira.

Kira ratsasti Leaderilla reipasta ravia, mutta saapuessaan kylälle hän otti käyntii, sillä pelkäsi, että joku lapsi onnistuu vielä juoksemaan Leaderin alle ja jouduttaisiin vielä hankaluuksiin. Tiestä kuului mukavat kopahduksen, kun kaviot osuivat maahan. Kira nautti kopinasta, joka rauhoitti aina häntä ja antoi turvallisen olon, jota ei aina saanut niin helposti.
"Saako silittää?" Kira havahtui nuoren neidin ääneen, joka tuli alhaalta käsin. Kira katsoi maahan päin ja näki pienen tytön hölkkäävän vierellä. Kira pysäytti Leaderin ja hymyili.
"Tottahan toki saat." Kira vastasi tovin kuluttua ja seurasi katseellaan, ettei Leader kovin alkaisi tökkimään tyttöä, sillä joka kerta tuli aina vain lujempi isku, kun Leader innostuisi päkkimään turvallaan ihmisiä. Tyttö halusi antaa Leaderille omenanpalasen ja eihän Kiralla ollut sitä vastaan mitään, pian tyttö loikki Jimin luokse.
"Saako teidän ylhäisyyden hevosellekkin antaa omenan?" tyttö kysyi nätisti Lilyltä ja Kira huomasi kyllä, että tyttö osasi myös puhutella kauniisti, ei ainakaan ollut mikään inhottava nirppanokka, vaan mukava nuori tyttö, joka aika nähtävästi piti todella paljon hevosista, sillä Leader tunnisti aika hyvin ne jotka todella välittivät heistä.

//jatkuu täällä ^^,//
Avatar

Monarkki

Viestit: 13940

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Joulu 22, 2007 11:26

Lily

"Mikäs siinä" Lily sanoi hymyillen pienelle tytölle joka antoi Jimille omenan.
Jim mussutti omenan innoissaan ja tönäisi tyttöä pehmeästi turvallaan, toivoen lisää. Tyttö silitti Jimin päätä, niiasi ja lähti sitten omille teilleen.
"Mukavia ihmisiä täällä" Lily sanoi ja käski Jimin liikkeelle.
Kylällä ei ollut paljoa porukkaa, suurin osa oli päivän töissään, mutta silti muutama joutilaana olija kuljeskeli pitkin kyliä.
Lily rentoutui ja nautti hetkestä, siitä tuntui olevan ikuisuus kun hän viimeksi pääsi pois linnan alueelta, ilman vartijoita taikka mitään muuta erikoista. Sitten Lily muisti ponin, jonka se pikku tyttö halusi niin kovasti itsellensä kidutettavaksi.
"Meinaatko sinä pitää ponin?" Lily kysyi vilkaisten Kiraan.
" Jos et, minä voisin ostaa sen sinulta, en todellakaan halua että se poni joutuu sen tytön kynsiin, ties mitä hänkin keksii" Lily sanoi katsellen ympärilleen.
Heidän edessään oli väkijoukko, suurimmaksi osaksi nuoria miehiä. He ratsastivat läheltä joukkoa ja Lily näki keskellä pienen puoliverisen, jota nämä isot miehet kiusasivat.
Puoliveriset olivat niitä jotka olivat puoliksi ihmisiä ja puoliksi jotain muuta, esimerkiksi haltijaa. Heistä ei kummemmin tykätty, heitä sanottiin saastaisiksi. Lily katseli kauhuissaan, mutta ei saanut sanotuksi mitään, niin kauhea näky oli. Hyvä että puoliverinen oli vielä hengissä.

// YAY! //

Viesti La Joulu 22, 2007 11:47

Kira.

"Minulla ei aika riitä kahteen hevoseen, sillä joudun hoitamaan tallityöt, niin on varmaan parempi että sinä otat sen." Kira sanoi ja hymyili. Kira huomasi samaisen joukon, jonka Lily oli huomannut hiukan aikaisemmin. Kira ei pystynyt olemaan puuttumatta siihen, sillä hänen ei tarvinnut ainakaan pelätä likaavansa omaa kunniaansa tärkeänä henkilönä, sillä renkihän hän vain oli.
"Hei! Lopettakaa!" Kira huusi ja ratsasti poika joukon läpi keskelle, puoliverinen hengitti vaikean oloisesti ja Kira heitti itsensä alas leaderin selästä. Muutama poika vislasi, sillä he tunnistivat Kiran tytöksi ja harvoin näki tytön, joka sekaantuu poikien tappeluihin.
"Mitä hittoa täällä on meneillä?!" Kira huusi kysymyksensä, mutta kukaan ei sanonut silloin sanaakaan, eikä liikauttanut mitään jäsentään.
"Älä puutu meidän asioihin.." yksi pojista sanoi ja tarrasi Kiraa olkapäästä, silloin Kira ei miettinyt hetkeäkään vaan löi poikaa silmien väliin aika lujalla voimalla. Poika lensi taaksepäin ja alkoi ulista kivusta. Pojan nenästä alkoi vuotaa verta ja Kira huomasi heti, että onnistui vahingossa murtamaan pojalta nenän.
"Kuka välitää tuollaisista saastoista!" toinen poika huusi Kiralle päin naamaa ja Kiran hermot kiristyivät nyt entisestään.
"No vaikka toiset niin sanotut saastat!" Kira sanoi ja ärtymyksen takia sen pojan ympärille muodostui tulesta ympytä. Muut katsoivat avuttomina ja peloissaan. Monet yrittivät saada Kiran sammuttamaan tulen.
"En osaa sammuttaa sitä." Kira ulvoi ja sieppasi yhdeltä pojalta sangon, jossa oli vettä, sillä poika oli lähtenyt nopeasti hakemaan vettä. Kira heitti veden pojan ja tulen päällä. Tuli sammui ja poika vahtasi ihmeissään Kiraa.
"Saastainen.. Mit.. Et varmasti ole, näytät sataprosenttiselta ihmiseltä." yksi pojista sanoi silmät pyöreinä ja oli ihan sekaisin. Kukaan muu porukassa ei paljoa välittänyt, sillä vaikka Kira oli puoliverinen eivät pojat nyt edes sen takia alkaneet tyttöjä hakkaamaan kovin usein.

//Kira pisti tuulemaan XD JEI!!//
Avatar

Monarkki

Viestit: 13940

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Joulu 23, 2007 12:08

Lily

Lily laskeutui Jimin selästä samalla kun Kira ratsasti poikajoukon keskelle. Lily peitti suunsa, hieman pelästyen kun Kira mottasi yhdeltä pojalta nenän murskaksi. Sitten Lily näki kipinän ja pian poikaa ympyröi tulikehä. Lilyn ei tarvinnut edes miettiä kuka tämän takana, sen näki Kiran ilmeestä.
'en osaa sammuttaa sitä? eikö hän hallitse voimiaan' Lily ihmetteli ja katsoi kuinka Kira heitti ämpäristä vettä leikkeihin jotka sammuivat samantien.
Lily käveli poikien ohitse puoliverisen luokse joka istui maassa hengittäen raskaasti.
"Oletko kunnossa?" Lily kysyi ystävällisellä äänellä ja pieni puoliverinen poika nosti katseensa häneen ja nyökkäsi.
"Ei käynyt pahemmin.." Puoliverinen sanoi itku kurkussa ja nousi ylös Lilyn avustuksella.
Osa pojista olisi halunnut jatkaa pikkuisen mukilointia, mutta Lily mulkaisi heitä siihen malliin ettei yksikään uskaltanut tulla lähemmäs. Osa lähti pois ja suurin osa perääntyi lähistölle kytikselle. Se poika jota Kira oli lyönyt huusi lähtiessään puoliveriselle "Tämä ei jää tähän".
Puoli verinen kiitti Kiraa, siitä että tämä oli pelastanut hänen henkensä ja lähti sitten juoksemaan kotiinsa päin.
"Toivottavasti hän pärjää..." Lily sanoi katsoen pojan perään ja kääntyi sitten Kiraa kohti.
"En tiedä oletko sinä puoliverinen vai et, mutta sinulla selvästi on kykyjä.. Osaatko hallita niitä?" Lily sanoi istuessaan penkille ja tapautti penkkiä siihen malliin, että pyysi Kiraa istumaan.

// YAY! go Kira go! //

Viesti Su Joulu 23, 2007 3:07

Kira.

"Olen puoliveinen, isäni on ihminen ja äitini haltia." Kira sanoi hiukan surullisesti, sillä hän ei tykännyt puhua äiditään, jota ei muistanut ulkonäöltä ollenkaan, sillä hänen äitinsä lähti kun Kira oli aivan pieni.
"En osaa kunnolla, vain pieniä osia osaan hallita.. Kukaan ei koskaan opettanut minua hallitsemaan omaa kykyäni ja raivostuessani kunnolla, saatan onnistua tekemään aika pahaakin tuhoa." Kira sanoi ja kohautti harteitaan.
"Joskus pienempänä John ja muut kiusasivat minua, koska olin yksi harvoista tytöistä jotka olivat melkein kaiken aikaa tallilla. Kerran he alkoivat ärsyttämään minua pellolla, jossa oli heinälato, tosiaan oli. He piinasivat minua jonkin aikaa ja voiman purkaus oli tuhoisa, koko heinälato räjähti." Kira naurahti, sillä se oli tosiaan aika hupaisa näky, kun heinälato räjähti ilmaan. Kiraa alkoi painaa jokin tunne, että joku kuuntelisi heitä salaa. Hiukan tutkittuaan ympärystää Kira näki yhden paikalla olleista kiusaajista oli jäänyt vieläkin katsomaan heitä.
"Onkohan tuolla pojalla jokin ongelma?" Kira kuiskasi Lilylle ja osoitti piilossa sormellaan kohti poikaa, joka oli jäänyt istumaan jonkin korin päälle ja vahtasi Kiraa ja Lilyä taukoamatta. Nyt vasta Kira istuutui lopulta alas, mutta poika joka tuijotti hermostutti myös.

//Perus? Lyhyt? emt.. En osaa nyt arvioida pituutta ollenkaan XD//
Avatar

Monarkki

Viestit: 13940

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Joulu 23, 2007 12:37

Lily

Lily kuunteli hiljaa kun Kira puhui. Hän hymyili ajatukselle että heinälato olisi räjähtänyt, mutta todellisuudessa se ei ollut leikin asia, tämä tyttöhän voisi saada vielä kaameampaakin tuhoa aikaan.
Sitten Kira vaihtoi puheenaihetta poikaan, joka istui korilla. Lily vilkaisi tätä sivusilmällä, samalla kun kira istui hänen viereensä.
"Teidä häntä... mutta ei nyt välitetä hänestä, kuule Kira" Lily aloitti siirtäen katseensa Kiraan.
"Sinun pitäisi hankkiutua jonkun oppilaaksi, ihan vain itsesi takia. Kuvittele mitä kaikkea voisit tehdä kun hallitset taitojasi" Lily sanoi hymyillen ja jatkoi " Tiedäthän kuninkaan velhon, Blackin? Hänhän voisi opettaa sinua... mikäli vain suostuu" Lily sanoi jääden miettimään mahdollisuutta.
"Black on kyllä aika nirso oppilaiden suhteen..." Lily lisäsi itsekseen, muistellen edellisiä hakijoita.
Lily vilkaisi "kori poikaa" (niin hän mielessään nimesi hänet), jonka viereen oli tullut toinenkin poika ja nyt he kuiskasivat toisilleen jotain, vilkuillen Lilyä ja Kiraa.

//njäää, kunhan vaan päästään eteenpäin niin sit on hyvä >8D eikä tuo nyt kovin lyhyt ollut ^^ sellatteet kolmen neljän rivin lyhyet tekstit on ärsyttäviä >_> //

Viesti Su Joulu 23, 2007 9:07

Kira.

"Jaa, tiedäppä sitä hankkiudunko kenenkään oppilaaksi, mutta olen nähnyt kyllä Blackin pari kertaa liikkumassa linnan alueilla. Monet pelkäävät häntä, mutta minä en tajua miksi." Kira lausui ja katsoi Lilyä.
"Ja minä olen varmaan aika nirso opettajan valinnassa." Kira naurahti, sillä eihän tosiaan tuosta vain ottanut opettajaksi ensimmäistä joka vastaan tuli, tosin Kiran milestä olisi kiintoisaa oppia Blackiltä joitain taikoja ja Kira oppisi hallitsemaan täydellisesti ehkä omat voimansakkin. Vaikka ilma oli lämmin kirasta tuntui kylmätä, sillä jokin piinasi hänen mieltään. Kira huomasi nyt että poikia oli tullut toinen ja se vasta tullut nauroi vähän aikaa ja katsoi toista poikaa. Pojat käänsivät taas katseensa Kiraan ja Lilyyn, pojat virnuilivät salaperäisesti. Kiralla oli outo tunne pojista, sillä hän aisti jotain pahaa poikien virnistelystä.
"Luulempa, että olisi kai parasta lähteä. Nuo pojat ei tosiaan halua hyvää." Kira sanoi ja oli kokoajan valppaana.
"Jos jokin menee pieleen saattaa olla, että joku joutuu pelastamaan joko meidät tai pojat. Onneksi Leader on mukana, sillä se puolustaa minua melkein joka tilanteessa." Kira puhui hiljaa, ettei pojat missään nimessä kuulisi mitä hän sanoi. Kiran mielestä hän oli saanut aikaan tarpeeksi tuhoa jo, joten ei olisi soveliaista jos hän joutuisi nyt taistelemaan.

//Joo, ne tosi lyhyet ottaa päähän, sillä siitä ei saa itsekkään kehiteltyä pitkää yleensä ainakaan.//
Avatar

Monarkki

Viestit: 13940

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Joulu 23, 2007 10:01

Lily

Lily katsoi Kiraa hetken aikaa kuin ruttoa. Ei pelkää Blackiä? Hullu! Lily ajatteli itsekseen, hän oli pelännyt Blackia kuollakseen, silloin kun tämä muuttui sudeksi.. tosin nyt myöhemmin kun hän oli saanut tutustua Blackiin, hän ei enää pelännyt tätä.
Lily vilkaisi poikia, samalla kun Kira mainitsi nämä.
"Voi olla parasta että lähdemme.." Lily sanoi noustessan ylös.
Hän ojensi kätensä kohti Jimiä ja tämä tuli tämän luokse käskemättäkin. Hän hyppäsi kevyesti Jimin selkään ja katsahti sitten Kiraan.
"Kuule, mitä jos kävisimme Blackin luona samantien? Minulla olisi muutenkin asiaa häenlle.. voisit samalla katsoa, kelpaako hän opettajaksesi" Lily sanoi vinkaten silmäänsä.
Kori poika oli hypännyt alas korin päältä ja nauroi kaverinsa kanssa, vilkuillen yhä heitä.
"Noilla ei todellakaan ole muuta tekemistä..." Lily sanoi katsoen poikiin.

// THATAAA! Black on nyt vapaana, siirytäänkö sinne pelaamaan? ^^ mä voin alottaa si siel 8D //

Viesti Su Joulu 23, 2007 10:39

Kira.

Kira oli päästänyt Leaderin olemaan irti ja päästi kimakan vihellyksen, samassa Leader olikin jo Kiran vieressä. Kira kuuli ärsyttävää naurua, joka otti hermoille vieläkin.
"Voimme lähteä tapaamaan Blackiä." Kira sanoi ja heitti itsensä Leaderin selkään kevyesti.
"Ei nuilla tosiaan ole muuta tekemistä näemmä. Tuo vihellykseni on peräisin vuoristokotkilta, opin sen nuorena, kun eärs tuttuni pietti vuoristokotkaa lemmikkinä. Opetin Leaderin tulemaan, kun vihellän tuon vihellyksen." Kira lausui päästyään mukavaan asentoon Leaderin selässä.
"Täällä ei paljoa väkeä varmaan nyt liiku, ja tie on hyvässä kunnossa." Kira virnisti ja nosti pysähdyksistä laukan. Leader lähti kuin salama, kun Kira antoi laukka avut sille. Viima siveli mukavasti kasvoja lujassa laukassa. Vastaan tulevat muutamat ihmiset siirtyivät sivuun tehden tilaa heille.

//Joo siirrytään sinne, aloita sie. Nyt en ehdi vastailla enempää, ku äiti jäkättää kokoajan jostakin tuossa vieressä -.-'' (ottaa päähän)//

Paluu Kylä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia