Rahaa arvokkaampaa


Sisältäen niin syrjäisimmät asunnot, kuin kylän keskustan. Kylän keskipisteenä on suuri, yleensä vilkas aukio, jota kutsutaan kauppatoriksi. Torilla järjestetään niin myyjäisiä kuin kansantapahtumiakin, juhlista, vuodenajasta ja valtakunnantilanteesta riippuen.
Kylä on monitasoinen ja suuri. Katuja risteilee siellä täällä. Suurin osa kauppatorinläheisistä kaduista on täynnä puoteja, kapakoita ja majataloja. Mitä syrjemmäs mennään itse kauppatorilta, sitä enemmän alkaa esiintyä itse kaupungissa asuvien asuntoja. Linnalle päin jos lähtee, tulee vastaan aateliston asuinalueet. Toiseen suuntaan lähdettäessä Länsikujille päin on taas niin porvareiden, kuin talonpoikien asuntoja.
Kaduilta ei ole vaikea löytää myös kodittomia ja orpoja pyörimästä.

Kaupunkia ympäröi muurit. Muurit ovat hieman matalammat ja heikommat, mitä itse linnan muurit, mutta silti kestävät ja hyödylliset. Siellä täällä muurissa on portteja, joita vartioidaan tarkasti. Sisään ei päästetä ketä tahansa, mutta aina kaupunkiin tuntuu livahtavan hämärähiippari jos toinenkin. Muuri on viimeisimmän hyökkäyksen jäljiltä rikki Länsikujien puolella. Muuria on alettu korjaamaan, mutta korjaustyöt vievät aikansa. Rikkonaista muuria kuitenkin vartioidaan tarkasti, mutta jos olet tarpeeksi ovela, saatat päästä livahtamaan rikkinäisestä kohdasta sisään.

Valvoja: Crimson

Viesti To Syys 30, 2010 7:37

Rahaa arvokkaampaa

//Nonnin, tästä se alkaa. Dakum tänne :)//

Natalia

Ilma oli juurikin kyseisenä päivänä lämmin, mutta pilvinen. Aurinko näyttäytyi vain silloin tällöin pilvien lomasta.
Natalia seisoskeli pitkällä, kapealla kadulla joka johtaa suoraan keskustaan. Tämä oli hyvä paikka odotella varakkaan oloisia torillakävijöitä ja siepata heiltä huonosti vartioidut kukkarot.
'Mitähän minua aina syytetään, sen pitäisi jo olla rikollista miten jotkut pitävät huonoa huolta rahapusseistaan' Natalia tuumi ja vieno hymynkare kävi tieflingin huulilla.

Natalia ei pukenut kaapuaan, kuten ei yleensäkään "töissään", mistä syystä likinäköisinkin saattoi nähdä ainakin hänen häntänsä, ja että hän ei ollut ihminen.
Taas yksi suippokasvoinen mies antoi rasistisen katseen natalialle. Natalia näytti miehelle kieltä vastaukseksi, mutta ei provosoinut tätä sen enempää ettei saisi vartiota tai muuta hätistystä päälleen. Rikkailla kauppiailla ei välillä tuntunut olevan parempaa tekemistä kuin pyytää vartiota hätistämään heidän mielestään huonotapaiset ei-ihmiset pois silmistään

Natalia haukotteli laiskasti, yhtään hyvännäköistä kohdetta ei ollut mennyt ohi vähään aikaan...
Avatar

Porvari
Porvari

Viestit: 705

Liittynyt: Pe Syys 10, 2010 2:40

Viesti La Loka 02, 2010 7:41

Elwyn

Akashi juosta jolkotti vinhaa vauhtia kohti ihmisten kylää, selässään emäntänsä Elwyn. Tuo oli menossa lempipuuhaansa, vakoilemaan. Hän on käynyt ennenkin ihmisten kylässä, aiheuttamatta kertaakaan siellä onneksi niin suurta meteliä, että tuo tunnistettaisiin samaksi riehujaksi.
Pian kaksikko saapui kylän reunaan. Haltia laskeutui kepeästi tiikerinsä selästä ja varmisti, että huppu oli hyvin päässä ja huivi peitti kaiken silmistä alaspäin kasvoista. Sitten he lähtivät talsimaan kohti kekustaa pitkää ja kapeaa katua myöten.

Matkalla Elwyn huomasi tienposkessa seisoskelevan hahmon, jolla oli häntä ja sarvet.
'Tiefling... Niitä en olekaan nähnyt pitkiin aikoihin.' Elwyn totesi mielessään vilkaistuaan nopeasti tuota. Akashikaan ei jäänyt tieflingiä tuijottelemaan, tuo käveli rauhallisesti haltian vierellä.

Keskustassa kaksikko suunnisti ensimmäisenä hieman sivummalle, suuria ihmismassoja piti välttää ja niitähän pyöri torilla. Välillä Elwyn katseli olevinaan kiinnostuneena tavaroita, joita myytiin pienissä kojuissa, täytyi sopeutua joukkoon.

//Jes, päästiinpäs alkuun :)//

Viesti Su Loka 03, 2010 7:46

Natalia oli juuri lopettelemassa uhrin metsästystä, kun ei kerran sopivaa kohdetta löytynyt.
Sitten hän näki ohitseen kulkevan hahmon joka oli peittänyt identiteettinsä paksulla huivilla ja pitämällä huppua päässään. Tämän vierellä kulki jonkinnäköinen kissaeläin.
Mikä kuitenkin kiinnitti eniten Natalian huomiota oli tämän hahmon vyöllä roikkuva paksun oloinen matkapussi, joka saattoi hyvinkin sisältää rahaa tai muuta arvotavaraa, minkä voisi myydä eteenpäin.

Natalia odotti hiukan että tuntematon kerkesi kiertää kulman taakse ja lähti hiljaa seuraamaan tätä, pysyen mahdollisimman paljon varjoissa, missä tunsi olonsa kotoisaksi. Lisäksi joku kauppias olisi kumminkin hermostunut nähdessään tieflingin hiippailemassa mahdollisen asiakkaan perässä, joten mahdollisimman pieni näyttäytyminen oli tarpeen.
Natalia riemastui kun näki minne oltiin menossa: Torin hiljaisimpaan päähän.
Helpotti kummasti kun ei ollut massaa ympärillä.

Natalia odotti oikeaa hetkeä varjoissa. Hän oli kyllä hieman huolestunut isosta kissasta koska ei ollut ennen ollut tekemisissä tällaisten eläinten kanssa, mutta päätti ottaa riskin, ties vaikka eläin olisi niin tyhmä ettei edes älyäisi näpistystä.
Natalian vartalokin koki jännityksen, mistä johtuen hänen häntänsä halkoi ilmaa hänen jalkojensa tasolla tasaisena liikkeenä, tälle Natalia ei mahtanut mitään, mutta onneksi hän oli jo nuorena oppinut liikkumaan kompastelematta häntäänsä.

Natalian kohde kääntyi katselemaan kauppiaan tavaraa jostai kojusta. Nyt olisi oikea hetki! Natalia väänsi ranteensa nopeassa liikkeessä alas, jolloin hänen tikarinsa tuli esiin tupestaan.
Tiefling hiipi hiljaa kohteensa taakse ja asetti taitavasti tikarinsa pussin kiinnityshihnaa vasten, nopea viilto ja pussi olisi hänen.

//Ja jännitys tiivistyy =)//
Avatar

Porvari
Porvari

Viestit: 705

Liittynyt: Pe Syys 10, 2010 2:40

Viesti Ke Loka 06, 2010 9:44

Haltia ei tuntenut mitään, kun tiefling hiipi tuon taakse ja oli valmiina katkaisemaan pussukan kiinnitysremmin. Elwyn katseli yhä tavaroita, kunnes Akashi päästi pienen murahduksen. Se pieni ele riitti haltialle. Kun hän kääntyi katsoakseen, kuka yrittää tehdä hänelle pahaa, kuului kilahdus. Pussukka oli tippunut maahan, haltia oli tehnyt liian nopean liikkeen ja varkaan terävä tikari oli hangannut niinkin lyhyessä ajassa heikon ja ohuen nauhan katki. Elwyn katsoi nopeasti ensin pussia, sitten katsoi tieflingiä ja tunnisti sen samaksi hahmoksi, joka oli seisoskellut kadun vieressä.

Elwyn oli juuri noukkimassa pussukaansa, mutta huomasi ennen sitä kylän vartoijoiden tulevan lähelle. Sydän hakkasi. Kuinka hän selviäisi tästä rauhallisesti, jottei herättäisi huomiota?

//aaw, sori ku kesti pitkään vastata ja tuli lyhyt.. oli vaa nii jotenki vaikeeta keksiä tähän mitään :D Natalia voi miun puolesta ottaa sen pussukan? saadaan katos takaa-ajo :33//

Viesti Su Loka 17, 2010 8:26

//Miun vuoro sanoa että sori kun kesti x3.. Ja en minäkään olisi tuohon mitään romaania saanut millään kirjoitetuksi, mutta pelkäsin sen taas menevän autohitin puolelle :E.//

Homma ei mennyt nyt ihan suunnitelmien mukaan: Natalian kohde oli jotenkin huomannut Natalian puuhastelut ja kääntyi niin nopeasti että natalia ei ehtinyt siepata pussia ilmasta, ja se iskeytyikin maahan kilahtaen.

Juuri kun muukalainen aikoi nostaa omaisuutensa, näki Natalia silmäkulmastaan vartioiden tulevan kohti.
Tässä sitä nyt oltiin: Jääty kiinni rysän päältä. Kokemuksesta Natalia saattoi kertoa että yleensä vielä näissä tilanteissa kohteella oli tapana liiotella asian vakavuutta siihen malliin että paikalle ei missään nimessä kannattanut jäädä.
Harmikseen Natalia huomasi vielä että vartijoiden seassa oli muutama rasistisimmasta päästä oleva herra, joiden kanssa Natalia oli joutunut olemaan tekemisissä mitä pienemmistä seikoista, ja tämä ei ollut mikään pieni teko. Pois oli päästävä.


Natalia nappasi pussukan, edelleenkään tietämättä mitä se sisälsi, maasta kissamaisen nopella liikkeellä ja lähti juoksemaan kohti varjoisampia sivukujia.

//Eipä tästäkään mikään älyttömän pitkä tullut. Pitäisiköhän vähän, muuten, kehitellä että mitä nyt tuli varastettua? :)//
Avatar

Porvari
Porvari

Viestit: 705

Liittynyt: Pe Syys 10, 2010 2:40

Viesti Ti Loka 19, 2010 7:34

//juu, ei mitää, pääasia et aina tulee kuitenkin jossai välissä vastattua :))//


Ja pah! Ei tilanne voi muuttua enää tuosta rauhallisemmaksi. Vartijoiden tullessa lähemmäksi, varas teki nopean päätöksen; tuo nappasi pussin kivitetyltä kadulta ja lähti arvaamattoman äkkiä pakoon. Eipä tuossa ollut montaa vaihtoehtoa, Elwyn ja Akashi lähtivät oitis varkaan perään. Seurakseen myös vartijat lähtivät juoksemaan jättäen kojun pitäjän
ihmettelemään.

"Seis! Pysähdy!" Elwyn yritti huudella varkaalle. Sivukujilla olisi ollut vaikea ratsastaa tiikerillä, sillä kujat olivat välillä hyvinkin ahtaita laatikoiden ja muiden tavaroiden takia. Haltia manasi mielessään, kylä tai kaupunki oli pahin paikka, missä varkaus voisi tapahtua, etenkin kun kaksikko oli ihmisten keskellä! Varas ei ole mikään amatööri; hän varmasti tuntee kylän ja pakoreitit kuin omat taskunsa, eikä haltia olisi ehkä muuten huomannut jonkun yrittivän ryöstää häntä, ellei Akashi varoittanut. Elwyn vilkaisi taakseen.
"Jatka takaa-ajoa, pääset nopeammin kuin minä. Jään hoitelemaan nuo." hän sanoi Akashille, joka nyökkäsi ja ohitti emäntänsä. Riskinä tietenkin oli, että Elwyn eksyisi kujien sokkeloihin, eikä enää löytäisi varasta tai Akashia, mutta muukaan tässä tilanteessa ei auttanut. Jos Akashi saisi varkaan kiinni, hän kyllä ottaisi myös pussukan takaisin ja ehkä antaisi vielä vorolle opetuksen. Pussukka oli elintärkeä, sillä se sisälsi muutaman haltian kirjoittaman raportin vakoilustaan sekä hieman taskurahaa.

Elwyn kääntyi, otti miekkansa esiin ja katsoi harmikseen, ettei vielä ehtinyt siinä ajassa jäädyttää kujaa umpeen, sillä miehet tulivat niin vauhdilla. Haltian oli siis pakko löydä vartijoilta edes taju, jotta hänelle tulisi tilaisuus paeta. Hidasta se kuitenkin oli, sillä vartijat osasivat tapella, mutta onneksi heitä ei ollut kuin neljä ja asiaa hankaloitti ahdas kuja.
Muutaman naarmun ja mustelman jälkeen viimeinenkin oli lyöty maahan. Haltia perääntyi hiukan, heilautti miekkaansa pari kertaa, iski sen laatoitetulle kujalle ja jäädytti sen umpeen. Sitten tuo jatkoi matkaansa, jättäen toiselle puolelle pikku hiljaa heräilevät vartijat.

//Doddih, selvisi pussukan sisältökin :)//

Paluu Kylä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia