Tuuli, joka ujeltaa nurkissa//sovittu


Sisältäen niin syrjäisimmät asunnot, kuin kylän keskustan. Kylän keskipisteenä on suuri, yleensä vilkas aukio, jota kutsutaan kauppatoriksi. Torilla järjestetään niin myyjäisiä kuin kansantapahtumiakin, juhlista, vuodenajasta ja valtakunnantilanteesta riippuen.
Kylä on monitasoinen ja suuri. Katuja risteilee siellä täällä. Suurin osa kauppatorinläheisistä kaduista on täynnä puoteja, kapakoita ja majataloja. Mitä syrjemmäs mennään itse kauppatorilta, sitä enemmän alkaa esiintyä itse kaupungissa asuvien asuntoja. Linnalle päin jos lähtee, tulee vastaan aateliston asuinalueet. Toiseen suuntaan lähdettäessä Länsikujille päin on taas niin porvareiden, kuin talonpoikien asuntoja.
Kaduilta ei ole vaikea löytää myös kodittomia ja orpoja pyörimästä.

Kaupunkia ympäröi muurit. Muurit ovat hieman matalammat ja heikommat, mitä itse linnan muurit, mutta silti kestävät ja hyödylliset. Siellä täällä muurissa on portteja, joita vartioidaan tarkasti. Sisään ei päästetä ketä tahansa, mutta aina kaupunkiin tuntuu livahtavan hämärähiippari jos toinenkin. Muuri on viimeisimmän hyökkäyksen jäljiltä rikki Länsikujien puolella. Muuria on alettu korjaamaan, mutta korjaustyöt vievät aikansa. Rikkonaista muuria kuitenkin vartioidaan tarkasti, mutta jos olet tarpeeksi ovela, saatat päästä livahtamaan rikkinäisestä kohdasta sisään.

Valvoja: Crimson

Viesti Ke Tammi 12, 2011 5:39

Tuuli, joka ujeltaa nurkissa//sovittu

Raul Lucas

Sydän tykytti nuoren ihmismiehen rinnassa, kun tämä lähestyi kylän harvemmin asuttua laitaa. Aurinko paistoi, mutta sen lämpö valui täysin hukkaan lumisessa päivässä. Ei sillä, että Lucas olisi mitään tuntenut muutenkaan. Siitä oli yli 10 vuotta, kun hän viimeksi oli astunut ihmisten kylään. Ei sen jälkeen, kun hän oli mennyt metsään, vaikka miten oli kielletty, ja saanut itsensä kirotuksi. Lucas sipaisi kädellään vasenta poskeaa, jolla hänen kirouksensa selvin merkki, musta tatuointi, sijaitsi.
Lumi narisi valittaen Lucasin askelten alla, kun tämä alkoi lähestyä lapsuutensa kotia. Lucas vahvasti epäili, että hänen vanhempansa yhä olivat siellä, mutta hän yritti olla ajattelematta asiaa, sillä hän todella halusi nähdä heidät uudestaan. Kadottuaan selittämättömästi, Lucasin vanhemmat yrittivät löytää poikansa, mutta hyvin huonoin tuloksi. Sen mies oli jo itsekin päätellyt. Mutta entä nyt? Siitä hän oli juuri tullut ottamaan selvää.
Pian Lucas huomasi katsovansa tuttuakin tutumpaa näkymää. Peltojen laidassa oleva mökki, jonka seinää vasten nojasi erilaisia työkaluja ja pari tynnyriä. Pellot olivat lumen peitossa, mutta Lucas tunnisti ne silti. Lapsuuden muistot tulvivat mieleen ja hän pystyi melkeimpa kuulemaan kuinka hänen äitinsä lempeä ääni kantautuu sisältä ja kutsuu häntä syömään. Lucas otti askeleen kohti taloa, mutta tajusi sitten, että, jos taloon oli muuttanut jokin toinen perhe, hän olisi takuulla liian epäilyttävä näky. Lucasin käsi hakeutui taas tatuoinnin päälle ja hän päätti kysyä joltakulta neuvoa, joka sattuisi siitä kulkemaan.

//öööööööö

Viesti Su Tammi 16, 2011 1:20

//Mull on ollu ajatukset yhtä mössöä viime päivinä, mutta nyt täytyy kyllä vastata :''D

Raul Lucas

Kun Lucas oli päättänyt odottaa seuraavaa vastaantulijaa, ei hän kyllä ihan ensimmäisenä ajatellut vastaan tulevan pikkuisen oloisen pojan, jonka liian isot vaatteet tekivät vieläkin pienemmäksi.
"Terve vain", Lucas tervehti poikaa hymyillen ja vilkaisi taas ohimennen kotiaan. Talossa ei ollut, ainakaan ulkoisesti katsoen, tapahtunut mitään. Ja Lucasin oli pakko hieman ihmetellä lapsen vaistoa, vai miksi sitä nyt kutsuttiinkin.
"En tiedä enää..." Lucas vastasi hiljaa ja yritti hymyillä, mutta epävarmuus tuntui hirveältä. Tuuli pyyhkäisi hiuksia pois Lucasin sokean ja peitetyn silmän päältä. Mies puri hammasta ja huokaisi.
"Tiedätkö sinä keitä tuolla asuu?" Lucas kysyi pojalta ikään kuin ohimennen, mutta tajusi myös, että se oli tyhmä kysymys. Poikahan oli melkein kysynyt Lucasilta samaa. Ikään kuin ohimennen.

Paluu Kylä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia