Palkkio


Sisältäen niin syrjäisimmät asunnot, kuin kylän keskustan. Kylän keskipisteenä on suuri, yleensä vilkas aukio, jota kutsutaan kauppatoriksi. Torilla järjestetään niin myyjäisiä kuin kansantapahtumiakin, juhlista, vuodenajasta ja valtakunnantilanteesta riippuen.
Kylä on monitasoinen ja suuri. Katuja risteilee siellä täällä. Suurin osa kauppatorinläheisistä kaduista on täynnä puoteja, kapakoita ja majataloja. Mitä syrjemmäs mennään itse kauppatorilta, sitä enemmän alkaa esiintyä itse kaupungissa asuvien asuntoja. Linnalle päin jos lähtee, tulee vastaan aateliston asuinalueet. Toiseen suuntaan lähdettäessä Länsikujille päin on taas niin porvareiden, kuin talonpoikien asuntoja.
Kaduilta ei ole vaikea löytää myös kodittomia ja orpoja pyörimästä.

Kaupunkia ympäröi muurit. Muurit ovat hieman matalammat ja heikommat, mitä itse linnan muurit, mutta silti kestävät ja hyödylliset. Siellä täällä muurissa on portteja, joita vartioidaan tarkasti. Sisään ei päästetä ketä tahansa, mutta aina kaupunkiin tuntuu livahtavan hämärähiippari jos toinenkin. Muuri on viimeisimmän hyökkäyksen jäljiltä rikki Länsikujien puolella. Muuria on alettu korjaamaan, mutta korjaustyöt vievät aikansa. Rikkonaista muuria kuitenkin vartioidaan tarkasti, mutta jos olet tarpeeksi ovela, saatat päästä livahtamaan rikkinäisestä kohdasta sisään.

Valvoja: Crimson

Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1918

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Joulu 04, 2007 7:57

Palkkio

Ophelia

Prinsessa Lily oli aiemmin ehdottanut Ophelialle kylille menoa, tarkoituksena olisi viedä kylän ennustajalle tämän palkkio. Ophelia seisoi kaivon vieressä, katsellen ympärilleen, jos vaikka Lily näkyisi jostain ihmis tungoksen välistä. Hän ei jaksanut olla enään sisällä pienessä kappelissaan, eikä hän halunnut jäädä linnan sisäpuolellekkaan, sillä Black näytti taas olevan liikkeellä. Hän oli jättänyt lapun kappelin ovelle, jossa hän ilmoitti Lilylle odottavansa keskustassa. Ophelia ei pahemmin liikuskellut kylillä, hänen ohitseen menevät ihmiset kuiskivat ja selvästi tunnistivat että hän oli papitar. Ophelia yritti vain hymyillä lempeästi ja vilkuili jälleen ympärilleen Lilyä etsien.

//En ehkä ois saanu laittaa Blackia tohon, sori jos tein rikkeen siinä D://
Avatar

Monarkki

Viestit: 13940

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Joulu 04, 2007 9:02

Prinsessa Lily

Lily käveli nopeasti läpi ihmisjoukkojen etsien Opheliaa. Hänen pujotellessaan ihmisten lomasta, osa sanoi hänelle "hyvää päivää, teidän korkeutenne". Lilyn olisi tehnyt mieli räjähtää heille ja huutaa että pois tieltä!
Mutta, prinessa kun oli, hän ei sitä voinut tehdä. Pari vartijaa koitti pysyä Lilyn perässä, mutta jos viidessä minuutissa he olivat hukanneet hänet. Äkkiä Lily pysähtyi ja huomasi naisen joka kaupitteli omenoita. Lily tiesi kuinka Helga rakasti omenia, joten hän päätti ostaa pari.
'Yksi minulle, yksi Ophelialle ja pari Helgalle' Lily ajatteli ja maksoi ostoksensa.
Samalla vartijat saapuivat hänen vierelleen hengittäen raskaasti, mutta kerkesivät vain vetää henkeä, seuraamaan Lilyä viisi minuuttia ja taas hän oli kateissa.
viimein Pieni sievä Ophelia osui Lilyn silmiin.
"Ophelia!" Lily huudahti innoissaan ja lisäsi vauhtia.
"huuu, toivottavasti et odottanut kauaa, kesti vähän aikaa tulla" Lily pahoitteli saapuessaan Ophelian viereen. Hän nojautui kaivoon ja hengitti hetken raskaasti.
"huuuh, jo helpotti. Helgan pitäisi ilmaantua tänne hetkenä minä hyvänsä, joten odotellaan" Lily lisäsi saatuaan tarpeeksi happea.
"no, kerkesitkö tekemään mitään ihmeellistä sillä välin?" Lily kysyi ja jäi odottamaan vastausta, katsellen ihmisjoukkossa hääriviä vartijoita jotka eivät enää nähneet häntä.

//njää, mie en nussi pilkkua noin pienistä asioista, joten antaa mennä vaan ^^ //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1918

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Joulu 04, 2007 9:29

Ophelia

Hetken aikaa oltuaan paikallaan Ophelia kuuli Prinsessa Lilyn huutavan hänen nimeään. Hänen silmänsä osuivat läpi ihmistungoksen juoksevaan prinsessaan ja kaueampana hänestä juokseviin vartioihin, joilla selvästi oli vaikeuksia pysyä perässä. Lilyn saavuttua kaivolle, Ophelia huomasi vartijoiden etsiskelevän tätä. Ophelia nyökkäsi vastaukseksi, hänelle sopi hyvin että he odottelisivat Helgaa viileän kaivon luona."En odottanut kauaa, tulin vasta itsekin." Ophelia vastasi Lilyn pahoitteluun, miettien, että oliko se nyt ihan prinsessalle sopivaa juosta noin julkisesti. "Etsiskelin vain sinua ihmistungoksesta" Ophelia hymyili ja vilkutti parille ihmiselle jotka olivat jääneet tuijottamaan heitä. "En halunnut jäädä kappeliin, joten tulin tänne odottamaan, ihmiset kyllä näyttää tuntevansa minut" Ophelia lisäsi ja katseli ympärilleen. "Mitä sinulla on siinä?"

//No hyvä :D//
Avatar

Monarkki

Viestit: 13940

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Joulu 04, 2007 10:10

Lily& Helga

"ai tässä vai?" Lily nosti omenapussiaan "täällä on omenoita. päätin ostaa pari, täällä on sinullekkin yksi" Lily sanoi ja ojensi kauniin punaisen omenan Ophelialle.
"huuh, vartijat ovat kyllä hitaita. en tajua miksi isä niitä laittaa perääni" Lily sanoi katsellessaan vartijoita jotka nolona koittivat löytää häntä.
Keskustassa oli erittäin vilkasta, ihmisiä hääri siellä täällä ympäriinsä, näkyi joukossa muutama taruolentokin, mutta niitä oli todella harvassa.
'toivottavasti Helga tulee pian' Lily ajatteli ja koitti olla välittämästä ihmisten tervehdyksistä ja katseista. Äkkiä Lily tunnisti ihmisjoukosta tutun äänen ja hymy levisi hänen kasvoilleen.

"POIS ALTA SENKIN MAAN MADOT!" Helga huusi ja tömisteli kohti kaivoa.
"Tietä ennustajalle tai manaan teidät ja perheenne!" Hän huuteli kun ihmiset sattuivat hänen eteensä.
Helga näytti erittäin iloiselta, vaikka huutelikin vihaisesti. Hänen mustat hiuksensa olivat sotkussa ja hän näytti juuri heränneeltä.
"Prinsessa Lily! Papitar Ophelia! Tämäpä mukava yllätys!" Helga sanoi äänekkäästi saapuessaan heidän lähettyvilleen, vaikka eipä tuo mikään yllätys ollut, olihan tapaaminen sovittu jo aikoja sitten.

// ho, päätin nyt kirjottaa tähän samaan sen helgan osuuden, turhaan mä kahta juttua erikseen kirjotan ^^' //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1918

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Joulu 04, 2007 10:26

Ophelia

Ophelia otti vastaan kauniin punaisen omenan, häntä alkoi hymyilyttämään ja hänen silmänsä suorastaan loisti kilpaa kiiltävän punaisen kuoren kanssa. Hänellä oli selvästi tapanaan iloita elämän pienistäkin asioista. Pian kaikki törmäsi kuin seinään, Helga oli huudosta päätellen saapumassa. "Ennustaja Helga!" Ophelia huudahti iloisesti, hänen kasvonsa kylläkin valahtivat pain kalpeaksi katselleessaan Helgan manaavan jokaisen jonka hänen tiellensä osui, ihmiset selvästikin pelkäsivät kuultuaan että Helga manaisi heidät ja heidän perheensä. Ophelia vain tuijotti hetken aikaa Helgaa ja otti askeleen lähemmäksi Lilyä, tämän saavuttua heidän luoksensa Ja minä luulin nukkuneeni myöhään tänään-Ophelia ajatteli, sillä Helga näytti vasta nousseelta. Ophelia käänsi kasvonsa Lilyyn, toivoen että tämä sanoisi jotain.

//Joo, ei niitä erikseen kannata laittaa//
Avatar

Monarkki

Viestit: 13940

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Joulu 04, 2007 11:13

Lily& Helga

"Helga! pitkästä aikaa! kuinkas sinä voit?" Lily kysyi helgalta joka saapui heidän viereensä.
Lily huomasi Ophelian ottaneen pari askelta häneen päin, eikä hän yhtään ihmetellyt syytä. Helga OLI erittäin tulinen ja pelottavan näköinen, varsinkin herättyään.

"Noh, missäs se palkkio viipyy?" Helga sanoi nauraen.
"tjaa, taitaapa papitar pelätä ennustaja eukkoa! elä huoli, en minä sinua manaisi, ties vaikka joutuisin roviolle siitä hyvästä!" Helga sanoi nauraen huomattuaan Ophelian ilmeen.

"tässähän tämä ja toin sinulle pari omenaakin" Lily sanoi iloisesti ja ojensi Helgalle omenat ja rahapussin.

"ho, kiitos teidän korkeutenne! Mutta minun lienee paras lähteä, ettei tässä sentään karnevaalia pystyyn pistetä" Helga sanoi huomatessaan ihmisten tuijottavan heitä kuin hulluja. Osa näytti järkyttyneen siitä että prinsessa liikkui ennustajan seurassa, osa taas näytti aivan siltä että he olivat tulleet katsomaan ennustajan ja papittaren tappelua.
"mitä hittoa kyyläätte?! ettekö ennen ole herännyttä naista nähnyt?! vai odotatteko esitystä? menkääpä kotiinne katsomaan puolisoanne sänkyyn, siellä teille shown tarjoaa vaimonne ja naapuri!!" Helga huusi ja kaikki kalpenivat ja käänsivät katseensa nolostuneena poispäin.

Lily kapleni samalla kun muutkin.
'kadotkaa, kadotkaa, kadotkaa jo!' Lily ajatteli ja hän leimahti tulipunaiseksi.
"eh, Helga, vähän pienempää profiilia" Lily sanoi ja näki kuinka vartijat olivat tulossa heitä kohti.
'Ei ole todellista!' Lily kirosi mielessään ja toivoi vain ettei kukaan lukenut hänen ajatuksiaan.

"tjaa, no kaippa se on pakko on tässä kyllä paljon tekemistäkin jos siitä lähdetään. Nähtäillään taas!" Helga sanoi ja lähti kävelemään pois päin, kohti vartijoita jotka katsoivat häntä nenänvartta pitkin. Toinen vartijoista oli sanomassa jotain kun äkkiä Helga rääkäisi heille
"Juman kekka jätkät, jos jotain sanotte niin paljastan kumpi teistä pettää vaimoaan!" Helga huusi ja vartijat tunsivat kutistuvansa olemattomiin.

Lily katsoi Helgan äänekästä poistumista ja hänen teki meili hypätä kaivoon.
"noh.. näitä tapaamisia on harvinaisen harvoin.. onneksi" Lily sanoi Ophelialle.

//weeeh, keksi vaikka jtn mitä Ophelia ajatteli sillävälin ku nuo piti omee showtaan, vooit myös keksiä mitä se vastas sille tarkottettuihin kysymyksiin ^^ //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1918

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Joulu 05, 2007 12:37

Ophelia

Ophelia ei usklatautunut vielä pois Lilyn helmoista, kun Helga alkoi haalimaan palkkiotansa Lilyltä. Ophelian kireys tosin hellitti, huomattuaan että Helgasta löytyi myös jonkinlainen humoristinen puolikin.

Ophelia seurasi vierestä kun Lily ojensi omenat ja palkkion Helgalle joka taas otti ne enemmän kuin mielellään vastaan.
Siinä vaiheessa Ophelia huomasi lähes kaikkien tujottavan heitä, olihan se kai hieman outo näky nähdä kuningaskunnan prinsessa, papitar ja kylän ennustajaeukko kaikki samassa paikassa. Ophelia yritti vääntää nolostunutta hymyään yleisölle, kunnes Helga avasi taas suunsa, hänkin oli selvästi huomannut ihmisjoukon tujotuksen niskassaan. Ophelia muuttui punaiseksi ja peitti kasvonsa molemmin käsin, ihmisjoukkokin kääntyi poispäin heistä niin nopeasti kuin pystyivät peläten Helgaa raivoa.
"kadotkaa, kadotkaa, kadotkaa jo! Ophelia ajatteli siinä missä Lilykin. Kun Helga näytti tekevän lähtöä Ophelia uskaltautui painamaan kätensä rintansa päälle ja vetämään syvään helpotuksen henkeä. Hän katsoi kiinnostuneena Helgan perään Lilyn takaa, kaksi vartijaa näytti paikantaneen heidät ja katselivat nyt Helgan menoa heidän ohitsensa.
"Juman kekka jätkät, jos jotain sanotte niin paljastan kumpi teistä pettää vaimoaan!" Kuului pian, Helgan suusta ja Ophelia tirskahti nauruun. Aviorikos on synti, aviorikos on synti, aviorikos on synti... Ophelia ajatteli toistuvasti, lopulta tehden ristinmerkin, navasta otsaana ja molempiin olkapäihinsä. Häntä nauratti Helgan sanomiset samaan aikaan kuin kauhisteli niitä.

Sitten hän taas loi katseensa Lilyyn, joka näytti melkein kaivoon hypäävältä, sen verran häntä näytti nolottavan Helgan sanat jotka tämä oli lauvonnut vartijoille. Ihme, että hän sai vielä heti tämän jälkeen puhuttua Ophelialle.
"Niin, onneksi..." Ophelia vastasi Lilyn sanomisiin ja hymyili tälle, kunnes huomasi vartijoiden juoksevan heidän luokseen. Silloin Ophelian ilme vakavoitui, hän käänsi katseensa vartioihin ja iski terävän katseensa heihin. Vartijat pysähtyivät kuin seinään ja valahtivat valkoisiksi, huomattuaan prinsessan seurassa olevan papittaren.

//Vartija parat , tai no, en tienny puhuakko niistä yksikössä vai ei jos jompi kumpi vain petti vaimoansa xD Sain suhtkoht pitkän väsättyy! *ylpee*//
Avatar

Monarkki

Viestit: 13940

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Joulu 05, 2007 8:00

Lily

Lily tuijotti vartijoita siinä missä Opheliakin. Hän yritti tulkita vartijoiden ilmeistä jotain, mitä he ajattelivat.
"Tuota... luulempa että lähdemme takaisin linnalle päin?" Lily kysyi ehdottavasti vartijoilta jotka nyökkäsivät ja lähtivät kävelemään Prinsessan ja papitaren perässä.
Suurin osa ihmisistä yhä tuijotti heitä ja Lily tunsi osittain häpeää tuosta kahakasta. Hän nosti harteillaan olevan viitan hupun päähänsä, peittäen suurimman osan kasvoistaan sillä.
"Toivottavasti tämä ei toistu koskaan..." Lily mutisi puoliääneen.
He kävelivät pitkin kylän tietä kohti linnaa, lumihiutaleet tippuivat pikkuhiljaa alas ja se teki Lilyn olosta helpompaa.
Äkkiä hän muisti jotain.
"Ai niin! Ophelia, isäni haluaa nähdä sinut mahdollisimman pian, koska pääsisit häntä tapaamaan? tiedäthän sinä että hän ei tule sinun luoksesi, vaan sinun pitää mennä hänen luokseen" Lily sanoi, painottaen loppuosaa tylysti.
Hän ei pitänyt ollenkaan isänsä tavoista, mutta silti hän rakasti häntä. Nyt he alkoivat olla jo lähellä Linnan muureja ja Lily hidasti vauhtiaan, sillä hän halusi vielä hetken nauttia kauniista säästä.


//ai suhtkoht? jumalauta kauhee romaani 8DD mutta hyvä vaan että tulee pitkiä x3 nee eeee, seuraava ropetus kuninkaan kanssa?//
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1918

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Joulu 05, 2007 8:18

Ophelia

Ophelia lähti kävelemään Lilyn vierellä vartijoiden edessä kohti linnaa, lilyn mieltä selvästi ahdisti vieläkin tuijottavien ihmisten katseet. Ophelia havahtui Lilyn ääneen.
"Mitä?! Miksi itse Kuningas Harald tahtoisi tavata minut?! Au~au~au..." Ophelia valitti hermostuksissaan, yrittäen samalla kerätä itsensä. "Selvä, menen tapaamaan isääsi heti kun pääsemme linnaan!" Ophelia yritti sanoa niin rohkeasti ja varmasti kuin kykeni, sammalla kuin ensi lumi alkoi hipua kohti maan pintaa.

//No hyvä xD Tässä taas tää mun osuuteni, mun puolesta voidaan aloittaa seuraava si kunkun luona xD//
Avatar

Monarkki

Viestit: 13940

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Joulu 05, 2007 8:30

"hyvä" Lily vastasi iloisesti Ophelian vastaukseen, samalla kun he kävelivät sisään linnan portista.

//DO DIIII! toinen ropetus saatu loppuun 8DD kumpi alottaa seuraan?//
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1918

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Joulu 05, 2007 8:39

//MÄ ALOITAN!:D//

Paluu Kylä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia