Kohtaamisia


Sisältäen niin syrjäisimmät asunnot, kuin kylän keskustan. Kylän keskipisteenä on suuri, yleensä vilkas aukio, jota kutsutaan kauppatoriksi. Torilla järjestetään niin myyjäisiä kuin kansantapahtumiakin, juhlista, vuodenajasta ja valtakunnantilanteesta riippuen.
Kylä on monitasoinen ja suuri. Katuja risteilee siellä täällä. Suurin osa kauppatorinläheisistä kaduista on täynnä puoteja, kapakoita ja majataloja. Mitä syrjemmäs mennään itse kauppatorilta, sitä enemmän alkaa esiintyä itse kaupungissa asuvien asuntoja. Linnalle päin jos lähtee, tulee vastaan aateliston asuinalueet. Toiseen suuntaan lähdettäessä Länsikujille päin on taas niin porvareiden, kuin talonpoikien asuntoja.
Kaduilta ei ole vaikea löytää myös kodittomia ja orpoja pyörimästä.

Kaupunkia ympäröi muurit. Muurit ovat hieman matalammat ja heikommat, mitä itse linnan muurit, mutta silti kestävät ja hyödylliset. Siellä täällä muurissa on portteja, joita vartioidaan tarkasti. Sisään ei päästetä ketä tahansa, mutta aina kaupunkiin tuntuu livahtavan hämärähiippari jos toinenkin. Muuri on viimeisimmän hyökkäyksen jäljiltä rikki Länsikujien puolella. Muuria on alettu korjaamaan, mutta korjaustyöt vievät aikansa. Rikkonaista muuria kuitenkin vartioidaan tarkasti, mutta jos olet tarpeeksi ovela, saatat päästä livahtamaan rikkinäisestä kohdasta sisään.

Valvoja: Crimson

Viesti La Maalis 21, 2015 8:12

Kohtaamisia

Emily Greenwood

Emily piteli hermostuneesti Batyron suitsista kiinni. Hän seisoi Ihmmisten kaupungin pääportin sisäpuolella tomuisella maaperällä. Batyro käänteli korviaan ilmeisen häkeltyneenä melusta tytön vieressä. Amy oli oman tammansa selässä hänen vieressään. "Kiva paikka edelleen, eikö vain? Vartijat tietysti ovat yhtä ärsyttäviä kuin ennenkin. Ralph on kysellyt sinua. Hän haluaa tietää osaatko edelleen soittaa kitaraa", hän puheli hilpeästi ja vinkkasi soittimeen, jonka Emily oli kiinnittänyt Batyron selkään. "Sinun pitäisi käydä katsomassa häntä."

Emily kuunteli Amya vain puolella korvalla. Hän tarkasteli epäluuloisena ohikulkevia ihmisiä ja ympäröiviä rakennuksia. Ennen paikka oli tuntunut kotoisalta, muttei enää, kun Dan ei ollut opastamassa ja esittelemässä häntä ihmisille. Mutta Ralphin luona pitäisi varmastikin käydä. Mies oli tuntenut Emilyn pikkutytöstä asti, ja oli takuulla ihmetellyt kun Emily oli jättänyt kaupunkivierailut väliin monen kuukauden ajan.

Amy laskeutui varoen satulasta. "Minä aion käydä juttelemassa Jeredahille. Tuletko mukaan vai pärjäätkö yksin? Isällä menee vielä monta tuntia", hän kysyi varovasti. Emily yritti parhaansa mukaan näyttää huolettomalta, vaikka tiesi ettei pystyisi huijaamaan siskoaan. Hän sipaisi pientä lettiä, joka kiersi hänen päänsäsivua ja sulautui muiden poninhännällä olevien vaaleiden hiusten joukkoon. "MInä pärjään yksin. Voisin käydä Ralphin luona..."

Amy nyökkäsi. "Älä hei ammu ketään. Vartijat ovat jo muutenkin tarpeeksi epäluuloisia aseestasi", hän virnisti ja talutti hevosensa väkijoukkoon kohti pääaukiota. Emily seurasi häntä katseellaan kunnes ihmiset peittivät hänet näkyvistä. Batyro kiskoi ohjia levottomana Emilyn vieressä ja hörähti. Tyttö taputti orin kaulaa. "Rauhassa nyt." Hän silmäili ympärilleen ja palautti mieleensää Ralphin pienen putiikin sijainnin pääaukion reunalla. Häntä ei huvittanut kuitenkaan heti mennä vanhuksen luo.

Emily silmäili taloja. Hän voisi vähän tutkia paikkoja ennen vierailuaan Ralphin luo.

//Nonniiii. En keksiny parempaa nimeä XD//

Viesti Ma Maalis 30, 2015 8:13

Re: Kohtaamisia

Fannlaug Thudasdottir

Fannlaugilla oli vapaapäivä vanhempien pitämästä tavernasta, ja tyttö oli saanut varsinaisen päähänpiston. Hänhän lähtisi pois kääpiöiden kaupungista, ihmisten kulmille asti! Vanhemmille Fannlaug oli jättänyt lapun, jossa kertoi mitä aikoi. Olihan hän sentään jo 19, kyllä tyttö osasi itsestään huolta pitää. Myskivuohi alle, ja tyttö oli lähtenyt matkaan. Aamupäivä oli mennyt matkustaessa, ja sitten hän oli osunut syrjäisempään kylään. Rakas ratsu oli ollut pakko jättää tutun tallimestarin huomaan, sillä vuohta oli katsottu kaupungissa vähintäänkin kummeksuen. Fannlaug oli lainannut itselleen tallista hevosen, hiekanvärisen pienen sitkeän ruunan.

Ruunan selässä matka oli sujunut joutuisammin, pöly oli lentänyt sen kavioista hevosen laukatessa pitkin tietä, joka johtaisi ihmisten kaupunkiin. Viimein Fannlaug oli saapunut helmat hulmuten portille, ja hetken etsittyään oli löytänytkin kaupungista tallin, johon pientä rahasummaa vastaan sai jättää hevosen huollettavaksi. Hyvillä mielin Fannlaug oli lähtenyt hurvittelemaan kaupungille, sillä töissä säästöjä oli kertynyt jo ihan kiitettävästi.

Viesti La Heinä 18, 2015 7:07

Re: Kohtaamisia

Vedän hahmoni pois pelistä sen jämähtämisen takia. Laita yksityisviestiä, jos haluat kuitenkin jatkaa.

Paluu Kylä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia