Kaksin karkuteillä [Ay]


Sisältäen niin syrjäisimmät asunnot, kuin kylän keskustan. Kylän keskipisteenä on suuri, yleensä vilkas aukio, jota kutsutaan kauppatoriksi. Torilla järjestetään niin myyjäisiä kuin kansantapahtumiakin, juhlista, vuodenajasta ja valtakunnantilanteesta riippuen.
Kylä on monitasoinen ja suuri. Katuja risteilee siellä täällä. Suurin osa kauppatorinläheisistä kaduista on täynnä puoteja, kapakoita ja majataloja. Mitä syrjemmäs mennään itse kauppatorilta, sitä enemmän alkaa esiintyä itse kaupungissa asuvien asuntoja. Linnalle päin jos lähtee, tulee vastaan aateliston asuinalueet. Toiseen suuntaan lähdettäessä Länsikujille päin on taas niin porvareiden, kuin talonpoikien asuntoja.
Kaduilta ei ole vaikea löytää myös kodittomia ja orpoja pyörimästä.

Kaupunkia ympäröi muurit. Muurit ovat hieman matalammat ja heikommat, mitä itse linnan muurit, mutta silti kestävät ja hyödylliset. Siellä täällä muurissa on portteja, joita vartioidaan tarkasti. Sisään ei päästetä ketä tahansa, mutta aina kaupunkiin tuntuu livahtavan hämärähiippari jos toinenkin. Muuri on viimeisimmän hyökkäyksen jäljiltä rikki Länsikujien puolella. Muuria on alettu korjaamaan, mutta korjaustyöt vievät aikansa. Rikkonaista muuria kuitenkin vartioidaan tarkasti, mutta jos olet tarpeeksi ovela, saatat päästä livahtamaan rikkinäisestä kohdasta sisään.

Valvoja: Crimson

Viesti La Loka 24, 2015 8:31

Kaksin karkuteillä [Ay]

Shawn Korppikatse

Messingin värinen kello liikkeen ovessa kilahti, kun Shawn astui sisään putiikkiin. Myöhäisen iltapäivän valoa tulvi ikkunoista sisään paljastaen pölyn, jota oli kertynyt hyllyille ja lipastoille. Liike oli pieni ja mutkittelevan kujan perällä niin, ettei sinne helposti löytänyt jos ei osannut etsiä. Sattumalta Shawn kuitenkin oli onnistunut hortoilemaan sisään vaeltaessaan kaduilla saatuaan päivän työn tehtyä. Putiikki oli näyttänyt mielenkiintoiselta, joten hetken mielijohteesta Korppikatse oli astunut puuovesta sisään tietämättä edes mitä oli kaupan. Nyt hän kuitenkin kuljeskeli hyllyjen välissä katselemassa mitä oli tarjolla. Liikkeen etualalla oli myynnissä metalliesineitä, mikä sai Shawnin alkuksi luulemaan, että putiikki kuului sepälle, mutta taaempana tarjonta muuttui. Lasipulloissa olla möllötti jos jonkin näköistä tököttiä ja töhnää, eikä mies enää ollut lainkaan varma, oliko liike sama, johon hän oli ovesta astunut.

Jostain rakennuksen kätköistä kuului viheltelyä, jonka lähteeksi paljastui Shawnin mennessä katsomaan lyhyt, harmaantuva mies. Hän nyökkäsi Korppikatseelle, joka hymyillen niksautti niskaansa takaisin. Mies jatkoi hyllyjen järjestelyä Shawnin kääntäessä selkänsä tuolle aikomuksenaan jatkaa matkaansa. Hän ei nähnyt, miten mies käänsi katseensa Shawniin uudelleen ja siristi silmiään. Kun Shawn oli melkein astunut ovesta kadulle takaisin, miehen terävä ääni pysäytti hänet.
"Hetkonen! Etkös sinä ole käynyt täällä joskus aikaisemminkin?"
Korppikatse kääntyi kannoillaan vastatakseen kieltävästi miehelle, joka nyt seisoi hänen edessään, mutta toinen jatkoi enne kuin hän sai suutaan auki.
"Juu, oletpa hyvinkin, ja veit vielä alruunan mukulan mukanasi. Etkä sellaista, mitä vanhat eukot kasvattavat puutarhoissaan, vaan vieläpä aidon. Tiedätkö, kuinka vaikeaa niitä on kasvattaa?" Mies oli raivoissaan ja tökkäsi Shawnia etusormellaan.
"Anteeksi, mutta en ymmärrä mistä puhutte" hän koetti selittää, mutta lyhyenläntä ja hyvin kiukkuinen mies ei kuunnellut.
"Nytpä sinulle tuleekin pitkä kakku" tuo hykerteli, ja takahuoneen kätköistä astui pitkä, raamikas nuori mies. Isä ja poika varmaankin, Shawn tuumasi.
"Poikani on kelpo lainvalvoja, minun onnekseni, ja nyt sinä lähdet meidän mukaamme kamarille" vanhempi kaksikosta ilmoitti päättäväisenä, eikä Shawn voinut kuin kävellä heidän kanssaan kadulle, sillä miehen poika oli luonut häneen sellaisen katseen, ettei hyvin kävisi, jos Shawn yrittäisi vastustella. Toivottavasti joku edes uskoo minua siellä, minne olemme menossa, Korppikatse huolestui.

// Safilye ja Ay, tänne kiitos ^^

Ay

Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1609

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 9:54

Viesti Ma Marras 02, 2015 3:13

Re: Kaksin karkuteillä [Ay]

SAFILYE

Ehkä hieman liiankin kauan hän oli ollut metsässä vaeltelemassa pitämään loitolla metsästäjää pois kannoiltaansa. Hän nauttii ollessaan suden muodossa missä yleensä hänet huomataan ja metsästäjä alkaa roikkua hänen perässäänsä. Hän oli aina ihmetellyt, että miksi hänen veljensä ei ollut jäänyt kiinni millään tavalla. Pieni mahdollisuus asiaa oli se, että veljensä viihtyi paremmin ihmisen muodossa, kuin hän. Ennen kuin hän oli päässyt porttien sisälle niin hän oli hieman hooperoinut ihmisen jaloilla, kun ihmiset kulkevat kahdella jalalla eikä neljällä. Portista hän pääsi helposti sisään, vaikka hänellä on ylläänsä metseliäs vaatetus eikä niinkään sovellut naiselliseen kaupunki elämään. Alun perin miksi hän oli ajatellut tulla pitkästä aikaa kaupunkiin oli se, että kaupunki sattui olemaan matkan varrellaansa. Täysin tietoisesti ei kuitenkaan kävellyt, koska ei tiennyt mitä hän hankkisi kaupungista. Hän oli vain ajatellut, että hän voisi mennä sisälle katomaan mitä oli ja mitä ihmiset puhuivat. Pitkään aikaan hän ei ole kuullut minläälaista juorua. Mitä edes kuningas perheelle edes kuuluu, kun olivat hävinneet sodan.
Ihmetellen ja tiiraillen hän kuljeskeli kadun varsilla. Mitään erityistä hänen silmiinsä ei pongahtanut mitään. Sen sijaan räyhälliset kohtaukset osuivat hänen silmilleensä. Liian lähelle hän päätyi yhtä röyhkiöksi, että hänet luultiin myös tähän jonkinlaiseen jengiin. Safilye yritteli sanoa, että hän ei kuullunut tuohon asiaa vaan hän oli tullut katsomaan tilannetta. Hänen sanojaan ei uskottu ja silloin tyttö alkoi riehkiä pois toisen otteesta. Saamaan aikaan hän kävi kamppailua siitä, että pitäisi pelkonsa kurissa. Siinä sivussa sitten hän lähti muiden omituisten ihmisten kanssa laitokselle selvittämään asiaa. Koko matkan susityttö huuteli, että hän ei kuulunut porukkaa ja edes kukaan ihmisestä tunntisi häntä millään tavalla. Se jengiläiset eivät oikein auttanut viatonta tyttöä, koska tyttö joutuisi heidän kanssa samaa selliin. Varmaakin jengiläisten mielestä olisi jotakin kivaa voittaa edes ja se olisi suloinen tyttö joka päättyisi samaan metalli häkkiin. Safilye yritti päästä itsensä irti ja lähteä karkuun, mutta ote oli voimakas kädessään. Mitä enemmän hän riehtosi sitä enemmän se sattui käsivarressaan.
Jouduttuaan samaan häkkiin noiden kanssa alkoi uusi tradegia päästä pois tästä köhveliäästä talosta. Pieni keskeentyminen tuli, kun hän haistoi ilmaa. Ilmassa oli jotain erilaista, koska lähellä oli ei sinäänsä ihminen niin kuin hän.
"Kun saamme tietää, mitä pelkäämme, saamme tietää, keitä olemme"
Suan, Safilye, Erico, Evgenia, Aynur, Sil, Emir

Viesti Ma Marras 02, 2015 4:43

Re: Kaksin karkuteillä [Ay]

Shawn istui pienen huoneen nurkassa odottamassa, että joku tavallista katuvartijaa korkea-arvoisempi henkilö tulisi päättämään hänen tilastaan. Isä ja poika eivät olleet uskoneet häntä, joten täällä hän nyt kökötti syrjäisempien katujen kulkijoiden kanssa. Huone oli karu, muutama satunnainen pöytä ja tuoli olivat jo varattuja jonkun istuessa niillä, mutta muuten tila oli tyhjillään. Huoneen reunoilla oli makuualustoja, jotka kuitenkin olivat näyttäneet sen verran ruokoisilta, että Korppikatse oli mieluummin laskeutunut lattianrajaan. Vastoin Shawnin odotuksia oli laitoksella kohtuullisen rauhallinen tunnelma, eikä mitään sen suurempia kahakoita huoneeseen nakattujen välillä ollut vielä ainakaan syntynyt. Piakkoin alkaisi jotain kuitenkin tapahtumaan, Shawn mietti, sillä ulkopuolelta kuului jos jonkinlaista möykkää. Leveä ikkunantapainen, jossa oli kuitenkin lasin tilalla puukalterit, oli hänen silmilleen maassa istuessaan liian korkealla, eikä siitä näkynyt muuta kuin kattoa, mutta äänistä päätellen puolityhjään huoneeseen oli aikomuksena lykätä lisää porukkaa.
Ovi ei auetessaan narissut, mutta siitä työnnetyt tyypit pitivät kyllä senkin puolesta meteliä. Noiden puheesta Shawn sai sen verran selvää, että tässä oli nyt jonkinlaisen katutappelun aiheuttanut porukka. Joukossa oli jos jonkinlaista kulkijaa, mutta hänen silmäänsä pisti tyttö, joka ei vaikuttanut mitenkään tuntevan muita, jotka joko torailivat tai juttelivat leppeämmin keskenään osan huudellessa oven ulkopuolella heitä vahtivalle miehelle. Shawn arvioi tytön olevan häntä itseään joitakin vuosia nuorempi. Ruskeahiuksinen näytti olevan huoneen tapahtumista ulkona, muiden sulautuessa helposti joukkoon. Nähtävästi osa oli aiemminkin viettänyt öitään kamarilla, sen verran luontevasti olivat sisään tupsahtaneet. Tyttö sen sijaan vaikutti orvolta muiden löytäsessä helposti paikan, jossa nuokkua seuraavat tunnit.

Ay

Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1609

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 9:54

Viesti Ke Marras 11, 2015 3:11

Re: Kaksin karkuteillä [Ay]

Tämä maaginen ilma nenänpäässä ei sinänsä tuntunut mukavalta asialta ollenkaan. Hän osaisi kohdistaa, mutta hän ei osanut tehdä selkeää päätöstä mitä toinen oli otustaa. Muutenkin tässä sellissä ei ollut mukavaa ollut. Miten hän pääsi juuri rauhoittumaan siihen, että pääsisi pois tästä paikasta niin joku hyypiö tuli yrittämään jotakin. Vaikka keiden joukosta hän oli tullut mukaan olivat aika paljon yhdessä ja ryttyilivät keskenään siitä miten kenen vikana asia oli et olivat täällä. Ehkä osa valatti siitä, että se oli juuri tämän tytön takia, kun tyttö oli saapunut asiat olivat menneet mönkään. Yksikin yritti koskettaakin hänen ruskeita hiuksia niin Safilye ei hyväksynyt sitä ollenkaan vaan hän väistyi hieman. Väistyvys oli refleksi omainen ja samassa hän tarrasi mieheen murisi hieman. Ote ja olemus oli, että tämä oli viimeinen yritys siihen et mies oli koskettanut häneen. Viimeinen kerta, että toinen sai pitää kädensä elossa. Seuraavan kerran kädet eivät olisi hyvässä kunnossa. Päästyään hän pytyis kohdistamaan taas katseensa tuohon ei ihmiseen otukseen. Safilye mietti viitsiskö hän alkaa puhumaan eläittenkieltä, mutta se alkaisi näyttää jotenkin oudolta muiden vankien silmissä. Hänen asusteensa tulisi vielä lisää vihjailua, että hän olisi jokin haltia angentti. Sellainen hän ei ollut, vaikka hän oli haltian puolella. Mutta kenenkään lemmikki hän ei ollut vaan oman tien kulkijansa. Vaikka hänellä sattuu olemaan välillä ihastumisia ihmismiehiin. Vaikka tässä häkissä oltiin niin tuo nurkassa nököttjä ei ihminen sai hänet rauhoittamaan häntä jonkun verran. Mutta taas kahjahtajatkin alkoivat kihahtaa niin automaattisesti hän ajautui nurkkaan. Hän ei halunut joutua tappelun keskelle. Samalla hän ajautui lähemmäksi Shawnia. Samalla hän pystyi tuntemaan energian kentän toiselta ei ihmiseltä. Hän oli aikomassa sanoa jotakin, mutta hänen katseensa kääntyi oven suulle. Mellakka oli pistänyt lainvoimat hermostumaan, että nämä tyypit eivät osanneet olla mitenkään hiljaa. Metakka oli kahden verroin seinien takia, koska eivät mitenkään estänyt kaikua.
" Kohta pääsee karkuun. " Hän sanoi hiljaa ja vihjaisi nurkassa nyhjöttävälle pojalle.
Jollakin tavalla hänestä tuntui, että poikakin tahtoisi karkuun. Kohta se tapahtuisi, kun vartijat tulisivat sisään rauhoittamaan ja yleensä ovi jää hieman vartioittamatta. Jos ovella oli jokin niin hän pystyisi täjäyttää tajuttomaksi nopeesti. Ennen kaikkea saako hän jonkun karkukaverin tästä pojasta tai jostakin muusta kuka myös huomaisi tilaisuuden käytettäväksi.
"Kun saamme tietää, mitä pelkäämme, saamme tietää, keitä olemme"
Suan, Safilye, Erico, Evgenia, Aynur, Sil, Emir

Paluu Kylä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö