Uutta nähtävää vai? //Janni//


Sisältäen niin syrjäisimmät asunnot, kuin kylän keskustan. Kylän keskipisteenä on suuri, yleensä vilkas aukio, jota kutsutaan kauppatoriksi. Torilla järjestetään niin myyjäisiä kuin kansantapahtumiakin, juhlista, vuodenajasta ja valtakunnantilanteesta riippuen.
Kylä on monitasoinen ja suuri. Katuja risteilee siellä täällä. Suurin osa kauppatorinläheisistä kaduista on täynnä puoteja, kapakoita ja majataloja. Mitä syrjemmäs mennään itse kauppatorilta, sitä enemmän alkaa esiintyä itse kaupungissa asuvien asuntoja. Linnalle päin jos lähtee, tulee vastaan aateliston asuinalueet. Toiseen suuntaan lähdettäessä Länsikujille päin on taas niin porvareiden, kuin talonpoikien asuntoja.
Kaduilta ei ole vaikea löytää myös kodittomia ja orpoja pyörimästä.

Kaupunkia ympäröi muurit. Muurit ovat hieman matalammat ja heikommat, mitä itse linnan muurit, mutta silti kestävät ja hyödylliset. Siellä täällä muurissa on portteja, joita vartioidaan tarkasti. Sisään ei päästetä ketä tahansa, mutta aina kaupunkiin tuntuu livahtavan hämärähiippari jos toinenkin. Muuri on viimeisimmän hyökkäyksen jäljiltä rikki Länsikujien puolella. Muuria on alettu korjaamaan, mutta korjaustyöt vievät aikansa. Rikkonaista muuria kuitenkin vartioidaan tarkasti, mutta jos olet tarpeeksi ovela, saatat päästä livahtamaan rikkinäisestä kohdasta sisään.

Valvoja: Crimson

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1638

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 9:54

Viesti Su Elo 04, 2019 10:51

Uutta nähtävää vai? //Janni//

Emir

Sää oli loistava niin oli myös nuoren pojan mielikin. Hyvällä ja ilolla tuulella hän liikkui vikkelästi eteen päin. Villikkö poika liikkui ja katseli ihastellen uusia asioita. Hän ei ole liikkunut täällä suunnalla laisinkaan ennen. Uusi paikka sai vipinää kinttuihin hänelle. Katse hyppi edes takaisin ja toisten päin, kun nähtävyydet oli hänelle niin uutta. Pian hänen silmien eteen tuli isokoinen muuri vastaan. Ihmisten joukossa hän liikkui niin hän pääisisi kylä aluelle. Rähjäisellä isolla vaate kappaleella hän näytti sopivan köyhältä, mutta lapsellinen olemus niin hän oli täydellinen jonkun köyhän kauppiaan lapsi. Tietämättään Emir teki niin, että liikkui yhden perheellisen vaunullisen läheisyydessä, että häntä luultiin osaksi perhettä. Päästyään sisälle hän alkoi liukkenemaan omille teille. Hän kulki sinne suuntaan mitä näki hänen omissa silmissään mielenkiintoista. Välillä hän pysähtyi ja ihmetteli, että miksi ihmiset riitelivät omenista tai jostakin muusta tavaroista. Se oli hupaisaa katseltavaan, kun hänet häädettiin pois. Nopeasti pingottiin pakoon ja pidettiin isosta hatusta kiinni lähdettyään karkuun.
Juostessaan hän ei oikein kunnolla huomannut eteensä katsoa, kun hän katseli taakse päin et tuleeko he hänen peräänsä. Kun tie oli kivisistä tehty niin en eivät olleet mitään tasaista pohjaa. Mukkulaiset kivet ottivat kokemattoman pojan jaloista hyödyn ja kaatsoivat hänet tynnyriin. Tynnyriä vasten kaduttuaan tynnyri kaatui sivuttain ja alkoi kierien liikkue eteen päin mukkulaista tietä eteen päin jonkun matkaan. Siinä kohtaan jos ei ollut silmiä päässä täydellisesti niin saattoi tulla lisä vahinkoja. Onneksi tynnyrissä ei ollut kaljaa niin tynnyrin omistaja vain murahti vihaistesti pojalle. Miehen naama oli pelokas pojalle, mutta kuitenkin hän antoi iloisen enkelimäisen hymyn ylleensä tulla. Pikkuruinen pahoittelu ääni tuli ennen kuin jatkoi matkaansa vierivää tynnyrin tietä.
"Kun saamme tietää, mitä pelkäämme, saamme tietää, keitä olemme"
Suan, Safilye, Erico, Evgenia, Aynur, Sil, Emir
Avatar

Porvari

Viestit: 335

Liittynyt: Ke Touko 29, 2019 5:14

Viesti Ma Elo 05, 2019 6:32

Re: Uutta nähtävää vai? //Janni//

Mardyr

Hän olisi lähettänyt mieluummin yhden ihmis miehistään hoitamaan palkkauksen sinetöinnin ihmisten kaupunkiin, mutta palkkaaja oli vaatinut, että tämän täytyi tavata palkka-armeijan kapteeni. Jotain virallista soopaa tuo oli suoltanut kirjeessään, joten ei Mardyrin ollut auttanut kuin vetää pitkä hupullinen tumma viitta ylleen, joka edes vähän piilotti sorkkajalat, sekä varjosti torahampaista naamaa. Karju olisi myös halunnut hoitaa asian illan hämärän turvin, mutta siitäkään ei palkkaaja ollut tahtonut taipua. Hänellä oli toki virallinen kirje sinetteineen kaikkineen näyttää kaupungin vartijoille, jos nuo tuottivat ongelmia. Näyttihän hän taruolennolta ja näin ihmisten muurien sisällä hän nopeasti joutuisi ongelmiin. Kaupungin porteillä hän oli joutunut näyttämään kirjettä vartijoille, jotka olivat tutkineet sen varsin tarkasti epäillessään sen olevan väärennös, mutta onneksi nuo olivat lopulta päästäneet hänet menemään.

Mardyr olikin juuri paluu matkalla ulos kaupungista. Homma oli suoritetti ja sinetöity, nyt vain ulos kaupungista niin pian kuin suinkin. Hänen salamyhkäinen ulkonäkönsä muutenkin jo sai turhan uteliaita katseita osakseen. Matka ei kuitenkaan taittunut niin helposti mitä mies olisi toivonut, kun tietä pitkin vieri yllättäen puutynnyri, jonka hän väisti juuri ja juuri. Mulkoilen tynnyrin perään hetken kääntyi Mardyr jatkamaan matkaa, mutta hän törmäsi johonkin. Karju horjahti ottaen askeleen taakseen, jonka takia huppu valahti taakse kasvoja piilottamasta. "Katso eteesi!" Mies murahti alas isohattuiselle lapselle, mutta saattoi kuulla sitten ympäriltään muutaman ihmisen henkäisevän. Nyt mies vasta älysi huppunsa valahtaneen ja tämä räpelsi sen takaisin päähänsä.
SeuranhakuMoranaMardyr

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1638

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 9:54

Viesti To Elo 22, 2019 3:23

Re: Uutta nähtävää vai? //Janni//

Ensimmäisestä miehestä pääsi helpommin pois, kun näytti enkelin hymyä. Iloinen pikkuinen poika tai joidenkin silmissä hän saattaisi myös olla tyttökin. Hän oli nyt vain tällainen viaton pikku lapsi. Eikä tynnyreiden liikkuminen sen mukaisesti miten meni niin ollut hänen vikansa. Muutenkin ei hänellä ole ollut sellaisia voimia, että saisi tynnyrin kyljelteen kaatumaan ja pistää sen vierimään ala mäkeä.
Kun oli loihdittu enkeli hymy ja siiryttiin eteen päin niin eihän oikein katsonut tarkkaan minne suuntaan päin menisi, kuin pois päin tynnyristä. Eteensä tupsahti toinenkin vihaisen oloinen mies. Poika oli jo mielessään pohtikin, että tämä mies oli kahta kaheampi kuin edellinen ja todella uhkaavan näköinen. Asu ja miten se korosti toisen ulkomuotoa niin sai repaloisessa asussa tuntemaan itsensä sintiksi ja toiseksi torakka tappajaksi. Enkeli hymy hyytyi ja muuttui suun avautuneemmaksi, että saattaisi tulla kiljunta. Minkäänlaista kiljuntaan ei tullut pojan huulien välistä. Äänikin oli lähtenyt karkuun pojan sisimpään piilo paikkaan mihin voisi mennä. Hän saattaisi olla pulassa ja hänen täytyisi torakkamurhaajan jalkoja varota. Eikö torakkien murhaaja tapa yleensä kengän pohjalla. Katse siirtyi alas katsomaan miehen kenkiä katsomaan. Kengät näytti todella tappajan kengiltä, kun ne olivat kokeneen näköiset. Mudassa, meressä, aavikolla tai missä tahansa ne ovat käyneet.
"Hei!" Saatiin sanotuksi ja perään vedettiin ylleen enkeli hymy.
Kuka ei leppyisi lapsen kasvoilla olevaan enkeli hymyyn?

//pahoittelen kestoani//
"Kun saamme tietää, mitä pelkäämme, saamme tietää, keitä olemme"
Suan, Safilye, Erico, Evgenia, Aynur, Sil, Emir
Avatar

Porvari

Viestit: 335

Liittynyt: Ke Touko 29, 2019 5:14

Viesti To Elo 22, 2019 5:43

Re: Uutta nähtävää vai? //Janni//

Hupun saanti päähän ei enää tässä vaiheessa auttanut, kun ihmiset jo häntä kauhistelivat ja supisivat keskenään. Saattoi hän jopa kuulla muutaman ihmisen ehdottelevan vartijoiden hälyttämistä. Hän tiesi, että homma selviäisi vain hänen lupalappuaan näyttämällä... joka ei enää ollut viitan sisätaskussa, jota hän nyt kokeili. "Hitto..." Mies kirosi itsekseen tunnustellen nyt tarkemmin taskunpohjalta, mutta paperi ei ollut enää siellä, eikä miehen vaatekerrassa ollut mitään muuta paikkaa mihin sen olisi voinut laittaa. Nyt karju oli pulassa. Mies näki jo kuinka pari ihmistä kiiruhti häntä pällistelevän joukon keskeltä mitä ilmeisimmin hälyttämään vartijat.

Sillä välin oli häneen törmännyt lapsi luonut kasvoilleen hymyn ja kävi tervehtimään häntä. Mardyr tuijotti poikaa hetken aikaa pistäen merkille kuinka kukaan ympäröivistä ihmisistä ei ollut vetämässä lasta hänestä kauemmas, eli kukaan näistä ihmisistä ei ollut lapsen vanhempi tai läheinen. Hän ei tehnyt tätä mielellään, mutta vaihtoehtoja ei juuri ollut. Mardyr yritti napata lapsen niskasta ylös ja puristaa kasivartensa tuon kaulan ympärille. Hän oli ehkä kovakourainen otteissaan, muttei mennyt lasta suinkaa kuristamaan, mutta piti huolen, että se näyttäisi mahdollisimmat dramaattiselta, jotta ihmiset antaisivat hänelle kunnolla tilaa poistua paikalta.

//Eipä mitiä :3 //
SeuranhakuMoranaMardyr

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1638

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 9:54

Viesti To Syys 26, 2019 3:08

Re: Uutta nähtävää vai? //Janni//

Nähtävästi edessä seisovaan mieheen ei tehonut oikein enkeli hymy. Sen poika itse alkoi huomata ja alkoi miettiä nyt täytyisi loihkia pakoon. Tässä vaiheessa ei olisi hyvä jäädä kiinni. Kai hänen isänsä tulee auttamaan hänet, jos hän todella pahasti jää kiinni. Samalla rikkoisi koko linnankin. Kuningas ei varmaakaan pidä asiasta ollenkaan. Pojan mielikuvitus alkoi liitää ja miettiä mitä kaikkea silloin voisi tapahtua. Mielikuvitus tarina loppui siihen kohtaan, kun hänelle huudetaan luolassa ja omassa luola huoneessakaan ei olisi turvallista olla. Eli ne ihanat mielikuvitukset kuvat saivat jäädä sinne unelmien osastolle. Takaisin realielämämiseen niin tilanne ei ollut hänelle yhtään mukava ja hänen täytyisi päästä miehen katseelta pois. Miehen katse oli pelottava, että täytyisi lipeä pois. Hiljaa hissuttelusta ei tullut mitään, kun mies tiesi mitä tahtoisi tehdä. Emir päässään jo huusi "En halua kuolla!" Enkeli hymy loppui siihen ja hän siirtyi rimpuilemaan ja siinä yhteydessä hattukin tippui maahan. Pitkät vaaleat hiukset valahti ympärilleen. Nyt hän näytti vielä tyttömäisemältä valkeiden kutrien ansiosta. Haaleilla silmillään hän katsoi pelottavaa herraa kasvoihin. Kun rohkeutta oli niin myös hänen silmiin myös.
Käsi alkoi tarrautua kaulasta niin pikkuruiset kädet yritti estää. Saadessaan ote kaulaansan niin hän ryitti estää kuristumista joutumista. Paniikissa ei huomattu, että ote olisi ollut lempeämpi mitä näytti. Käsiillä hän yritti estää ennen kuin lapsellinen vauva kirjunta alkoi. Kuin pari vuotiaan lapsen itkunta alkoi mikä sai ympärillä olevat ihmiset kääntymään heihin päin.
"Miten julma isä hänellä on." Pikkuinen lapsi sanoi äidilleensä. Äiti nyökkäsi siinä kauhistuneena lapselleensa.
"Antaisit olla lapsukaisen olla vain." Joku mies sanoi kadun varrella.
"Kun saamme tietää, mitä pelkäämme, saamme tietää, keitä olemme"
Suan, Safilye, Erico, Evgenia, Aynur, Sil, Emir
Avatar

Porvari

Viestit: 335

Liittynyt: Ke Touko 29, 2019 5:14

Viesti To Syys 26, 2019 7:44

Re: Uutta nähtävää vai? //Janni//

Rimpuileva lapsi alkoi ihan ymmärrettävästä syystä parkumaan, joka kyllä herätti huomiota, joka kenties oli hyvä sekä huono. "Tietä tai tälle ruipelolle käy kalpaten!" Karju ärähti ympäröivälle ihmisjoukolle yrittäen pitää ärtymyksensä hillinnässä. Rimpuilunsa lomassa tiputti lapsi hattunsa päästään paljastaen pitkat vaaleat hiuksensa, mahtoiko tuo olla tyttö. Noh ei sen juuri väliä sillä aika oli paeta paikalta ihmisten peruuttaen kauemmas sorkkajalkaisesta huppupäästä. Olihan lapsen henki vaarassa. Tilanne tietenkin sai ihmiset kuohahtamaan entisestään ja huutelemaan vartijoita paikalle kahta kovemmin.

Lapsi tyttö mikällie kainalossaan Mardyr lähti juoksuun tönäisten muutaman tielle tulleen ihmisen edestään. Hän tiesi ettei pääsisi porteista ulos näin, olihan siellä vartioon aseistautuneita miehiä, joten paras oli vain etsiä piilo tähän hätään ja odottaa tilanteen rauhoittuvan.
Mies pinkoi sen mitä sorkistaan pääsi pidellen nyt lasta kainalossaan tuon vyötäisiltä. Hän poukkoili kujia pitkin ja kapeiden katujen lomitse hätkähdyttäen vastaan tulevia ihmisiä, kunnes päätyi kaupungin osaan, joka taisi olla varsin retuperällä köyhän näköisine rakennuksineen. Täällä kulki vähemmän ihmisiäkin, joten tyhjän kujan löytäessään Mardyr viimein pysähtyi raskaasti huohottaen ja laskipa myös lapsen alas jaloilleen. "Olit... hyvin apuna." Karju totesi huohotuksensa lomitse nojatessa käsillä polviinsa.
SeuranhakuMoranaMardyr

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1638

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 9:54

Viesti Ke Loka 16, 2019 9:17

Re: Uutta nähtävää vai? //Janni//

Poika ei voinut ymmärtää miten hän oli joutunut tällaiseen tilanteeseen. Hän yritti vimmatusti päästä pois. Hän aatteli jopa purra toista, että pääsisi pakoon. Ajatellessa purra toista niin hän huomasi toisella olevan sen verran vaatetusta ja tiukkaa kangasta, että hänen hampaista ei olisi mitään hyötyä. Enemmänkin hänen hampaansa viettuisi ja pahassa lykyssä hammas irtoisi. Ajatus hampaan irtoutuminen sai hänet tekemättä sen. Millä tavalla hän pääsisi pois? Poika pohdiskeli.
Hän sai pian kuitenkin huomata, että tuntematon herra vaihtoi asentoa. Siinä oheessa hän nappasi hattunsa käteen ja alkoi keinua miehen kainalossa. Potkut olivat pelkkää ilmaa ja samoin myös käsin. Yhdellä kädellä hän repeili mieheltä etumusta, että jos se olisi jotenkin auttava apu siihen et pääsisi pois miehen kainalosta.
Yrittäessä pakoon ei poika oikein kauheasti katsonut minne hänet oltiin viemässä. Syrjäisessä kadulla miehen teko yllätti pojan ja kiljuva suu hiljeentyi. Matkan aikana hän oli kiljunnut ja huudellut. Puhe oli jotain mötinää, koska hän ei osannut kunnolla puhua ihmistenkieltä tai kauheesti yhtään mitään kieliä. Loppu peleissä ihmiskieli oli vahvimmillaan. Tappi silmäisesti hän katseli miestä, joka oli asettanut hänet takaisin maan pinnalle. Kadun maata hän katseli ja sitten hämmentyneenä hän siirtyi katsomaan toista. Oliko hän vapaa? Hän meninasi heti ampaista pakoon, mutta miehen sanat saivat pojan ymmälleen, koska miten hän oli apuna?
"Apuna?" Poika kysyi ja katsoi toista ennen kuin siirtyi katsomaan ympärilleen.
"Missä me olemme oikein?" Lisättiin ja kysymys oli varovainen.
Ollessaan seisomassa omilla jakoillaan oli poika nopeasti laittanut hattunsa takaisin päähänsä ja peittäneet osan vaaleista kutreistaansa hattunsa alle.
"Kun saamme tietää, mitä pelkäämme, saamme tietää, keitä olemme"
Suan, Safilye, Erico, Evgenia, Aynur, Sil, Emir
Avatar

Porvari

Viestit: 335

Liittynyt: Ke Touko 29, 2019 5:14

Viesti To Loka 17, 2019 7:01

Re: Uutta nähtävää vai? //Janni//

Mardyr oli aikeessa suunnata matkoihinsa olettaen lapsen tekevän samoin, tässä ei olisi hyvä seisoskella pitkään olihan toinen kirkunut ja huutanut koko matkan. Lapsi ei suinkaan lähtenyt karkuun vaan jäi ihmettelemään hänen sanomaansa ja kysyipä myös missä he olivat. "Niin apuna, jos et huomannut ihmiset eivät ole kovin iloisia näkemään minun näköisiä otuksia kaupungissaan. Joten olit apuna, että pääsin pakoon." Hän selitti tietämättä oikein miksi.

"En tiedä missä olemme joku syrjäinen kuja tämä on." Karju totesi olkiaan kohauttaen. "Mutta sinä olet nyt vapaa menemään." Hän huomautti heilauttaen kättään kuin hätistäen kujakissaa häiritsemästä. "Minun täytyy löytää jokin piilo." Mardyr totesi lähinnä itsekseen katsellen ympäristöään tarkemmin.
SeuranhakuMoranaMardyr

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1638

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 9:54

Viesti To Loka 17, 2019 8:00

Re: Uutta nähtävää vai? //Janni//

Emir ei oikein välittänyt mitä otusta toinen oli. Kaikkihan edusti jonkunlaista lajiketta, mutta eikö ole hyvä vaan elää sovussa ja niin pois päin. Ihan kaikkia lohikäärmeen opetusta ei ole tullut nyt mieleen mitä pika pikaa toinen olikaan opettanut hänelle. Hänellä oli hieman vapaat kädet. Nytkin hän oli reissannut muiden kyydeillä ja kuunnellut erilaisia tarinoita. Ennen kaikkea kaikki olivat kysyneet missä hänen vanhempansa. Tässä asiassa kuolleena ei kannattaisi sanoa, koska silloin joku voisi napata hänet tai jotain tehdä. Heille hän oli vaan kertonut vanhempansa odottivat siellä hänet ja oli tullossa posti vaunuilla vanhemmilleen tädin hoidosta.
"Ou!" Pääsi pojan suusta.
Ihan kokonaan hän ei tajunnut, koska pää rohajti hieman kallelleen.
"Miksi sitten olet täällä, jos et ole suosittu täällä?" Poika kysyi.
Olihan miehellään huppu korvien peittona niin ei hän oikein nähnyt minkälaiset korvat toisella oli. Eikä miehen etumus naama näyttänyt mitenkään erikoiselta, että ei sulautuisi, kuin normaalisti. Ehkä toinen joi niin siksi näytti niin synkkäiseltä tai amorin nuoli ei ole osunut häneen.
Mies sanoi, että voi mennä niin sitä hän ajattelikin. Kuulessaan piilo sanan niin pojan silmät loiskahti isosti. Piilo leikit oli kivoja, mutta harmi ison lohikäärmeen kanssa se oli vaikeata leikkiä.
"Minkälaista piiloa ajetteli?"

//Sano, muutten jos muistin/luin hieman väärin hänen huppunsa olikin tippunut//
"Kun saamme tietää, mitä pelkäämme, saamme tietää, keitä olemme"
Suan, Safilye, Erico, Evgenia, Aynur, Sil, Emir
Avatar

Porvari

Viestit: 335

Liittynyt: Ke Touko 29, 2019 5:14

Viesti La Loka 19, 2019 12:29

Re: Uutta nähtävää vai? //Janni//

"Töiden takia." Mardyr vastasi lyhyesti lapselle tietämättä oikein miksi vastasi ollenkaan. Toisen hätyyttäminenkään ei näyttänyt toimivan, kun tuo uteli millaista piiloa hän oli ajatellut. Karju laski katseensa alas pienempäänsä jääden nyt ihmettelemään miksi tuo ei pinkonut hädissään pakoon nyt kun siihen kykeni? Hetki sitten lapsi oli huutanut ja kiljunut peloissaan. Toki eihän hän enää toista uhannut, mutta silti se ihmetytti.

"Sellaista mistä kaupungin vartijat eivät löydä minua ja voin sitten paeta kaupungin ulkopuolelle hämärän turvin illalla." Karju selitti. "Miksi kysyt?" Hän nyt vuorostaan esitti kysymyksen toiselle. "Eikös sinun ole parasta palata kotiin tai jotain?"

//Juu on Mardyr varmaan vetäny hupun takasin päähän, mut tossa ku mainitsit et "Eikä miehen etumus naama näyttänyt mitenkään erikoiselta..." niin Mardyrilla on ne örkkimäiset torahampaat, et ei se ihan normaali naamaltaan ole :D //
SeuranhakuMoranaMardyr

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1638

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 9:54

Viesti Su Marras 10, 2019 7:52

Re: Uutta nähtävää vai? //Janni//

Töiden takia oli täällä. Mitä töitä täältä suunnalta olisi noin raskaan näköiselle miehelle. Oliko toinen tynnyrin vaihtaja, jossakin kapakassa? Asu kyllä viittasi, että sellaista raskasta työtä ei tekisi. Toisinaan hän ei oikein tiennyt mitä muuta töitä voisi tässä kaupungissa tehdä. Mitä työtä täälä voisi edes tehdä?
"Teetkö töitä kuninkaaliseille?"
Jonkun sortin sotilas. Henki vartia kuninkaan perheelle? Oikeastaan taas miksi tekisi kuninkaalle, jos hänen täytyisi löytää piilo paikka. Olisiko sittenkin toinen jonkin sortin salainen agentti kuninkaalle? Erilaisia variaatioita hän mietiskeli. Huonoja tuloksia syntyi vain hänen pässäänsä. Aatoksiin ei tullut jatko lauseita mikä esti todella paljon sen, että mies oli täältä suunnasta tösitä alun perin.
Pian hänelle tuli selkoakin, että vartioiden ei pitäsi nähdä häntä. Siinä samassa pieni nolouden heti iski pojalle, koska mitä äskettäin oli päästänyt suustaansa ulos. Nyt hän haluisi perua sanomansa täysin. Pienellä toivolla hän toivoi et toinen olisi salainen agentti kuninkaalle.
"Ei ole kotiin tulo aikaa minulla ja kotini kaukana vuorilla." Poika sanoi.
Hyvää piilo paikkaa hän ei oikein kauheasti tiennyt, koska oli esimmäistä kertaa täällä.
"Viemärit ovat hyviä paikkoja ja sieltä kautta pääsee myös varmasti myös oikeastaan pakoonkin." Poika tuumaili ääneen.
Hieman pienemmässäkin kaupungissa kuin tämä oli niin löytyi viemäreitä tai vesi putkisto mistä kyläläiset saavat ruokiinsa vedensä.
"Kun saamme tietää, mitä pelkäämme, saamme tietää, keitä olemme"
Suan, Safilye, Erico, Evgenia, Aynur, Sil, Emir
Avatar

Porvari

Viestit: 335

Liittynyt: Ke Touko 29, 2019 5:14

Viesti Ti Marras 12, 2019 7:48

Re: Uutta nähtävää vai? //Janni//

"Kuninkaalle? Mistä moista päättelet?" Mardyr ihmetteli lapsen kysymystä. "Mutta en tee, ei nyt mikään ihmiskuningas minua hommiin ottaisi. Olen vain palkkamiekka." Mies totesi jatkaen tätä keskustelua lapsen kanssa, joka ei vieläkään ollut ottanut hatkoja.
"Olet kyllä kaukana kotoa." Mardyr totesi ihmetellen millaiset vanhemmat toisella oikein oli, jos päästivät noinkin nuoren lapsen omille teilleen näinkin kauas. Usempi viikko takaperin hän ei olisi edes välittänyt ihmetellä lapsen heitteille jättöä, ehkä olisi hätistänyt jopa tuon matkoihinsa, mutta hiljattainen isällisen viran löytäneenä pienelle keiju tytölle tuntui ajatus luontevammlata. Toki ei hän mielellään ryhtynyt jokaista vastaan tulevaa kakaraa kaitsemaan.

Lapsi päätti antaa jopa miehelle neuvon piilopaikan suhteen. Vimäriverkosto olisi varma piilo. Miksi hän ei itse ollut moista ajatellut? "Totta, pitää siis löytää lähin viemärinkansi." Mardyr totesi jahkailematta sen kummemmin lähtien suuntaamaan kujaa pitkin.
SeuranhakuMoranaMardyr

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1638

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 9:54

Viesti Ti Joulu 10, 2019 11:10

Re: Uutta nähtävää vai? //Janni//

//Anteeksi, kestoni. Tässä edellisessä ja tässä kuussa on ollut kiirettä//

"Noh, kun näytätte sellaiselta, joka voisi tehdä todella raskasta ja vaarrallista työtä. Eikö kuningas tarvitse hyvää turvamiestä? Tai sitten prinsille, prinsessalle ja kuningattarelle sitten?"
Emir ei oikein tiennyt oliko kuninkaalla vaimoa ja lapsia, mutta yleisesti johtaja suvulla oli suvullisia jatkajia. Kun perheessä oli monta niin eikö toinen tarvitsi monta henkilö suojelemaan perhettäänsä. Edessä oleva tyyppi näytti luotettavalta, jos sai rahaa. Kuninkaalla olisi varmasti rahaa, muuten kansa olisi nujertanut massa voimalla. Siinä kohtaan alimmaisessa arvossa oleva sotilas lähtee mielummin oman perheensä luokse.
"Mikä on palkkamiekka?" Hän kysyi, kun ei ymmärtänyt mikä sanan tarkoitusta.
Mies ei näyttänyt hänen mielestä miekalta. Palkka ja miten se miehen liittyy, kuin rahallisesti, mutta toinen ei näytävän oikein kullassa asustavalta?
Viemäri olisi hyvä, mutta näin jälkiviisauksena Emir alkoi miettiä, että mahtaisiko toinen mahtua viemäriin edes? Automaattisesti poika alkoi seurata toista. Leikkisästi hän hypähteli jalka siihen kohtaan missä toisen jalka oli ollut.
"Kun saamme tietää, mitä pelkäämme, saamme tietää, keitä olemme"
Suan, Safilye, Erico, Evgenia, Aynur, Sil, Emir
Avatar

Porvari

Viestit: 335

Liittynyt: Ke Touko 29, 2019 5:14

Viesti Ke Joulu 11, 2019 5:50

Re: Uutta nähtävää vai? //Janni//

//Eipä hätiä mitiä :3 //

"Minut voi palkata töihin, jossa miekka on hyvä työväline, mutta en usko, että kuninkaallisilla on tarvetta minuun onhan heillä jo omat sotilaansa miekkoineen." Mardyr selitti mahdollisimman simppelisti, jotta nuorempi häntä ymmärtäisi.
Hänen lähtiessä liikkeelle näytti lapsi seuraavan häntä ja näyttipä tuo varsin kepeältä siinä hänen vierellään hypellessä.

"Eikö sinulla ketään muuta jota seurata?" Karju kysyi katsahtaen alas pienempään. Olisihan toisesta toki hyötyä taas, jos he törmäisivät vartijoihin, ehkä hän ei vielä kävisi tuota hätistämään kintereiltään. "Onko sinulla nimeä?" Mardyr päätti kysyä.
SeuranhakuMoranaMardyr

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1638

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 9:54

Viesti Ke Joulu 11, 2019 11:53

Re: Uutta nähtävää vai? //Janni//

Emir

Saihän jonkun tolkkua miehen sanomasta. Hän toivoi, että miekka ei olisi sielun tappamiseen. Mutta mitä kaikkea miekalla voisi tehdä, kuin sielujen viemiseen?
"Tehdäänkö miekalla muuta, kuin sielujen viemiseen? Kannattaako miekan taitoa oppia?"
Poika katsoi hullun kuristamiestä taka-alalla. Kun toinen puhui rahasta niin mitenhän paljon toinen maksaisi?
"Miten paljon pyydät rahasta ja miten paljon teet jostakin hinnasta?"

Poika nyökkäsi kyllä, koska hän juuri seurasi tätä herraa niin ketään muuta ei voinut seurata. Hän halusi mihinkin viemäriin toinen menisi.
"Olen Emir." Hän sanoi pelottomasti.
Hänen nimensä ei ollut mitenkään arvollinen, koska oli vai tällainen pikkuinen pikkainen poika. Noh kai iso lohikäärme suuttuisi edes hiukan jos hän joutuisi toisen tapettavaksi. Ylipäätäänsä hän ei ymmärtänyt miksi toinen otti hänet huostaa, kun ei sanonnut yhtään mitään tulevaisuudesta. Kun toinen näki tulevaa niin toinen osaisi tulla myös pelastamaan, jos hänen henki oli tärkeä. Sinäänsä hänellä oli hyvä henkivartija. Ajatus sai hänen pienesti naurahtamaan.
"Mitä sinua kutsutaan?"
"Kun saamme tietää, mitä pelkäämme, saamme tietää, keitä olemme"
Suan, Safilye, Erico, Evgenia, Aynur, Sil, Emir
Seuraava

Paluu Kylä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö