Viesti To Kesä 16, 2016 5:07

Säännöt

Mitä hahmoesittelystä pitää löytyä

Nimi: hahmosi nimi
Ikä: Vaikka hahmosi ei ikäänsä tietäisi, olisi se silti hyvä mainita edes suunnilleen. Suotavaa olisi myös mainita erikseen mahdollinen oikea ikä ja fyysinen ikä (esim haltiat saattavat olla satoja vuosia vanhoja, mutta näyttää sitten nuorekkailta)
Rotu: Rodun nimi. Tarkemman kuvauksen rodusta voit antaa erikseen esittelyssä.
Sukupuoli: Tietenkin
Puolue: Onko hahmosi ihmisten puolella, haltioiden puolella vai puolueeton

Ulkonäkö: Vähintään kaksikymmentä virkettä ulkonäköön. Virke alkaa isolla kirjaimella ja loppuu isoon välimerkkiin (pisteeseen, huutomerkkiin tai kysymysmerkkiin)
Luonne: Vähintään kaksikymmentä virkettä luonteeseen. Virke alkaa isolla kirjaimella ja loppuu isoon välimerkkiin (pisteeseen, huutomerkkiin tai kysymysmerkkiin)
Menneisyys: Vähintään kaksikymmentä virkettä menneisyyteen. Virke alkaa isolla kirjaimella ja loppuu isoon välimerkkiin (pisteeseen, huutomerkkiin tai kysymysmerkkiin)

Taidot:
Mikäli hahmosi omaa itselleen tai rodulleen ominaisia taitoja, on niistä mainittava esittelyssä. Esim maagisista kyvyistä on hyvä antaa esimerkkejä, eikä vain mainita "magiantaitaminen". Mikäli hahmollasi ei ole mitään suurempia kykyjä, ei siitä erikseen tarvitse mainita.

Linkki pelattuun peliin: Esittelyn lopusta on pakko löytyä linkki viimeksi lisätyn hahmon peliin, joka on pelattu loppuun.


Ennen uuden hahmon lisäämistä


Ennen kuin pelaaja voi lisätä uuden hahmon, tulee hänen pelata yksi peli edellisellä hahmollaan. Näin vältetään tilanteet, joissa pelaaja lisäilisi hahmoja pilvin pimein ja ei koskaan näillä pelaisi. Pelatussa pelissä pitää olla vähintään kymmenen (10) peliviestiä per pelaaja (eli kaksinpelin mitaksi tulisi kaksikymmentä viestiä, näin esimerkkinä). Peli on myös pitänyt pelata loppuun, keskeneräisiä pelejä ei hyväksytä, olivatpa ne kuinka pitkiä tahansa. Kuitenkin, jos pelaajat vaihtavat pelipaikkaa tarvittavan kymmenen viestin jälkeen, katsotaan peli loppuneeksi siinä töpössä ja voidaan laskea pelatuksi peliksi siltä erää. Porsaanreikiä, oink.

Kun peli on pelattu, varmista että annat siihen myös linkin, kun uutta hahmoa lisäät. Jos olet pelannut useammankin pelin edellisellä hahmollasi, voit linkittää minkä vain pelatun pelisi (joka täyttää kymmenen viestin kriteerin), ei tarvitse sitä ensimmäistä pelattua peliä välttämättä antaa.

Ethän lisää uutta esittelyä odottamaan foorumille hyväksyntää, ennen kuin olet pelannut edellisellä hahmollasi yhden pelin. Näitä "odotan että yksi peli pelataan" hahmoja ei hyväksytä ja ne poistetaan hahmonhyväksynnästä.

Katsothan myös, että lähetät meille hyväksyttäväksi valmiin hahmoesittelyn. Jos ilmoitat "Kirjoitan loput myöhemmin" tai "En keksinyt enempää" tai "Pelaan pelaajan X kanssa loput menneisyydestä heti kun hyväksytty" tai jotain muuta vastaavaa, hylätään hahmosi heti. Vain valmiit, kriteerit täyttävät hahmoesittelyt voivat päästä läpi.


Jos hahmoesittely hylätään

Hylkäyksen syy kerrotaan aina hylkäämisen yhteydessä. Jos hahmoesittelysi hylätään, tulee sinun muokata sitä niin, että se läpi pääsee tai vastaavasti ilmoittaa, että vedät hahmon pois hyväksynnästä.

Kun olet muokannut hahmoesittelyä ja haluat sen uudestaan luettavaksi, ilmoita siitä hahmoesittelyn perään. Hahmonhyväksyjä tulee lukemaan korjaukset ja kertoo, meneekö hahmosi läpi vai ei. Hahmonhyväksyjät eivät kyttää ja odota, että muutokset tekisit. Vastuu muutoksista ilmoittamisesta on sinulla ja jos et niistä ilmoita, poistetaan hahmoesittelysi ajan myötä hyväksynnästä.


Yleiset säännöt Hahmonhyväksynnässä

- Hahmonhyväksyntään osallistuvat vain hahmon pelaaja ja hahmonhyväksyjät. Älä siis kommentoi hahmoesittelyjä, jos et ole hahmon lisääjä. Mikäli "ylimääräiset" tulevat hahmoesittelyihin kommentoimaan, annetaan heille varoitus. Mikäli käytös toistuu, seuraa jäähy.

- Varmista, että uusi hahmosi täyttää kaikki kriteerit, ennen kuin yrität sen lisätä. Laske virkkeet peruskohdista (ulkonäkö, menneisyys, luonne) ja katso, että olet pelannut omalta osaltasi yhden kymmenen viestin pelin edellisellä hahmollasi.
Hahmonhyväksyjät tällä hetkellä


Aksutar
Crimson
Ivy