Äiti? [Sovittu]

Vanhametsä on alue Quinn metsässä, joka on täysin kuollutta. Tällä alueella ei kasva mitään. Maa on pelkkää tomuista, tamppautunutta multaa. Suuri, karu alue on täynnä pystyyn kuolleita, kivanlahoavia puita. Vain harva olento viihtyy tällä alueella. Väitetään, että metsä on kuollut magian vaikutuksesta. Musta magia olisi kuihduttanut tämän osan metsää, johtuen velhojen salaseurojen tapaamisista aikanaan.

Valvoja: Crimson

Äiti? [Sovittu]

ViestiKirjoittaja Dogster » 26 Touko 2009, 16:36

[[Sovittu med Suskari ja häen hahmonsa Zaran kanssa. Ja otsikointi hallussa taas paremman kerran xD]]

Kija

Pikkuotus tepsutteli pitkin metsiä, välillä pysähtyen nytkähtäen ja katsoen ylös taivaille. Sieltä kuului ääniä välistä, muttei varmaan mitään tuulta pahempaa. Yksi nyyhkäisy pääsi pienen pieneltä Kijalta, joka kyyristeli välillä, ja pinkaisi juoksuun ettei mikään vain söisi häntä. Pimeää, ja yksinäistä. Lopulta pikkuinen juoski niin lujaa eteenpäin silmät kiinni, että meni tyhmänä törmäämään puuhun. Se pyllähti maahan, ja alkoi heti niiskuttaa, vieden tassunsa kuonon päälle. Missä kaikki oli? Silmäluomien alle pyrki kosteaa, eikä Kija tehnyt paljoakaan sen estämiseksi. Pikkuinen veti vielä pitkään henkeä, ennenkuin alkoi itkemään niin että kuului Hän ei voinut sille mitään, häntä itketti, ja silloin kaikki pitäisi se ilmoittaa kaikkien kuultavaksi. Ja varmasti kuuli, muttei tullut häntä lohduttamaan.
"Äitiii...", tuo ulisi hiljaa, ja toivoi jonkun tulevan, nuolaisevan hellästi kuonosta, ottavan syliinsä ja heijaavan uneen. Ja kaikki olisi täydellistä, enää hän ei törmäilisi, ja olisi niin kiltti pikkulapsi, auttaisi kaikessa, kunhan joku tulisi. Kuka vain... Lopulta hillitön itkuparku loppui, ja hiljeni nyyhkytykseksi. Miksei... Miksei täällä ollut ketään Kijan seuraksi?
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja suskari » 26 Touko 2009, 18:00

//Repesin tuolle otsikolle jonkin syyn takia ja pahasti xD//

Zara

Zara valtava petomainen ruumis raahautui hitaasti eteenpäin kuin tällä valtavalla pedolla olisi ollut vaikeuksia liikkumisen kanssa. Ei oikeastaan, sillä Zara vain tuppasi olemaan iso kokoinen eläin eikä tämän takia kävellyt tämän kovempaa, mutta pääsi kyllä halutessaan nopeaankin vauhtiin jos suinkin halusi. Hevonen jäisi nopeasti toiseksi jos otettaisiin juoksu kilpailut. Hän oli nopea ja ennenkaikkea voimakas eläin mikä teki tästä lajista vaarallisen, etenkin kun sattui omaamaan myrkky hampaat joiden upotessa lihaan tulisi kohtaamaan hyvinkin varman kuoleman ellei ehdi hoitoon.

Sitten kuin käskystä Serpens pysähtyi kuullessaan itkua... Kuulosti lapsen itulta. Musta kieli kävi lipomassa ilmaa haistaellakseen sitä ja saadakseen selville äänen aiheuttajan tai ainakin tuon lajin. Valitattavasti haju jälkiä ei tälläkertaa saatu, joten Zara ajatteli tuon olevan eksynyt ihmis lapsi tai pahimmillaan haltia. Toivottavasti se jälkinmäinen mielummin, maistuisi pitkästä aikaa. Siispä Zara lähti löntystelemään omaa hiljaista tahtiaan kohden mahdollista saalistaan kohden, mutta silti niin ettei yksikään oksa katkennut sen alta. Ei tekisi yhtään hyvää jos saalis pääsisi karkuun...
Mutta sitten päästyään tarpeeksi lähelle Zara huomasi tuon itkijän olevan joku ihme otus. Nyt heräsi saalistus vaistojen sijasta uteliaisuus, jonka seuraksena tuo valtava peto astui kunnolla esille tutkiskellen tätä outoa ilmestystä silmillään kuin mustalla kaksihaaraisella kielellään joka maisteli ilmaa hyvinkin ahkeraan.
suskari
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 26 Touko 2009, 18:47

[[Arvaa vaan naureskelinko minä, kun sen keksin.]]

Kija

Kija pyyhki edelleen kuonoaan toisella tassulla, niiskuttaen. Pahin itku oli jo takana, mutta pikkuiselle alkoi tulla jo nälkäkin. Häntä heilahti maata pitkin kerran, ja sitten se nousi lähteäkseen matkaan taas. Se kääntyi... ja hups, törmäsi johonkin. Kija ravisti päätään, se oli ollut pehmeämpää kuin puu, johonka se oli aiemmin tömähtänyt. Se katsoi ensin jalkaa, jossa oli pitkiä kynsiä, ja siitä ylös kaulaan, ja siitä vielä ylemmäs päähän. Joka muuten kummasti muistutti pikku Kijaa jostakin. Se nousi takajaloilleen, nuuhkiakseen toista paremmin, ja vahingossa lipaisi toisen littanaa kuonoa. Häntä rupesi heti heilumaan, koska tuossa nyt oli joku, ja pikkuinen oli ollut niin yksinäinen.
"Leikitään?", se kysäisi tyypillisen lyhyesti ikäänsä nähden, ja tyypillisen lapsekkaasti rotuunsa SEKÄ ikäänsä nähden.
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja suskari » 30 Touko 2009, 13:35

Zara

Pikkanen törmäsikin sitten Zaran valtavaan mustilla raatelu kynsillä varustettuun jalkaan ja valtava käärme hirviö tuijotti tuota pientä otusta "kulmat" koholla hyvin yllättyneen/kysyvän oloisesti. Eikö tuo otus ollut huomannut häntä ollenkaan? Noh vaikkei olisikaan tuo oli ihan liian pieni täyttämään hänen vatsaansa, joten tuskin hän tuota kävisi syömänn millään tavalla.
Pikkunen nousi takajaloillensa ja lipasi kielellään Zaran kuonoa, tehden sen jälkeen varsin erikoisen ehdotuksen. Leikkimään? Hän? Hän tuon kokoisen kanssa leikkimään? No oikei ei hänenkään poikaset pahemmn tuota isompia olleet, mutta silti.

"...Enpä tiedä pikkuinen, voisin vahingossa talloa sinut alleni." Zara sanoi sitten tuolle poikaselle äänellä, joka kuulosti ihan siltä kuin joku olisi vangittu hänen vastan sisäänsä ja tuo olisi puhunnut sieltä. Ei, se oli vain Zaran tapa puhua plus muiden samanlaijisten.
"Mutta miten sinä pienoinen tänne olet eksynyt?" Zara kysyi laskeutuan istumaan maahan tuon poikasen eteen. Tuo oli varsin mielenkiintoinen tuttavuus ja oli jopa saanut jollakin tasolla saanut Zaran äidin vaistot heräämään, jotka suojelivat nyt tuota pinetä syömiseltä joutumiselta.
suskari
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 30 Touko 2009, 13:51

Kija

Kija kallisti päätään kuullessaan vastauksen, ihmetellen. Hassu ääni... Pikku Kija nuuski uutta tuttavuuttaan varsin uteliaana. Harmi ettei toinen voinut leikkiä, pikkuinen olisi tosissaan halunut telmiä jonkun kanssa. isompi laskeutui alas, ja Kija istahti maahan, hännän edelleen heiluen.
"En tiedä.", tyttö vastasi totuuden mukaisesti. Eihän hän ollut varsinaisesti eksyksissä, eihän hänellä ollut paikkaa josta eksyä. Mutta koska hän ei tiennyt missä oli, ja halusi pois jonkun seuraan, niin kai sitten termi 'eksyksissä' oli sopiva. Tyttö katseli käärmemäistä otusta pää edelleen kalleellaan, ja kallisti sitä hieman lisää, humpsahtaen maahan. Kija ravisteli päätään rajusti, mutta vain lyhen aikaa.
"Kija!", hän huudahti yllättäen, omaa nimeään tarkoittaen. Sitten hän osoitti lyhyellä tassullaan maahan asettautunutta otusta, kysyen hänen nimeään.
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja suskari » 13 Kesä 2009, 20:56

Zara

Pikkuinen otus nuuhki uteliaasti valtavaa petoa kuin ei olisi ollut hätä päivää ja vaikka oli itseään paljon suuremman lihaa syövän pedon edessä. No lapsi oli lapsi, eikä tuo voinut mitenkään ymmärtää että tämä käärnettä muistuttava peto voisi helposti hotkaista tuon suihinsa kuin parhaankin välipalan. Onneksi Zaralla ei ollut noita taka-ajatuksia juuri nyt mielessään. Se sattui olemaan kylläinen, vaikkei nyt täynnä ollutkaan, muttei nälkäinenkään.
Toinen sitten sanoi ettei tiennyt miten tänne keskelle metsää oli mennyt eksymään. Zara kuitenkin päätteli, että vahingossa tänne eksynyt kävellettyään liian kauas tutusta ympäristöstään. Lapsi rukka... Niin Zara ei voinut mitään äidilliselle puolellensa, joka oli naaraassa ajoittan hyvinkin voimakas.
Toinen ilmoitti sitten yht`äkkiä niemensä ja Zara nyökkäsi siihen hymähtäen naurahten jotenkin äidillisen kuuloisesti, jota ei todellakaan olisi voinut odottaa tälläiseltä hirviöltä ensinmäisenä. Tämä Kijaksi esittäytynyt sitten osoitti häntä toisella etujalallaan kysyen näin hänen nimeään.
"Zara." Serpens vastasi lipautten mustaa kieleään ulos edes takaisin ja havannoitsi sillä samalla ilmaa, sekä mahdollisia uhkia mitkä olivat näin syvällä metsässä varsin harvinaisia. Ihminen oli aina "eläin" joka kykenisi vahingoittamaan Zaraa ja muut metsän normaalit pedot eivät normaalsiti hyökänneet täysikasvuisen bestia Serpensin päälle, itsemurha.
"Missä päin kotisi on?"
suskari
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 13 Kesä 2009, 22:50

Kija

Tyttö katseli, kun Zaraksi esittäytynyt lipoi kieltään. Hassua, miksi se noin teki? Olikohan huulissa joku hyvä maku, ja sen takia piti lipoa? Kija oli Kija, aina ajatteli mahdollisimman yksinkertaisesti. Vanhempana se varmaankin tajuaisi asioita enemmän, kunhan olisi kasvanut muutaman metrin vesimuodossaan...
Zara kyseli kodin perään, ja Kija 'rapsutti' etutassullaan kuonoaan. Missä oli koti... Mikä OLI koti? Kija tyytyi osoittamaan moneen eri suuntaan, ja hymyili sitten pahoittelevasti.
"Ei kotia... Vain se, missä on perhe, on koti, ja Kijalla ei perhettä.", Kija vastasi, ja kallisti pahoitellen päätään. Käsitelmä 'perhe' oli myös Kijalle aikalailla mysteeri. Haaleissa kuvissa Kija pystyi kuvittelemaan itsensä ison koiran, vihreänsävyisen vierelle, tutun ja turvallisen kuonon välillä nuuskivan niskaa, sekä kaksi lämmintä kättä, jotka nostivat ylös ja heijasivat hiljalleen uneen.
"Zaran koti?", Kija kysyi kallistaen päätään kysyvästi.
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja suskari » 13 Heinä 2009, 21:58

//Vedän Zaran pois kun itseäni ei jälleenkään inspaa yhtään >< Valitan :<//
suskari
 


Paluu Vanhametsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron