Toinen toistaakin hullumpi || Rakki

Quinn metsästä löytyy suurempaa ja pienempääkin rutakkoa, joista ihan jokaiseen ei ehkä kannata onkivapaansa heittää. Järviksi voi laskea vain harvan, sillä yksikään ei kovin isoksi ole ehättänyt kasvaa. Kuitenkin suurin järvistä tunnetaan nimellä Aodhá joka suurimman metsäaukean tavoin on haltioiden nimeämä. Aodhá sijaitsee syvällä Quinn metsässä ja on kooltaan niin suuri, että vastarannalle ei ihan ihmisen silmin tarkasti näe. Vesi on kirkasta ja puhdasta, viileää kovin usein. Järvi on niin syvä, ettei kukaan voi olla varma mitä sen pohjassa on.... Ellet sitten satu olemaan taruolento, joka siellä pohjassa asustaa. Aodhá on järvistä myös kalarikkain, siinä asustaa paljon niin tavallisia kuin taruolennoksi lueteltavia kaloja, joista osa on vain kulkumatkalla järven poikki Meinradia seuraillen. Muodoltaan järvi on soikeahko ja Meinrad, joka laskee järveen pohjoisesta ja etelästä jatkaa matkaansa metsän halki kohden Aear merta.
Talvisin järvi jäätyy kauttaaltaan niin paksusti, lukuun ottamatta niitä alueita, joilla Meinradin virta pitää jäät ohuina.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Dogster » 31 Touko 2009, 12:11

Splinter

Splinter ehti jo pelästyä, että Ghost kaatuisi kaiken tuo nauramisen takia. Nauru pidentää ikää, joten Ghostin täytyisi elää vähintäänkin sen parisataa vuotta, jos tuo oli aina tälläinen.

Ja taas! Jälleen kerran joku pörrötti hänen hiuksiaan! Mikä niissä oli, oliko se kiinni lyhyydestä vai mistä, kun kaikki olivat hänen hiustensa kimpussa koko ajan!? Kylmyyttä poika tuskin huomasi, kuten aina, johtuikohan se siitä, että oli tottunut asumaan kylmässä pimeässä loukossa?
"En pahemmin.", poika vastasi, ja yritti muistaa, mitä kaikkea suolla oli nähnyt. Kerran tai pari haltian, ihmisiä liikaakin, yhden kerran yksisarvisen... Siinäpä se taisi olla, jos ei tavallisia eläimiä laskettu.
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja suskari » 31 Touko 2009, 14:41

Ghost

"Sääli... Mutta nytpä näet." Ghost tuumasi aluksi vaisusti, mutta älähti sitten käsillään elehtien suuresti. Aaveita tosiaan harvoin kukaan elävä näki ja jos joku näki nin harvoin niitäkään uskotaan. Pidetään yleensä tärähtäneinä tyyppeinä. Ihminen ei usko sitä mitä ei näe, mutta silti nuo uskovat johonkin homeisean kirjaan, jonka kuka tahansa tali aivo on voinut kirjoittaa. Eikä selvästikkään ole ollut kovinkaan selvä järkinen, kuten ei hänkään. Pieni hymähdys kävi aaveen kasvoilla tuon ajatuksen saatossa, mutta se katosi nopeasti. Pieni ihminen uskoi Jumalaan, jota ei välttämättä edes ollut, eikä koskaan tulekkaan olemaan. Se on vain ihmisten mielikuvituksen tuote, johon ihminen laittaa viimeistekin toivonsa jos ei itse enää keksi pelastusta. No ei siintä aiheesta enempää...

"Tiedät nyt kuka ja mikä minä olen..." Ghost tuumasi ja aaveen kasvoille levisi kieroutunut hymy, joka hänen tapauksessaan ei kovinkaan hyvää tietänyt.
"...Ja entisessä elämässäni olin sarjamurhaaja." Ghost lisäsi kun hänen petollinen hymy levisi entisestään pirullisemmaksi, toinen käsi liikkui vaihvikkaa takin alle ja mies veti puhtaan valkoisen katanansa esille koittaen huitasta sillä pojan rinnan auki nopealla viilolla. Ei tämä sitten tainnutkaan olla niitä päiviä, kun Ghost kerrankin olisi edes hetken normaali ja käyttäytyisi kunnolla.

//Vähä jännitystä kehiin :twisted://
suskari
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 31 Touko 2009, 16:05

Splinter

Nytpä näki tosiaan, mutta toisinkuin Ghost ajatteli, useimmat ihmiset uskoivat siihen, mitä näki. Splinter oli asunut sellaisessa paikassa, jossa kaiken tietonsa enimmäkseen kirjoista, joihin hän ei enää edes uskonut. Päästyään metsään, hän alkoi kulkea avoimin mielin, sillä jos kieltää jonkun olemassaolon, kieltää usein myös tuon tarjoamat mahdollisuudet ja taidot.

Tiedät nyt..., ihan kuin se olisi ollut paha juttu. Myönnettäköön, että utelaisuus oli yksi paheista, mutta niin oli tietämättömyyskin. Mutta Ghost jatkoi, ja poika kohotti kulmiaan. Sarjamurhaaja? huhhuh, toisella oli takanaan aikalailla mielenkiintoinen elämä, ja- HUPS! Poika sai nippanappa väistettyä, saaden vain naarmun, mutta oli kyllä säikähtänyt aikalailla. Häm kompuroi omiin jalkoihinsa, ja kompastui pitkin pituuttaan maahan. Hui kamala, mikä toiselle tuli?
"Mikä tuossa oli ideana?!", Splinter huudahti säikähtäneenä, ja tunki huomaamatta jalkaterän pehmeään multaan. Jos toinen aikoisi vielä tuolla miekan tapaisella huitasta, Splinter yksinkertaisesti potkaisisi maasta multaa toisen silmille. Raukkamaista, mutta oliko pienemmällä toistakaan vaihtoehtoa?
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja suskari » 01 Kesä 2009, 08:34

Ghost

Hmh, isku oli vain hipassut tuota poikaa, mutta sekin takaiskun pelasti se että tuo kompuroi sen jälkeen omiin pikku jalkoihinsa. Ghostin kasvoille levisi huvittunut hymy tuon johodosta, hyvä ettei sentään revennyt nauramaan sillä sekunnilla tuon vahingolle. Aave viskasi katanansa ilmaan ja alkoi sitten taas vaihteeksi pyörittämään sitä sormessaan ympyrää. Taisi olla hänelle jo jonkin sortin pakko mielle? Miten vain, tämä hetki oli aivan ihastuttava kun jälleen kerran Ghost pääsi tekemään mieli puuhaansa, eli tappamaan ja aiheuttamaan kaaosta.

"Miksikö? Johan minä sen kerroin..." Ghost sanoi ja pysäytti katanansa pyörmiset napaten sen käteensä, siirtäen sen osoittamaan suoraan Splinteriä kohden julma hymy kasvoillaan, vain julma verenhimo kuvastuen kuolleen miehen kasvoilta. Ah, ihan kuin ennen vanhaan...
"...Olen sarjamurhaaja!" Ghost karjasi ja hyökkäsi suoraan tuota poikaa kohden ajattelematta yhtään mitään sen kummoisemmin, eikä ehtinyt hirveän pitkälle hyökkäystään viemään kun saikin hiekkaan naamallensa. Ghost pysähtyi kiroten ja pyyhki toisella kädellään hiekkaa pois silmistään.
suskari
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 01 Kesä 2009, 09:17

Splinter

Ja niin jälleen kerran, Splinter kirosi hiljaa mielessään uteliaisuuttaan. Mutta mistä hän olisi voinut tietää, että toinen oli näin sekaisin? Eipä juuri mistään, paitsi kysymällä. Pidemälle poika ei ehtinyt itseään haukkua, kun Ghost alkoikin pyörittää miekkaansa sormen varassa. Mitäköhän tuo tuolla aikoi, pelkästään esitellä taitojaan?

Ghost kävi jälleen kimppuun, karjuen olevansa sarjamurhaaja, ja että se riitti syyksi. Splinter irvisti, ja potkaisi hiekat silmille kesken hyökkäyksen. Toimi, Ghost pysähtyi, ja poika käytti pienen hetken hyödykseen kuten aina. Kierähti, nousi jaloilleen selkä osoittaen Ghostia, osoitti vettä kämmenellään ja sitten kahdella sormella Ghostia olan yli. Järvi saisi olla nyt hyödyksi pojan suhteen.
"...Seko.", Splinter vielä mutisi, ennen kuin ponkaisi eteenpäin, kääntyen parin metrin jälkeen. Selkää ei kannattaisi kääntä tuolle.

[[ Kumpi muuten voittaisi: Ghost vai Ankoku? ]]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja suskari » 03 Kesä 2009, 16:37

Ghost

Ghost pyyhki hiekkaan tai mitä kaikkea hänen silmiinsä oli lentänytkään tuon kakaran ansiota. Näkö kuitenkin alkoi pikku hiljaa palautua ja aave laski kätensä kylkensä viereen, eikä hänen ilmeensä ollut mikään iloinen oikeastaan hyvinkin muraahva. Silmät löivät melkein tulta, jos se suinkin olisi ollut mahdollista. Harmi ettei ollut... Eikä kyllä se murhaava katsekkaan, sillä tuo rääpäle olisi jo kuollut ajat sitten.

Seko? Niinhän hän oli se täytyi myöntää. Miehen kalpeille kasvoille levisi kettumainen virne, joka ennusti kaikkea muuta kuin hyvää tuolle pojalle. Tuo oli saanut hänet jo suutahtamaan. Mikä ei ollut kovinkaan hyvä juttu tuon kannalta. Saisiko olla yksi hauta-arkku ja hauta siihen vielä päälle? Hehheh, että hän nauttikin tästä niin paljon. Pitkästä aikaa joku jonka kanssa leikkiä. Siintä velhosta ei paljoa leikki kaveria ollut hänelle, hyvä ettei heittänyt häntä takaisin helvetin syövereihin.
Gohst astui muutaman askeleen lähemmäs tuota kesken kasvuista miestä ja hymähti hyökäten tuota kohden hurjalla vauhdilla, koittaen viiltää tuota kolme kertaa jonnekkin pahemmin mitenkään tähtäämättä. Kunhan riehui ja nauraa rätkätti samalla kuin olisi ollut hyvinkin hauskaa. Splinteristä tuskin.
suskari
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 05 Kesä 2009, 12:54

Splinter

Poika tajusi juuri jotain: Jääpuikkoloitsu ei toiminut! Hän yritti uudestaan, mutta yritys jäi kesken, kun sekopää- Ghost hyökkäsi jälleen. Miekka heilahti, ja poika päästi heti huudahduksen, kun kaksi iskua kolmesta osui. Yksi osui suunnilleen rintakehän tiennoille, paremmin Splinter ei sitä katsonut, mutta hän sai kasvoihinsakkin pitkän jäljen, joka lähti kaulasta ja pysähtyi juuri ennen silmää. Poika yritti taas jääpuikkoja, mutta ei taaskaan onnistunut. Mistä se johtui, estikö jokin häntä tekemästä loitsua? Tarkemmin ajatellen, kotkaksikin muuttuminen oli ollut kovan työn takana... Splinter veti kauhuissaan henkeä, ja hän vei kädet eteensä, pyytäen aikalisää.
"ODOTA!! Odota ihan pikkuhetki! Haluan tarkistaa erään asian!", poika huusi melkein hädissään, ja meni lähemmäs vettä. Mikä tässä oli takana, johtuiko se miehestä vai järvestä?
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja suskari » 11 Heinä 2009, 20:44

//Oho, ei siinä mennyt sitten kun hieman yli kuukausi o__O Ethän tapa minua!?//

Ghost

Ghost naurahti mielipuolisesti ja ennenkaikkea räkäsesti kun hän sai viillettyä katanallaan tuota rintaan. Että hän nauttikaan muiden satuttamisesta ja tuhoamisesta, se kun nuo huusivat tuskissaan ja sen kaiken viimeisteli noiden ihana punainen neste joka roiskui ympäriinsä tahraten kasvot ja joka paikan. Se on niin kaunis ja ihana näky, sekä niin vapauttava tunne. Hän ei voinut ymmärtää mikä siinä muka oli niin hemmetin väärin kun tappoi muutaman ihmis raasun omaan nautiintoonsa.
Sitten Ghost pysähtyikin päätään herttaisesti kallistaen kun poika kyseli lisä aikaa häneltä. Katanaa pyöräytettiin sormien välissä niin että se pyörähti kivasti kädessä ympäri ennenkuin Gohst sulki sen nyrkkinsä sisään. Siinä oleva hopeinen ketju kilahti mukavasti ja jäi heilumaan ilmassa, kunnes pysähtyi. Katana laskettiin kyljen viereen ja Ghost jäi tuijottamaan poikaa pää kinkallaan julma hymy kasvoillaan silmissä taas paistaen hullu murhan himo, kuin Ghost olisi sillä hetkellä halunnut tuhota kaiken tieltään. Oikeastaan niin, mutta hän halusikin tuhota kaiken elävän ja jos jotakin elotonta tuhosi niin siihen oli omat syynsä. Kuten vaikka talon sytyttäminen tuleen ja näin pakokauhun aiheuttaminen.

"Miksi?" Ghost kysyi ja siirsi katanansa osoittamaan Splinteriä edelleenkin se murhahimo silmissään. Ei voinut mitään kun olivat ruuvit pudonneet päästä jo ajat sitten.
suskari
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 12 Heinä 2009, 17:21

[[ Ei se mittään ^^ En sitä paitsi osaa tappaa >.< ]]

Splinter

Ihme ja kumma, toinen pysähtyi. Ei tosin ollut varmaa, kuinka pitkäksi aikaa, varsinkaan jos ilmeeseen oli luottamista. Poika veti syvään henkeä, ja toivoi tosissaan, että toinen jaksaisi odottaa vähän aikaa, varsinkin kun ottelu ei ollut varsin reilu poikaa kohtaan.
"No kun... En pysty hyökkäämään...", hän sanoi surkeana, mutta kokosi sitten itsensä, kävellen veden vierelle. Samalla hän tarkkaili toista sivusilmällä.
"Normaalisti olisin jo ampunut sinua...", hän mutisi samalla, kun kumartui veden ääreen, huljuttaen sormiaan järven viileässä vedessä. Mikä ihmeen idea tässä sitten oli, kun voimat eivät toimineet? Poika päätti mennä lätarkistamaan asiaa, ja juoksi rataviivaa pitin pari metriä, päästäkseen parille kivelle, jotka olivat vedessä puolittain.
"Tässä menee hetki!", hän huikkasi samalla olkansa yli, kun lähti kiipeämään kiveä pitkin, päästen veden päälle. Nyt hän ei enää nähnyt toista, sillä hän oli mennyt mahdollisimman lähelle kiven reunaa. Todellakin akkisyvää, näytti siltä kuin pohja olisi ollut noin neljän metrin päässä. Ghost saattoi siis ihan yhtä hyvin tulla takaalta ja tyrkätä hänet tuonne.
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja suskari » 07 Elo 2009, 12:29

Ghost

Ei, Ghost ei todellakaan kauaa tulisi pysymään aloillaan ilman todella, siis tarkoittaen TODELLA hyvää syytä. Eikä tuon ipanan syy ollut mikään hyvä, kovinkaan hyvä ainakaan. Aave vain kallisti suloisesti päätään kun tuo sopersi selitystään, miksi olisi pitänyt pysähtyä. Senkin suloiden kylläkin pilasi Ghostin ulkonäkö sekä että tuon kasvoilla oleva virne, kettumainen virne mikä harvoin lupasi mitään hyvää yhdellekkään elävälle sielulle..
Ghost seurasi pää edelleenkin kinkallaan kun tuo raahasi itsensä tutkimaan tämän järven tapaisen vettä, ilmeen muuttuessa hyvinkin apaattiseksi. Aika loppui ja niin hänen kärsivällisyytensä, joka ei näissä asoissa ollut kovinkaan pitkiä. Joten hipi hiljaa Ghost hipsi pojan taakse kivelle...
"Menehän fisu järveen polskimaan!!" Ghost naurahti tyrkäten Splinterin uimasille järveen tylysti jääden itse kiven päälle nauraa rätkättämään kuin joku seinä hullu... Hän taisi ollakkin sellainen, ettei sen puoleen.

//Lyhyt >< Ja hittasin, jos ei haitanne? :)//
suskari
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 07 Elo 2009, 21:24

Splinter

Splinter yritti tuijottaa veteen, kuin saisi vastauksen sieltä. Hän joutui kuitenkin tekemään hiukan lähempää tuttavuutta sekopäisen naurun saattelemana. Poika yritti pysyä tasapainossa, mutta molskahti veteen.
'Kylmää!', sen hetkinen ainoa järkevä ajatus. Vesi oli jäätävää, ja Splinteriltä meni hetki tajuta missä päin oli ylös. Keuhkot olivat repeämis pisteessä, kun hän vihdoin pääsi pinnalle haukkomaan happea. Ainoa asia, jonka Ghost ansaitsi häneltä, oli mulkaisu.
"Tuo oli alhaista!", Splinter ulvaisi, kun kylmä vesi tuntui pistelevän haavoja. Nyt hän ei ollut vain verinen ja voimaton, vaan myös läpeensä märkä.
"Oliko tuo muka noin hauskaa, täh?", hän jatkoi manailujaan, mutta sukelsi sitten veden alle jos tuo päättäisikin ampua häntä jälleen tai jotain. Ihan niin helposti hän ei maalitauluksi ruvennut, paitsi että hän taisi olla helppo voitettava muutenkin.

[[Ei mit, jotenkin oottelin tuota ^^ ]]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja suskari » 06 Syys 2009, 12:14

Ghost

Ghost katseli alas vino virne kasvoillaan veteen, kohtaan johon poika oli molskahtanut ja kohtahan tuo pomppasi pintaan. Ghost kallisti vain päätään hieman kun tuo mulkoili häntä ja ilkkui ja huusi. Mitä? Ei hän mitään ole tehnyt, ei ainakaan näin omasta mielestään.
Ghost naurahti tylystyi kun tuo kysyi oliko hänen temppunsa muka kovinkin hauska.. Olihan se ja jälleen kerran aave repesi nauramaan pojan sukeltaessa. Hukkuisi vain mokoma, mutta se nyt taisi olla silkkaa toivomusta ja haaveilua. Ghost kääntyi naureskellen itsekseen ja katosi paikalta.. kuin aave konsanaan.

//Kiitokset pelistä, lopetan tämän tähän kun olen jumittanut tätäkin ihan liian kauan u_u//
suskari
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 08 Syys 2009, 15:40

Splinter

Poika sukelsi yhä syvemmälle, rantautuen sitten jonkin matkan päähän. Hyvä, ketään ei näkynyt... Taisi saada Ghost tarpeekseen. Splinter nousi hietikolle, ja juoksi sittne suorinta teitä takaisin metsään, kun oli varma ettei häntä enää nähty. Hän joutuisi puikkelehtimaan, sillä hän ei todellakaan ollut varma, että oliko se Ghost mennyt jo... Tuota kun Splinter ei halunut johdattaa Haltiakylään. Mutta ei hän metsääkään voinut jäädä: pitäisi päästä sairastupaan... Pienoisesti poia huokaisi, ja alkoi taas järjetöntä puikkelehtimistaan ja siksakkaan juoksemista. Hän ei ollut ihan niin avuton jälkien eksyttämisessä, vaikka se oli kenties turhaa työtä.

[[jep, kiituksia itsellesi ^^ ]]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Edellinen

Paluu Järvet ja lammet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron