Hiippailen ongelmiin. [Sovittu]

Länsikujat sijaitsevat kauimpana linnasta. Täälläpäin asustaa yleensä köyhin väki ja länsikujat ovat tunnettuja hämäristä hiippareista. Länsikujat tuhoutuivat täysin palossa, ennen toisen tannersodan alkua, kiitos haltioiden hyökkäyksen. Nyttemmin, kun tannersota on päättynyt, on länsikujia alettu rakentamaan uudestaan. Siltikin, alueelta löytyy yhä palaneita raunioita, vaikka uusia rakennuksia on alkanut kohoamaan sinne tänne.
Länsikujilta on helpointa livahtaa kylän alla risteileviin, valtaviin viemäriverkostoihin. Osa verkostosta on ihmisten itse rakentamaa, osa taas luonnon muovaamaa, niin käytäviä kuin luoliakin. Tätä kautta ei kuitenkaan tiettävästi pääse kylään sisälle, vaikka käytävä muurien alitse olisi helpoin tapa livahtaa sisään. Mutta sellaista ei kuitenkaan ole olemassa vai onko?

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja suskari » 13 Elo 2009, 06:44

Kalmankoira

Kalma katsahti Splinteriä toinen kulma kysyvästi olkansa yli kun tuo vingahti jotakin itsekseen. Mitä tuo nyt oikein riehui itsekseen? Seuraavaksi nenään tulvikin voimakas veren tuoksu, jota tuo poika vuoddatti omasta kielestään. Kalma ei kuitenkaan sanonut yhtään mitään, koska tuskin se hänelle kuului. Eikä veren haju ollut niin voimakas, että kyse olisi voinut olla vakavemmasta haavasta. Ja tuskin tuo nyt haluaisi hänen huolehtivan liikoja, kuin niitä omia ongelmia ei olisi ollut jo ihan tarpeeksi.
Ja vielä veren hajun lisäksi tuo vaikutti lievästi sanottuna väsyneeltä ja meinasi torkahtaa jo istualteen. Eiköhän olisi poika jo aika käydä sinun nukkumaan? Tuon kysymykseen Kalma taas kohautti olkapäitään.
"En tiedä, varmaan käyn viellä äkkiä jossakin." Kalma vastasi ja jäikin miettimään asiaa hetkeksi aikaa. Hän voisi käydä tyrmillä pistämässä jonkun vanki raasun taas kappaleiksi, ihan vain pitääkseen verenhimonsa aisoissa. Mutta katsotaan sitä nyt.
"Eikä sinun kannattaisi jo mennä nukkumaan?" Kalma kysyi sitten pojalta.
suskari
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 14 Elo 2009, 12:47

Splinter

Miehen vastaus kuului kuin sumun läpi, paksuna ja epäselvänä. Splinterin silmät lurpahtivat lopullisesti, ja hän painoi päänsä polveaan vasten. Nyt se sitten nukahti! Vaikka oli yrittänyt kaikkensa pysyäkseen hereillä! Viimeinen kysymys sai vastauksekseen vain syvän hiljaisuuden, kun poika nukkui seinää vasten istualteen, toinen polvi pään alusena. Pojan kädet olivat kietoituneet polven ympärille suojelevasti, vaikei ollutkan juuri nyt mitään, miltä suojautua, paitsi ehkä unissaan... Kuten sanottu, poika osasi nukua missä vain, milloin vain. Kohta tuo varmaan kaatuisi kyljelleen... Takka toi lämpöä, vaikkei Splinter sitä tarvinnutkaan, tuo oli jo tottunut vuosien saatossa nukkumaan kylmässä ja märässä, joten tämä oli siihen verrattuna melekoinen parannus. Paitsi ettei hänen enää tarvinnut nukkua näin... Niin tai näin, ei Splinter valittanut, miten olisi kun kerta nukkui?

[[Anteeks tää on ihan älylyhyt Q__Q ]]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja suskari » 23 Elo 2009, 11:39

Kalmankoira

Kalma ei sitten saanutkaan loppujen lopuksi kysymykseensä vastausta kun poika oli sitten päättänyt nukahtaa istualteen. Kalma huokasi ja kävi varovasti noukkimassa pojan syliinsä kuin pikku vauvan. Ei hän nyt pientä vierastaan voisi jättää lattialle nukkumaan. Ei hän niin ilkeä suinkaan ollut... tai olisi kyllä voinut ollakkin, mutta näin ystävällisyyttään päätti pojan siirtää sänyglle.

Splinter laskettiin varovasti sängylle selälteen makaamaan ja peitto päälle. Suukkoa ei kuitenkaan tulisi tippumaan häneltä, eikä mitään muutakaan isällistä. Tuo oli vain tuttu hänelle jota hän oli vähän auttanut, ei mitään muuta. Kalma tapitti poikaa hetken, kunnes kääntyi ja meni olemattomalle kirjahylyllensä etsien sieltä itselleen yhden keskeneräisen kirjan käsiinsä. Se kädessään Kalma sitten rojahti istumaan nojatuoliin lukemaan kirjaansa toinen jalka koukussa toisen päällä. Ei hän jaksanut enää lähteä minnekkään.

Jokusen tunnin päästä Kalma sitten itsekkin raahautui sänkyynsä nukkumaan vieraansa viereen. Selkä tuohon päin kylläkin...
suskari
 

ViestiKirjoittaja suskari » 24 Elo 2009, 14:44

//Patti tilanne O.O Suskari joutuu nyt yhden Kalma pelin karsimaan pois saadakseen yhden tärkeän pelin pelattavaksi, joten kiitos tästä pelistä :)//
suskari
 

Edellinen

Paluu Länsikujat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron