Muurien kätköissä

Pitkät ja leveät muurit kulkevat linnan ja linnan pihan ympäri. Muureilla on vartiotorneja ja torneissa lähes aina vartioita. Muurilta on kauniit näköalat sekä merelle että metsään ja kylään, kauempana näkyvät hukkamaiden arot ja vuoret. Muurin ulkopuolella on pitkä pudotus vallihautaan.

Korkea, leveä muuri kiertää koko linnan ja sen alueet. Vartiotorneja kohoaa tietyin välein muurilla. Ainoa alue, jota muuri ei kata, on tallin takapiha ja laitumet.
Muureilta avautuu kunnon näköalat niin itse linnan pihamaalle, kuin muihinkin linnan alueisiin. Muurilta näkee kauas merelle, metsään ja kaupunkiin. Kauempana voi nähdä avautuvat arot, sekä horisontissa Mor vuoret.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Aksutar » 27 Joulu 2007, 23:51

Black&Lily

Blader päästi kimeän äännähdyksen kun Ophelia niiasi tälle. Sitten se levitti taas siipensä, nousi ilmaan ja lensi Blackin olkapäälle. Black jälleen kärvisteli kun Blader iski kyntensä kiinni.
"sinun pitää hankkia nahka hanskat" Lily huomautti.
"ginh, ellet sattunut huomaamaan, Blader painaa aika paljon.. ja se kasvaa vielä" Black huomautti.
"Mitä se syö sitten?" Lily kysyi.
"Lihaa.. pikku jyrsiöitä, kalaa, pikku lintuja, raatoja.." Black luetteli "Sen takia oravakin lähti sitä pakoon." Black lisäsi.

Sitten Blader nousi siivilleen ja "kiljaisi" kotkamaisella äänellään. Se alkoi kaartelemaan pusikon yllä, käyden välillä muurilla päin.
"Se taitaa haluta että seuraamme sitä" Black sanoi ja alta aikayksikön Lily oli jo pujottelemassa pusikoiden läpi, kohti muurin rappusia. Black seurasi perässä ja pian he olivatkin jo muurilla. Blader odotti muurilla, seisten sen kaiteella ja katseli kohti merta.
Meri kiilsi kauniisti auringossa. Kun he saapuivat Bladerin viereen, tämä nyökkäsi kohti merta.
"se taitaa olla mereltä päin" Lily totesi jo itsestään selvän asian.
Muurilla tuuli aika kovaa, melkein yhtä kovaa mitä eilen aroilla. Tuuli heilutteli Lilyn hiuksia eteen ja taakse.
"Ophelia muuten, Oletko sinä koskaan käynyt satamassa?" Lily kysyi Ophelialta.

// I KILLED HARRY POTTER!!! ///
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Ivy » 28 Joulu 2007, 00:12

Ophelia

Ophelia joutui peittämään korvansa Bladerin kiljaisulta, se tuli niin korkealta ja kovaa että se varmasti oli kuulunut useampienkin metrien päähän linnasta.
"Aa, odota!" Ophelia huudahti Lilyn perään joka raivasikin jo tietään puskion läpi nähdäkseen minne Blader oli oikein lennähtänyt.
Siellä Blader oli, odottamassa heitä muurin kaiteella, katse kohti kiiltävää merta. Se tosiaankin kiilsi kauniisti auringonvalosta, Ophelia saattoi nähdä pienenpieniä kalastusveneitä sekä suuremmahkon kokoisia rahti laivoja.
Mereltä tuuli, mikä olikin ihan normaalia. Tämä oli yksi syy miksi Cryptissä tuuli niin paljon, sehän sijaitsi aivan meren tuntumassa, Ophelia itse ei tosin ollut koskaan merellä näynytkään vaikka sitä lähellä asustikin.
Ophelia katsahti Lilyyn, siirtäen kasvonsa pois mereltä, tuuli oli saanut hänen silmänsä taas vetisiksi ja sen takia kuivaisikin niitä hihallaan.
"Satamassa? En ole." Ophelia vastasi Lilyn yllättävään kysymykseen. Ophelia ei ole koskaan ollut merellä, hänen silmissään se oli vain kauniin näköinen ja hyvin suuri ja syvä vesilammikko josta ihmiset saivat kalaa.
"Miksi kysyt?" Ohelia kysäisi heti perään samalla kun suki hiuksiaan pois kasvojen edestä.

//JESS!!!//
Avatar
Ivy
kuninkaan neuvonantaja
 
Viestit: 1981
Liittynyt: 02 Joulu 2007, 00:08
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Aksutar » 28 Joulu 2007, 00:45

Black&Lily

"Sinun pitää päästä käymään rannalla!" Lily sanoi riemuissaan.
"Woo, otetaampa rauhallisemmin! Teitä en päästä linnan alueelta enää pois, se on varma, hyvä ettei isäsi hirttänyt minua viimekerran johdosta" Black sanoi lyhistäen Lilyn riemun.
"Jos sinä tulisit mukaan?" Lily kinusi jälleen Blackiltä.
"ei, en päästä teitä lähtemään, ei ole turvallista liikkua ulkona, ennen kuin tilanne on rauhoittunut" Black sanoi samalla kun Blader lähti lentelemään edes takaisi merelle päin.
"hmh.. ilonpilaaja. Oletko muuten huomannut että puhut unissasi?" Lily huomautti näin ohimennen.
Black selvitti kurkkuaan ja nyökkäsi.
"Se on jo lapsuudesta asti ollut tapana.." Black mutisi samalla kun Blader laskeutui hänen olalleen taas.
"Sinä taas pyörit unissasi kuin väkkärä! hyvä ettet lyönyt minua yöllä" Black vaihtoi puheen aihetta.
"heehehee" Lily naureskeli samalla kun hieroi niskaansa.
"emmekö voisi vain käväistä rannalla, kilttii?" Lily jatkoi anelua.
"Ei käy, köytän tiedät kiinni tuoliin jos edes ajattelette lähtevänne" Black uhkaili.

// ei inspaa ei inspaa.... TEE JOTAIN xD //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Ivy » 28 Joulu 2007, 01:10

Ophelia

"Rannallekko?" Ophelia toisti silmät kiiluen kääntyneenä Lilyyn, hän ei muista koska viimeksi olisi käynyt rannalla, jos nyt oli ylipäätänsä koskaan käynytkään. Black tosin tappoi tunnelman siihen paikkaan, he eivät kuulemma poistuisi linnasta ennenkuin tilanne ihmisten ja haltijoiden välillä olisi rauhoittunu, ties kuinka monta vuotta siihenkin menisi!
Tosin, Ophelia oli samaa mieltä, he olivat jo kerran olleet tottelemattomia ja sen takia joutuneet pulaan, aivan kuten punahilkka.

Ophelia nojasi muurin kaiteeseen, katsellen merellen, he eivät siis pääsisi merelle? Ehkä niin oli sitten parem-
"BLACK?!!" Ophelia huusi melkein kiljahtaen tajutessaan mitä oli juuri kuullut. Ophelia kääntyi, mulkaisi tätä silmät kurtussa samalla kun käveli lilyn luokse ja kietoi molemmat kätensä tämän käden ympärille 'minun!'-otteella.
"Mihin aikaan Lily lähti luotasi eilen illalla?" Ophelia langetti ilmaan ehkä jopa kiusallisenkin kysymyksen.

Puhui unissaan? Lyönyt unissaan? Miksi nämä kaksi puhuivat asiasta aivan kuin se olisi tapahtunut vasta äskettäin? Tokihan nämä kaksi olivat nukkuneet vierekkäin silloin kun he olivat olleet haltijoiden linnassa, Ophelia pystyi vielä hyväksymään sen, mutta se että toinen heistä oli jäänyt yöksi toisen kotiin oli Opheliastakin jo säädytöntä.
Ei käy! Ei käy! Ei käy! Ophelia ajatteli samalla kun mulkoili Blackia vihaisesti.

//NIIN TEENKIN! >D//
Avatar
Ivy
kuninkaan neuvonantaja
 
Viestit: 1981
Liittynyt: 02 Joulu 2007, 00:08
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Aksutar » 28 Joulu 2007, 01:22

Black&Lily

Lily oli hypätä muurilta alas, Blader pisti päätään alas, niinkuin se olisi tenhyt jotain ja Black oli juosta pakoon kun Ophelia kiljaisi.
Lily oli yhä järkytyksestä jäykkänä kun Ophelia tarrautui tätä käteen, hän tuijotti Blackiä kuin hullua samalla. Black tunsi itsensä ahdistuneeksi kun Ophelia tuijotti tätä kuin murhaaja.

"tuota noin siis kun niin..." Black aloitti hieroen niskaansa.
"Niin siis asiahan on niin että... minä jäin yöksi" Lily sanoi vilkaisten Opheliaan päin anteeksi anovasti.
"Mutta emme me mitään tehty, älä siitä huoli" Black sanoi puollustelevasti.
"emmekö? tai siis ei" Lily katsahti Blackiin, mutta siirsi katseensa takaisin Opheliaan.

Tunnelma oli kiusallinen ja Black hieroi hermostuneesti käsivarttaan, kun Lily taas pyöritteli jalkaansa vaivautuneesti.
"Eihän siitä mitään haittaakaan ollut, me vain.." Black aloitti, mutta Lily keskeytti tämän.
"Eihän sitä tarvitse paremmina alkaa selittämään, se tapahtui jo." Lily sanoi pyöritellen yhä jalkaansa.
"Ja nukuimmehan me haltijoiden kylässäkin vierekkäni, muistatko?" Lily hihkaisi Ophelialle kun muisti yöt, jolloin Black oli nukkunut tämän vieressä.

// x'3 Lilli sai skitsokohtauksen!!//
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Ivy » 28 Joulu 2007, 01:51

Ophelia

Ophelia mulkoili molempia epäilevästi sitä mukaan kuin kukin puhui.
"Sinä jäit yöksi?!" Ophelia huudahti lopulta, katse naulittuna Lilyyn, välittämättä tippaakaan heidän puolusteluistaan siitä että he olivat nukkuneet vierekkäin aikaisemminkin, he olivat silloin kaukana kotoa! Lilynkään hihkaisu ei siis saanut Opheliaa rauhoittumaan, päinvastoin...
"Se on ihan eri asia! Se on ihan eri asia!" Ophelia selitti takertuneena yhä Lilyn kädestä kiinni.
"Ensimmäiseksi, tilanne oli aivan eri! Toiseksi, te ette ole vielä naimisissa!" Ophelia luetteli syitä, nostaen yhen sormen kummankin syyn kohdalla.
Oli säädytöntä yöpyä toisen luona samassa sängyssä vastakkaisen sukupuolen kanssa elleivät nämä olleet ensin menneet naimisiin, kaikkihan sen hovissa tiesivät ja Ophelialle se merkitsi jopa enemmän.

Ophelia mulkoili hetken vielä kumpaakin kunnes laski katseensa alas, samalla kun hellitti hieman otettaan Lilyn kädestä, tämä oli puristanut siitä varmaan turhankin kovaa suuttuessaan.
"Mitään ei siis tapahtunut? Hyvä!" Ophelia sanoi lopulta, yrittäen uskotella itselleen että se riittäisi oman itsensä lepyttämiseen.
Ophelia oli edelleen alla päin, se paistoi tästä hyvin kauas. Jos kuningas saisi jotenkin asiasta tietää Black olisi hirressä alta aikayksikön ja Opheliallekkaan ei koituisi mitään hyvää.

//No kuka ei nyt saisi ku toine huitoo vieressä samalla ku kirjottaa >D//
Avatar
Ivy
kuninkaan neuvonantaja
 
Viestit: 1981
Liittynyt: 02 Joulu 2007, 00:08
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Aksutar » 28 Joulu 2007, 02:03

Black&Lily

"No sinähän olet papitar, vihki meidät sitten" Lily sanoi.
"MITÄ?!" Black huusi ja oli pudota muurilta.
"Oletko hullu?! Siihenhän tarvitaan kuninkaan suostumus! Sitäpaitsi sinä olet alaikäinen ja kaiken lisäksi prinsessa!" Black selitti hysteerisesti.
"No mitäs menit rakastumaan minuun! Sitähän sinäkin haluat, vaikka et myöntäisi!" Lily sanoi laittaen kätensä lanteille.
"SE on eri aisia! Sitäpaitsi, avioliitosta ei olisi mitään muuta kuin harmia! Eikä minusta ole sellaiseen puuhaan..." Black selitti huitoen käsillään ympäriinsä.
"No parempi se olisi naimisissa olla, kuin hyppiä vieraissa sängyissä" Lily huomautti ja Black meni sanattomaksi.
Hetken aikaa oli hiljaista, Lily vilkuili ympärilleen varmistaakseen, ettei kukaan ollut kuulo etäisyydellä.
"Sitäpaitsi... olisin silloin jo varattu, eikä Henry voisi naittaa minua Aranille" Lily lisäsi muistaessaan Blackin salaliitto teorian.
Black katsoi Lilyä hiljaa ja vilkaisi sitten Opheliaa.
"Onnistuisiko se?" Hän kysyi Ophelialta hiljaa, hämmentyneellä ja mietteliäällä äänellä.

// Näkisit sarin ilmeen ku huidon täällä x'D //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Ivy » 28 Joulu 2007, 02:32

Ophelia

Ophelian silmät suurenivat lautasiksi hämmästyksestä samalla kun Black oli pudota muurilta. Hänkö vihkisi heidät? Ei se niin vain käynyt! Ophelia oli kyllä suunnitellut että tulisi naittamaan nämä kaksi vielä yhteen muttei todellakaan uskonut tekevänsä sitä näin pian!
Black taas oli sydänjuuriaan järkyttynyt Lilyn ehdotuksesta, tämä oli ihan yhtä valmis menemään naimisiin kuin Ophelia oli valmis heidät vihkimään, mitä Ophelia ei todellakaan ollut!

Tosin, silloin Lily tosiaankin olisi varattu eikä Henry silloin voisi naittaa tätä Aranille, näin katsottuna naimisiin meno olisi täydellinen suunnitelma Henryn suunnitelmaa vastaan! Henry oli jo tarpeeksi kiusaantunut siitä että nämä kaksi olivat rakastavaisia ja naimisiin meno saattaisi murtaa tämän kokonaan.
Ophelia odotti hiljaa että jompikumpi sanoisi jotain ja pian Black hetken aikaa asiaa mietittyään katsahti tähän.
"Ei. Liitto ei ole pitävä ilman kuninkaan suostumusta." Ophelia vastasi, uskoen ettei kuningas tulisi antamaan siihen lupaa, ei ennenkuin hänen rakas tyttärensä täyttäisi kahdeksantoista, tilanne oli siis siinä suhteessa toivoton.

"Mutta..." Ophelia aloitti mietteliäällä äänellä.
"Entäs... Kihlat?" Ophelia jatkoi samalla kun katsahti Blackiin.
"Kihlaus on vala kahden ihmisen välillä joka lupaa että molemmat menisivät toistensa kanssa naimisiin tulevaisuudessa.
Se on väliaikainen side joka sitoo kaksi ihmistä yhteen siihen päivään asti kunnes menisivät naimisiin ja alottaisivat yhteisen elämänsä, he ovat siis kuin luvattuja toisilleen. Ja näin kenelläkään ei olisi valtaa naittaa Lilyä kellekkään muulle jos hän olisi jo luvattu sinulle Black." Ophelia selitti.

Kihlajaiset Cryptissä eivät olleet kovinkaan yleisiä, ihmiset yleensä vain menivät suoraan naimisiin sen kummempia odottelematta eivätkä näiden vanhemmat pahemmin vastaan pistäneetkään. Lily puolestaan oli prinsessa joten totta hitossa tämän isä tulisi pistämään hanttiin, hän ei antaisi suostumusta Lilylle mennä naimisiin vielä noin nuorena.
"Uskon että kuningaskin suostuisi siihen." Ophelia päätti ja odotti että jompi kumpi sanoisi edes jotakin.

//VINCENTTEJÄ!//
Avatar
Ivy
kuninkaan neuvonantaja
 
Viestit: 1981
Liittynyt: 02 Joulu 2007, 00:08
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Aksutar » 28 Joulu 2007, 02:50

Black&Lily

Lily kuunteli mietteliäänä kun Ophelia selitti asiaa. Black taas kuunteli kuin aasi, hänelle ei nuo asiat sanoneet mitään.. avioliitto oli yksi osa-alue mihin Black ei pahemmin ollut perehtynyt, hän ei kuvitellutkaan joutuvansa tälläiseen tilanteeseen.
"Kihlat?" Black toisti Ophelian perässä.

"Sehän voisi toimia?" Lily sanoi Ophelian lopetettua.
"niin kai.." Black sanoi ja jatkoi "Mutta... sehän vain lisäisi syitä listiä minut, tosin ei se minua haittaa, eihän minulla mitään menetettävääkään ole" Black sanoi hieroessaan leukaansa.

Blackille oli tullut tavaksi hieroa leukaa, silloin kun hän mietti, joten nykyään oli helpompi nähdä milloin black tosissaan mietti jotain asiaa.
Lily taas alkoi miettimään keinoa, millä saisi isänsä suostuteltua siunaamaan liitto. Kaksi vuotta oli erittäin pitkä aika, näin tapahtuma rikkaina aikoina ja jos Henry tosissaan aikoi tehdä jotain, hän tulisi tekemään sen viimeistään vuoden päästä. Joten aikaa ei ollut odottaa kovinkaan kauaa, sitäpaitsi kohta oli jo Lilyn syntymäpäivät... eikä Cryptissä ollut lain vastaista mennä naimisiin alaikäisenä, se vain ei ollut suositeltavaa.
Useimman maanviljelijät naittivat nuoret tyttönsä rikkaille pojille jo nuorena, näin taattiin tytölle hyvät oltavat ja perhekkin siitä hyötyi.

"Mutta miten se tehdään?" Black kysyi hölmistyneenä, hänellä ei ollut harmainta aavisustakaan kihloista.
Lily katsahti Opheliaan, antaen tämän selittää, Lilykään ei pahemmin ollut asiaan tutustunut.

// MISSÄ!? TÄNNE SIELTÄ!!! //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Ivy » 28 Joulu 2007, 03:11

Ophelia

Se oli tosiaankin totta että Aran saattaisi haluta listiä Blackin yhä enemmän, mutta kyllä Black pärjäisi? Eikö niin?
Ophelia läimäytti otsaansa kun kuuli Blackin kysyvän miten kihlajaiset oikein hoitui. Hän ei tosin ihmetellyt sitä ettei Black tiennyt, hänelle se vain oli niin itsestään selvä asia;

"Kihlat ovat yhtä kuin avoliitto, naimisiin meno on taas avioliitto,
jotta teistä saataisiin avopuolisoja tarvitaan kumpienkin vanhempien suostumus ja liiton merkiksi teidän kuuluu vaihtaa sormuksia vasemman käden nimettömään. Sormukset sitovat teidät siis yhteen.
Tarkemmin sanottuna, te tarvitsette vain sormukset ja vanhempienne suostumuksen,
siinä ette tule tarvitsemaan edes minua muuta kuin korkeintaan todistajana." Ophelia selitti niin hyvin kuin osasi samalla kun tökki etusormellaan toisen käden kämmentä, hän oli selvästi hieman ärtynyt, hänestä tämä kuului yleissivistykseen.

"Se on vain lupaus, se ei tarkoita että olisitte kuitenkaan naimisissa joten voitte ihan hyvin jatkaa elämäänne kuten olette tähän asti eläneetkin." Ophelia lisäsi viitaten siihen miten Black oli huitonut ympäriinsä sanoen ettei ollut valmis aviomieheksi.
"Mutta olen edelleen vihainen sinulle..." Ophelia sanoi hetken hiljaisuuden jälkeen kietoutuen jälleen tiukemmin Lilyn käden ympärille, tällä kertaa viitaten siihen että tämä oli antanut Lilyn jäädä tämän luokse yöksi vaikka ihan hyvin tiesi ettei se olisi ollut sopivaa.

//Ne pakkaa laukkujaan ^^'//
Avatar
Ivy
kuninkaan neuvonantaja
 
Viestit: 1981
Liittynyt: 02 Joulu 2007, 00:08
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Aksutar » 28 Joulu 2007, 03:28

Black&Lily, Harald

Black kuunteli hömelö ilme kasvoillaan Ophelian selityksiä. Sitten tämä julisti olevansa yhä vihainen ja kietoitui Lilyn käden ympärille.
Black hieroi niskaansa taas, samalla kun Blader lähti lentelemään ympäriinsä.
"No mitä minun olisi sitten pitänyt tehdä? Heittää Lily pihalle?" Black sanoi vaivautuneesti.
"Itseasiassa syy taitaa enemmänkin olla minun.." Lily sanoi tökkien etusormiaan yhteen.
Black oli tästä samaa mieltä, mutta ei sanonut mitään.

"Isäsi ei koskaan tule suostumaan.." Black sanoi vaihtaen puheen aihetta.
Hän nojautui istumaan muurin kaiteelle ja katseli alas linnan pihalle. Jälleen kerran, ikivanha sanonta "siinä paha missä mainitaan" toteutti itsensä. Kuningas käveli pihamaalla. Hän oli menossa talleille, mutta näki kolmikon muurilla ja vaihtoi suuntaa muureille kun näki heidät. Black oli valmis hyppäämään muurilta alas! Vähiten tässä kuningasta kaivattiin.

Lily käänsi katseensa nähdessään isänsä tulevan, hän mietti hetken aikaa ja katsahti sitten Ohpeliaan ja Blackiin.
"Meidän on kysyttävä sitä nyt" Lily sanoi hiljaa, mutta päättäväisellä äänellä.
"Oletko hullu?! Isäsi tuuppaa minut muurilta alas ja heittää keihäät perään!" Black sanoi samalla kun astui lähemmäs Lilyä, jotta voisi puhua tälle pienemmällä äänellä.
Kunigas katsoi näköpiiristä hetkeksi, kun tämä siiryi rappusia kipuamaan, mutta pian hän näkyikin jo muurilla, tepastelemassa kohti kolmikkoa.

"Mitäs te täällä näin kauniina päivänä? Eikös teillä muuta tekemistä ole?" Harald kysyi jylisevällä, iloisella äänellään.
"hei isä.. me vain.." Lily aloitti vaisusti ja katseli muualle.

// Hyvä >8( //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Ivy » 28 Joulu 2007, 04:00

Ophelia

'Kyllä! Kyllä sinun olisi pitänyt heittää Lily pihalle!' Ophelian ilme kertoi tämän, kyllä Blackistä nyt siihen olisi ollut! Eikä Ophelia välittänyt vaikka se olikin Lilyn idea, Blackin olisi pitänyt miettiä kaksi kertaa ennenkuin suostui tähän.
Black vaihtoi jälleen puheenaihetta, mikä rehellisesti sanottuna kismitti Opheliaa mutta pysyi kuitenkin rauhallisena. Sitten kuningas tuli, kuin tilattuna, ei tosin hyvällä tavalla...

"Eikä heitä! Kuningashan sanoi ettei hänellä ollut mitään teidän liittoanne vastaan." Ophelia ehti sanomaan Blackille ennenkuin kuningas oli ehtinyt ylös muureille asti.
Tosiaan, joskus silloin kuin kuninkaalle ensimmäistä kertaa paljastui että Lily ja Black olivat rakastuneita toisiinsa, tällä ei henkilökohtaisesti ollut mitään liittoa vastaan, heidän vain piti pitää matalaa profiilia siitä.

Pian kuningas lähestyikin kolmikkoa ja tervehti näitä iloisen tutulla jylisevällä äänellään.
Sitten Ophelia muisti Bladerin! Ophelia käännähti nopeasti kohti Blackiä, nähdäkseen oliko lintu tämän olkapäällä. Jos kuningas näkisi Bladerin heille tulisi rutkasti selittämistä mitä taruolento hänen maillaan oikein teki.
Mutta Bladeriä ei näkynyt missään! Ophelia käännähti takaisin kuninkaan puoleen huokaisten helpotuksesta, se oli varmaan lentänyt jonnekkin hakemaan itselleen ruokaa.

"Me vain tulimme katselemaan merta teidän korkeutenne!" Ophelia vastasi viiveellisesti kuninkaalle omalla suloisella tavallaan hymyillen iloisesti tälle, tosin tällä kertaa hän joutui esittämään... Hän sydänmensä oli hypännyt kurkkuun ajatuksesta että kuningas olisi nähnyt Bladerin ja nyt Lily saattoi minä hetkenä hyvänsä kysyä isältään tämän suostumusta...

//CHAAAAAARLIEEEEEEE!//
Avatar
Ivy
kuninkaan neuvonantaja
 
Viestit: 1981
Liittynyt: 02 Joulu 2007, 00:08
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Aksutar » 28 Joulu 2007, 04:24

Black,Harald&Lily

Black katsoi Opheliaa ihmeissään kun tämä kääntyi katsomaan hätä, mutta tajusi että Ophelia vilkuili Bladeriä. Black oli käskenyt sen kauemmas siksi aikaa, siinä vaiheessa kun kuningas oli rappusilla.

"Hohoo, merta vai. hmh, se ei ole enää entisensä, aikoinaan siellä oli ties mitä! nykyään se on vähän rauhallisempaa aluetta" Harald sanoi ja kääntyi katsomaan merta.
Lily vilkaisi Blackia joka ravisteli päätään huomaamattomasti, sitten Lily vilkaisi Opheliaa ja lopulta käänsi katseensa isäänsä.
"Isä kuule.." Lily aloitti vaisusti.
"Niin kulta" Harald sanoi ja katsahti Lilyyn päin.

Black tunsi sekunnin murto-osan ajan kuinka hänen jalkansa olivat valmiina hyppyyn muurilta! Mutta Black sai hillittyä itsensä ja käveli Haraldin viereen ja kumarsi tälle. Lily oli saada sydänkohtauksen kun Black teki jotain!
"Teidän korkeutenne" Black aloitti kumartaessaan syvään "Pyytäisin teidän tyttärenne kättä" Black sai sanotuksi noustessaan ylös kumarruksesta.

Lily pysyi hiljaa ja katsoi Blackia kuin hullua. Äsken tämä vastusteli asiaa niin ja nyt iste vapaa-ehtoisesti luikki kuninkaan eteen ja kysyi asiaa! Blackillä oli omat syynsä tehdä tämä, ensinnäkin olisi kuulostanut tyhmältä jos Lily olisi hänen asioitaan setvinyt.. sitäpaitsi se oli miehen homma kysyä naisen isältä, tämän tyttären kättä.

Harald katsoi hiljaa Blackiä suoraan silmiin ja Black tunsi kuinka olematon köysi hänen kaulallaan kiristyi, mutta hän ei silti liikauttanut lihastakaan, vaan katsoi kuningasta silmiin.
"Vaai semmoista ajattelit" Harald sanoi viimein hieman vakavammalla äänellä mitä yleensä.
"mutta meidän pikku Lilyhän on alaikäinen.." Harald jatkoi vilkaisten Lilyyn.
"En minä nyt enää niin nuori ole..." Lily mutisi itsekseen ja sai Haraldin hymyilemään.
"Tämä lie teidän yhteinen päätös" Harald totesi ja risti kätensä puuskaan.
"Tulikos teille jokin hoppu vai? Odotinkin jo että Black kysyisi, mutta en nyt näin pian" Harald sanoi.
"Noh, mitä sitä turhaan odottamaan" Lily sanoi hymyillen, hieroessaan niskaansa.
"hmmm... häät pitää järjestää..." Harald alkoi miettimään itsekseen, samalla kun suki partaansa.
"Haluaako Ophelia toimia pappina?" Harald kysyi katsahtaen alaviistoon Opheliaa.

"Sinä siis suostut?" Lily kysyi, vaikka tuo lie jo päivän selvä asia.
"tietty, en keksi mitään syytä jättää suostumatta... mitä nyt Black on velho ja sinä prinsessa ja avioliitto rikkoisi kuninkaalliset perinteet, mutta pikku seikkoja, jos minä sinut jollekulle luovutan niin se on Black. Hän on todistanut jo että pystyy pitämään sinusta huolta ja kyllä minä Blackiin sen verran luotan" Harald sanoi hymyillen.
Black huokaisi syvään, ettei joutuisikaan hirteen. Lily huokaisi muuten vain ja Harald siirsi katseensa taas Opheliaan.
"niin, pappi, tai papitar tarvittaisiin" Harald sanoi.

// ooow, they took my freaking kindney //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Ivy » 28 Joulu 2007, 04:57

Ophelia

Ophelia ei voinut uskoa että oli todistamassa Blackin kosintaa kuninkaan kautta Lilylle! Blackhan vastusti vielä hetki sitten naimisiin menoa ja oli nyt siinä pyytämässä Lilyn kättä tämän isältä! Ophelian sydän tykytti sekä jännityksestä että onnesta samalla kun odotti jännittyneenä mitä Harald pyyntöön vastaisi.
Oli hetken hiljaista, Harald oli selvästi yllättynyt Blackin äkillisestä pyynnöstä.
Ophelia oli aivan hiiren hiljaa, kuningas näytti vakavalta eikä Ophelia osannut tulkita tämän kasvoilta yhtään että suostuisiko tämä luovuttamaan Lilyn Blackille vai ei.
HÄÄT!? HÄN SIIS SUOSTUU?! Ophelia odotti kuumeisesti vahvistusta epäilyynsä, antaisiko kuningas siunaksensa näille kahdelle?
Ophelia ei tajunnut saatika kerennyt vastaamaan mitään Lilyn takia ja roikkui edelleen tämän käsivarressa kiinni.

"HÄÄT! MEILLE TULEE HÄÄT!" Ophelia alkoi riemuitsemaan kuninkaan kysyttyä toistamiseen että ryhtyisikö Ophelia häiden papiksi.
Se mitä ilmeisemmin tarkoitti kyllä! Totta ihmeessä tämä vihkisi nämä kaksi toisillensa ja kuten Haraldkin, Opheliakin oli valmis luovuttamaan Lilyn aivan samoista syistä Blackille.
Ophelia hyppelehti ja riemuitsi vielä hetken kunnes pysähtyi ja halasi Blackiä, irrottautui ja halasi sitten Lilyä, ihme ettei kuningasta siinä samalla. Ophelia olisi voinut itkeä ilosta, he olivat nyt luvattuja toisilleensa, kuningas oli antanut suostumuksensa ja pian heidän ei tarvinnut pelätä että Aran tulisi ja veisi Lilyn pois.

//WELL EXCUUSE MEE, PRINCESS!//
Avatar
Ivy
kuninkaan neuvonantaja
 
Viestit: 1981
Liittynyt: 02 Joulu 2007, 00:08
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Aksutar » 28 Joulu 2007, 05:14

Black,Lily&Harald

Kaikki katsoivat hymyillen hyppivää papitarta. Black hieman pelästyi kun tämä hyppeli halaamaan häntä, mutta Lily taas halasi Opheliaa innoissaan, hyvä etteivät he kaatuneet samalla.

"Naiset" Harald huomautti ja tökkäisi Blackia samalla kun he katselivat kun Ophelia ja Lily pyörivät ympäriinsä.
Black vain hymähti. Hän ei tiedä olisiko hänen pitänyt riemuita vai itkeä? hänellä menisi vielä monta päivää, miettiessään tätä asiaa, hän ei edes uskonut että oli juuri sanonut jotain mikä muuttaisi hänen elämänsä lopullisesti.

Lopulta Lily irroitti otteensa Opheliasta ja halasi Blackiä, nostaen jalkansa ilmaan, niin että Black saisi kannatella häntä. Kuningas hymyili kuin aurinko, hän ei ollut nähnyt Lilyä näin iloisena sitten lapsuus vuosien.
Haraldilla oli jopa epäillys, missä Lily oli viime yönsä viettänyt, mutta ei sanonut mitään.
"Noh, tästä täytyy kertoa eteenpäin, pitää aloittaa valmistelut. Ophelia, sinä saat osallistua valmisteluihin myös" Harald sanoi ja lähti kämmeniään yhteen hieroen pois päin. Ollessaan keskellä linnan pihaa hän huusi erittäni kuuluvalla ja voimakkaalla äänellä "MINUN PIKKU TYTTÖNI MENEE NAIMISIIN! MEILLE TULEE HÄÄÄÄT!!!" Harald julisti ja pihalla alkoi levoton liikehdintä, osa jopa juoksi kylälle kertomaan uutisen.

Lily irroitti otteensa Blackistä ja nojautui kaiteeseen, hän hymyili ja oli selvästi iloisempi mitä aikoihin. Blackkin sai väännettyä pienen hymyn kasvoilleen, mutta vajosi sitten istumaan kaiteen viereen.
"Sehän meni aika hyvin.." Black totesi hieroessaan takaraivoan.
Blader lennähti takaisin ja istahti Blackin olkapäälle, Black äännähti kun lintu iski kyntensä taas tämän olkapäähän.
"Ja sinäkun pistit hanttiin..." Lily sanoi katsellessaan linnan pihalla touhuavia hovineitoja.

// THE LAST UNICORN!!!! <3 //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

EdellinenSeuraava

Paluu Linnanmuurit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron