Tavattiin taas [suskari]

Rannan tuntumassa on useita vaarallisia karikkoja. Osaa ei ole edes kartoitettu vieläkään. Seireenit tapaavat laulaa näillä karikoilla, houkutellen kokemattomia ja varomattomia merimiehiä surmansuuhun.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja suskari » 13 Marras 2009, 22:42

//Sori pienoinen jumittaminen, mutta päätin pitää tästä pelistä pientä paussia ettei maku lähde ^^` Ei oikein ole kivaa vastailla väkisin.//

Ankoku

"hmh.." Ankoku äänähti pienesti pojan sanoihin selvästikkin jo väsyyneenä. Eikä se mikään ihmekkään ollut, olihan lohikäärme jokunen aika sitten menettänyt jo jonkin verran verta ulos itsestään ja se tietenkin vei voimia paljon.
Lohikäärme asettui makaamaan maahan ja sulki silmänsä, mutta vielä ennenkuin nukahti sanoi Splinterille- että osaisi pitää suunsa tukossa; "Käyn nukkumaan.." Ai olisiko pitänyt sanoa "öitä" tai jotakin vastaavaa? Sori vain, mutta he eivät olleet edelleenkään ystäviä vain epämääräisiä tuttuja, plus lohikäärme oli vielläkin rasisti kaikkia ihmisiä ja haltioita kohtaan. Splinter kuului haltioihin, joten poika kuului vihollis listalle.. ja työkaluksi.
Noh, jokusen minuutin päästä lohikäärme sitten nukahtikin täyteen uneen..

Seuraava aamu ja oli vielä hämärää, eikä aurinko ei ollut vielä noussut taivaalle.. Eikä nousisi vielä muutamaan minuuttiin. Ankoku oli noussut jo aikaisin ylös ja ottanut vapauden- pojan vielä nukkuessa- mennnä ulos haukkaamaan raikasta ulkoilmaa ja nyt istui kiven päällä jalat ristissä katsellen merelle päin kuin odottaen jotakin. Tavallaan odottikin, harva sitä pääsi näkemään auringon nousun ellei varautunut aikaiseen herätykseen.. eikä lohikäärme ollut enää muutenkaan saanut nukuttua kovalla maalla, joten pitihän tästä jotenkin hyötyä hieman.
Ja kylkikin oli jo ihan kohtuu hyvässä kunnossa ja myös se ammottava haava joka melkein leikkasi hänet kahtia, oli ihan hyvässä kunnossa. Parannuttavaa oli kuitenkin vielä..

Jokusen minuutin päästä auringon ensin säteet iskivätkin meren pinnan poikki ja valaisivat säteillään taivaan värjäten sen kauniin puna oranssiksi. Ankoku hymähti itsekseen. Aina yhtä kaunis näky..
suskari
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 14 Marras 2009, 12:48

Splinter

Kuro puhui edelleen aika törkeähkösti, mutta ei Splinter tuolta mitään kilttiä käytöstä odottanutkaan. Varsinkaan, kun Splinter oli hyökännyt toisen kimppuun aikaisemmin. Noh, kohtahan tuo nukahtikin. hyvä vain... Splinter itse jäi vielä hereille, vahtien ettei tuli sammuisi, tai ettei kukaan vahingossakaan löytäisi perille luolaan. Tosin otti uni hänestäkin vallan, olihan loppujen lopuksi päiväeläjä. Hän käpertyi pienelle kerälle, kuin koiranpentu, nukahtaen itsekkin. Kova maa ei haitannut, Splinter pystyi edelleenkin nukkumaan ties missä ja minkalaisessa asennossa tahansa.

Aamu valkeni, mutta Splinter edelleen nukkua tuhisi. Tuo heräsi hiljalleen, huomatakseen, ettei Kuro ollut enää siinä mihin eilen nukahti. Poika ponkaisi ylös melkein samantein, ja katseli ympärilleen nähdäkseen, että oliko Kuro vain vaihtanut paikkaa tai jotain.
'Heh, se loksu päätti lähteä... parempi niin, eipähän saada enää ongelmia sen kohdalta lähitulevaisuudessa.'
"Suu kiini Tooru... hän ei ole voinut kävellä kauhean kauas...", poika sanoi varsin napakasti. Mutta nopea ympärilleen katselu paljasti, ettei Kuro todellakaan ollut tässä. Poika puri hampaitaan yhteen, ja päätti sitten katsoa ulkopuolelta.
"Olen minäkin loistava vahti, nukahdan ja vahdittava katoaa samantein... Kuro!", Splinter huudahti lopussa, tajutessaan että tuollahan se seisoi. Johan oli järkytys... "Älä tee noin enää, luulin jo että karkasit jonnekkin! Ja tuossa kunnossa ei paljoa kannata karkailla...", tuo totesi närkästystä äänessää. Eikö tuo tajunnut, että Splinter oli ollut huolissaan...
'Hehe, yritätkö leikkiä äitiä?', Tooru nälvi, ja Splinterin mieli tuhahtaa jotain takaisin. Mutta ehkä parempi ettei sanonut mitään Tooruun viittaavaakaan Kuron ollessa läsnä...

[[Jup, eipä tuo jumittaminen paljoa tuntunut ^^ ]]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja suskari » 14 Marras 2009, 14:41

Ankoku

Lohikäärme kääntyi katsomaan poikaan kun tuo huusi häntä nimeltään- tai vale nimeltään- ja kuulosti varsin huolestuneelta. Jestas, oliko tuo jo häneen noinkin kovasti kiintynyt? Mutta tavallaan se oli hyväkin.. etenkin jos halusi yhtään tuota hyväkseen käyttää, muiden ystävällisyyttä kuin oli niin helppo käyttää hyväkseen ja sitten nakata märkä rätti naamalle kun enää ei tarvittaisi. Tai oikeastaan hän pistäisi pojan silpuksi sen jälkeen.
Onneksi Splinter tiennyt noista ajatuksista yhtään mitään.

"Olen aikuinen.." Ankoku huomautti vahtijalleen näin ohi mennen pienesti naurahtaen. "..osaan kyllä huolehtia itsestäni ja tiedän varsin hyvin mitä kroppani kestää." Ankoku lisäsi vielä ja kääntyi ympäri ja varovasti hyppäsi alas kiveltä, eikä voinut olla pienesti irvistämättä. Eihän se pomppiminen hyvää tehnyt tässä kunnossa. Lohikäärme klinkkasi pojan luokse..
"Plus sinulla määräys valtaan minuun kersana." Ankoku sanoi klinkatessaan Splinterin ohi ja kääntyi siintä merelle päin.. hän halusi syötävää. Mutta miksi itse? Lohikäärme pysähtyi ja kääntyi poikaa kohden..
"Voisit käydä hankkimassa aamupalaa."
suskari
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 14 Marras 2009, 15:26

Splinter

Jos Splinter olisi noista ajatuksista, ei hän olisi yhtään ihmetellyt. Olisi kuitenkin auttanut... Hän oli ollut työkaluna pitkän aikaa, ja vaikka olikin iloinen vapaudestaan, niin hyväksikäyttö oli jotain sellaista mihin hän oli jo tottunut. Tämä oli sodan aikaa.

"Aikuinen tai et, mutta olet silti toipilas.", poika mutristi huuliaan, ja näytti äkäiseltä. Ihan sama kuka oli vanhempi, mutta parempi vain että kuunteli Splinteriä tässä tilanteessa. Tuohan käyttäytyi kuin murrosikäinen, jolle oli annettu liikaa valtaa. Kuro mainitsi jotain aamupalasta, ja Splinter nyökkäsi.
"En ole sitten kummoinen metsästäjä... Mutta enköhän jotain saa.", poika varoitti samalla, kun lähti kivien luokse, ja katosi pian niiden taakse. Tosiaan, mitä hän toisi? Hän ei halunut tappaa eläimiä, mutta kalat olivat nyt ihan toisella suunnalla rannikkoa. Kuron pitäisi odottaa ainakin tunti, mikäli Splinter sinne lähtisi. Kai hänen pitäisi mennä metsään...

Jonkin ajan päästä, melkein sen tunnin, poika palasi. Hän ei ehkä ollut kummoinen metsästäjä, mutta oli saanut kiinni kuitenkin kaniinin... Splinter roikotti sitä takajaloista, kuollutta kaniinia jonka kurkku oli lävistynyt jääpuikon ansiosta. Lisänä vielä poika oli löytänyt villiomena puun... Syksy oli parhaimmillaan, ja omenat olivat joutuneet Splinterin matkaan.
"Täällä ollaan!", hän sanoi samalla kun kurkkasi luolan suuaukolta.
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja suskari » 14 Marras 2009, 19:42

Ankoku

Ankoku vain naurahti pienesti Splinterin kommentille, että hän oli toipilas vielä. Kyllä hän sen tiesi, mutta ei hänellä hätää ollut. Ainakaan niin kauaa kuin haava pysyisi tiukasti kiinni eikä alkaisi vuodattamaan häntä kuiviin. Se ei ole kiva tunne.. ja poika varmaan alkaisi taas hössöttämään hänen puolestaan.

"No, kunhan jotakin tuot." Ankoku hymähti ja pojan poistuessa päästi pitkän raskaan huokauksen. Hän saisi olla ihan rauhassa kakaralta ja tuon ylinmääräistä paapomista! Ja sen ajan mitä Splinter oli poissa lohikäärme käytti kaikin tavoin hyväkseen ollakseen rauhassa.
Ja olikohan tuo ihan tyhmä? mennä metsään vaikka rannalta voisi löytää vaikka mitä aarteita jos osaisi vain etsiä. Eikä sen tarvitisi aina olla kalaakaan, meri osaisi tarjota vaikka mitä. Ja tekemisen puutteessa lohikäärme kävikin etsimässä itselleen, ja vain ja ainoastaan itselleen simpukoita. Ne olivat hyviä.. Eikä niitä paljoa tarvitse jahdata, niitä löytyi hyvin kivien välistä ja muutama rapukin vaikutti löytyvän. Ne lohikäärme kuitenkin jätti rauhaan ihan suosiolla, tarvitsivat valmistamista. Eikä hän juuri nyt jaksanut.

Niinpä Ankoku otti simpukat matkaansa pelkästään ja palasi luolalle, jossa ei vielä ollut ketään.. Mikä oli hyväkin juttu. Vielä pieni hetken kaikessa rauhassa, ihan omassa rauhassa! Lohikäärme kävi irvistäen istumaan ja sormia napsauttamalla sytytti nuotioon tulen. Sitten vain nauttimaan simpukoista.. Eikä lohikäärme ehtinyt edes kunnolla aloittamaan kun poika palasikin jo.
"Yo~" Ankoku vain nyökkäsi ja kävi pojan saalista läpi..
suskari
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 14 Marras 2009, 20:01

Splinter

Kuten sanottu, Splinter oli surkea metsästäjä: Hän oli tottunut elämään suolla, eikä meren lähellä. Mistä hän oli simpukoista tai ravuista tiennyt... Kaloja oli metsän joissa, joten pakostihhan niitä oli myös merellä? Splinter katsoi sivusilmällä nuotioon, joka rätisi ja paukkui iloisesti. Pieni hymyn häivä nousi kasvoille...
"Alat näköjään olla jo paremmassa kunnossa?", poika kysyi, kallistaen päätään, ja kävellen peremmälle. Kaniini edelleen roikkui kädessä, ja poika kohotti sitä ilmaan paremmin nähtäväksi. Nyt kun oli syksy, oli kaikki eläimet täynnä rasvaa, eli toisin sanoen, ne olivat mehukkaimillaan. Kurollakin näytti olevan jotain matkassaan... Splinter katsoi ihmeissään mustien kivien näköisiä... juttuja.
"Mitäs ihmettä nuo on?", kysyi poika suoraan, katsellen simpukoita. Ei hän ennen sellaisia ollut nähnyt. Olivatkohan edes syömäkelpoisia? Omenat muistuivat, ja poika kaivoi nekin taskustaan. Ne eivät olleet yhtä isoja, kuin olisi voinut olettaa, mutta Splinter oli jo syönyt yhden tulomatkalla. Minkä sille voi, häneltä oli jäänyt eilinen illalinenkin välistä!
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja suskari » 17 Marras 2009, 08:29

Ankoku

"Kyllähän tässä." Ankoku hymähti pienesti Splinterin kysymykselle. Ja tänään hän varmaan jättäisikin pojan oman onnensa nojaan, kunhan ilta saapuisi ja sen turvin saisi mennä piilopaikkaan lepäämään ja hoitamaan itsensä kuntoon.
Pojan saaliin esittelylle lohikäärme sanonut mitään kunhan vain tuumasi itsekseen mielessään, että hänhän voisi ihan hyvin yksikseen syödä koko pupu jussikan. Paitsi että hän ilmeisemmin saisi sen nylkeä. Poika ei näyttänyt siltä, että olisi kovinkaan innokasta siihen touhuun.

Puheen siirtyessä simpukoihin lohikäärme katsahti ensin simpukoita ja sitten poikaan kysyvästi. Eikö tuo todellakaan tiennyt mitä nuo olivat?
"Simpukoita.." Ankoku vastasi pojan kysymykseen ja otti yhden käteensä, kasvatti yhtä kynttään hieman pidemmäksi ja terävemmäksi avaten sen avulla simpukan lihaisan sisälmyksen auski ja pisti poskeensa sen.
"Sinuna kuitenkin suosittelen paistamista, jos haluat maistaa." Ankoku virnisti pienesti ja tuon huomio meni jänikseen takaisin.
"Etkä ilmeisesti ole kovinkaaninnokas nylkemään jänistä?"
suskari
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 17 Marras 2009, 17:09

Splinter

Splinterin puolesta Kuro saisikin syödä pupun, hän ei sitä söisi vaikka henki menisi! Tai no, ehkä silloin, mutta vatsavaivoja hänellä tulisi olemaan ja pitkään. Niin että syököön vaan.
"Siis.. mitä? Simpukoita? En ole kyllä ennen nähnyt.", poika katseli, kun toinen söi sen, ja ehdotti, että Splinterin pitäisi ehkä paistaa, jos joskus haluaisi syödä niitä. Noh, pistetään korvan taakse...
"Minähän sen nappasin, joten nylky kuuluu minulle... Tosin joudut syömään sen itse.", Splinter hieman mutristi huuliaan, ja meni sitten pihalle kaniinia roikottaen. Omenat hän jätti sisälle.
"Äläkä syö niitä kaikkia omppuja! Minunkin pitää elää, ja eilinen illallinen jäi välistä."
Tosiaan, Splinterin vatsa olisi varmaan kurissut, kuten normi ihmisillä, mutta onnekseen nuori poika oli tottunut olemaan nälässä. Mutta hänestä ei olisi ollut oikein, että Kuro olisi popsinut kaiken... Tosin hänellä tuskin oli oikeutta valittaa. Kaniinista oli vuotanut enää verta kauhesti, mikä oli hyvä... Johtuikohan se siitä, kun Splinter oli repinyt se kaulavaltimon auki?
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja suskari » 17 Marras 2009, 19:48

Ankoku

"Jep, simpukoita." Ankoku hymähti pienesti Splinterille, jolle nämä simpukat nyt tuntuivat olevan yksi maailman ihme. Ilmeisesti poika ei sitten ole ikinä nähnyt simukoita mikä oli aika huvittavaa, näin Ankokun mielestä. Näitähän oli meri pulollaan..
"Oikein mielelläni." Ankoku vastasi Splinterin jänis nylkemiseen ja siihen, että hän saisi ihan ite kokonaan syödä tuon. Mikäs siinä, kyllä hänen mahaansa yksi pupu jussikka aina mahtui tai vaikka toinenkin, jos vain tarjolla olisi ollut. Splinter menikin sittem ulos kani hyppysissään ja huuteli ettei hän kaikkia omppoja saisi syödä. Lohikäärme irvisti. Hyh, hän noihin koskisi pitkällä tikullakaan. Hän ei kasvi kunnan aineksista välittänyt tuon taivaallista, ellei nyt sitten ollut ihan pakkojen pakko syödä niitäkin nälkäänsä.
Ankoku nousi ylös ja jätti toistaiseksi simpukkansa rauhaan klinkaten Splinterin perästä ulos.
"En minä sinun omppuihisi koskea.." Ankoku tuumasi ja ojensi toista kättään, että saisi hoitaa pupusen pois alta pojan puolesta. Saatuaan jäniksen käsiinsä Ankoku sytytti jäniksen kädessään tuleen ilman, että tuli teki mitään vahinkoa lohikäärmeelle mutta poltti kauniisti jäniksen karvan tiehensä. Lopulta kun jänis oli riisuttu karvoistaan, tuli sammui ja Ankoku alkoi pistämään tuota poskeensa.. Ilman nylkemistä. Hei hän oli kuitenkin peto ja voisi syödä jäniksen ilman paistamistakin.
suskari
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 17 Marras 2009, 20:39

Splinter

Eipä Splinter ehtinyt paljoa tekemään, kun Kuro jo linkannut siihen ja nappanut kanin häneltä. Kani ilmestyi ilmiliekkeihin, ja Splinter loikkasi kauhuissaan takaisin. Edelleen se tulenpelko... Kyllä se tuli silloin meni, kun se oli nuotiossa tai takassa, mutta kun se tuli noin yllättäen... Splinterin ilme oli kauhistunut, mutta hän veti henkeä syvään, ja sulki silmänsä. Se oli vain tulta, vain pieni liekki, ei sitä tarvinnut pelätä... Kohta hän olikin rauhoittunut, mutta liekki olikin jo sammunut.

Kuro söi sen raakana, ja Splinter kohotti vain toista kulmaansa. Hän oli jo aiemmin nähnyt jonkun tekevän noin, joten se ei tullut kauheana järkytyksenä... Kuitenkin hän kipitti takaisin siälle, ja nappasi omenan maasta. Hän söisi nämä... Kurolle ei näköjään kelvannut. Näköjään uusi ero heidän välillä, mutta sehän ei Splinteriä haitannut. Erillaisuus oli, ja on vastakin, suuri lahja.

[[Häröä tähän väliin...]]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja suskari » 19 Marras 2009, 09:36

Ankoku

Ankoku kohautti hieman toista kulmaansa kun Splinter perääntyi kovinkin säikähtäneenä hänen pikku liekki temppuaan. Pelkäsikö poika noinkin paljon tulta? Hyvä ja hyödyllinen tieto sekin oli.. sitä voisi käyttää joskus poikaa vastaan ja ihan kunnolla.
Omissa kieroissa mietteissään Ankoku jäikin ulos kun poika meni sisäälle luolaan. Lohikäärme itse meni hieman matalammalle kivelle istumaan. Oli muutenkin loistava ilma aurinko paistoi ja sää oli tyyni, tästä oli nautittava vielä kun voisi. Tätä olisi voinut sanoa vaikka lohikäärmeen vapaa päiväksi ja olikin niitä harvoja kertoja.

Ankoku iski terävät hampaansa kanin lihaan ja repi lihaa irti kaikessa hiljaisuudessa.
suskari
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 19 Marras 2009, 17:14

Splinter

Tottakai hän pelkäsi tulta! Tulihan oli vienyt häneltä kaiken lapsuudessa, ja meinasi tehdä sen uudestaan vähän aika sitten. Kädet tärisivät taas, ja Splinter jouti katsomaan niitä varsin pitkän. Eikö se voisi jo loppua? Kauankohan menisi, ennenkuin hän voisi käyttää taas loitsuja ilman tälläisiä sivuvaikutuksia? Toorun kanssa ei ollut tullut mitään käsiin, vaikka muu kroppa kärsikin, mutta oliko se sen arvoista?
"Inhoan tulta...", poika mutisi puoliääneen, puristaen käden nyrkkiin. Hän tosiaan inhosi tulta...

Kuro jäi ulos, ja hyvä niin, ei Splinter edes jaksanut jutella kovinkaan paljoa. Mikähän hänelle oli tullut, ulkona oli kaunista, ja hänen oli onnistunut metsästämäänkin kerrankin ilman epäonnistumista. Kaiken lisäksi Kuro ei yrittänyt tappaa häntä, joten miksi hänestä tuntui kamalalta? Toinen tärisevistä käsistä nappasi uuden omenan, ja poika alkoi mutustamaan sitä hiljaa. Katse oli tyhjänä... Todellisuus oli, että hän yritti ottaa yhteyttää Tooruun, että voisi hieman "jutella" tuon kanssa. Riita siitä tulisi, mutta parasta edes yrittää.
'Kappas, mistä tämä kunnia, kun kerrankinsinä tulet puhumaan minulle?', nälviminen alkoi heti. Taisi olla vielä vihainen eilisestä...
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja suskari » 20 Marras 2009, 23:18

Ankoku

pelkäsikö poika tulta? Heh, ainakin lohikäärme sai yhden pojan heikkouksista tietoonsa ilman suurempia kuulusteluja ja leikkejä. No poika oli nyt sisällä pikku luolassaan ja Ankoku ulkona syömässä ja nopeasti se jänis sinne vastaan katosikin. Mutta Ankoku oli edelleenkin yksin ulkona.. Lohikäärme vilkasi olkansa yli pojan asunnon suuntaan, mutta lähti sitten kaikessa hiljaisuudessa kävelemään pois päin rannalta metsän pimentoihin.

//Kökkö, mutta lopetus tämäkin.. Kiitosta pelistä ^^//
suskari
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 21 Marras 2009, 12:24

Splinter

Splinter yritti puhua järkevästi Toorulle, muttei tuo kuunnellut, taisi mielummin keksittyä kaikkeen muuhun. Lopulta Tooru sanoi yhden järkevän asian, joka sai Splinterin nousemaan kovalla vauhdilla: 'Kai tiedät että se louksuleuka kävelee juuri para-aikaan metsään?'
Splinter kurkkasi ulos, vain tajutakseen että se oli totta. Hänen teki kyllä mieli huutaa jotain perään, mutta mitä se olisi hyödtttänyt? Kuro teki niin kuin halusi, ei viitsinyt edes neuvoa kuunnella.
"Jos hän nyt pyörtyy metsään, en varmana auta, vaikka häneen törmäisinkin...", tuo mutisi itsekseen, vaikka taisi tietää itsekkin, ettei se ollut totta. Hän auttasi, ja manailisi sitä sitten itselleen myöhemmin.

[[jep, kiitoksia pelistä ^^ Saipahan poika tietää vihdoin et mikä on....]]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Edellinen

Paluu Karikko

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron