Metsästyksen maisterit. [sov]

Nahorissa sijaitsevat torit ja kadut. Katuja vartioidaan erittäin tiukasti, niin päivisin kuin öisin.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Zaubares » 28 Huhti 2010, 21:24

//Sori kun taas kesti//

Kathán Hallmark

Todennäköisesti syö enemmän, kun on noin isokin, Kathán arvioi, no, kyllä luostarilla on varaa elättää häntä. Etenkin kun hän on noin hyvä metsästäjä. Kathán keskeytti mietteensä hetkeksi ja katseli taivaalle. Hänen ajatuksensa olivat taas karkaamassa, mutta juuri silloin Nigelin ystävät saapuivat Dynamon ja valjakon kanssa. Kathán katseli nopeasti miehet läpi, muttei tunnistanut ketään erityisesti. Pitäisiköhän minun tutustua paremmin kylän asukkaisiin? Kathán mietti, en tunne heistä kovinkaan montaa, mutta kaikki ovat aina niin kohteliaita kun olen apotti. Tosin Beuregardin mielestä lienee hyvä näin, että apotti on 'ylhäisessä yksinäisyydessä.' Pitänee miettiä asiaa paremmalla ajalla. Nigelin puhuessa ilmeisesti aikaisemmin mainitsemalleen Williamille, Beuregard kiirehti heti esittelemään itseään ja Kathánia muille tulokkaille. "Siunausta", Kathán tervehti miehiä Beuregardin lopetettua.
Zaubares
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 30 Huhti 2010, 15:13

Dynamo

Dynamo istuskeli edelleen kinoksessa, katselle miesten touhuja ja sitä kun nuo lastasivat ruhot kyytiin. Nyt joutuisi koira tassuttelemaan omin jaloin... no ei ollut paha, mutta lumi tuppasi olemaan kylmää ihmiskättä vasten.

Miehet olivat ystävällisiä toki, vaikka yksi antoi aika velmun katseen Nigelille. Vai että näin korkeaa seuraa, taasko Nigel oli kehuskelemassa taidoillansa. Ja esittämässä mukamas mukavaa miestä, vaikka suurin osa kyllä tiesi miten tuo kohteli Dymoa. Mutta kukaan ei välittänyt, ei kai jaksanut. Mutta ärsytti se silti, että isojen kihojen edessä esitettiin pyhimystä! Dynamoa taas ei voinut vähempää kiinnostaa. Fechi vain istui ja piti silmiänsä kiinni, kiertäen häntänsä taas käsien eteen kauniisti. Nyt kun tuota katsoi, niin ei hän näyttänyt nyt niin kamalalta kuin mitä oletettiin. Varsinkin kun tuo yllättäen nosti toista jalkaansa voidakseen rapsuttaa korvan takaalta. Hullunkurinen asento sai muutaman ihmisen tyrskähtämään, mutta eihän fechi siitäkään välittänyt. Mutta kun kutitti!

"Sovitaanko järjestelyt tässä vai kenties jossain lämpimämmässä paikassa?", Nigel kysäisi, nostaen varsijousen taas olalleen voidakseen kantaa sen valjakolle. Mieluummin kävelisi hiukan kevyemmillä varusteilla, ettei ihan hankeen kokonaan uppoaisi. Dynamolla oli helppoa, tuon muutenkin aika olematon paino jakautui isommalle alueelle, eli tuo ei uponnut niin helpolla... Valjakon kyytiin olisi toki mahtunut ihminen jos toinenkin istumaan, mutta nämä kaksi paikkaa varattiin apotille ja tuon seuralaiselle, jos paikka kelpaisi tietenkin.

[[Eipä mitään ^^ ]]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja Zaubares » 06 Kesä 2010, 23:08

//Pahoitteluni, mun pitää opetella ajankäyttöä//

Kathán Hallmark

Kathán hymyili hiukan Dynamon rapsuttaessa itseään korvan takaa koiramaisesti. Löytyisiköhän tastä rodusta mitään mainintaa kirjoista? Olisi mukava tietää lisää Kathán aprikoi samaan aikaan kun hänen kätensä eksyi hänen huomaamattaan pullonkaulalle. Ei ihan vielä, Kathán hillitsi itseään ja veti kätensä pois, myöhemmin sitten. Nyt ei ole varaa ottaa. Liikaa väkeä, joutuisin jakamaan muille ja siihen tätä ei riitä. "Eiköhän olisi hyvä hoitaa nämä kädessä olevat työt loppuun ennen kuin aletaan suunnitella seuraavaa", Kathán vastasi Nigelin kysymykseen. Sitäpaitsi, vaikka nämä eivät ole olleet kuolleina kovin kauaa, luulisi jo paikallisten raadonsyöjien vainunneen jotain. Nälkiintynyt susilauma saattaisi uhmata näinkin montaa ihmistä, Kathán tuumi, toisaalta, ne saattavat suhtautua Dynamoon varuillaan. Nälkä saattaa kuitenkin ajaa petoja uhkarohkeisiin tekoihin.
Zaubares
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 07 Kesä 2010, 00:11

Dynamo

Fecheistä ei varmaan löytyisi montaa mainintaa, mutta jos herra halusi, voisihan tuo yrittää tutustua Dynamon päivärutiineihin ja muihin... ties vaikka saisi mykän ehkä puhumaankin. Ja lehmät lentää.

Nigel kyllä oli edelleen sitä mieltä, että puhuminen kannattaisi hoitaa muualla, niin elikoiden kuin mukavuudenkin takia. Sudet tästä nyt vielä puuttuisi, Dynamohan lähtisi heti niiden perään. Olkoonkin miten yksinkertainen elukka tahansa, kyllä sekin tajusi koston päälle. Dymosta ja tuon kostonhalusta puheenollen, fechi yllättäen alkoi murisemaan kuonokoppansa alta, niskavillojen noustessa täysin pystyyn. Katse oli metsänrajassa, ja Nigel otti heti muutaman askeleen, ottaen koiraansa kuonokopan takaalta kiinni. Jos Dymosta ei pitäisi kiinni, se lähtisi juoksemaan ja lujaa.
"Paikka Dymo, paikka.... ne vain jahtaavat sitä laumaa jonka ajoimme liikkeelle.", mies yritti rauhoitella lemmikkiään. Punapää murisi edelleen, silmät viiruina ja korvat luimussa. Häntä sojotti suoraan taakse, kuin metsästyksessä.
"Ilmeisesti on paras lähteä... Dynamo ei pysy kauaa kiltisti aloillaan.", mies totesi, ja viittasi herroja nousemaan äkkiä kärryihin. Muuten olisi asia sovittu tässä, mutta metsän laidassa juoksevat sudet ja peurat saivat fechin täysin kiihdyksiin. "Dynamo. Paikka.", Nigel totesi napakalla äänensävyllä, mutta Dymo ei siitä paljoa rahoittunut. Eripari silmät tuijottivat täydellisellä keskittymisellä metsään, katsoen sitä yhtä ja ainutta asiaa jota koira vihasi sisimmissään....
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Edellinen

Paluu Kadut ja Torit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron