Sitä jotkut luulee, että tietää kaiken //Varattu

Ympäri metsää löytyy vanhoja, hylättyjä rakennuksia... Tai ainakin suurin osa niistä vaikuttaa hylätyiltä. Rakennuksien kunto ja koko vaihtelee, osan ollen jo raunioina siinä missä jotkut vaikuttavat täysin asuinkelpoisilta. Tietenkin niissä saattaa jo siinä tapauksessa asua joku. Jotkut raunioista ovat peräti ajalta ennen ihmisten saapumista Cryptiin, haltioiden hylkäämää asutusta. Jotkut näistä raunioista ovat selvästi kokeneet sodan ja taruolentovainojen suuren hinnan. Puhutaan myös, että joissakin rakennuksissa kummittelee ja tämän tähden niissä ei kannata edes yötään viettää, ellei halua kirousta niskaansa...
Jostain päin metsää löytyy myös kokonaisia hylättyjä kyliä.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Princess » 14 Heinä 2010, 23:17

Susi Lucas katsoi tympääntyneen oloisena Rafiin, eikä Raf voinut mitään, vaan naurahti hieman.
Blondi katseli puun takaa metsästäjien suuntaan, eikä tiennyt, mitkä ajatukset villisti suden päässä. Rafin käsi kopeloi selkähuotraansa, josta hän otti miekan, laittaen sen eteensä. Hän ei haluaisi satuttaa tyyppejä, mutta pelottelisi hieman, riisuisi nämä aseista ja toivoisi, että miehet olisivat sen verran pelokkaita, että häipyisivät. Jos taistelu ei auttaisi, hän muuttuisi näkymättömiksi (siis jos miehet olivat ihmisiä) ja löisi miehet tajuttomiksi yksikerrallaan näiden selkien takana.
Äänet kuuluivat lähempää. Raf sattui katsomaan Lucasia, jonka käd... käpälissä oli sininen liekki. Blondi katsahti toista silmiin ja nyökkäsi pienesti.
Sitten hän hiipi toisen puun taakse. Miehet olivat lähempänä. Ne yrittivät hiipiä hiljaa, mutta silti Raf kuuli ne. Niillä ei olisi mahdollisuuttakaan heitä vastaan, jos miehet olisivat amatöörejä.
Yksi tuli puun takaa esiin, pälyillen ympärilleen. Miehen taljajousi oli viritetty ja se osoitti suoraan sinne suuntaan, missä Raf ja Lucas piilotteli.
Nyt olisi hyvä aika hyökätä, mutta se saattaisi olla ansa. Yksi saattoi olla syötti, että he tulisivat piilooista ja kaksi muuta vahtasivat puun takana, valmiina tappamaan heidät. Mitä siis tehdä?
Princess
 

ViestiKirjoittaja Pappis » 17 Heinä 2010, 09:33

Raul Lucas

Rafaelkin vaikutti olevan valmis hyökkäämään. Metsästäjät olivat jo niin lähellä, että kohta he voisivat tökätä varsijousella vaikka toista heistä silmään. Lucas keskitti energiaansa siihen tassuun, jossa liekki oli ja se alkoi milli kerrallaan laajeta. Juuri sopivasti lähin metsästäjä astui oksan päälle, joka raksahti hyvin taiteellisen kovaäänisesti poikki. Lucas huomaisi heidän hetkensä tulleen ja alkoi ulvoa kohti taivaita ja samalla liekki alkoi kasvaa nopeammin. Metsästäjät kauhistuivat, kun huomasivat miten lähellä heidän saaliinsa olivat olleet ja vielä hyökkäysvalmiina. Lucasin liekki nielaisi viereisen puun ja se alkoi lähestyä metsästäjiä, jotka alkoivat hätiköiden etsiä aseitaan, jotta voisivat päästää Lucasin hengiltä ennen, kuin valtava tulipallo nielaisisi heidät.

//Lyhyt -.-
Pappis
 

ViestiKirjoittaja Princess » 18 Heinä 2010, 13:26

Yksi oli jo lähellä. Tämän hien pisaran saattoi nähdä tippuvan toisen otsalta poskelle ja siitä alas kaulalle. Mies hikoili, mutat yritti näyttää rohkealta. Tätä pelotti varmaankin valkosiipinen otus, jollaista se ei ollut varmaan ennen nähnyt...
Oksan rasahdus sai Rafaelin jännittymään, valmiina hyökkäämään. Lucas ulvahti, saaden metsästäjän säpsähtämään ja äännähtämään säikähtäneenä. Lucasin liekki kohosi ja valtasi viereisen puun. Metsästäjät alkoivat sähläämään aseillaan. Silloin Rafael ryntäsi esiin, riisui ensimmäisen metsästäjän aseista ja tainnutti ja kaksi muutakin sai saman kohtalon. Rafael pelasti puiden takana olevat kaksi metsästäjää liekeiltä ja laittoi heidät ensimmäisen viereen, puuttomalle alueelle. Rafael katahti Lucasiin.
"Se oli helppoa. Harhautit heidät hyvin" blondi kiitti toista.

//itselläkin lyhyttä//
Princess
 

ViestiKirjoittaja Pappis » 22 Heinä 2010, 12:08

Raul Lucas

Sehän kävi helposti. Lucas harhautti ja Rafael viimeisteli.
"No, mitäs tuosta", Lucas sanoi sininen tulipallo katosi, kuin tippa mereen. Puu, jonka liekki oli nielaissut, ei ollut edes tummunut. Lucas lähestyi taintuneita metsästäjiä. Hän nuuhki nopeasti heidät läpi. Yksi haisi epäilyttävästi halvalta viinalta ja naisilta. Lucas jätti metsästäjät siihen ja katsahti Rafaelia.
"Toivottavasti siinä olivat kaikki", hän tokaisi ja haisteli vielä ilmaa lisäjoukkojen varalta. Tuuli ei tuonut mitään oravaa epäilyttävimpiä hajuja, joten he saattoivat nyt ottaa hivenen rennommin.
"...Se oli sitten siinä..." Lucas totesi ja tajusi sitten, että mökki, jossa he olivat äsken olleet, ei ollut missään nähtävissä. hän muisti myös, että oli herännyt susimuodossa ja vielä Rafaelin sylissä, mutta sitä ennen oli pelkkää tyhjää.
"Mitä muuten tapahtui?" Lucas kysyi ja tuijotti tassujansa.
"Siellä mökissä", hän tarkensi ja toivoi Rafaelin tajuavan, mitä hän ajoi takaa.
Pappis
 

ViestiKirjoittaja Princess » 24 Heinä 2010, 00:25

Toisen tulipallo katosi käpälästä ja puu, joka oli palanut äsken täyttä häkää, ei ollut edes tummunut! Melkoista taikuutta, rafin oli pakko myöntää.
Lucas toivoi, ettei metsästäjiä olisi enempää. Raf pudisti päätään.
"En usko että heitä on enempää. Olisi he tulleet jo näkyviin tai ampuneet meitä piiloistaan" blondi selitti ja kyykistyi erään miehen luo ja kokeili pulssia. Se oli rauhallinen. Mies tuskin virkoaisi ainakaan tuntiin.

Lucasin kysymys sai Rafin silmät kääntymään tähän päin ja hymyilemään hieman nolon oloisena. Mies raapi korvaansa ja hymyili, mietteliäänä hetken ajan.
"Noh, muutuit ja yritit hyökätä kimppuuni. Joten.. ööh... minä tainnutin sinut ja päätin viedä sinut kylään, että äiti kokeilisi sitä kirouksesi purkamista, mutta sitten nuo metsästäjät tulivat ja.. no, tässä me olemme" Rafael selitti melko lyhyesti ja katsoi toista kysyvänä.
"Haluatko yhä mennä kylään vai..?" blondi kysyi ja katsoi toisen olomuotoa. Susi muoto saattaisi säikäyttää monia kylässä, jos he menisivät sinne nyt...
Princess
 

ViestiKirjoittaja Pappis » 26 Heinä 2010, 12:16

Raul Lucas

Kun Rafael kertoi Lucasin muutoksen jälkeisistä tapahtumista, Lucasin häpeäkerroin alkoi pikku hiljaa nousta. Vaikka Lucas ei silloin tiennytkään milloin hän tulisi seuraavan kerran sudeksi muuttumaan oli se silti jollain tavalla kumminkin häpeällistä joutua noin helposti kirouksen valtaan ja vielä jonkun toisen edessä.
"Sori..." Lucas mutisi pahoittelevasti hyökkäysyrityksestään. Jos tuo tapahtuu, joka kerta, kun hän muuttuu ihmiseksi, niin ehkä sitten olisi parempi pysyä sutena.
Rafael kysyi tahtoiko Lucas mennä tuossa muodossa vielä kylään. Lucas mietti hetken ja sanoi sitten:
"Kyllä. En halua aiheuttaa enää vaivaa. Hyökkäsinhän minä jo kerran kimppuusikin", Lucas hymähti, vaikka se vielä vaivasikin häntä.
"Yritän löytää kylän ja keksiä sitten jotain miten pääsen huomaamatta sisään. Kiitos avusta." Lucas yritti hymyillä, mutta se tosi asia, että hänellä ei ollut nyt aavistustakaan, missä hän oli ja varsinkin missä kylä oli. Hän saattaisi joutua olemaan sutena vielä hetken.
Pappis
 

ViestiKirjoittaja Princess » 27 Heinä 2010, 16:57

Toinen pyysi anteeksi. Rafael heilautti kättään vähättelevästi.
"Et sinä varmaankaan kamalasti voi sille mitään? Älä turhaan pyytele anteeksi" blondi sanoi toiselle hymyillen ja katseli ympärilleen. Kylä olisi tästä vielä noin viiden kilometrin päästä. Sinne kävelisi nopeasti, jos toinen yhä tahtoi sinne.
"Okei, jatketaan siis matkaa" Rafael ehdotti toiselle, katsoi vielä miehiä hetken, ennenkuin käänsi nokkansa kohti kylää.
"Voin näyttää sinulle missä kylä on. Mutta minä en ehkä voi auttaa sinua sisään, ilman että nousee kohu" Rafael sanoi toiselle. Hän itse pystyisi muuttumaan näkymättömäksi, mutta vain ihmisten silmissä. Joten siitäkään ei olisi apua.
Hän tietysti voisi pyytää äitiään tulemaan vastaan, ja äiti voisi "salakuljettaa" Lucasin turvallisesti heille, missä äiti voisi yrittää kumota kirousta? Noh, katsoisi nyt ensin, pääsisivätkö he edes kylän reunoille asti huomaamattomana.
Princess
 

ViestiKirjoittaja Pappis » 30 Heinä 2010, 23:44

Raul Lucas

Lucas oli iloinen siihen, että Rafael oli niin innokas auttamaan. Omasta mielestään Lucas oli aiheuttanut Rafaelile jo liikaa vaivaa, mutta ilmeisesti tämä ei nähnyt asiaa niin. Rafael lupasi näyttää Lucasille missä kylä. Lucas nyökkäsi ja sanoi vakavasti:
"Riittää, että viet minut kylä lähelle. Yritän itse löytää keinon päästä kylään kuolematta." Näiden sanojen jälkeen Lucas käänsi katseensa samaan suuntaan, kuin Rafael ja oletti, että kylä on siellä päin.
"Mennään, ennen kuin metsästäjät heräävät", Lucas sanoi ja lähti juoksuun. Mitä nopeammin kylässä sen parempi.
Pappis
 

ViestiKirjoittaja Princess » 03 Elo 2010, 12:36

Lucas pyysi häntä vain saattamaan kylän reunaan. Rafael nyökkäsi.
"Mutta jos tarvitse apua... ulvo tai anna jokin merkki, niin tulen" Raf sanoi, koska ei tiennyt, muuttuisiko Lucas jossain vaiheessa takaisin omaksi itsekseen vai pysyisikö tämä sutena niin pitkään, kunnes kirous purettaisiin pois.
Blondi nyökkäsi ehdotukselle, että he lähtisivät. Raf naurahti pienesti.
"Meidän kannattaakin mennä kävellen/juosten. En mielelläni väistelisi lisää nuolia taivaalla, koska en tiedä, onko täällä enempää väkeä, vaikka vain hieman kauempana" Raf sanoi ja lähti juoksemaan Lucasin rinnalla kohti kylän reunaa. He olisivat tällä vauhdilla perillä puolessa tunnissa.

Heidän juostuaan jo jonkun aikaa, Raf tunnisti, että he olivat jo melkein perillä. Tuttu tammi oli siinä ja pian tulisi vastaan kaksi puuta, jotka olivat kasvaneet vinottain ristin muotoon. Ja siinähän se olikin.
"Olemme perillä. Kylä on kilometrin päässä tästä" Rafael kertoi, osoitellen polkua, josta oli vastikään mennyt hevoskärryt.
Princess
 

ViestiKirjoittaja Pappis » 06 Elo 2010, 10:19

Raul Lucas

Matka kylään kului hiljaisuudessa. Kun oli ohitettu monta kymmentä puuta ja pikku puroa Rafael ilmoitti heidän olevan lähellä. Lucas tarkasteli tietä ja nuuhki mutaista maata.
"...Enköhän minä tästä osaa kylälle asti..." Lucas mietti ääneen ja kääntyi Rafaelia kohti. Lucas painoi päänsä kumarrukseen ja kiitti Rafelia avusta ja pahoitteli vielä vaivasta.
"Toivottavasti tapaamme vielä", Lucas lisäsi vielä kiitos- ja pahoittelulitanian perään päänsä nostaen.
"Mutta yritän selvittää nyt omat ongelmani, en halua sotkea sinua siihen sen enempää." Lucas virnisti, kääntyi ja juoksi kohti kylää.

//Se oli kaiketi sitten siinä : D Kiitokset oivasta pelistä<3
Pappis
 

ViestiKirjoittaja Princess » 06 Elo 2010, 13:13

Lucas haisteli ja tutki maata, mikä oli varmasti tavanomaista susi miehelle. Tämä saattoi painaa paikan mieleen, jos Lucas eksyisi tänne joku toinenkin kerta, tämä osaisi mennä haltia kylään.
Lucas kiitteli ja pahoitteli vaivannäköä. Raf heilautti kättään vähättelevästi.
"Ei se ollut mitään" mies sanoi poikamaisesti hymyillen.
"Joo, näkyillään" mies sanoi ja heilautti kättään hyvästiksi, kun Lucas katosi puiden sekaan. Blondi hymyili toisen perään, kunnes otti jälleen siivet esiin ja lensi vanhempiensa tykö.

//Joo, kiitos pelistä! Otetaan joskus toiste?!//
Princess
 

ViestiKirjoittaja Pappis » 06 Elo 2010, 14:02

Toki toki! : D Sitten, kun Lucas on tarpeeksi ihminen, herrat voisivat ottaa matsia ja kattoo who's stronger >: D
Pappis
 

Edellinen

Paluu Hylätyt mökit, asunnot, tönöt ja rakennukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron