Rose of Pain [sov] K-18

Tämä kylän suosituin majatalo sijaitsee lähellä aukiota. Majatalosta löytyy huoneita niin suurille, kuin pienillekin matkaajille, jotka etsivät yöksi kattoa päänsä päälle. Hinnat ovat jokaisen kukkarolle suhteellisen sopivat. Majatalosta löytää myös yhden parhaimmista ruokailupaikoista, mitä kylällä on tarjota. Kaiken maailman matkaajien tarpeet on otettu huomioon ja majatalolla onkin aina jotain, jolla kestitä myös erikoisempia vieraita.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Dogster » 29 Maalis 2011, 20:36

Emare Rilien

Emare alkoi jo pikkuhiljaa väsyä, hän joutui sulkemaan silmänsä hetkeksi. Olihan hän juuri valvonut koko yön puolivalveilla, ja vielä kiipeily, tunnelataus joka oli uuvuttanut hänet. Emare valmistautui jo hyvästelemään kaikki joista välitti, yrittäen pitää vielä sormin kiinni katosta. Poika nielaisi, katsellen taas taivasta. Tähän se päättyisi, ainakin hän saisi lähteä eri tavalla kuin luuli alunperin.

Huuto kaikui, vihreäsilmäinen haltia räväytti silmänsä auki ja hän nousi hiukan katsoen toista paremmin. Kauhistus, Adrian liukastui!
"ADRIAN!", poika lähes kiljaisi, kun huomasi kuinka tuo liukastui, ja hätkähti pahasti. Ei tuolle saisi käydä mitään! Kummitusaave joka oli auttanut päästi korkean kiljaisun, ja koetti auttaa Adrianin takaisin ylös. Tuo kuitenkin pääsi takaisin, ojentaen kätensä pojalle. Emare yritti ottaaa kädestä kiinni, hädin tuskin ylttäen tuon sormiin. Kummitus tuli myös taas auttamaan, vaikka ei siitä hyötyä ollut.
"En yltä!", poika ulvaisi, tuntien vain kuinka käden alla lipsui.
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja Janni » 29 Maalis 2011, 20:59

Adrian Nibencarden

Ei Emare ylettänyt Adrianin käteen, mies tiesi että hänen täytyisi mennä itse lähemmäs. Tämä yritti saada pitoa jalkojensa alle ja sai sitä sen verran että pystyi työntämään itseään lähemmäs tai niin hän itse luulin, todellisuudessa aave oli häntä avittanut.
Haltia kietoi kätensä tiukkaan otteeseen pojan käden ympärillä, kyllä hän pelkäsi haarniskan kynsien raapivan toista, muttei sillä tällä hetkellä ollut väliä. Haltia kurkotti vielä toisenkin kätensä avuksi ja nappasi nuoremman toisesta kädestä, joka jo lipsui uhkaavasti katon reunalta. Koko pojan paino roikkui tällä hetkellä täysin Adrianin otteessa, eihän toinen tietenkään paljoa painanut, mutta mies pystyi tuntemaan kuinka liukas katto luisti hänen allaan. Emare roikkui miltei jo täysin reunan yli!
Emare Mies ähisi yhteen puristetuiden hampaidensa välistä. älä huoli, en aio päästää irti. Haltia jatkoi ja oikeastaan tarkoitti että tippuisi pojan kanssa jos niin kävisi.
Janni
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 29 Maalis 2011, 23:08

Emare Rilien

Poika sulki silmänsä jo, Adrianin käsi oli ottanut hänestä kiinni. Poika otti toisellakin kädellänsä, yrittäen saada jaloillansa jotain pitoa ettei ihan avuttomana luisuisi.
"Kyllä päästät! Jos et saa minua tästä ylös, niin et tasan tule mukanani alas!", Emare ulvaisi toiselle, pitäen varman katseen, ja antaen sitten pahoittelevan, vaikkakin varman hymyn. "Kuolen joka tapauksessa pian, älä edes luule, että aion viedä jonkun mukanani!", tuo vielä muistutti. Aave, joka tässä oli parhaansa mukaan yrittänyt auttaa, tuli vielä Emaren taakse, ja koetti nostaa tuota parhaansa mukaan. Pienestä otuksesta ei ollut paljoa nostamaan, mutta kai se kevyen pojan kohdilla auttoi edes vähän. Samaan aikaan nuori haltia potki seinästä vauhtia, toivoen että hän pääsisi ylös. Jos ei mistään muusta syystä, niin saattaakseen Adrianille mielenrauhan.
"Ei sinun tarvitse minun kohtalosta huolehtia... ainakaan niin että se vaikuttaa omaasi."

[[töks töks töks]]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja Janni » 30 Maalis 2011, 06:58

Adrian Nibencarden

Adrianin huulilta karkasi tuhahdus ja tämä katsoi vakavana Emarea, joka ulvahti että miehen täytyisi päästää irti. Haltian ote vain tiukentui pojan jatkaessa, hän ei aikoisi päästää irti! Toinen vielä kehtasi sanoa ettei vanhemmanhaltian tarvinnut tuon kohtalosta huolehtia. Älä puhu typeriä! Olet minulle ainoa asia tässä maailmassa joka merkitsee minulle jotain! Adrian ei uskaltanut enää puhua ääneen, keskittyminen katon reunalla pysymiseen saattaisi herpaantua. Olet kuin osa minua Olet sydämeni Emi. Jos kuolet, kuolen minäkin. Mies ehti vielä jatkaa hymyn kanssa, joka kuitenkin valahti nopeasti. Hän tunsi yhden kattotiilistä irtoavan allaan, se sai haltian koko kehon liikkeelle, tämä valui vauhdilla katon reunan yli pojan kanssa!
Adrian ajatteli nopeasti, tämä tiukensi otettaan Emaren vasemmasta kädestä, kun taas päästi irti oikeasta. Mies kierähti seinää päin ja sai haarniskan kynsillä viimehetkellä katonreunasta kiinni. Adrian iski pitkät jalkansa seinää vasten, viimeinkin hän sai jostain pitoa. Irronnut kattotiili oli luiskahtanut kaksikon mukana ja pian kaukaa alhaalta kuului tiilen pirstoutuva ääni. Emi, pidä tiukasti kiinni! Mies huusi pojalle, pitäen katseensa kuitenkin tiukasti oikeassa kädessään, jonka varassa kaikki nyt roikkui.

//Meniköhän tämä nyt ylidramaattiseksi xD//
Janni
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 30 Maalis 2011, 12:28

Emare Rilien

Emi ei ehtinyt vastaamaan. Ilmavirta tuntui vievän vatsansa mukanaan, Adrianin ote oli lipsahtanut katosta ja tuo oli nyt samassa tilanteessa kuin Emare itsekkin. Paitsi että tuolla oli parempi ote, ja painolastia. Nuoren haltian mielessä pyöri se, mitä Adrian oli sanonut hänelle. Voisko hän muka olla niin tärkeä? Hän kolahti taas seinää vasten, koettaen ottaa iskua vastaan kyljellänsä, ja pitäen nyt kaksin käsin miehen kädestä kiinni. Miten tästä selvittäisiin, Adrianin selviämisen mahdollisuudet olivat paljon paremmat jos tuo antaisi vain Emaren pudota! Poika vilkaisi alas, ja naurahti sitten kuivasti. Tästä oli yhä pudotusta tarpeeksi Adrianiinkin kolahtaisi ja pahasti, vaikka loikkaisikin tästä alas hyvin valmistautuneena... Ja nyt hänellä olisi vielä riippakivi Emare mukana!

Aave pyöri heidän yläpuolellansa, huolestuneena. Emi nosti katseensa, ja tajusi sitten. Jos tuo voisi hakea köyttä tai jotain! Olihan tuo hakenut jo Adriankin, miksei siis myös köyttä? Paitsi että osasiko tuo sitoa sitä mihinkään ensin... Poika nielaisi taas, potkaisten seinästä vauhtia ja kiertäen molemmat kädet samantein Adrianin ympärille, että tuo saisi kätensä vapaaksi.
"Kyllä minä jaksan tässäkin roikkua, ei tarvitse kädestä pitää.", tuo totesi, vaikka pelottikin miehen puolesta. Hän ja hänen uteliaisuutensa, taas hän oli ongelmissa! Tai no taas ja taas... harvoin hän ongelmissa oli. Katse meni taas aaveeseen, muutama sananvaihto ilman ääntä, ja se katosi. Ehkä se koettaisi etsiä köyttä tai jotain...

[[1, 2, 3, 4, underneatht the cellarfloor, 5, 6, 7, 8, lover will suffocate~ Ei kannata kuunnella Lover's Endiä x'D ja tönkköä taas tähän väliin, flunssa vain paheni taas >_>']]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja Janni » 30 Maalis 2011, 12:56

Adrian Nibencarden

Adrian ynähti hiljaa, kyllä hän oli raavas mies, muttei sekään loputtomiin riittäisi. Raudasta tehdyt kynnet pureutuivat syvälle puiseen katonlistaan, toivottavasti se kestäisi. Älä heilu Emi... Emi?! Mies komensi poikaa, tuntiessaan kuinka toinen heilui hänen kätensä varassa ja säikähti pahanpäiväisesti tuntiessaan kuinka nuorempi hölläsi otettaan. Haltia laski katseensa alas, mutta vain nähdäkseen helpotuksekseen että poika oli kietonut kätensä hänen ympärilleen. Älä säikyttele tuolla lailla. Adrian huokaisi, rohjeten samalla päästämään irti Emaren kädestä, kyllä tuo siinä pysyisi, ellei tyhmyyksissään päättäisi irtautua helpottaakseen miehen taakkaa.
Vapautunut käsi vietiin myös katon reunalle, se helpotti tilannetta kummasti, mutteivät he vielä olleet kuivilla. Adrian tunnusteli seinää jalkojensa alla, sen karhea pinta tuntui pitävän ja niin tämä päätti ponnistaa itseään ylöspäin, heivaten oikeaa kättään kunnolla katon puolelle. Kynnet raapivat kattotiiliä pienesti, mutta pysähtyivät viimein ja saivat napakan otteen. Haltia kuulosti väsyneeltä huohottaessaan, mutta adrenaliinin kiertäessä veressä ei voima lihaksista tuntunut loppuvan helpolla.

//Toihan kuulostaa hilpeältä kipaleelta, miksei kannattas kuunnella? :'D ja pyh pah mitään tönkköä! //
Janni
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 31 Maalis 2011, 12:40

Emare Rilien

Emi virnisti pahoittelevasti Adrianin torumisiin. Tosin mitä tuo hänelle torui, tuo varmasti teki hurjempia tempauksia tuon tuosta! Oli vain ihan oikein että Emikin sai vähän kokeilla onneansa tälläisissä tapauksissa. Ei, ei haltia enään myöntänyt että häntä olisi mukamas pelottanut. Miksi häntä olisi pelottanut mukamas, eihän tässä oltu tehty muuta kuin roikuttu hyvin korkealla käden varassa...

Adrian alkoi väsymään, ja Emare huolestui pidemmän miehen puolesta. Tuo oli jo ehdottamassa että pudottaisi hänet, kun jostain lopsahti köydenpää päänsä päälle. Kummitus oli palannut, se päästi korkean, kutsuvan sävelen, ja näytti kuinka köysi oli sidottu tiukasti jo. Pojan kasvoille nousi helpottunut hymy, kannatti nähdä kuolleet joskus!
"Adrian,ota köydestä!", haltia ehdotti toiselle, samalla kun irrotti toisen kätensä voidakseen tarttua köyteen paremmin. Adrian pystyisi nostamaan heidät paremmin, jos Emare tekisi muutakin kuin vain roikkuisi mukana.
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja Janni » 31 Maalis 2011, 14:03

Adrian Nibencarden

Tilanne alkoi tuntua Adrianista avuttomalta, ei hän jaksaisi vetää itseään ja Emarea ylös tästä. Silti hän ei otettaan höllännyt, vaikka keho alkoikin sanoa aivan muuta, jalat pienesti tärisivät seinää vasten, mutta kaikkensa mies teki pitääkseen ne paikoillaan.
Mies oli jo aikeissa pyytää pojalta anteeksi epäonnistumistaan, mutta kuuli tuon kehottavan tätä kiireesti tarttumaan köydestä. Haltia havahtui, aivan hänen vierellään katon reunan yli roikkui köysi! Mistä se oli siihen putkahtanut?! Kauaa Adrian ei kuitenkaan moista ihmetellyt, vaan vei jo kättään köyttä kohti. Nyrkki puristui sen ympärille tiukasti, mies vielä vilkaisi Emin tilanteen ennen kuin uskaltautui irrottamaan toisenkin kätensä. Haltia tunsi heilahtavansa köyden mukana sivulle, mutta sai tasapainon pysymään jakojensa avulla. Köysi tuntui kestävän heidät hyvin ja mies rohkeni vetämään itseään ja Emarea ylöspäin hitaasti mutta varmasti.
Viimein Adrian vei jalkansa katon reunalle ja kieräytti nyt köyden oikean ranteensa ympäri saadakseen siitä pitävän otteen, kun päästi toisella kädellä siitä irti. Mies avitti Emaren kunnolla katon puolelle vapaalla kädellään ennen itseään. Väkisinkin haltia rojahti alas kattotiilten päälle kontilleen huohottaen, keho värisi kauttaaltaan.
Janni
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 31 Maalis 2011, 17:32

Emare Rilien

Emi nostettiin ensin turvaan. Poika otti heti tukevan asennon, ja nappasi Adrianista kiinni yrittäen vetää tuota ylös. Kohtahan tuo pääsikin, ja oli yhtä puhki kuin poikakin. Haltia heittäytyi selälleen vetämään henkeä, raottaen silmiänsä vain nähdäkseen että se pieni pörröinen kummitus tuijotti häntä huolissaan. Poika nosti kätensä ja pörrötti pikkuisen päälakea, antaen sitten kätensä lopahtaa. Kummitus meni sen jälkeen katsomaan Adriania, tökkästen tuota pienesti. Tuntisikohan tuo sitä...

"Olisit vain pudottanut.", Emare sai viimein sanotuksi, muttei liikkunut mihinkään. Nyt ei uskaltanut, mitä jos hän tipahtaisi uusiksi!? Hän jäisi tähän aina siihen asti kunnes tulisi nälkä, ja olisi pakko kivuta alas. Kuin kissa joka oli ajettu puuhun.

[[Pätkempi kuin Sullivan.]]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja Janni » 31 Maalis 2011, 17:55

Adrian Nibencarden

Adrian vilkaisi pienesti Emareen, joka yritti auttaa ja onnistuikin siinä. Mies sai otteen katon harjanteesta ja jäi puolimakuulle siihen, tasaten hengitystään. Haltia ei kiinnittänyt huomiota pojan oikeastaan oudosti heiluttaessa kättään ilmassa, aivan kuin pörröttäen jonkun päätä, hän oli aivan liian uuvuksissa nyt.
Adrian tunsi pienen tökkäyksen ja säpsähti pienesti, vilkuillen pienesti ympärilleen muttei nähnyt mitään, kai tuuli leikitteli hänen kanssaan? Katse kääntyi poikaan, joka totesi jotain joka ei miellyttänyt miestä lainkaan. Adrianin ilme muuttui hivenen vakavaksi ja tämä väkisin työnsi itsensä ylös. Seuraavassa hetkessä haltia oli jo kahmaisut Emin tiukkaan halaukseensa, mutta varoi kyllä vääriä liikkeitä. Älä ole typerä! Mies korotti ääntään, kuulostaen lähes vihaiselta. Etkö kuullut mitä sinulle sanoin?! Miksi edes kiipesit katolle?! Miksi edes lähdit pois luotani?! Adrian jatkoi mutta kiivas ääni vain särkyi loppua kohden ja tämä painoi kasvonsa nuoremman päälakea vasten , tuntien tuon pehmeät hiukset poskensa alla.

//Ei haittaa =w= //
Viimeksi muokannut Janni päivämäärä 31 Maalis 2011, 21:39, muokattu yhteensä 1 kerran
Janni
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 31 Maalis 2011, 19:45

Emare Rilien

Adrian suuttui. Mutta Emi ei välittänyt. Koska tuo päätti ottaa pojan halaukseen, eikä Emare ehtinyt sanoa mitään tuon suuttumukseen. Miehen ääni tärisi tuon huudon lopussa, ja haltia punastui, painaen nenänsä miehen rintakehää vasten... Mitä tuohon voisi sanoa edes? Kertoa mitä ajatteli?
"Mutta... se olento kertoi... että heikennän sitä... ja se on sydämesi, olen sinulle kuolemaksi!", poika sai viimein tunnustettua. Hän oli huolissaan miehestä enemmän kuin tarpeeksi, varsinkin kun hänen läheisyys satutti. Sitähän hän ei tahtonut, satuttaa miestä jota hän.. hän... öh.
"Ja tein tyhmästi kun kiipesin, myönnän, ei siitä tarvitse sanoa erikseen! Yritin vain nähdä että minne suuntaan pitäisi mennä...", tuo myönsi, ja siirsi kätensä halaamaan osittain Adriania. Hän oli eksynyt, ja parasta silloin oli päästä mahdollisimman korkealle, että näkisi mihin suuntaan mennä seuraavaksi. Se toimi kirjoissa, ja kaksoset kertoivat aina seikkailuistaan ja kikoista joita nuo keksivät...

[[Emi, myönnä nyt itekkin x'D ]]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja Janni » 31 Maalis 2011, 20:19

Adrian Nibencarden

Adrian puristi silmiään kiinni, ei hän halunnut nyt itkemään alkaa Emaren nähden, muttei hän muita tunteitaan pelännyt peitellä. Hän oli ollut huolissaan ja peloissaan.
Poika selitti mitä oli kuullut olennon kertoneen, mokoma oli yrittänyt selvästi päästä toisesta eroon. Luuletko että välitän? Jos kuolen läheisyytesi takia niin olkoon se kohtaloni, hyväksyn sen Olento saa syyttää vain itseään pesiydyttyään väärään mieheen. Haltia totesi hiljaa, vieden kätensä samalla silittelemään pojan pitkiä vaaleita hiuksia. Toki häntä edelleen pelotti olennon ottavan kehon valtaansa ja tekevän nuoremmalle jotain, mutta jos se oli puhunut totta, saattaisi olla mahdollista että olento heikentyisi aivan liikaa eikä pystyisi ottamaan kehoa valtaansa.
Adrian raotti silmiään kuunnellessaan kuinka Emi selitteli kiipeilystänsä katolle, toinen oli vain etsinyt oikeaa suuntaa. Anteeksi, ei minun ollut tarkoitus huutaa Ole vain ensikerralla varovaisempi. Mies totesi, tuntien olonsa viimein rauhalliseksi.

//Nii, ei tarvi häpeillä (:3 //
Janni
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 01 Huhti 2011, 11:52

Emare Rilien

Adrianin sanat olivat sekä loduttavia että kauhistuttavia, pojan vain halatessa miestä paremmin. Onneksi he olivat sentäs katoilla, ei kukaan näkisi heitä täältä niin hyvin, jos he täällä vähän halailisivat... Lisäksi Emiä pelotti katsoa takaisin alas. Äskeinen katolla roikkuminen oli iskottanut korkeanpaikankammon häneen, ainakin hetkellisesti.

"Opin jo läksyni, en ikinä ikinä IKINÄ kiipeä enään katoille!", poika rutisti silmiänsä kiinni, eikä ihan helposti suostunut päästämään toisesta irti enään. Nytkin aikaisempi temppuilu kodista puuhun ja siitä muurinharjalle alkoi tuntua aivan kamalalta idealta, miten hän olikin luullut että kiipeily oli hyvä idea...
"Miten me päästään alas?", tajusi haltia kysyä, hän ei ihan heti suostuisi kiipeämään alas täältä. Säikähtäminen oli tosissaan sotkenut ajatukset...

[[Ah, korkeanpaikan kammo, meikälläkin on se x'D ]]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

ViestiKirjoittaja Janni » 01 Huhti 2011, 12:19

Adrian Nibencarden

Adrian tunsi kuinka Emare halasi häntä paremmin ja ilmoitti ettei enää ikinä kiipeäisi katolle. Parempi niin, mieskin saisi siltä osin mielenrauhan.
Adrian hymähti hiljaa pojan kysyessä kuinka he alas pääsisivät ja pienesti hän käänsi katsettaan olkansa yli tikkaiden puoleen, se taisi olla ainoa reitti alas. On parempi että rauhoitut ensin ja lepäät hetken. Haltia totesi, kääntäen katseensa takaisin pojan puoleen. Kyllä Adrian huomasi ja ymmärsi että toista hirvitti äskeisen jälkeen. Sinulla ei ole mitään hätää jos pysyt siinä. Mies totesi, painaen päänsä takaisin nuoremman hiuksia vasten. Oli Adrianin puheissa kyllä pieniä taka-ajatuksiakin. He pystyisivät olemaan täällä kahden omassa rauhassaan, kukaan ei näkisi heidän läheisyyttään ja paheksuisi sitä. Kyllä mies tiesi miten muut tuomitsisivat heidät tai pelkästään hänet, ei hän voinut tietää mitä poika itse tästä ajatteli. Hyvä vain että Emi edes antoi Adrianille mahdollisuuden pidellä tuota näin.

//Caunt me in! ;D
P.S. Tänään illalla menoa niin en pääse koneelle vaikka haluaisin : < //
Janni
 

ViestiKirjoittaja Dogster » 01 Huhti 2011, 13:12

Emare Rilien

Rauhoittuminen kuullosti aivan hyvältä idealta, ja Emi veti syvään henkeä, painaen silmänsä kiinni ja painautuen vähän kevyemmin Adriania vasten, ihan vain saadakseen lämpöä toisesta. Olihan täällä kuitenkin vielä kevät, loskalunta oli joka paikassa, ja äsken oli ollut kylmä yö, joten Emarea palelsi hiukan.
"Adrian... Miksi olet niin huolissasi minusta?", haltia sai lopulta kysyttyä, ei kehdannut suoraan kysyä, että pitikö Adrian hänestä... kevyt puna nousi kasvoille, onneksi Adrian ei huomannut sitä. Ainakin Emi veikkasi niin.

Kummitus tuli taas alemmas, se tökkäsi taas Adriania, kikatti, ja sitten Emarea. Poika nosti katseensa siihen taas, ja hymähti kikattelevalle kummitukselle.
"On siinäkin kaveri, etkö voisi antaa pientä hetkeä meille?", poika kohotti toista kulmaansa hymähtäen samalla. Kummitus kikatti taas...

[[Juuh, eipä tuo mitään, pitäisikin vastia muihinkin peleihin x'D ]]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar
Dogster
Aatelinen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 04 Touko 2009, 20:00
Paikkakunta: Tuntematon planeetta

EdellinenSeuraava

Paluu Dúlin Majatalo

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron