Etsimässä jotain

Mättäitä, puskia, kiviä, havu- ja lehtipuita, kukkuloita. Mitä ikinä metsä pitääkään sisällään. Metsän reunat ovat tasaista, usein lehtimetsää, mutta mitä syvemmälle metsään vaeltaa, sitä hankalammaksi ja aaltoilevammaksi maasto muuttuu. Metsää on silmänkantamattomiin, aina Cryptin etelärannikolta pohjoiseen, Kleth vuorille ja niistä eteenpäinkin.
Metsästä löytyy vaikka mitä enemmän ja vähemmän mukavaa. Pohjoisemmasta metsästä löytää melko usein raunioituneita kivirakennuksia, jäänteitä kylistä. Metsästä löytyy kuitenkin myös toimivia, pieniä kyliä, joista suurin osa on ihmisten hallinnassa. Osa kylistä on täysin ihmisten asuttamia, osa taas koostuu suurimmaksi osaksi taruolennoista. Haltioilla ei ole yksittäisiä kyliä pitkin metsää, vaan heillä on yksi, suuri kylä piilossa metsässä.
Käräjäkivet ovat yksi tunnetuimmista muinaispaikoista metsässä. Käräjäkivet ovat suurehko rinki isoja, istumakelpoisia kiviä, joiden keskellä on yksi isompi, pöytää muistuttava järkäle.

Viimeisimmän tannersodan jälkeen haltiat ovat ottaneet metsää haltuunsa. Yksin liikkuvien ihmisten on parasta varoa haltioiden partioivia joukkoja. Myös ihmisten karavaanien, jotka käyttävät metsäteitä, pitää varoa haltioita. Haltiat eivät kuitenkaan ole ainoa uhka metsäteillä ja poluilla. Satunnaiset maantierosvot vaanivat pahaa-aavistamattomia uhrejaan vakiopaikoissaan.
Metsäteitä on rutkasti. Suurin osa niistä on tarpeeksi leveitä ja hyväkuntoisia vankkureille, jotka saattavat matkata kylien välillä, jopa kaupunkiin. Teitä menee aina eteläisimmästä päästä pohjoiseen. Metsätiet ovat kauppiaiden suosima reitti maantierosvoista huolimatta, sillä arojen tiet ovat alttiita lentävien olentojen, kuten lohikäärmeiden hyökkäyksille.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Aksutar » 03 Helmi 2008, 19:45

Henry, Desmond

Desmond pärskähti naurahtaen Asgardin uhkaukselle. Henry nosti kulmaansa ja katsoi kysyvästi yksisarvista joka hekotteli itsekseen.
"haha, vai paholaiselta.. haha, te ihmiset olette sitten tyhmiä, ainakin oletan että olette ihmisiä, näytätte siltä yhdeltä hyypiöltä.. joka olikin ihmisusi sitten loppujen lopuksi.. Yksisarviset osaavat puhua, osa vain ei halua, koska uskovat puhumattomuuden kuvastavan puhtautta ja viattomuutta" Des selitti.
Henry ei koskaan ollut kuullut tätä puolta yksisarvisista, joten nyt hän kuunteli tarkkaavaisesti kun Des selitti asioita.. tosin hänen korvaansa ei sopinut sanat 'te ihmiset olette sitten tyhmiä'.
"Oli miten oli, sinä tulet nyt meidän mukaamme" Henry sanoi Dessille joka mulkaisi häntä vihaisesti.
"En muuten tule!" Des sanoi ja iski takamuksensa maahan, niin tyhmältä kuin se näyttikin.
"tulet vaikka väkisin" Henry sanoi ja nykäisi narusta.
"EN! Minähän en teidän kantturaksi rupea, en vaikka kirveellä uhkaisitte! ei millään pahalla toveri" Desmond sanoi ja pahoitteli Jimille.
"Tästä tuleekin vähän hankalampaa kun se puhuu..." Henry huomautti Asgardille.
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Dudeboy » 03 Helmi 2008, 20:05

Asgard

'Kuinka se kehtaa nauraa meille ja haukkua vielä päälle.' Asgard ajatteli vihaisena. "Yksisarviset eivät ole ennenkään puhuneet ja raamatussa ei puhuta mitään yksisarvisista joten olette vain ilmestyneet jostakin pahasta paikasta maan päälle." Asgard sanoi. 'Mainitsi sitten veljeni.' Asgard ajatteli.
'Selittää itseään puhtaaksi ja viattomaksi, sitä en usko.' Asgard ajatteli.
Asgard kuunteli kuinka Henry ja tämä yksisarvinen kinastelivat tuliko hän heidän mukaansa vai ei. Asgard pidätteli nauruaan sillä tämä oli aika huvittavaa katseltavaa. "Sehän nähdään yksisarvinen." Asgard sanoi.
"Todella vaikeaa on." Asgard sanoi ja jatkoi. "Jos et liiku niin leikkaan tuon nätin sarvesi irti." Asgard sanoi.
Dudeboy
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 03 Helmi 2008, 21:50

Henry, Desmond

Des katsoi Asgardia kuin hullua.
"Mitäh?! Leikkat sarveni? na aa, sen jos teet niin luoja sinua armahtakoon, ei yksisarviselta voi viedä sarvea, sen jälkeen olisin kuin tavallinen hevonen!" Des sanoi pompaten ylös.
Henry vihelis Jimin liikkeelle ja iso vahva ori lähti vetämään pientä yksisarvista perässään.
"HEI EI EI EI!" Des huusi ja pisti hanttiin minkä kerkesi, mutta turhaan. Jim oli huomattavasti voimakkaampi mitä Desmond ja orilla ei ollut mitään vaikeuksia vetää pientä yksisarvista perässään. Henry lähti kävelemään Jimin vierellä ja vilkaisi Asgardiin.
"vaikea luonteinen tapaus..." Henry huomautti nyökäten kohti Desmondia joka manasi itsekseen koittaen saada köyttä poikki.
"Mutta vaikka raamatussa ei suoraan mainita yksisarvista, siitä on viitteita vaikka kuinka monta.. esimerkiksi, osaatko sinä selittää onko re'em puhvelihärkä vai loppujen lopuksi yksisarvinen?" Henry sanoi kääntäen puheenaiheen raamattuun.
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Dudeboy » 03 Helmi 2008, 22:23

Asgard

Asgard huomasi tämän yksisarvisen katsovan häntä kuin hullua.
"Voin tehdä sen jos et liiku. Luuletko että pappi saisi jonkun kirouksen päällensä ja voihan niiltä, sillä sarvella saisi parannettua haavoja." Asgard sanoi ja melkein nauroi kun yksisarvinen pomppasi pystyyn. Asgard pisti miekan takaisin kaavun sisään sillä sitä ei tarvittu enää. Sitten Jim rupesi vetämään yksisarvista ja tämä rupesi huutamaan sekä yritti rimpuilla vastaan mutta turhaan kun vahva hevonen veti sitä eteenpäin.
"Todella paljon on." Asgard sanoi ja käveli näiden takana.
"Tuo olla vaikea kysymys." Asgard sanoi ja otti raamatun esille samalla kävellessään. Hän avasi sen ja luki sitä mielessään. Asgard näytti itkevän kun luki ne kohdat jossa oli jotakin vesi puhvelista. Asgard sulki raamatun ja pisti sen kaapunsa sisään. Asgard käveli Henryn vierelle ja jatkoi tahtia kävellen. "On se yksisarvinen mutta älä sano sitä tälle yhdelle muuten saamme kuunnella ylpeilyä. Veljeni kertoi vähän juttuja tästä nuoresta yksilöstä" Asgard sanoi kuiskaten Henrylle ja jatkoi kävelemistä
Dudeboy
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 03 Helmi 2008, 22:34

Henry, Desmond

Henry naurahti kuullessaan Asgardin sanat, se siis oli yksisarvinen, mutta Henry oli Asgardin kanssa samaa mieltä: tästä ei kannata sanoa mitään Desmondille, pelkkä vilkaisukin niin huomasi, että tämä oli täynnä itseään.
Desmod kirosi heidän kävellessään eikä halunnut edes harkita yhteistyötä, mitä Henry tälle useasti ehdotti. Lopulta Henry luopui suostuttelusta ja kääntyi takaisin Asgardiin päin.
"itsepäinen kuin aasi.." Henry sanoi huokaisten.
"Vien sen siskolleni syntymäpäivä lahjaksi, hän täyttää tuota pikaa 17 vuotta." Henry kertoi jälleen kenelle yksisarvisen veisi.
Sitten Henry pysähtyi ja alkoi ynnäämään Asgardin ja Desmondin sanoja.
"Veljesi on siis tavannut hänet? Ja hän puhui ihmisudesta... onko.. veljesi ihmisusi?" Henry kysyi ja katsoi Asgardiin kysyvästi.
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Dudeboy » 03 Helmi 2008, 22:59

Asgard

Asgard hymyili kun Henry naurahti kun tämä kuuli sen vesipuhvelin olevan yksisarvinen. Asgard kuunteli yksisarvisen kiroiluja ja tiesi että tämä oli toivoton tapaus. Asgard katsoi sivusilmällä kun Henry kääntyi häneen päin.
"Yksisarviset ovat kuulemma todella itsepäisiä ja neitsyt vain rauhoittaisi ne." Asgard sanoi. "Hieno lahja todellakin, siskosi tulee varmaankin ilahtumaan kun veli tuo upean lahjan." Asgard sanoi hymyillen.
'Lily osaa varmaan rauhoittaa tuon itsepäisen hevosen kaltaisen olennon.' Asgard ajatteli ja sitten hän hätkähti ajatuksistaan kun Henry oli tajunnut yksisarvisen sanoista että Sa oli ihmissusi. "Niin hän on vain minä pystyisin pitämään aisoissa öisin. Pyydän sinua älä kerro, sillä vaikka hän on peto hän on veljeni enkä tuhoaisi omaa veljeäni. Älä vie minulta ainoata veljeäni." Asgard sanoi niin surullisella äänellä
Dudeboy
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 03 Helmi 2008, 23:28

Henry, Desmond

Henry hieman järkyttyi kuullessaan että Sa oli ihmisusi. Hän ei tiennyt että ihmisudet voisivat pysyä niinkin huomaamattomian, että pääsisivät jopa vankityrmien kometajiksi.. Henry tiesi että Sa oli töissä sotilaana, hän oli tästä muutaman kerran jo kuullutkin.
Henry laski katseensa maahan ja mietti hetken aikaa. Desmond katseli hiljaa sivusta kun nämä kaksi seisoivat vähän matkan päässä heistä, eikä ollut tietoinen miksi he olivat pysähtyneet taikka mistä nämä kaksi puhuivat.
"Hyvä on.." Henry sanoi ja nosti katseensa hymyillen "En kerro veljestäsi, minulla ei ole mitään taruolentoja vastaan, joten en näe mitään syytä kertoa hänestä isälleni. " Henry lupasi Asgardille.
"Mutta nyt.. viedäämpä yksisarvinen perille asti.." Henry sanoi ja vilkaisi olkansa yli yksisarvista "Onko sinulla nimeä?" Henry kysyi tältä.
"ON! Desmond, kiitos kysymästä..." Desmod tuiskaisi.
"Minä olen Henry ja tämä on Asgard, mukava tutustua" Henry sanoi hymyillen.
"usko pois, ilo on kokonaan sinun puolella.." Desmond mutisi kun he lähtivät taas liikkeelle.
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Dudeboy » 03 Helmi 2008, 23:52

Asgard

'Jos hän kertoo hän saa katua. Mitähän tuhoa se on saanut tehtyä aikaan taas kerran kun en ole nähnyt koko päivänä Sata.' Asgard ajatteli surullisena ja katsoi Henryä kun tämä oli kasvot maata kohti. Asgard alkoi olla huolestunut kun vastausta ei kuulunut mutta sieltä se vastaus tuli.
"Hyvä on ja kiitän kovasti." Asgard sanoi onnellisena että veli salaisuus saattoi vielä säilyä.
"Eiköhän lähdetä sillä minun pitää löytää se yksihän varmaankin odottaa minua kun viemme tämän yhden perillä ja tulee varmaan mukaan." Asgard sanoi ja kuunteli kun Henry kysyi yksisarvisen nimeä. Yksisarvinen sanoi nimekseen Desmond.
Asgard vain nyökkäsi kun Henry sanoi heidän nimensä ja yksisarvinen höpötti jotakin. He lähtivät liikkeelle ja Asgard käveli Henryn vierellä. "Onko sinun mielestäsi ihmissutena oleminen rangaistus pahoista teoistaan?" Asgard kysyi kuiskaten Henryltä samalla kun käveli tämän vierellä.
Dudeboy
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 04 Helmi 2008, 09:01

Henry, Desmond

Desmond jatkoi manaamista yksikseen, mutta ei pistänyt enään hanttiin sillä oli huomannut jo muutamaan otteesee että se oli täysin turhaa, Joten yksisarvinen tyytyi kävelemään Jimin perässä, pää alhaalla ja korvat luimussa manaten kohtaloaan ja ihmisiä.
Henry vilkaisi Asgardiin kun tämä kysyi ihmissusista. Herny mietti hetken mitä vastaisi, hänellä oli omat näkemykset asiasta, eikä hän tiennyt pitäisikö tämä pappi yhtään niistä. Lopulta Henry huokaisi naurahtaen ja vilkaisi taivaalle.
"En usko. Minun mielestäni pahoista teoista voi rangaista vain fyysisesti, elävän olennon kautta. Ihmisudet, vampyyrit, peikot, ihmiset, haltijat.. kaikki sama asia, lihaa ja verta jokainen. En näe mitään perustavaa eroa, mitä nyt fyysisesti erillaisia, mutta henkisesti jokainen kumminkin ajattelee samalla tavalla, jokaisella on tunteet mikä tekee jokaisesta elävän olennon, jota pitää kunnioittaa siinä missä herra käskee kunnioittamaan elämää" Henry kertoi katsellen taivaalle kun he kävelivät.
"Entä sinä... pidätkö sinä sitä rangaistuksena?" Henry kysyi kääntäen katseensa Asgardiin.
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Dudeboy » 04 Helmi 2008, 17:26

Asgard

Asgard kuunteli samalla kävelleessään Desmondin mutinaa. Se oli aika huvittavaa kuunneltavaa Asgardin mielestä. Sitten Asgard rupesi kuuntelemaan Henryn puhetta.
"Niin maallinen oikeus mutta jonkun ylemmän kautta tuleva rangaistus syntiselle. Haltiat ja ihmiset eivät ole sukua toisilleen sehän olisi väärin ja harhaoppia ja osa olennoista on pahoja kuin ihmiset sekä niitä pitää rangaista kun eivät seuraa hyviä oppeja." Asgard sanoi uhmakkaalla äänellä Henrylle.
"Ainakin mitä minulle opetettiin niin se on rangaistus yleensä pahoista teoistaan, en tiedä mitä Sa on tehnyt. Miksi puolustelet haltioita sanoillasi? Nehän tekevät syntiä paljon ja palvovat pahaa, on koottava niitä vastaan uskon sotureiden armeija joka levittää hyvää niille ja rankaisee niitä sillä jos ne pääsee valtaan ne hyökkää kirkkoa vastaan." Asgard sanoi ja käveli rauhallisena.
Viimeksi muokannut Dudeboy päivämäärä 04 Helmi 2008, 17:28, muokattu yhteensä 1 kerran
Dudeboy
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 04 Helmi 2008, 18:56

Henry, Desmond

"höpsis!" Henry tuhahti Asgardille "eivät he meidän uskontoamme kaataisi, he ovat erittäin suvaitsevaisia uskontojen suhteen, heidän periaatteensa on 'uskoo ken tahtoo ja mihin vain'." Henry kertoi.
"ja enhän minä pelkästään heitä puollustele, vaan kaikkia. Omasta mielestäni kaikki ovat tasavertaisia, sukupuoleen, ikään tai rotuun katsomatta. 'rakasta vihollistasi' niin raamatussakin sanottiin. En näe mitään syytä vihata ketään, joka ei ole tehnyt minulle taikka läheisilleni mitään pahaa, joten miksi vihata haltijoita? Miksi vihata ihmissusia? He ovat vain väärinymmärrettyjä luontokappaleita jotka haluavat korjata vääristymät, ei sen enempää" Henry sanoi ja potkaisi kiveä.
Kivi lähti pomppimaan pitkin metsätietä ja pysähtyi vähän matkan päähän.
Desmod oli yhä käärmeissään, hänellä oli monesti käynyt mielessä että hän seivästäisi nämä kaksi sarvellaan, mutta sitten hänen hieno sarvensa tahriintuisi ja sen pesemiseen menisi ikuisuus! joten ei.
Pian he saapuivatkin jo metsän reunalle ja Henry pysähtyi hetkeksi ja katseli kylälle päin.
"Mennään suoraan tallille metsänreunaa pitkin, turha kylän kautta mennä.." Henry sanoi ja lähti kävelemään reunustaa pitkin kohti tallia, joka näkyi muutaman kilometrin päässä.
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Dudeboy » 04 Helmi 2008, 19:40

Asgard

'Mitä höpsis ja hän näyttää tietävän paljon haltioista ei niistä opetettu paljoakaan ainakaan minulle.' Asgard ajatteli tuskallisena mielensä kanssa sillä Henry pommitti tätä melkein myönteisillä asioilla.
"He palvovat luontoa ja mikseivät myöskin vanhaa kehnoa. Mistä sinä tiedät mitä ne tekisivät uskovaisille joiden mielestä kristinusko on ainoa uskonto." Asgard sanoi melkein hurmoksessa kun uskon asioista puhuttiin.
"Huomaan että puolustat kaikkia ja muistan tuon kohdan kyllä itsekin." Asgard sanoi Henrylle joka pommitteli häntä sanoilla joita Asgard luuli harhaopiksi. "Haltiat ja ihmissudet ovat paljonkin erilaisia, ne sentään jotkut ovat uskonnon seuraajia ja eivät usko johonkin luonnon jumaliin." Asgard sanoi. Hän katsoi kun Henry potkaisi kiveä joka pomppi pitkin metsä tietä.
'Desmond ei pidä ajatuksesta että joutuisi elämään ihmisten vankina. Desmond saa opetella ainakin olemaan kunnolla Lilyn ratsuna ja luulenpa ettei se aio karata silloin Henry suuttuisi varmaankin ja etsisi Desmondin käsiinsä. Se olisi varmaankin aika hauska näky. Asgard ajatteli ja tuli Henryn takana metsän reunalle.
"Ihmiset varmaan hämmästyisivät kun tuomme mukanamme yksisarvisen sinne ja ne levittäisivät huhuja lisää." Asgard sanoi ja käveli heidän perässään kohti tallia joka alkoi jo näkyä metsän reunoilta katsottuna.
Dudeboy
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 04 Helmi 2008, 20:45

Henry, Desmond

"hmh. usko mihin haluat, mutta älä tuomitse ennen kuin tunnet" Henry sanoi päättäen keskustelun haltijoista ja muista taruolennoista.
Häntä ei kiinnostanut enää väitellä asiasta papin kanssa, joka seisoi omien uskomustensa takana eikä edes yrittänyt ymmärtää. Olihan se vaikeaa aluksi Henryllekkin, mutta kun hän tutustui asiaan paremmin, hän tajusi että ei asia ole aina niin kuin väitettiin.
Desmond kiinnostui asiasta kun saavuttiin kylän lähettyville. Hän ei koskaan, ei koskaan, ollut käynyt näin lähellä ihmisten kylää. Tosin hän ei täältä asti nähnyt mitään mitä kylässä tapahtui, mutta katseli tarkkaavaisesti. Sitten hän havahtui, nämä olivat viemässä häntä talliin!?
"WOOO! STOP TYKKÄNNÄ!" Desmon huudahti ja löi jarrut pohjaan ja sai Jimin ja Henryn pysähtymään.
"Talliin?! Hevosten sekaan?! Enhän minä sinne voi mennä! Olen yksisarvinen" Desmond sanoi ja katsoi tallia, jonka laitumilla laidunsi hevosia.
"Kuten sanoin, kaikki ovat tasa-arvoisia joten sinäkään et saa mitään etuja... vaikka osaisitkin puhua" Henry sanoi ja käski Jimin taas liikkeelle.
"yyyy, epäreilua!" Desmond älisi ja marssi vihaisesti perässä.
"prinsessa luonne..." Henry sanoi huokaisten Asgardille.

// sie voisit tästä suoraa jatkaa talleille, mikäli sopii? =) //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Dudeboy » 04 Helmi 2008, 21:12

Dudeboy
 

Edellinen

Paluu Metsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron