Paha päivä, hyvä seura.

Lampi sijaitsee kylän laitamilla. Suurehko, soikea lampi on kaunis näky vuodenajasta riippumatta. Puhtaankirkas vesi antaa katsojan nähdä aina pohjaan asti. Lampi on syvimmillään kolme metriä syvä, sijaintinsa ansiosta lähes aina peilityyni.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Janni » 20 Kesä 2011, 17:38

Clarence

Korviin kantautui Mikin huolestunut huudahdus ja pian tuo olikin nuorukaisen vierellä. Huolissaan tyttö tuntui tarkistavan oliko Clarence kunnossa, kyllä hän hyvin istualleen pysyi, vaikka ilme olikin edelleen hämmentynyt.
Minä en ollut oma itse äsken. Nuorukainen totesi, viimein kohdistaen katseensa Mikiin kunnolla. Tämä on toivotonta, en en minä osaa hillitä itseäni. Clarence vaikeroi ja näytti siltä että purskahtaisi kohta itkuun.
Janni
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 20 Kesä 2011, 18:49

Miki

Oli Clarence ihan kunnossa, mutta sai Mikille kylmät väreet kertomalla ettei äsken ollut oma itsensä, tyttöä puistatti ajatus siitä ettei hän ollut huomannut eroa.
"Ei se mitään Clarence." Miki kuiskasi nojautuen halaamaan toista. Puoliverinen oli niin surullisen näköinen, ei neito osannut oikein muullakaan tavalla lohduttaa kuin halaamalla.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Janni » 20 Kesä 2011, 19:38

Clarence

Miki halasi Clarence ja lausui lohduttavia sanoja, ei se mitään, kunpa se olisikin niin. Nuorukainen halasi tyttöä takaisin, painaen päänsä tuon olalle, täten piilottaen kasvonsa. Anna anteeksi minä yritän kyllä parhaani, mutta en voi vastustaa sinua Nuorukainen änkytti ja pahoitteli, voisihan tuon ottaa myös jonkinlaisena kehuna.
Janni
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 20 Kesä 2011, 19:48

Miki

Clarence laski päänsä tytön olkaa vasten, neito nosti kätensä Clarencen päänpäälle ja alkoi silitellä pienesti.
Pieni puna nousi tytön kasvoille kun puoliverinen kertoi ettei voinut vastustaa tyttöä, kai se tarkoitti sitä että hän maistui hyvälle, eikä siinä ollut mitään huvittavaa tai mukavaa mutta se sai Mikin silti punaiseksi.
Ei neito ollut koskaan kuvitellut olevansa mitenkään erityinen. "Ei sinun tarvitse pyydellä anteeksi, tiedän ettet tarkoita mitään pahaa." Sen sanottuaan lakkasi tyttö silittämästä toisen valkeita hiuksia, käsi valui vain rennoksi nuorukaisen niskalle. "Gerard huolestuu, mennäänkö kotiin ?" Miki kysyi pyöritellen mielessään sanaa koti, oliko se liian tungettelevaa sanoa Clarencen kotia omakseen ?
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Janni » 20 Kesä 2011, 20:46

Clarence

Clarence mutisi jotain epäselvää Mikin sanoihin, joka lopulta totesi että oli aika lähteä kotiin. Niin Nuorukainen myönsi, suoristautuen nyt pois tytön olalta. Mennään. Puoliverinen vielä lisäsi, nousten sitten ylös. Käsi ojennettiin Mikin avuksi ja pieni hymy luotiin kasvoille, ei hän halunnut näyttää masentuneelta, vaikka hieman saattoi olla, ei Mikin tarvitsisi katsella hänen kurjaa naamaansa.

//Lyhyttä pukkaa pirustii -___-' //
Janni
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 20 Kesä 2011, 20:55

Miki

Clarence kohottautui ylös ja tarjosi kättään Mikille, olisihan tyttö päässyt itsekkin ylös mutta kun Clarence hymyili niin oli käteen pakko tarttua. Miki nousi ylös, hellittämättä otettaan toisen kädestä hän hivuttautui Clarencen vierelle. Tyttö korjasi hieman otettaan toisen käteen. "Meidän kannattaisi varmaan pitää kiirettä, alkaa olla myöhä." Miki sanoi, ei hän tavallaan tahtoisi hoputtaa toista mutta ei myöskään tahtonut hermostuttaa Gerardia, eikä tyttö tiennyt miten hän reagoisi myöhästymiseen.

//Eipäs haittaa =)//
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Janni » 20 Kesä 2011, 21:15

Clarence

Nuorukainen auttoi Mikin ylös maasta. Tyttö ei päästänyt Clarencen kädestä irti, jolloin ei voinut hänkään. Olet oikeassa. Nuorukainen myönsi, ympärillä oli hämärtynyt entisestään ja isä varmasti odottaisi, vaikka hän oli kertonut että heillä saattaisi venyä myöhään.
Kaksikko lähti kulkemaan puiden siimekseen, jonne nousevan kuun valo ei yltänyt, se loi pimeämmän tunnelman, mutta olivathan he kahdestaan. Ei pimeää tarvinnut pelätä.

//Kauppaan takasin sitten //
Janni
 

Edellinen

Paluu Lampi

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron