Home?

Pimeäpaikka on nimensä mukaisesti pimeä. Vuorokauden ympäri. Pimeäpaikka sijaitsee Mor vuoren varjoissa, pysytellen näin koko vuorokauden piilossa auringolta. Ja se on hyväksi, sillä tätä kaupunkia asuttaa yönkansa.
Kaupunki koostuu yhdestä, suuresta kadusta jonka molemmille puolille on noussut asuntoja, majataloja, kapakoita, putiikkeja. Tämä ei kuitenkaan ole jokamiehen pysähdyspaikka, sillä jos tavallinen kuolevainen tänne erehtyy, hän todennäköisesti tulee kuolemaan vierailunsa aikana.. tavalla tai toisella. Majatalot on suunniteltu yönlapsille, ottaen huomioon jokaisen synkän taruolentolajin tarpeet. Suurimmaksi osaksi tätä kaupunkia asuttavat vampyyrit, mutta toisena suurena rotuna on ihmissudet. Kaupunki on myös rikollisten ja varsinkin palkkamurhaajien suosiossa. Ihmisillä ja haltioilla ei ole asiaa tähän paikkaan, siitä pitävät huolen niin pimeänpaikan asukit, kuin myös vuorilla asustavat lohikäärmeet, jotka eivät siedä ihmisiä tai haltioita lähellä omaa reviiriään.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Kitty » 22 Kesä 2011, 20:52

Miki

Takana tullut hahmo astui nyt esiin ja avasi suunsa, inhottavaa hän puhui Clarencesta ja Mikistä aivan kuin ruuasta. Hetkinen, ruuasta ? Ehkä kaksikko olikin noille synkeille hahmoille vain ruokaa. Clarencen käsi toi suojan tunnetta Mikille, mutta se ei estänyt pelkoa vellomasta tytön sisällä. "Vai näit sinä ensin ? Mitäs jos jaettaisiin puoliksi ? Tyttö minulle, poika sinulle." Tummatukkainen mies sanoi kohottaen toista kulmaansa. Nyt alkoi mennä jo tympeäksi, aivan kuin nuorukainen ja neito olisivat lasten leluja millä ei olisi mitään väliä. Miki tarttui Clarencen kädestä tiukasti kiinni, painaen sen vielä paremmin itseensä kiinni. "Mitä te oikein tahdotte meistä ? Jättäkää meidät rauhaan !" Miki sanoi koittaen kuulostaa varmalta, hän saattaisi voittaa tytön helpolla, mutta vamppyyrin kanssa ei kannattaisi edes koittaa. Miki koitti keskittää ajatuksensa siihen miten pieksäisi paskat pihalle pirullisen näköisestä tytöstä, jotta pelko ei pääsisi päällimmäiseksi tunteeksi, vaan viha tai itsevarmuus.

//Yh, anteeksi kun kesti näääin kauan vastata, mutta kun tuli ylitöitä ei päässy koneelle //
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Janni » 22 Kesä 2011, 21:25

Clarence

Tyttö näytti epävarmaa ilmettä miehen ehdotuksille, näyttäen kuitenkin harkitsevan asiaa. Tämän katse silmäili Mikiä arvioivasti, joka sai Clarencen astumaan tuon näkösuojaksi ja katsomaan neitoa vakavana. Tyttö kohotti sievän hymyn huulilleen ja näytti tehneen päätöksensä. Minua ei kiinnosta tuo tyttö, pidä hyvänäsi. Tämä ilmoitti, jonka jälkeen Miki päätti avata suunsa. Clarence vilkaisi tuota olkansa yli, eikö hänen täytyisi miehenä olla se joka oli uhmakas? Kyllä hän tiesi kuitenkin pelkäävänsä enemmän kuin Miki.
Se ei kuulu sinulle! Tyttö kivahti haltian kysymykseen, ottaen sitten pari askelta lähemmäs Clarencea. Lähdetkö mukaani suosiolla? En minä mitään pahaa halua. Tämä kysyi. Nuorukainen katseli demonia ihmeissään, eikö tuo halunnutkaan vain hyökätä hänen kimppuunsa? Oliko tuolla kuitenkaan väliä, vastaus olisi silti kieltävä. E-En

//Eipä haittaa //
Janni
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 22 Kesä 2011, 22:38

Miki

Miehen kasvoille nousi virne kun tyttö suostui tasajakoon. Miki ei pitänyt tillanteesta yhtään ja kun pikkuneiti sarvipää asteli lähemmäs Clarencea alkoi tosissaan ottaa pannuun. Clarence seisoi Mikin suojana mutta tyttö astui silti hieman enemmän tummahiuksisen puolelle, jotta demoni näkisi haltian. "Kosket Clarenceen ja takaan että kadut sitä." Miki sanoi muuttaen äänensävynsä uhkaavaksi, tuollainen pikkulikka ei hänen rakkaimpaa pääse lääppimään.
"Ja se mitä te kummatkin meistä tahdotte kuuluu myös minulle, minun elämästäni ei muut päätä !" Miki jatkoi nyt jo ehkä liian uhmakkaalla äänensävyllä, tilanne oli outo ja taisi neidolta unohtua että täällä ei pienen haltianeidon sana paljoa paina. Samassa purskahti tuo varjoista ilmestynyt vamppyyri nauruun. "Ahhahhahhaa ! Sisukaskin, tästähän tulee jännää !" Mies huusi ivallisesti, ottaen sitten askeleen lähemmäksi.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Janni » 22 Kesä 2011, 22:55

Clarence

Tyttö käänsi katseensa Mikiin, joka ilmestyi esiin Clarence takaa kuulostaen samalla hyvin uhmakkaalta. Demoni tirskahti huvittuneena, kumartuen sitten ja ojentaen etu sormensa nuorukaista kohti. Pieni tökkäys puoliverisen rintakehään sai Clarencen värähtämään. Hmm, ai näinkö? Enpä tunne katuvani. Neitokainen naurahti samalla, suoristautuen sitten takaisin, jääden kuuntelemaan siinä missä vampyyrikin kuika tämä pikku muukalainen ilmoitti sisukkaasti ettei tuon elämä ollut kenenkään päätettävissä muun kuin tuon itsensä.
Clarencekin kuunteli Mikin uhmakkuutta, hän ei tiennyt olisiko moinen tässä tilanteessa niin viisasta, tuohan saattaisi ärsyttää näitä kahta yönlasta. Turhaa nuorukainen kuitenkin näytti huolehtivansa siitä, vampyyri repesi railakkaaseen nauruun, tämä oli vain jännää tuolle.
Janni
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 22 Kesä 2011, 23:03

Miki

Kun pikkuinen sarvipää tökkäisi sormellaan Clarencea oli Mikille päivänselvää että tälle pikku äpärälle annettaisiin nyt pieni opetus. Demoni halusi selvästi koetella rajoja ja sehän passasi Mikille. Haltia otti reippaasti askeleen kohti pienempää ottaen samalla kunnon vauhdit lyöntiä varten, nyt tärähtää ja kunnolla. Jos tyttö väistäisi lyönnin niin perään lähtisi kova kierrepotku, tästä ei helpolla paeta.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Janni » 22 Kesä 2011, 23:38

Clarence

Clarence joutui kavahtamaan sivulle Mikin yllättäessä hyökätessä pienempäänsä kohti. Demonin kasvoilta ehti nähdä yllättyneen ilmeen, ennen kuin haltian nyrkki iski tuota kivuliaan näköisesti rintakehään. Iskun voimasta tyttö taittui pienesti kasaan ja joutui ottamaan pari askelta taemmas pysyäkseen pystyssä. Demoni kuitenkin näytti jähmettyvän aloilleen pää nuupahtaneena alas.
Tuo kutitti. Neitokaisen hento ääni hihitti, ennen kuin tämä kohotti katseensa ylös. Purppuraiset silmät hohtivat pimeässä kaventuneiden pupillien kera, sirot kasvot olivat muuttuneet suorastaan pelottaviksi virneen kohotessa miltei korviin asti.
Clarence katsoi kauhuissaan pientä tyttöä, mutta yllättäen muisti etteivät he olleet kolmestaan. Nuorukainen käänsi katseensa vampyyriin, joka ei vielä ollut hyökännyt, mutta hyökkäisi varmasti jos saisi siihen tilaisuuden. Sinä et koske Mikiin. Puoliverinen ilmoitti, kohottaen terävät kyntensä valmiiksi, jos tuo aikoisi jotain.
Janni
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 22 Kesä 2011, 23:45

Miki

"Hah ! Kukas nyt nauraa ipana !" Miki naureskeli mielessään, kunnes huomasi toisen ilmeen. Se alkoi olla suorastaan karmivan näköinen, inhottava pirullinen virne, isku muka kutitti ? Tässä ei itku auta, olisi vain odotettava demonin hyökkäävän jolloin hän voisi kääntää sen iskun tätä vastaan, Miki ainakin oletti olevansa kokeneempi lähitaistelussa kuin mitä tuo ilkeän näköinen penikka.
Samaan aikaan silmäili vamppyyri tilannetta sivummalta, aika huvittavaa, tästähän tuli kissatappelu. Miehen korviin kantautui kuitenkin vanhemman demonin sanat, ai että tyttöön ei saisi koskea ? Se innosti miestä, siitä olikin aikaa kun viimeksi sai saaliistaan tapella.
"En usko että sinä voit asialle mitään kun vien pikku neitosesi varjoihin." Vamppyyri sanoi astellen kiero ilme kasvoillaan lähemmäs Mikiä.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Janni » 23 Kesä 2011, 00:23

Clarence

Miki ei aikonut sanoa mitään? Tyttö hymähti, laskien virneensä takaisin suloiseksi hymyksi. Hmm? En minä aio hyökätä, minä vain odotan että väistyt valkean ystäväsi tieltä. Demoni ilmoitti, pysytellen tosiaan vain aloillaan, kallistaen odottavasti päätään. Ei minulla kuitenkaan koko yötä ole aikaa. Tyttö vielä lisäsi hoputtaakseen.
Clarence kurtisti kulmiaan vampyyrin kertoessa ettei hän voisi asialle mitään. Mies otti askeleita uhkaavasti lähemmäs Mikiä, jolloin nuorukainen asettui noiden väliin. Miki pidä selustasi. Puoliverinen varoitti varmuuden vuoksi, pitäen tiukan katseensa miehessä. En aio sallia sitä valitettavasti. Clarence totesi, pysytellen kuitenkin aloillaan, hän oli enemmän peloissaan kuin raivoissaan, jota tällä hetkellä kaivattiin enemmän. Se antaisi hänelle voimia pistää hanttiin, nyt nuorukainen oli vain kuin pieni pelokas hiiri.
Janni
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 23 Kesä 2011, 10:37

Miki

Aha neitokainen vain odotti että Miki luovuttaisi noinvain ja väistyisi, hän ei selvästikkään tuntenut tätä haltiaa.
"Ei se minua kiinnosta, saat luvan odottaa, minä en väistä." Miki sanoi varmalla äänensävyllä, varmuutta kuitenkin horjutti se kun Clarence käski suojata selustan. Tyttö kääntyi katsomaan olkansa yli taakse, vamppyyrihän käveli kohti, tästä ei hyvä seuraa, Clarence kuitenkin asettui Mikin ja tummanpuhuvan miehen väliin joten tyttö kääntyi takaisin mustahiuksisen sarvipään puoleen.
Vamppyyri kallisti huvittuneesti päätään, tämä kalpea demoniko aikoi estää häntä saamasta saalistaan ? Tuskimpa vain. Mies harppasi nopean askeleen aivan Clarencen nokan eteen. "Jäikö jotain epäselväksi ? Et voi asialle mitään." Sen sanottuaan mies kohotti kättään kohti Clarencen olkaa, aikeina tönäistä tämä sivuun.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Janni » 23 Kesä 2011, 12:35

Clarence

Tyttö tuhahti pienesti Mikin sanoille, nostaen kätensä lantiolleen. Hyvä on sitten. Demoni totesi turhautuneella äänensävyllä, lähtien ottamaan askelia hiljakseen kohti Mikiä. Oma on vikasi. Neitokainen vielä lisäsi, kohottaen sormensa sievästi huulilleen ja näytti hetken siltä että tämä antaisi kuin lentosuukon haltialle, mutta ei, huulten välistä purkautui purppuraisia liekkejä kohdistuen suoraa Mikin kasvoja kohti.
Clarence puolestaan ei ollut valmistautunut miehen äkkinäiseen liikkeeseen ja pian hän oli kasvotusten tuon kanssa. Seuraavassa hetkessä nuorukainen tunsi käden olallaan aikeena tönäistä hänet sivuun. Se kyllä onnistui, mutta Clarence kohotti kättään ja vei ne lähemmäs vampyyrin kasvoja, kynnet saisivat luvan kahmaista miehen kasvot mukaan jos tuo halusi hänet sivuun.
Janni
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 26 Kesä 2011, 17:07

Miki

Tyttö sylkikin tulta, Miki säikähti pahemmin ja otti kunnon harppauksen taaemmas. Kasvoja kuumotti, liekit kävivät vähän turhan lähellä. Samassa jäi Mikiltä vamppyyri huomiotta joka nappasi samassa tytöstä kiinni kun tämä tönäisi Clarencen pois alta, miehen olisi tosin kannattanut kiinnittää enemmän huomiota siihen mitä Clarence tekee sillä tämä kurotti kohti miehen kasvoja terävillä kynsillään. Ei mennyt kauaa kun Vamppyyri vetäytyi Clarencen mukana maahan, vetäen samalla Mikin maahan. Kaikki kolme epämääräisessä läjässä. Miki irrottautui vamppyyrin otteesta hakien samalla paikkaa pikkutytön ja Clarencen välistä.
"Mitä sinä oikein tahdot !?" Miki huusi pikkuiselle demonille joka osottautui hankalaksi vastukseksi.
"Ja sinä verenimijä et minuun koske !" Neito jatkoi vilkaisten maassamakaavaa vamppyyriä jonka kasvoilla kulki komeat jäljet Clarencen kynsistä.

//Wee Takaisin sivistykseen ja oma kone rikki -_-//
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Janni » 27 Kesä 2011, 17:40

Clarence

Vampyyri näytti viimein saavan otteensa saalistaan, mutta valkoinen demoni näytti häiritsevän ja sai koko kolmikon paiskautumaan maahan. Tyttö jäi katselemaan sivusta, tilanne näytti hänestä niin huvittavalta, suorastaan viihdyttävältä.
Clarencekin yritti kompuroida kiireesti ylös maasta, painaen selkänsä vasten Mikin selkää katse vampyyrissä. Näin he turvaisivat hyvin toistensa selustan. Sanoinhan etten salli sinun koskea häneen. Nuorukainen ilmoitti ja oli kyllä valmis raatelemaan petoa uudelleen.
Demoni nyrpisti pienesti nenäänsä Mikin korottaessa ääntää ja vaativan jälleen mitä hän oikein halusi. Haluan vain tutustua valkeaan ystävääsi paremmin, hänhän on yksi meistä. Neiti kertoi, osoittaen samalla sormellaan itseään. Tytön sanat eivät jääneet Clarencelta kuulematta, ei hän kuitenkaan tiennyt kuinka asian oikein ottaisi.

//Sori ku vasta nyt vastailen, mulla on ollu kiirusta tässä aivan liikaa ja tulee olemaan. Autokoulu juttuja ja pitää värkätä ensviikon takia, ku lähen hesaan ja oon sen viikon kokonaan pois, joten en ehi pahemmin peleihin vastata tulevalla parilla viikolla. Anteeksi kauheasti :< //
Janni
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 27 Kesä 2011, 17:52

Miki

Clarence painautui Mikin selkää vasten, hyvä nyt tarvitsisi keskittyä vain yhteen suuntaan.
"Tutustua ?" Miki toisti epäuskoisena, toinen tahtoi vain tutustuta Clarenceen. Se ei kuitenkaan miellittänyt neitoa kun hänen ystäväänsä verrattiin muihin pimeän paikan asukkaisiin.
"Clarence ei ole niinkuin te ! Älä vertaa häntä kun et tiedä kenestä puhut." Miki ärisi pikkudemonille. Vamppyyri hapuili ylös maasta tunnustellen kasvojaan. "Ja minä taas sanoin ettet voi asialle mitään !" Vamppyyri sanoi nyt kammottavan kuuloisella äänellä syökksyen kohti Clarencea, se oli selvää että tuo sarvipäinen mies olisi niitattava ennenkuin pääsee tyttöön käsiksi.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Janni » 27 Kesä 2011, 20:08

Typerä tyttö. Demoni mutisi Mikin valittaessa hänelle, näkihän nuorukaisesta selvästi mikä tuo oikein oli. En jaksa kuunnella enää kitinääsi, voit. Neitosen lause jäi kesken vampyyrin karjaistessa siihen väliin ja ennen kuin Clarence ehti yi:n sanoihin sanoa mitään, oli mies jo hyökkäämässä häntä kohti. Nuorukainen kohotti kätensä suojaksi, ennen kuin kuuli suoraa yläpuoleltaan kimeän ja ärsyyntyneen äänen; Et koske häneen! Demoni tyttö oli hypännyt paikaltaan Mikin ja Clarencen yläpuolelle, kohdistaen kovan kantapäänsä kohti vampyyriä. Nuorukainen katseli ihmeissään pientä demoni tyttöä, auttoiko tuo häntä vai mistä oli kyse?
Janni
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 27 Kesä 2011, 20:21

Miki

Tyttö ällistyi totaalisesti kun pieni tuittupää potkaisi vamppyyriä kasvoihin, tämä lensi potkun voimasta maahan nousten kyllä nopeasti tolpilleen. "Anna se tyttö tänne !" Mies huusi, hänestä näki että puolustus ei ollut kunnossa, tämän kimppuun olisi helppo hyökätä muttei Miki tahtonut ottaa riskiä että jäisi kiinni.
"Clarence jos tyttö hoitaa vamppyyrin pois niin lähdetäänkö hänen mukaansa ? " Miki kuiskasi Clarencelle toivoen etteivät muut kuulisi tätä. Vaihtoehdot olivat vähissä ja jos pieni sarvipää tarjoaisi turvapaikan niin mahdollisuudet selvitä hengissä kasvoivat huomattavasti.

//Saat päättää mitä noi tekee//
Kitty
 

EdellinenSeuraava

Paluu Pimeäpaikka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron