Kartanon väkeä

Paikka jossa pelaajat voivat etsiä pelaajia ”orvoille hahmoilleen”. Esimerkiksi jo olemassa olevien hahmojen perheenjäsenille tai sitten uusille hahmoille, joita kaipaisivat omien hahmojensa elämään. Tämä ei ole kuitenkaan seuranhaku – osio.
Jokainen orpo hahmo pitää kuitenkin hyväksyttää aina hahmonhyväksynnässä ennen, kuin sillä voi alkaa pelaamaan!

Valvojat: Crimson, Ivy

Kartanon väkeä

ViestiKirjoittaja Sands » 05 Heinä 2011, 19:44

Tällaista ilmoitusta tänne laittelisin. Kartanoon tarvitaan monenlaista väkeä, joten jos hahmosi vaikka sattuu työpaikkaa tarvitsemaan, niin täältähän löytyy paikkoja. Kreivi tosin inhoaa haltioita, joten haltioiden ei kannata vaivautua, ellei tahdo päästä hengestään. Ihmisennäköistä porukkaa siis kaivataan, saa olla tietenkin tekeytynytkin ihmiseksi monista eri syistä. Seuraavanlaista työtä olisi kreivin alaisena tarjolla:


Palvelijoita Erilaisia palvelijoita tarvitaan taloon ylipäätään siivoamaan ja pitämään paikkoja kunnossa. Joidenkin pitää myös kreiviä palvella henkilökohtaisesti, olla juoksupoikana ja lämmittää kylpyvedet ynnä muut. Työssä vaaditaan huolellisuutta ja pitkää pinnaa kreivin vikinöitä kuunnellessa, tosin jotkin hommat eivät ole yhtä raskaita, kuin muut. Kreivin henkilökohtaisena palvelijana tietenkin pääsee kreiviä lähelle, mutta silloin pitää osata pitää kreivi kurissa hänen huomaamattaan.

Kokkeja Aika itsestään selvä. Hyviä kokkeja tarvitaan aina lisää, myös apulaiset sopivat. Etenkin makeiden herkkujen tekemisen taidot omaava saa nopeasti töitä.

Puutarhureita Puutarha ei pidä itseään kunnossa ilman apua.

Vartijoita Vartijat ovat tärkeitä, kartanossa on arvokkaita asioita ja ihmishenkiä. Tähän työhön sopivat henkilöt, jotka osaavat taistella ja omaavat hyvän kunnon, eivätkä välitä seisoskella pitkään paikallaan. Tarkkaavaisia heidän pitää myös olla, parempi nähdä vaara jo kaukaa, kuin reagoida siihen sillä hetkellä, kun se tapahtuu. Vartijoiden olisi hyvä olla isoja ja pelottavia. Aseet ja haarniskat saadaan kartanosta, jos tarvitsee.

Hevostenhoitajia Kartanossa on tallit ja hevosia, joita pitää jonkun hoitaa. Olisi hyvä tulla toimeen eläinten kanssa ja osata hoitaa hommansa.


Kaikki työhön tarpeellinen saadaan aina kartanosta, vaatteet ja välineet. Kartanon sivurakennuksessa saa myös asua, jos ei muuta paikkaa ole. Saa tulla töihin vain hetkeksi tai pidemmäksi aikaa, ja tietenkin saa tehdä hahmoja, jotka ovat olleet työssä jo pitkään. Huonoja puolia työssä on tietenkin se, että joutuu olemaan päivät tai yöt tekemässä töitä ja vapaa-ajallakaan ei kauhean kauas kannata mennä, että ehtii seuraavanakin päivänä töihin. Vapaapäiviä ja lomia tietenkin on. Hyviä puolia ovat tietenkin majoitus, ruoka ja palkka. Työntekijänä saa myös kävellä kreivin mailla ja talossa niin paljon, kuin lystää. Kunhan ei ole itse talon herralle häiriöksi.

Mikään kauhea tarve ei ole saada porukkaa, tämä on niille, jotka tahtovat uusille tai vanhoille hahmoille töitä. Ehkä vähän tylsiä sellaisia, mutta vaaraa niissä ei ole. Kartanon mailla saa myös silloin liikkua vapaammin, joten pelejä saa siellä tehdä enemmänkin.
Avatar
Sands
Kreivi
 
Viestit: 1628
Liittynyt: 27 Elo 2010, 13:40
Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

ViestiKirjoittaja Aksutar » 05 Heinä 2011, 21:21

Voisin törkätä Jasminen herralle töihin sitten kun tavalla tai toisella saan sen pois haltioiden alaisuudesta, palaamaan takasin kotikyläänsä Nahoriin.
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Sands » 05 Heinä 2011, 22:18

Sehän sopii sitten harmaassa tulevaisuudessa, uusia uhreja tarvitaan aina. :D
Avatar
Sands
Kreivi
 
Viestit: 1628
Liittynyt: 27 Elo 2010, 13:40
Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

ViestiKirjoittaja Kitty » 05 Heinä 2011, 22:39

Hmmm.... Voisin ehkä tekaista hevosen hoitajan ? Jos suinkin kelpaa.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Sands » 05 Heinä 2011, 22:50

Totta kai, hyvä saada sellaisiakin hahmoja, joilla on oikeasti työpaikka. :D

Hahmojen tekoon on vapaat kädet, kunhan hahmo sopii työhön.
Avatar
Sands
Kreivi
 
Viestit: 1628
Liittynyt: 27 Elo 2010, 13:40
Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

ViestiKirjoittaja Kitty » 05 Heinä 2011, 23:01

Dudiin, kiitän ja kumarran ja ryhdyn luonti hommiin ^^ Ilmottelen vaikka kun tulee valmista =3
Kitty
 


Paluu Orvot hahmot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron