Home?

Pimeäpaikka on nimensä mukaisesti pimeä. Vuorokauden ympäri. Pimeäpaikka sijaitsee Mor vuoren varjoissa, pysytellen näin koko vuorokauden piilossa auringolta. Ja se on hyväksi, sillä tätä kaupunkia asuttaa yönkansa.
Kaupunki koostuu yhdestä, suuresta kadusta jonka molemmille puolille on noussut asuntoja, majataloja, kapakoita, putiikkeja. Tämä ei kuitenkaan ole jokamiehen pysähdyspaikka, sillä jos tavallinen kuolevainen tänne erehtyy, hän todennäköisesti tulee kuolemaan vierailunsa aikana.. tavalla tai toisella. Majatalot on suunniteltu yönlapsille, ottaen huomioon jokaisen synkän taruolentolajin tarpeet. Suurimmaksi osaksi tätä kaupunkia asuttavat vampyyrit, mutta toisena suurena rotuna on ihmissudet. Kaupunki on myös rikollisten ja varsinkin palkkamurhaajien suosiossa. Ihmisillä ja haltioilla ei ole asiaa tähän paikkaan, siitä pitävät huolen niin pimeänpaikan asukit, kuin myös vuorilla asustavat lohikäärmeet, jotka eivät siedä ihmisiä tai haltioita lähellä omaa reviiriään.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Janni » 28 Kesä 2011, 19:44

Clarence

En ole mikään väli käsi! Ota hänet jos haluat, mutta valkoiseen demonin et koske! Tyttö kivahti vampyyrille sisukkaasti. Mokoma ei ollut pysynyt sopimuksessa.
Clarence seurasi hiljaisena sivusta, kun kuuli Mikin kuiskauksen selkänsä takaa. Lähtisivätkö he tytön mukaan. Minä en tiedä. Nuorukainen kuiskasi, ei ollut varmaa oliko tyttöön luottamista, tuo ei näyttänyt pitävän lainkaan Mikistä, joten olo oli hieman epävarma. Hän ei halunnut että Mikille kävisi mitään pahaa.
Janni
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 28 Kesä 2011, 20:00

Miki

Mies lähti uhkaavasti harppomaan taas Clarencea kohden. "Pois edestä poika !" Mies ärähti aikoen taas työntää nuorukaisen nurin. Kuitenkin ennenkuin vamppyyrin käsi osui Clarenceen nappasi Miki siitä kiinni. Yksinkertaisella ja nopealla, napakalla liikkellää neito taivutti miehen käden tämän seläntaakse iskien herran samalla maahan. Vamppyyri ei ollut enään niin voimissaan kun alussa ja Mikillä alkoi tosissaan keittää.
"Sanoin jo kerran ettei kukaan päätä kohtalostani, jos et nyt lähde murran kätesi, ja murskaan kasvosi ymmärrätkö ?" Miki sanoi murhaavalla äänensävyllä, miltei muristen miehelle joka nyt makasi hänen allaan.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Janni » 30 Kesä 2011, 18:35

Clarence

Jälleen vampyyri oli vetämässä Clarencea sivuun, joka ei kerinnyt tehdä mitään Mikin jo ottaessa ohjat käsiinsä. Nuorukainen väisti tytön paiskatessa miehen maahan käsi selän taakse väännettynä.
Tyttökin seurasi sivusta kuinka tämä muukalaisneiti näytti vampyyrille kaapinpaikan, mikä huvittava tilanne, pieni tirskahdus pääsi somilta huulilta. Demoni ei kuitenkaan kauaa pitänyt huomiota kaksikossa, tämä kääntyi Clarencen puoleen. Tyttö kiinnitti nuorukaisen huomion nykäisemällä tuota hihasta lapsekkaasti. Tule, täällä ei ole turvallista sinulle. Demoni selitti, mutta Clarence katsoi toista hätkähtäneenä repien hihansa tuon otteesta irti. M-Minä en lähde minnekään Tämä ilmoitti, astuen hieman lähemmäs Mikiä, josta neitokainen näytti päättelevän jotain. Tämä kurtisti pienesti kulmiaan. Lähdetkö jos hänkin tulee mukaan? Demoni kysyi osoittaessaan Mikiä, mutta ilmeestä näki ettei tämä itse pitänyt ajatuksesta. Mi-Minä tuota Clarence sopersi, ei hän oikein tiennyt oliko se viisasta, mutta oliko heillä menetettävää?
Janni
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 30 Kesä 2011, 18:58

Miki

Tyttöllä alkoi oikeasti mennä hermot koko juttuun. Vamppyyri ei sanonut mitään, makasi vain vaiteliaana tytön alla. "Huoh, otan tuon myöntävänä vastauksena, ala laputtaa." Miki sanoi nousten sitten ylös päästäen irti tuosta verenimijästä. Neito osasi kyllä odottaa että mies hyökkäisi ja tiesi tasan mitä tekisi jos tämä ei lähtisikään pois. Nyt pelataan kovilla panoksilla. Miki mietti tarkkaillen vamppyyrin hapuilevia liikkeitä jotka menivät juuri kuten neito oli olettanutkin. Ensin mies nousi ylös ja näytti perääntyvän, tehden sitten "yllätys" hyökkäyksen jonka neito osasi ennakoida täysin.
Vamppyyrin tullessa kohdalle siirtyi Miki vaivattomasti sivuun, vapaten huonokuntoista vamppyyriä kädestä kiinni. Neito hyödynsi täysin toisen liikkeen ja massan paiskatessaan tämän jälleen maahan. Taas tyttö taittoi miehen käden selän taakse, jääden tälläkertaa itse miltei seisomaan. "Varoitin jo kerran, olisi kannattanut uskoa." Miki sanoi hyvin vihaisella äänellä nykäisten sitten miehen kädestä oikein kunnolla potkaisten samalla toisen lapaluun tienoille ja tadaa ! Käsi muljahti sijoiltaan jolloin ilmoille pääsi luonnottoman korkea kiljaisua muistuttava ääni. Miki perääntyi lähemmäs Clarencea huutaen vielä vamppyyrille. "VAROITIN SINUA NYT MENE !" Ja niin kuin olettaa saattaa oli miestä piesty tarpeeksi. Vaivalloisesti, kompuroiden nousi vamppyyri ylös ja lähti harppomaan pois.
"Lähdetään Clarence, tuo voi tulla ystävien kanssa takaisin." Miki sanoi tarttuen Clarencen käteen.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Janni » 12 Heinä 2011, 00:51

Clarence

Clarence säpsähti pahanpäiväisesti Mikin korottaessa tuolla tavalla ääntään, annettuaan vampyyrille jälleen selkäänsä, tuon yritettyä hyökätä toistamiseen. Nuorukainen tunsi olonsa hieman vaivaantuneeksi ja häpeälliseksi, eikö hänen miehenä kuulunut suojella neitoa? Tilanne oli kääntynyt päälaelleen, Miki puolusti itseään Clarencen seuratessa sivusta, kuin mikäkin pieni pelokas eläin.
Nuorukainen ei kuitenkaan ehtinyt kauaa harmittelemaan asiaa, kun hän sai muuta ajateltavaa. Miki hoputti jo lähtemään, tarttuen samalla kädestä, jolloin pikku demoni otti sen myöntävänä vastauksena kysymykseensä. Kaksikko lähtisi tuon mukaan ja nopeasti oli siro käsi napannut nuorukaista vapaasta kädestä. Mit Clarence ei ehtinyt sanomaan pahemmin mitään tytön nykäistessä häntä yllättävän voimakkaasti mukaansa, jolloin Mikikin vetäytyi kaksikon perään.
Selitän kyllä asiani, älä huoli. Neitokainen totesi, vetäessään kaksikkoa vastakkaiseen suuntaan mihin vampyyri oli kadonnut.
Janni
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 12 Heinä 2011, 00:59

Miki

Tyttö nytkähtikin hieman eri suuntaan kun oli suunnitellut lähetä, veikö Clarence häntä jonnekkin ? Ei se oli se pikku nulikka. Miki luimi tyttöä kohden kun tuo piti Clarencea kädestä, hyvä ettei neito murissut pienemmälle. Mikin olisi tehnyt mieli ottaa vauhtia ja potkaista tylleröä pääkoppaan niin että tuo rysähtäisi maahan ja jäisi siihen märisemään kun HÄN ja CLARENCE lähtisivät KAHDESTAAN pois, mutta valitettavasti tällähetkellä tyttö näytti olevan ainoa vaihtoehto näin pakoa miettien.
Toisella kädellään Miki nappasi hupustaan kiinni, joka oli jo meinannut pudota. Clarence oli käskenyt pitää huppua päässä eikä neidolla ollut pienintäkään syytä olla tottelematta.


//Köh, lyhyt //
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Janni » 12 Heinä 2011, 11:05

Clarence

Vauhti tuntui kiihtyvän joka askeleella tytön vetäessä kaksikkoa perässään. Hyvä etteivät he paiskautuneet seinämiin siinä välillä demonin tehdessä niin yllättäen käännöksen. Clarence ei pitänyt itse tytön kädestä kiinni, mutta tuon ote oli sen verran tiukka ettei se edes ollut tarpeen.
Edessäpäin näkyi vain pimeyttä, mutta heidän kulkiessa eteenpäin erottui korkea seinämä muutaman metrin päässä. Clarence henkäisi, mitä tämä neitokainen oikein ajatteli! Näytti hetken siltä, että he olivat juoksemassa seinämää päin, mutta demoni viimein näytti tajuavan että edessä oli umpikuja. Ai niin! Tytön ääni kuului, tämän pysähtyessä äkisti seinämän eteen, jolloin nuorukaisen tuon takana oli pakko väistää demonia ja ottaa seinä kyynärpäällään ikävästi vastaan pysähtyäkseen.
Unohdin ettet ole aivan minun tasollani. Demoni naurahti vilkaistessaan Clarencea. Meidän täytyy siis kiivetä ylös. Tyttö ilmoitti, päästäen samalla nuorukaisen kädestä irti. He-Hetkonen minne edes olet raahaamassa meitä? Mitä oikein haluat meistä? Clarence huohottaen kysyi toiselta, joka katseli purppuraisilla silmillään hivenen turhautuneena nuorukaista. Mitä oikein haluan sinusta, minua ei kiinnosta tämä äkäpussisi yhtään. Tyttö kivahti, nostaen kätensä lanteilleen. No tuletteko vai pitääkö minun muka tässä alkaa selittelemään asiani?

//Ei haittaa :3 //
Janni
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 12 Heinä 2011, 12:03

Miki

Tyttöhän juoksi kunnon vauhtia ! Mikin oli melkein jo vaikea pysyä perässä joten hän otti kaksinkäsin Clarencen kädestä kiinni. "Varo vähän !" Miki huudahti kun hän melkein törmäsi seinään tiukassa mutkasssa. Pian se matka kuitenkin tyssäsi ja Clarencen väistäessä tuli Miki perässä, toisin kuten nuorukainen joka sai itsensä pysäytettyä niin lässähti neito suoraan Clarencea päin. "Auts, anteeksi Clarence." Miki kuiskasi hellittäen samalla toisen kätensä irti miehestä.
Pikkudemoni alkoi selittää siitä ettei oltu hänen tasollaa, ja seinä oli kiivettävä ylös !? Kyllä se ehkä onnistuukin kun sisulla yrittää ja olihan Mikillä taistelijan lihakset, kiitos sensein rääkkäyksen mutta silti homma arvelutti suuresti.
Miki vain nyökkäsi CLarencen sanoille, häntäkin kiinnosti mitä tuo tyttö tahtoi, kunnes hän ilmoitti oikein selvästi että oli kiinnostunut vain Clarencesta, ja että Miki oli äkäpussi !
"Parempi olisi kiinnostaa, tullaan samassa paketissa." Miki totesi vähän vinoilevalla äänensävyllä. Ilme kertoi kyllä että hän ei tahtonut pikkulikkaa Clarencen lähettyville.
Kun pikku neiti uteli että kertoisiko hän asiansa tässä, vai tulisiko kaksikko hänen mukaansa, niin kohotti Miki kysyvän katseensa omaan rakkaaseen puolidemoniin. "Clarence ?" Neito sanoi kysyvästi, hän ei osannut oikein päättää ja muutenkin jos tulisi pattitilanne niin tuon tytön kanssa se puolustaminen taitaisi pudota Clarencen harteille.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Janni » 12 Heinä 2011, 16:43

Clarence

Demoni nyrpisti pahan näköisesti Mikille nenäänsä tuon avatessa suunsa, mutta ilme höltyi katseen kääntyessä Clarenceen, jonka vastausta molemmat tytöt odottivat. Emme lähde minnekään ennen kuin tiedämme mistä on oikein kyse. Nuorukainen ilmoitti viimein, yrittäen näyttää vakavalta, vaikka selvää epävarmuutta ja pelkoa tästä saattoi vaistota.
Neitokainen huokaisi pyöräyttäen silmiään. Olet kärsimätön, mutta olkoon. Tyttö tuhahti, vilkaisten vielä varmuuden vuoksi kujan päähän että heillä oli vielä aikaa tähän. Olet cambioni vai mitä? Demoni uteli ja sai vastaukseksi Clarencen epävarman nyökkäyksen. Niin arvelinkin, muistutat hyvin paljon isäntääni, siksi minä haluan että tulet mukaani. Neitokainen selitti, saaden nuorukaisen ilmeen muuttumaan hämmästyneeksi. I-Isäntääsi? Nuorukainen toisti, noista tytön muutamista sanoista saattoi päätellä niin paljon. Mhmm, isäntäni on valkea insubus, yksi pimeänpaikan rikkaimmista herroista. Demoni selitti ylpeänä ja muutti sitten ilmeensä veikeästi, samalla kysyen; Joten, tuletko mukaani? Clarencen ilmeestä ei oikein saanut selkoa, mutta jos tuon vaaleita silmiä katsoi tarkasti saattoi niistä nähdä pienen kiinnostuksen heräämistä. Minä Nuorukainen oli vastaamassa, mutta jokin sai hänet katsahtamaan Mikiä ja Clarence joutui katumapäälle. Olisiko moinen viisasta, kyseessä oli demoni. Miki oli haltia, tuo oli vaarassa jo tarpeeksi.
Janni
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 12 Heinä 2011, 16:59

Miki

Tytön ilme muuttui äkkiä miettelijääksi kun toinen selosti "isäntänsä" olevan valkea insubus demoni, samaa lajia kuin Clarence siis, mutta vain 100% demoni ei siis mitään inhimmillisyyttä ? Miki koitti miettiä ja kartoittaa tilannetta, tyllerö puhui isännästä, joten kyseessä oli mies. Kysymys kuuluikin millainen mies, oliko tuo häikäilemätön ilkiö jota ei muiden elämä kiinnostanut, vai kenties rauhallinen ja harkitseva. Mitä enemmän nuori haltianeito mietti sitä mitä se tuntematon mies voisi hänelle tehdä niin sitä enemmän häntä alkoi pelottamaan. Miki peitteli pelkoaan parhaansa mukaan, vetäen sitten huppunsa vieläkin syvemmälle päähän.
"Tiedät että seuraan sinua Clarence." Miki sanoi huomatessaan Clarencen katseen. Ei Miki tahtoisi estää jos nuorukainen haluaisi mennä, kai he jotenkin selviäisivät. Ei Clarence anna minkään pahan tapahtua... Miki mietti vielä muistellen tuon aiempia sanoja, sanoja jotka saivat neitoon nytkin varmuutta ja rohkeutta... Rakastan sinua, niin Clarence oli sanonut ja sitä hän myös tarkoitti.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Janni » 12 Heinä 2011, 17:16

Clarence

Miki ilmoitti että seuraisi kyllä Clarencea joka asiassa, mutta olisiko hän itsekäs jos saattaisi tytön vaaraan vain siksi että tahtoi tavata jonkun joka saattaisi olla hänelle sukua? Nuorukainen oli aina halunnut tietää mistä hänen tarinansa oli alkanut.
Tulisit, näen sinusta kyllä että haluat tavata isäntäni. Demoni tyttö yritti rohkaista toista, napaten samalla molemmin siroin käsin Clarencen vapaasta kädestä kiinni. Olen varma että hän ottaa sinut hyvin vastaan. Isäntäni pitää vieraista. Tyttö selitti suloisesti hymyillen, yrittäen selvästi vetää nuorukaista mukaansa. Clarence vilkaisi vielä kerran Mikiä, ennen kuin ilmoitti päätöksensä. Vain sillä ehdolla että Miki on yhtä tervetullut kuin minäkin. Nuorukainen kertoi, joka sai demonin vilkaisemaan pienesti Mikiä ja tuhahtamaan hiljaa. Niin kai. Sirot kädet hölläsivät otteensa Clarencen kädestä ja pienesti ponnistaen hypähti tyttö kuin lentäen katonharjalle. Kiireesti siis. Demoni hoputti.
Janni
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 12 Heinä 2011, 18:12

Miki

Voisi vaikka vannoa että Miki sähähti kun pikkudemoni tarrautui taas kiinni Clarenceen, Clarence puolestaan suostui tarjoukseen, sillä ehdolla tosin että Miki olisi myös tervetullut. Pikkulikka olikin hujauksessa katolla, ei piru vie miten tuo oli edes mahdollista !? Pitempiä miettimättä hölläsi Miki otteensa Clarencesta ja alkoi kiivetä seinämää ylös, onneksi seinä oli tehty huolimattomasti ja siinä olevat tiilet olivat paikoittain kohollaan, niistä sai jonkinlaisen otteen. Pian pääsi Mikikin katon reunalle, siitä vielä viimeinen ponnistus ja tyttö oli katolla. Neito nousi ylös ja kyyristyi hieman, haava ei ollut parantunut vielä kunnolla vaikka se yllättävän hyvin olikin alkanut selvetä.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Janni » 12 Heinä 2011, 18:40

Clarence

Clarence seurasi Mikin perässä hivenen kömpelösti, mutta pääsi silti nappaamaan katon reunasta kiinni. Ei hän ollut yhtä taidokas kuin toinen, jälleen yksi hävettävä pikku seikka. Anna minä autan. Neitokainen totesi avuliaasti, astuen lähemmäs nuorukaista ja tarttui tätä jo ranteesta. Ei tarvitse kyllä tämä täs Ei puolidemoni ehtinyt lausua lausettaan loppuun, kun tyttö jo veti häntä ylemmäs. Ote oli kuin raavaan miehen, joka tosiaan auttoi nuorukaisen aina katolle asti.
Ah..um kiitos. Tämä mutisi, vetäen kätensä irti demoni otteesta ja astui nyt lähemmäs Mikiä. Ei kestä Anteeksi en ole muuten esittäytynyt, nimeni on Lillith Tyttö kertoi, niiaten samalla nätisti. Lillith Minä olen Clarence ja tässä on Miki. Nuorukainen kertoi kohteliaasti takaisin, yrittäen jotenkin hymyillä. Hupsu, kyllä minä sinun nimesi muistan Clarence. Demoni naurahti, ennen kuin käännähti ympäri. Kiireesti nyt, isäntäni odottaa varmasti jo paluutani. Tyttö kertoi, lähtien ketterästi hyppelemään kattotiiliä pitkin eteenpäin.
Onhan sinulla kaikki hyvin Miki? Clarence kysyi, katsahtaen tyttöä vierellään, ottaen samalla tuota uudelleen kädestä kiinni. Ei hän tämän kaiken keskellä unohtanut olla huolissaan toisesta, tyttö oli aivan etusijalla.
Tulkaa jo! Lillith valitti, huomattuaan ettei kaksikko liikkunut ja odotteli jo näitä rakennuksen päässä. Clarence katsahti tyttöä, lähtien sitten mitään sanomatta johdattamaan Mikiä demonia kohti.
Janni
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 12 Heinä 2011, 18:55

Miki

Pikkudemoni nosti Clarencen katolle, siihen ei jaksanut neito tosin luimia, toinenhan koitti vain auttaa. Miki ei hymyillyt, ei sitä kauempaa kyllä erottanut että mikä ilme tytöllä oli kun tämän huppu varjosti kasvoja. Lillith, tai niin demoni oli ainakin itsensä esitellyt, lähti jatkamaan matkaa. Clarence kysyi onko Miki kunnossa, vastaukseksi neito nyökkäsi ja Clarencen mennessä lähti neitokin perään, nuorukaisen ote tytön kädestä lämmitti mukavasta tässä kolkossa ikiöisessä kaupungissa, Miki oikein odotti sitä hetkeä kun saisi käpertyä aivan kiinni Clarenceen, liikkuessa se ei tosin onnistunut. Pikkuhiljaa harppominen muuttui keveäksi juoksuksi, Demoni todella oli nopea ja vauhtia piti kiristää että pysyi perässä. Ja taas otti Miki hupusta kiinni, rasittavaa siinä sai sitten kokoajan roikkua ettei se putoaisi.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Janni » 12 Heinä 2011, 19:23

Clarence

Pelkkä nyökkäys ei täysin vakuutellut Clarencea, mutta kyllä kai Miki sanoisi jos jokin olisi hullusti. Ote toisen kädestä kuitenkin kiristyi kuin kertomaan että hän olisi siinä, hän tulisi olemaan siinä ja ei päästäisi irti.
Te löntystätte liikaa! Juoskaa tai tiputte kesken ilmalennon! Lillith huuteli edempää, hypätessään tällä kertaa hieman kauempana olevan katon reunalle jatkaen matkaansa. Nuorukainen ymmärsi että tytön puheissa oli perää ja kiihdyttikin askeliaan juoksuksi, vetäen Mikiä mukanaan. Toivottavasti tyttö pysyisi mukana.
Jalat tömähtivät tukevasti kattotiilille ja matka saattoi jatkua. En ymmärrä miksi edes juoksemme kattoja pitkin. Clarence mutisi hiljaa, saaden demonin edellä kääntämään pienesti päätään. Kyllä tuo toisen hyvin kuuli. Koska alhaalla on hämärämpää, sekä tielle saattaisi tulla esteitä! Tyttö kertoi, hypähtäen jälleen katolta katolle.
Janni
 

EdellinenSeuraava

Paluu Pimeäpaikka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron