Saalistajasta saalis || Wolf!

Quinn metsästä löytyy suurempaa ja pienempääkin rutakkoa, joista ihan jokaiseen ei ehkä kannata onkivapaansa heittää. Järviksi voi laskea vain harvan, sillä yksikään ei kovin isoksi ole ehättänyt kasvaa. Kuitenkin suurin järvistä tunnetaan nimellä Aodhá joka suurimman metsäaukean tavoin on haltioiden nimeämä. Aodhá sijaitsee syvällä Quinn metsässä ja on kooltaan niin suuri, että vastarannalle ei ihan ihmisen silmin tarkasti näe. Vesi on kirkasta ja puhdasta, viileää kovin usein. Järvi on niin syvä, ettei kukaan voi olla varma mitä sen pohjassa on.... Ellet sitten satu olemaan taruolento, joka siellä pohjassa asustaa. Aodhá on järvistä myös kalarikkain, siinä asustaa paljon niin tavallisia kuin taruolennoksi lueteltavia kaloja, joista osa on vain kulkumatkalla järven poikki Meinradia seuraillen. Muodoltaan järvi on soikeahko ja Meinrad, joka laskee järveen pohjoisesta ja etelästä jatkaa matkaansa metsän halki kohden Aear merta.
Talvisin järvi jäätyy kauttaaltaan niin paksusti, lukuun ottamatta niitä alueita, joilla Meinradin virta pitää jäät ohuina.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja suskari » 21 Heinä 2011, 17:10

Zara

Mies oli hänen allaan ja vaikka tuo olikin onnistunut laittamaan nysän keihäänsä leukojen väliin, jota Zara painoi kokoajan alemmas koittaen vain iskeä terävät myrkkyhampaansa tuohon ja jättää sitten myrkkyjen kanssa tuohon makaamaan ja selviämään yksin. Hännän Zara onnistui kiertämään mies paran ympärille, vaikkei täysin haluamaansa kohtaan, ja alkoi tiukentaa pikku hiljaa otettaan miehen ympäriltä. Zara hymyili itsekseen.
"Lähtö laskentasi alkaa nyt." Zara tuumasi virnuillen ajatellessaan kuinka pian tuon sisuskalut meinsivät solmuun puristuksen voimasta ja josta seurasi melko nopea, tai hidas kuolema. Riippui mitä menisi rikki. Eikä naaras suinkaan miehen kärsimystä siihen aikonut jättää vaan asettui rennosti makaamaan tuon päälle.. tosin siinä vaiheessa Zaran ote tuon keihäästä kirposi. Naaraan leukoja kun ei ollut tarkoitettu puremiseen vaan myrkyttämiseen ja nielemiseen.

//Oli pakko antaa Fredille pieni mahollisuus päästä pois ^^`//
suskari
 

ViestiKirjoittaja Templer » 24 Heinä 2011, 21:29

Frederic

Ote tiukentui, Fred olisi melkein voinut kuulla luidensa rusahtelevan pikkuhiljaa poikki, eikä hänen käsiensä lihaksetkaan jaksaisi pitkään pitää keihästä suojana vahvojen leukojen painaessa sitä. Lisko teki kuitenkin virheensä, ainakin Fredin mielestä tämä oli hänelle virhe, sillä hän rupesi makaamaan ja päästi keihäästä irti. Vaikak Fred ei pääsisi liskon alta pois ja rusentuisi, hänen pitäisi vahingoittaa liskoa mahdollisimman paljon. Fred otti mahdollisimman läheltä keihään kärkeä otteen ja koetti iskeä häntään, joka oli yhä kiinni Fredissä ja puristi sisuskalut hajalle.

//Vähän myöhästyi, kun olin reissussa ja unohdin ilmoittaa. Kiitos mahdollisuudesta, toivon etten pilannut sitä täysin huonolla roolauksellani :'D //
Templer
 

ViestiKirjoittaja suskari » 24 Heinä 2011, 21:57

//Ei se mitään ^^ En minä parista päivästä peliä poikki vedä. Ja et suinkaan pilannut :3//

Zara

Zara ei enää omaksi ikäväkseen enään pystynyt tekemään yhtään mitään pelastaakseen tilanteen riistäymistä käsistä, kun mies nosti keihäänsä iskeäkseen ja Zara päästi tuskaisen sähähdyksen suustaan jolloin miehen ympärillä ote helleni hetkeksi aikaa jonkin verran, muttei tarpeeksi. Zara käänsi tulta ja vihaa lyövän katseensa mieheen ollen aikeissa iskeä hampaansa tuohon kun tuo iskiksin uudestaan keihäällään. Zara parahti kivusta ja siirtyi hyvin nopeasti kauas tuon inhottavasta keihäästä jääden seisomaan jonkin matkan päähän pitäen toista etujalkaansa hieman koholla aikaisemman haavan takia. Kullan keltaiset silmät kävivät vahingoittuneessa hännässä ja siirtyi sitten mieheen.
"Et tosiankaan aijo luovuttaa?" Zara kysyi selkä viha äänessään tekemättä minkään näköistä liikettä tuon suuntaan tällä hetkellä. Haavat särkivät ja vuosivat ulos tärkeää elämäeliksiiriä ulos, vaikka vanhimmat olivatkin jo umpeutuneet jonkin verran.

"Mutta kuinka kauan meinaat oikein jaksaa?" Oli Zaran seuraava kysymys miehelle. Hän itsekkin alkoi väsymään, mutta uskoi miehen olevan sitäkin väsyneempi. Tämä kuitenkin oli aivan sama asia kuin muurahainen olisi taistellut hämähäkin kanssa.
suskari
 

ViestiKirjoittaja Templer » 24 Heinä 2011, 22:21

Frederic

Fred kiljui riemusta... tietenkin mielessään. Hän pääsi irti! Toinen isku oli tehnyt tehtävänsä, eikä Fred voinut peittää tyytyväisyyttä huokuvaa hymyään. Hänen kylkiään särki rinnan noustessa hiljalleen ja laskeutuessaan yhtä hiljaa alas. Fred oli hieman hengästynyt ja sen kuuli hänen hengityksestään.
"En. En aijo luovuttaa, en voi antaa sinun nyt mennä. Näen koko ajan sinut tappamassa ihmislapsia, enkä voi antaa sellaisen pedon mennä." Fred sanoi huohotuksen seasta. "Aijon jaksaa niin pitkään, kunnes olen voittanut tai hävinnyt... kaiken." Fred sanoi panostaen sanaa "kaiken". Tämä tarkoitti tietysti myös sitä, ettei hän välittänyt vaikka kuolisi. Fred veti keuhkonsa täyteen happea ja puhalsi sen ulos. Sitten hän lähti hitaasti, mutta varmasti, kohti liskoa. Hän nosti keihään, josta valui hitaasti verta. Veri ohitti hänen vaaleat rystysensä ja päätyivät käden alaosaan. Fred seurasi verivanan kulkua, kunnes veren muodostava pisara irtosi. Se putosi hiljaa mättäälle, kuin viheltäen seuraavan erän alkua. Fred hymyili hieman, mutta silti inhoten, hänen kädessään oli toisen verta ja hän aikoisi saada sitä lisää ulos. Fred otti pari ripeää askelta kohti liskoa ja puristi keihästä.

//Hyvä (: //
Templer
 

ViestiKirjoittaja suskari » 24 Heinä 2011, 22:42

Zara

Mies oli selkeästikkin tosissaan hänen tappamisen suhteen. Zara hymähti pienesti miehen sanoille lapsien syömisestä mustan kaksihaaraisen kielen lipaistessa huulia.
"Mistä sinä tiedät että syön lapsia?" Zara kysyi ensinmäisenä vaikuttaen hyvin huvittuneelta asian puolesta ja sitä naaras olikin. Ihmiset eivät voisi sanoa itsestään yhtään sen parempia he olivat tappaneet muutamia vuosia sitten heidän lajinsa melkein sukupuuttoon, ellei Sinisenkuiskauksen komentaja Darius olisi tullut avuksi. Mutta siintä huolimatta tuhot olivat olleet kovat.. sen vuoden poikasista vain kaksi oli säästynyt ja se oli kova isku muutenkin pienelle käärmehirviö populaatiolle.
"Ja vaikka tappaisit minut.. meitä on vielä paljon lisää." Zara naurahti ääneen miehelle ja selkeästikkin pilkkasi väsynyttä miestä.

Mies lähti jälleen kohden ja Zara yritti totta kai väistää sitä siirtämällä itsensä sivuun, mutta ison kokonsa takia mies sai osuman alasselkään. Naaras sähisi mulkoillen miestä ja hyökkäsi aikoen tällä kertaa läppästä terävillä kynsillään miestä kohden ja vasta sitten upottaa tuohon hampaansa.
suskari
 

ViestiKirjoittaja Templer » 25 Heinä 2011, 10:09

Frederic

"Ihmisvihasi näyttää olevan suuri..." ainakin luulen niin hän lisäsimielessään. "Joten mikä estäisi sinua tilaisuuden tullen tappamasta lasta joka kävelee yksin lähistöllä?" Fred huokaisi. Hän oli jo tehnyt aloitteensa ja lisko jatkoi. Lisko koetti huitaista Frediä ja onnistuikin. Fred lensi maahan iskun voimasta ja kipu kyljissä kasvoi. Keihäs lipesi hänen kädestään, mutta ei peli ollut vielä pelattu. Fred otti puukkonsa tupesta naurahtaen. Jos lisko kävisi nyt päälle, hän voisi helposti iskeä puukolla. Riippui tietenkin iskun tragediasta ja tämä yksilö ainakin oli osoittanut olevansa viisas.
Templer
 

ViestiKirjoittaja suskari » 25 Heinä 2011, 12:04

Zara

"Ei oikeastaan mikään~" Zara virnisti pienesti miehen nerokkaalle neronleimaukselle siintä että hän oli kuin olikin lasten- ja ihmis syöjä.

Mies lensi maahan ja keihäs lensi pois kädestä jolloin mies veti vyltään veitsen esille. Zara pysäytti sillä sekunnilla puremis aikomuksensa. Zaran mielenkiinto siirtyi maassa makaavasta miehestä tuon keihääseen ja Zara hyppäsikin kevyesti miehen yli napaten tuon keihään suuhunsa jääden kauemmas virnuillen hyvin vittumaisen näköisesti. Zara tiputti keihään jalkoihinsa ja nosti toista loukkaantunutta etujalkaansa ja iski sen keihääseen vaikka jalka huusikin kipua.. Zara sai kuitenkin haluamansa aikaiseksi, keihään viimeisetkin puu alueet hajosivat ja keihäästä oli jäljellä enää terä. Zara nosti katseen mieheen "mitäs nyt meinaat tehdä?" -tyylisesti hymyillen.
suskari
 

ViestiKirjoittaja Templer » 25 Heinä 2011, 21:01

Frederic

Liskon seuraavat liikkeet olivat erikoiset, Fred ei kerennyt tehdä mitään, kun lisko oli jo hypännyt ja ottanut hänen keihäänsä. Fred nousi pian, mutta keihäs oli jo säpäleinä. Tämä tarkoitti sitä, että hänen täytyi selvitä pelkän puukkonsa avulla.
"Aijon hyökätä." Fred sanoi ja lähti uhkaavasti juoksemaan kohti liskoa. Hänen kylkeensä pisti ja verinen käsi oli livetä puukosta, mutta silti hän sai sen iskettyä. Se, että iskikö hän ilmaa vai osuiko hän liskoon jäi mysteeriksi, koska Fred perääntyi pian taaemas. Kauemmas liskosta ja valmiina mahdollista hyökkäystä vastaan.
Templer
 

ViestiKirjoittaja suskari » 25 Heinä 2011, 21:50

Zara

Mies hyökkäsi jälleen yhtä uhmakkaasti kuin ennenkin ja Zara jäi paikoillensa odottamaan että mies tulisi tarpeeksi lähelle, että hän pääsisi kerrankin upottamaan myrkkyhampaansa tuohon kuolevaiseen. Mies tuli lähelle ja Zara avasi suunsa iskeäkseen hampaansa tuohon, mutta ei juuri sillä sekunnilla ottanut huomioon tuon puukkoa tehden siinä samalla virheen, hyvin pahan sellaisen. Naaras tosin tajusi sen vasta kun oli saannut puukosta vasemmalle puolelle rintaansa. Zara sähähti tuskissaan liikkuen nopeasti taaksepäin mahdollisimman kauas miehestä jääden lopulta seisomaan pää alhaalla roikkuen ja hengittäen raskaasti vaikean oloisesti. Zara tuijotti miestä keltaisilla silmillän tuntien kuinka rintaa pitkin valui vuolaasti verta ja lopulta naaraan etujalat pettivät tuon pudotessa maahan puoliksi kyljelleen, puoliksi mahalleen. Naaras yritti nousta ylös maasta tietäen varsin hyvin että jos hän tähän jäisi hän kuolisi, mutta jalat eivät tuntuneet enää jaksavan kantaa... Zara tuijotti huohottaen metsästäjään ja nosti päänsä kohti taivasta päästäen kidastaan kimeää ja korkeaa ääntelyä josta varmasti hölmökin tajuaisi että naaras kutsui apua. Se vain olisi toinen juttu kuulisiko kukaan.
suskari
 

ViestiKirjoittaja Templer » 26 Heinä 2011, 17:19

Frederic

Lisko lyhistyi maahan. Fred tunsi osaksi suurta iloa, mutta hän sääli liskoa. Fred käveli lähemmäs ja nosti puukon iskeäkseen, mutta hän ei pystynyt. Oliko hän nyt liian heikko lyömään? Ei, Fred voisi helposti kohottaa puukkonsa ja satuttaa liskoa, ainakin se tuntui helpolta. Hän oli ollut tässä tilanteessa jo aikaisemmin, silloin hän ei oli miettinyt liian pitkään ja saanut maistaa siitä. Lisko kutsui apua, ainakin ääntely kuulosti ja muistutti sitä. Jos paikalle tulisi lisää liskoja, Fred olisi pulassa. Niinpä Fredin pitäisi saada lisko vain hiljaiseksi. Olisi toinen juttu, riistäisikö hän nyt tuon hengen jos siihen pystyisi. Vaikka lisko oli jo lyöty, ei se tarkoittanut, että hän olisi täysin heikko. Fred otti vyönsä, toisin sanoen narun pätkän ja koetti saada sitä liskon kuonon ympärille, mutta tehtävä ei tietenkään ollut helppo.
Templer
 

ViestiKirjoittaja suskari » 26 Heinä 2011, 18:19

Zara

Zara lopetti ääntelynsä kuin seinään kun mies alkoi tulemaan lähemmäs alkaen sähisemään äänekkäästi ja agresiivisesti paljastaen hieman hampaitaan yrittäen samalla nousta ylös. Haavoista johtuvasta kivusta naaras ei kuitenkaan saannut itseään millään tasolla ylös vaan joutui alistumaan maahan. Mies nosti puukkoaan ollen valmiina iskemään uudestaan naarasta, ehkä jopa kuollettavasti mutta sitä ei ikinä tullut vaikka naaras oli sitä pelännytkin. Sen sijaan mies otti vyönsä... eikä siihen neroa tarvinnut arvaamaan että tuo aikoisi sitoa naaraan suun kiinni ja tehdä sen jälkeen vaikka mitä hänelle. Naaraalle muistui ikävästi aikansa sirkuksen hoivissa. Zara alkoikin hädissään riuhtomaan päätään puolelta toiselle sähisten äkäisesti miehelle, mutta tuo sai kuin saikin naaraan kuonon köytettyä vyöllään. Zara tuijotti säälittävän näköisesti miestä ja yritti päästä ylös vielläkin.
suskari
 

ViestiKirjoittaja Templer » 27 Heinä 2011, 19:25

Frederic

Hänen onnistui saamaan liskon kuono kiinni. Onnistumisen ilo oli suuri. Lisko ei nyt voisi kutsua apua, joka oli suuri apu Fredille.
"Olen miettinyt, voisinko päästää sinunlaista petoa enää vapaaksi?" Fred aloitti. "Sinä sentään säästit minut kerran..." Fred sanoi, kuin olisi puhunut vain itselleen, vaikka tarkoittikin sanat liskolle.
"En ole varma, olenko valmis viemään sinun henkeäsi, niin pedolta kuin vaikutatkin, sinullakin on oma elämä." Fred jatkoi mietiskelyään. Hän otti puukon käteensä ja katsoi liskon silmiin.
"Kummin haluaisit?" Fred kysyi sitten liskolta pieni hymyn kare huulillaan. Fred meni vähän kauemmas liskosta ja katseli tuota kauempaa. Fred sääli hieman liskoa, mutta kuitenkin lisko oli koettanut tappaa hänet ja tappaisi lisää ihmisiä...?
Templer
 

ViestiKirjoittaja suskari » 27 Heinä 2011, 20:48

Zara

Zara tuijotti hämillään miestä kun tuo alkoikin puhumaan ettei ollut aivan varma hänen tappamisestaan. Zara katsoi epäillen miehen päälle tuon mieleen tullessa paljon kysymyksiä, mutta suurin taisi olla se että miksi tuo sitten ylipäätänsä oli hänet tähän kuntoon ajannut jos ei kerta haluaisi tappaa häntä? Naaras kuitenkin piti vielä suunsa kiinni ja kuunteli hiljaa huohottaen kuinka mies jatkoi puheitaan katsoen naaraan silmiin astuen taaemmas puukkonsa kanssa... Naaras tujotti metsästäjää hiljaa hetken aikaa sanomatta yhtään mitään hännän liikkuessa hermostuneesti takana tuon viimeisten sanojen jälkeen ja oli vastaamassa kun pusikosta kuului ääniä. Zara nosti laiskasti mutta valppaana päätään ylös ja pieni hymyn kare levisi tuon huulille kun puskasta tuli nuorempi naaras, melkein miehen itsensä kokoinen, muutaman tämän kesän poikasen kanssa, jotka olivat vasta keskikokoisen koiran kokoisia. Mutta Zara oli enemmän kuin iloinen! Joko nuo olivat kuulleet kutsun tai sitten tämä oli hemmetin hyvä sattuma! Nuori naaras tuijotti järkyttyneenä johtajaansa ja sitten vihainen katse siirtyi paikalla olevaan ihmiseen jolle nuorukainen paljasti sähähtäen terävät hampaansa aikomuksenaan hyökätä. Zara kuitenkin pysäytti sen käskyllä saaden kysyvän katseen nuoremmalta joka oli valmis käymään päälle jos mies menisi lähelle johtajaa.

Poikaset taas pomppivat iloisina äitinsa luokse ja Zara soi pienokaisillensa väsymyksestään huolimatta pientä hellyyttä. Katse kohosi mieheen.
"Riistätkö heiltä äidin?" Oli Zaran kysymys miehelle.
suskari
 

ViestiKirjoittaja Templer » 28 Heinä 2011, 18:09

Frederic

Fred oli niin uppoutunut ajatuksiinsa, ettei tajunnut ääniä, jotka kuuluivat puskasta. Vasta kun toinen lisko astui esiin Fred tajusi, että eihän tämän näin pitänyt mennä. Hän kirosi mielessään ja puristi kädessään puukkoa. Fred oli valmis, kun uusi lisko oli hyökkäämässä, mutta maassa makaava lisko pysäyttikin hänet. Fred soi liskolle kysyvän katseen ja siirtyi katsomaan poikasia. Niin kauniita ja viattomia.
"En." Fred sanoi hiljaa vastauksen.
"Sitäpaitsi, sinä päästit minut menemään, nyt minä teen saman sinulle." Fred sanoi ja astui eteenpäin aikomuksena ottaa köyden pois liskon kuonolta.
Templer
 

ViestiKirjoittaja suskari » 29 Heinä 2011, 13:44

Zara

Mies vastasi ja Zara oli harvinaisen tyytyväinen tuon vastaukseen nyökäten pienesti pyytäen samalla nuorempaa olemaan hyökkäämättä miehen päälle, haltia kielellä tosin. Nuorempi suostui mutta vastahakoisesti jääden seuraamaan tilannetta sivusta valmiina käymään miehen päälle jos tuo päättäisikin käydä johtajan päälle sanoistaan huolimatta. Ihmisistä ei koskaan tiennyt.
Zara päästi miehen lähellensä ja antoi tuon ottaa köytensä pois kuononsa ympäriltä, jolloin tuo tuskalisen hitaasti lähti nousemaan ylös ja jäi seisomaan hetkeksi aikaa aloillensa katsoen miestä hetken aikaa ja kääntyi sitten pahoin nilkuttaen ympäri lähtien suunnistamaan metsän pimentoihin nuoremman- ja poikasten kanssa.

//Tämä tässä?//
suskari
 

EdellinenSeuraava

Paluu Järvet ja lammet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron