Käärme ja Kukka

Suuri kartano, jonka lähettyville vuorten takainen kylä koostuu. Paikka on melko vähäpätöinen verrattuna molempiin linnoihin, mitä Cryptistä löytyy, mutta kartano omaa kaikista kauneimman puutarhan ja arkkitehtuurisesti se on ihmisten linnaa kauniimpi, mutta heikompi. Siitä ei ole linnan veroiseksi turvaksi. kartanoon kuuluu myös pienet tallit ja sivurakennus, missä on lähinnä palvelijoiden työtiloja.
Isäntänä toimii Kreivi Garrett Fortescue, jolle tuo kyseinen kartano kuuluu.

Valvojat: Crimson, Sands

ViestiKirjoittaja Kitty » 30 Heinä 2011, 18:46

Rosalva

Nyt kun mies mainitsi niin oli kyljet tytöllä melko hellänä. Hän ei tosin sanonut mitään meni vain maahan istumaan. Pieni ähkäisykin pääsi kun kylkiä tirvaisi niin lujaa, vaikka tuo yritti kipuaan peitellä niin kyllä sen näki ettei ollut kaikki kohdallaan. "Kiitos." Rosalva sanoi tasattuaan hengotyksen, vaikka tuo mies oli syy siihen miksi neito oli kärventyä, niin oli tuo mies myös syy siihen ettei niin käynyt. Toinen selitti vielä ettei palo leviäisi, hyvä niin ei tarvitse kiirehtiä kylään varoittamaan muita. "Mikä on nimesi ? Minä olen Mimi Rosalva Fiore, tallirenki. Mutta sano vain Rosaksi." Neito selitti esitellen itsensä oikein kunnolla.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Mohnake » 30 Heinä 2011, 19:08

Eldon

Mies käänsi katseensa tyttöön tuon kysyttyä hänen nimeään. Ehkä hän voisikin vastata tähän rehellisesti. "Eldon, on nimi.", hän vastasi. Eldon tutkaili tyttöä katseellaan. "Sinut olisi parempi saada takaisin kartanolle. Et näytä voivan kovin hyvin. Etkä tosiaankaan pysty jatkamaan takaa-ajoa tuossa kunnossa.", hän totesi virnistäen. Noustessaan seisaalleen, Eldon avasi taas suunsa: "Voin saattaa sinut metsän reunaan. Oletan, että voit jatkaa siitä hevosesi kanssa?". Hän ojensi taas kättänsä avuksi tytölle.
Mohnake
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 01 Elo 2011, 15:44

Rosalva

Tyttö katsui alentuneesti miestä, tuo vaikutti kuitenkin hyvältä ihmiseltä, miksi hän sitten varasteli ? Kylkiä kivisteli ja Eldonilta oli oikein kohteliasta tarjota apua ylös pääsemisessä. Neito tarttui miehen käteen ja koitti varovaisesti nousta ylös. "Hnh, kiitos." Neito soipersi päästyään tolpilleen, kyllä hän selviäisi eteenpäin hevosensa kanssa jos vain pääsisi sen selkään. "Anteeksi kun jahtasin, mutta en voinut vain seistä tyhjän panttinakaan kun viet kreivin omaisuutta..." Rosalva kertoi, häntä harmitti suuresti kun toinen ei voinut olla rehellistä työtä tekevä mies, vaan laveaa tietä lampsiva rosvo. Toisaalta jokainen tuomitkoon itse omat syntinsä, kait.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Mohnake » 01 Elo 2011, 19:34

Eldon

Eldon talutti tyttöä kohti metsän laitaa. Tytön sepustettua syynsä tähän takaa-ajoon hän pysyi hetken vaiti. Lopulta hän avasi suunsa: "Kuka tahansa olisi lähtenyt perääni ennemmin tai myöhemmin. Kreivillä tosin on todella hieno valikoima lautasia... Tarkoitan oli.". Lopulta he saapuivat metsän laitaan. "Sinulla itselläsikin olisi pontentiaalia varkaaksi. Ainakin fyysisesti.", Eldon vinkkasi tytölle.
Mohnake
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 03 Elo 2011, 23:38

Rosalva.

Rosa kuunteli tarkasti toisen sanoja, niin olihan kreivin astiat komeita, ainakin ne mitä hänelle jäi. Mies selitti vielä, vinkkasi tytölle että tämä sopisi ainakin kuntonsa puolesta varkaaksi. "Ei, ei semmoinen ole minua varten." Rosalva vastasi. Katse kohosi pellolle, kamau seisoskeli kauempana, mutta hyvällä kuuloetäisyydellä. "KAMAU, TÄÄLLÄ !" Neito huusi, johon hevonen reagoi juoksemalla kohti.
"Kiitos kun tulit takaisin." Neito sanoi samalla kun hevonen tuli vierelle.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Mohnake » 05 Elo 2011, 12:57

Eldon

Tytön kieltäydyttyä, Eldonin vinkkauksesta, hän katsoi hieman harmistuneena maahan. Hevosen saapuessa heidän kohdalleen tyttö kiitti häntä vielä kerran. Eldon punastui, ainakin sisimmässään, mutta tokaisi: "Äh, ei ole mitään kiittämistä siinä, että juoksutin sinua pitkin ja poikin ja melkein kuolit takiani. Etkä kyllä mieluusti kerro kenellekkään, että autoin sinua. Ei nimittäin kestäisi kauaa, kun tuttavapiirissäni ilkuttaisiin. Heillä, kun on tapana kuulla kaikki mitä kylillä puhutaan.". Hän auttoi samalla tyttöä hevosen selkään. "Oletko tosiaan varma ettet tahdo varkaaksi? Voisin kouluttaa sinut.", Eldon vielä kylvi toivon siementänsä.
Mohnake
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 05 Elo 2011, 20:34

Rosalva

"Hyvä on en kerro kenellekkään." Rosalva vastasi toiselle hymyillen, nousten sitten tuon avustuksella selkään. Mies kertoi vielä että voisi kouluttaa tytöstä varkaan ? Se sai neidon miettimään tosissaan asiaa. "Taitaisin olla liian kiltti siihen hommaan, mutta ehkä jos näemme vielä.... Tai siis... " Rosalva selitti. Mitä hän oikein mietti ? Että hän liittyisi varkaiden joukkoon kun hänellä oli kunnon työkin ? Mutta toisaalta se voisi olla jännittävää ja vilkasta elämää... Neito kiitti vielä kerran käskien ratsunsa sitten liikkelle kohti kylää, ratsastaminenkin oli tosin vaivalloista kun kylkiin sattui niin paljon. Kait se oli tohtorin puheille suunnattava.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Mohnake » 06 Elo 2011, 19:07

Eldon

"Jos muutat mieltäsi, kysy minua Kallen Kapakasta.", Eldon huikkasi vielä tytön perään. Hän asetti kädet lanteillensa ja paistatteli auringossa pellon reunalla. Hän kuitenkin havahtui, kun näki tiellä kulkevan kartanon kaartia. Ilmeisesti häntä etsimässä. Eldon kääntyi nopeasti kannoillaan ja katosi metsän varjoihin.

//Eiköhän tämä ollut tässä. Kiitokset ekasta rope kokemuksesta täällä :)
Mohnake
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 06 Elo 2011, 19:13

Rosalva

Tyttö pääsi hevosineen takaisin tielle, ja vartijat tunnistivatkin jo hänet. "Pääsi karkuun, häntä ei voi enään tavoittaa." Rosalva sanoi värittäen hieman totuutta, jos vartijat nyt menisivät miehen perään he kyllä saavuttaisivat tuon päivän sisällä, mutta ei Eldonia tarvitse jahdata ei hän ole vaarallinen, vain varas.
Hitaasti tyttö ohjasti hevosen kohti lääkäriä, toivoen parasta.

//Mitä oliks tää vasta sun eka peli ?? No olehyvä ja kiitos jokatapauksessa. =D Pelaillaan joskus toistekki.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja Mohnake » 07 Elo 2011, 10:05

//Jep. Sen verran uus olen, enkä viitsi ottaa montaa peliä samaan aikaan :D
Mohnake
 

Edellinen

Paluu Fortescuen kartano

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron