Aaltoja!

Quinn metsästä löytyy suurempaa ja pienempääkin rutakkoa, joista ihan jokaiseen ei ehkä kannata onkivapaansa heittää. Järviksi voi laskea vain harvan, sillä yksikään ei kovin isoksi ole ehättänyt kasvaa. Kuitenkin suurin järvistä tunnetaan nimellä Aodhá joka suurimman metsäaukean tavoin on haltioiden nimeämä. Aodhá sijaitsee syvällä Quinn metsässä ja on kooltaan niin suuri, että vastarannalle ei ihan ihmisen silmin tarkasti näe. Vesi on kirkasta ja puhdasta, viileää kovin usein. Järvi on niin syvä, ettei kukaan voi olla varma mitä sen pohjassa on.... Ellet sitten satu olemaan taruolento, joka siellä pohjassa asustaa. Aodhá on järvistä myös kalarikkain, siinä asustaa paljon niin tavallisia kuin taruolennoksi lueteltavia kaloja, joista osa on vain kulkumatkalla järven poikki Meinradia seuraillen. Muodoltaan järvi on soikeahko ja Meinrad, joka laskee järveen pohjoisesta ja etelästä jatkaa matkaansa metsän halki kohden Aear merta.
Talvisin järvi jäätyy kauttaaltaan niin paksusti, lukuun ottamatta niitä alueita, joilla Meinradin virta pitää jäät ohuina.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Demintty » 08 Elo 2011, 16:21

Clarina

Clara vilkuili pyörrettä ja randya vuorotellen. " No luuletko et mää haluan kastua?!" tyttö huusi, mutta oikea syy oli se, että tyttö pelkäsi hirmusesti myrskyä. Tyttö katseli Hepoaan. Missä se on? " Missä Shadow on? Hei toukansyöjä! Ethän sä tehny mitää?!" tyttö ei kertakaikkiaan nähnyt hevostaan. Ehkä se on jo juoksemassa vapauteen..tai kotiin. Clara lähti juoksentelemään rannalla mutta sehän ei tosissaan auttanut mitään. Se ei ollut ehkä toukansyöjä mutta mistä sen voi tietää? Nyt clara kuitenkin eniten halusi sateen suojaán ja siellä miettiä sitten missä hepo voisi olla.

//jäi tooosi lyhyeks mut sit se paikan muuttaminen: mul ei oo haajuakaan minne mentäs nii sää saat nyt vallan päättää :D//
Demintty
 

ViestiKirjoittaja Lotdow » 09 Elo 2011, 10:37

Randy

"No mutta hyvänen aika, enhän minä voi tietää missä se sinun heposi juoksentelee", Randy totesi.
"Ja en ole toukansyöjä. Syön myös ampiaisia, kärpäsiä ja muita ötököitä", hön sihahti perään.
"Sitä paitsi, heppasi juoksi tuohon suuntaan kun ensimmäinen salama iski", Randy sanoi ja osoitti vasemmalle puiden suuntaan. Hän huokaisi ja katsoi panikoivaa tyttöä joka juoksi ympäriinsä kuin päätön kana.
"Noniin, heppatyttö rauhoituppas sitten!" Randy sanoi ja loikkasi tytön luokse.
"Jos hepallasi on yhtään järkeä päässä, se on juossut kotiin sateensuojaan", Randy selitti ja ravisti tyttöä olkapäistä.
"Joten ole hyvä ja lakkaa juoksentelemasta ympäriinsä kuin yrittäisit päästä lentoon ja seuraa minua mökille", Randy selitti nopeasti suunitelmansa ja päästi irti tytön hartioista. Hän käännähti kannoillaan ja lähti marssimaan sateeseen.
"Tule tai ole tulematta, mutta parempaakaan paikkaa emme tällä säällä löydä", Randy totesi ja jatkoi matkaansa pusikkoon. Hän vilkaisi maahan. Kavionjälkiä.
"Ja tiedoksesi! Hevosesi on mennyt tähän suuntaan!" Randy huusi vielä. Salama jyrähti uudestaan. Randy lähti juoksemaan kohti mökkiä niin nopeasti kuin vain jaloistaan pääsi. Huonot olivat Randyn juoksijan taidot joten siitö tuli aikamoista kompurointia. Mahtoikohan tyttö seurata?

//Elikkä jos mentäisiin sinne mökkiin? Sä voit tehä viimesen viestin tänne ja mä teen ekan sinne mökkiin. Ok?
Lotdow
 

Haru

ViestiKirjoittaja Nya » 09 Elo 2011, 19:19

Haru oli järven toisella puolella. Hän oli pelästynyt pahasti. Koska ei kunnolla tuntenut paikkoja. 'kuka tuo on??' Haru mietti. Hän lennähti ylös ja katsoi hieman ylempää, lentäen. Mustat siivet löivät hiljaa ilmaa, pitäen Harun ilmassa.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Lotdow » 09 Elo 2011, 21:52

//blackwolf, tämä peli on varattu etkä voi tulla tähän mukaan. Jos haluat pelata, etsi vapaa peli tai mene etsimään pelikavereita "Peli seuraa" -alueelta. Et voi kirjoitella ilman lupaa kenenkään peleihin.
Lotdow
 

ViestiKirjoittaja Demintty » 11 Elo 2011, 13:42

Clara

Clarina tuijotti silmät suurena Randyn perään. Mitä hän tekisi. Tyttö lähti vaivallollisesti juoksemaan perään. Hän näki Randyn vielä selvästi. Luultavasti hän on parempi hyppelehtimään puissa kuin juoksemaan maassa. Tyttö saavutti hieman Randyä, mutta ei paljon. Tyttö horjahteli vähän väliä, mutta pysyi silti hyvin pystyssä. Onneksi tytön kunto oli hyvä, jotta hän pysyi perässä.

//Heh ku ei keksi mitään mut siinä oli lyhyt loppu tähän osioon :)//
Demintty
 

Edellinen

Paluu Järvet ja lammet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron