Vihaa ja Sovittelua

Haltioiden kylä, kokonaisuudessaan. Kylä on monikerroksinen ja valoisa, ennen kaikkea luontoon sopiva. Talot ovat väriltään vaaleita, arkkitehtuuriltaan kauniita ja elegantteja. Joissakin taloissa on käytetty samaa, valkoista marmoria mitä itse aroilla sijaitsevassa linnassa. Kasvillisuutta kylässä on paljon, lähes joka nurkalta löytää seinäköynnöksiä, koristepuita ja pensaita. Kylä on täysin piilossa metsässä, sitä verhoaa lumous jonka läpi ei voi nähdä, ellei tiedä mitä pitäisi katsoa. Vain ne, jotka kylässä asuvat, löytävät sinne.
Kylä sisältää niin asunnot, kuin puodit ja torit. Toreja haltioilla ei ole niin paljoa, mitä ihmisillä, mutta kauppoja ja putiikkeja sitäkin enemmän. Majataloja on siellä täällä, osa tasokkaampia mitä toiset.

Öisin kylän kauniita katuja valaisee satunnaisesti ympäriinsä leijailevat maagiset valopallot. Päivisin auringonvaloa valoa tihkuu latvustojen lomasta. Kylää ei ympäröi muurit, eikä aidat. Haltiat luottavat täysin jo vuosisatoja toimineeseen maagiseen illuusioon, jonka ansiosta ihmiset eivät voi löytää tänne.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja VaivainenLepakko » 13 Syys 2011, 22:09

Cerine

Tyttö näytti ettei olisi huomannut veljensä mulkoilua vaikka olikin huomannut sen liiankin hyvin. Cerine ei viitsinyt kysellä sen enempää veljeltään kuinka oikeastaan kaikki oli käynyt, se saisi odottaa toiseen kertaan.
"Luulin muuten teetn löytäisi sinua vaikka kuinka etsisin", haltija sanoi hiljaisella äänellä vilkaisten pikaisesti veljeään.
Pian tytön vatsa kurni. "Unohdin täysin! Varnefindon enkös kysynyt, että mistä täältä saa ruokaa", Cerine naurahti huvittuneena itseensä. Neito katsoi Varnea odottaen vastausta.
VaivainenLepakko
 

ViestiKirjoittaja Lotdow » 14 Syys 2011, 08:39

Varnefindon

Äkillinen aiheen vaihto sai Varnen hätkähtämään. Hänkun oli juuri alkanut päästä Ar´Morthejen mystisestä menneisyydestä paremmin kärryille.
"Aiwan, ze ruoka!" Varnefindon muisti.
"Woit muuten zanoa minua ihan wain Varneksikin", hän huomautti Cerinelle. Hän tiiraili taakseen, ruokapaikkoja täällä olisi miljoonia jollei enemmänkin.
"No täällä on monta paikkaa minne woisimme mennä, majatalo osoittautuu ehkä kuitenkin zuosituimmaksi paikaksi", Varnefindon kertoi ja käänsi päänsä takaisin kaksikkoon.
"Mutten tiedä uskallanko palata zinne zinun kanssasi, wiimekerta ei mennyt kowinkaan hywin", Varnefindon totesi ja katsoi Nionia hieman syyttävästi.
Lotdow
 

ViestiKirjoittaja Pappis » 14 Syys 2011, 21:51

Nion

Mies yritti hymyillä jotenkin, mutta ristiriitaiset tunteet hämmensivät vielä. Tämä oli vain tullut niin nurkan takaa, eikä aikaa sopeutumiseen ollut vielä annettu. Cerine ehdotti syömäpaikan etsimistä ja muisti olleensa ostoksilla juuri paikalle saapuessaan. Tänään hän ei ainakaan saisi niitä suoritettua, muttei kai sen väliä. Nion oli juuri sanomassa oman ehdotuksensa syömäpaikasta, mutta Varne ehti ensin ja heitti samalla myös parit muistutukset viimekertaisesta. Nion mulkaisi tätä vihaisesti.
"Ei sinun ole pakko tulla meidän kanssamme", hän sanoi ja oli iloinen, että tämäkin vaihtoehto nousi esille.
Pappis
 

ViestiKirjoittaja VaivainenLepakko » 14 Syys 2011, 23:05

Cerine

Neito vilkaisi veljeään ja katsoi sitten Varneen. "Niin, en ole tosiaan nähnyt veljeäni niin pitkään aikaan, että meillä on varmasti paljon puhuttavaa keskenämme.." tyttö mietti ja katsoi jalkoihinsa. Cerine nosti katseensa taas Varneen hieman jopa pahoillaan oleva ilme kasvoillaan, jos nyt sisarukset lähtisivätkin kahden syömään. Toivottavasti Varne ei ole moksiskaan ajatuksesta.. En kyllä usko. Neito mietti vetäen syvään henkeä.
VaivainenLepakko
 

ViestiKirjoittaja Lotdow » 15 Syys 2011, 15:55

Varnefindon

Cerine taisi olla samaa mieltä Nionin kanssa. Varnefindonin korva laski astetta alemmas.
"Wai niin", hän mumisi. Ehkeivät he kaivanneet häntä seuraansa tällä kerralla. Varnella ei ollut mitään sitä vastaan, että kaksikko jatkaisi nyt kahdestaan.
"No, minä zitten tästä lähden", Varnefindon sanoi. Hän pyörähti kannoillaan. Katsomattaan taakse hän sanoi vielä:
"Koitta pitää weljesi kurissa Cerine, hänellä ei taida olla kaikki ihan kotona." Varnefindon käveli pois paikalta ja jätti Ar'Morthet kahdestaan. Outoa väkeä tosiaan, tukan leikkuuta ja kotoa lähtemistä. Ehkä Varne saisi selvää tästäkin porukasta joku päivä. Muttei tänään. Tänään hän menisi takaisin joelle, vaikka sitten kalastamaan.

//Joten, minä nyt sitten poistun tästä pelistä. Kiitos seurasta, ehkä Varne vielä tapaa tämän kaksikon! ;)
Lotdow
 

ViestiKirjoittaja Pappis » 22 Syys 2011, 18:46

Nion

Mitä ihmettä? Nion ihmetteli ja antoi se näkyä selvästi kasvoiltaan. Noinko helposti Varne päätti jättää Nionin ja Cerinen kaksin. Haltia yllättyi niin paljon, että hetkeksi jopa unohti ettei liiemmin pitänyt Varnesta. Tämän kääntyessä pois lähteäkseen, Nion oli jo heilauttaa kättään hyvästelläkseen, mutta Varnen kommentti sai hänet jättämään asian sikseen.
"Taitaa pata soimata kattilaa", Nion mutisi tarpeeksi kuuluvasti ja kääntyi taas Cerinen puoleen.
"Lähdetäänkö?" hän kysyi alkoi viimeinkin ymmärtää, ettei tämä ollut mitään kaunista unta vaan täyttä totta.

//Kiitos Lotdow! ...Taisin tulla, nähdä ja syrjäyttää tässä pelissä ^^'
Pappis
 

ViestiKirjoittaja VaivainenLepakko » 26 Syys 2011, 22:01

Cerine

Cerine katsoi ihmeissään Varnen perään. Hieman syyllinen olo nousi hänen mieleensä, mutta hän ravisteli sen pois. Tyttö katahti veljeensä. "Mennään toki", hän vastasi.

//Hieno lopetus
VaivainenLepakko
 

Edellinen

Paluu Kylä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron