Ihatus ensi tippumalta?

Mättäitä, puskia, kiviä, havu- ja lehtipuita, kukkuloita. Mitä ikinä metsä pitääkään sisällään. Metsän reunat ovat tasaista, usein lehtimetsää, mutta mitä syvemmälle metsään vaeltaa, sitä hankalammaksi ja aaltoilevammaksi maasto muuttuu. Metsää on silmänkantamattomiin, aina Cryptin etelärannikolta pohjoiseen, Kleth vuorille ja niistä eteenpäinkin.
Metsästä löytyy vaikka mitä enemmän ja vähemmän mukavaa. Pohjoisemmasta metsästä löytää melko usein raunioituneita kivirakennuksia, jäänteitä kylistä. Metsästä löytyy kuitenkin myös toimivia, pieniä kyliä, joista suurin osa on ihmisten hallinnassa. Osa kylistä on täysin ihmisten asuttamia, osa taas koostuu suurimmaksi osaksi taruolennoista. Haltioilla ei ole yksittäisiä kyliä pitkin metsää, vaan heillä on yksi, suuri kylä piilossa metsässä.
Käräjäkivet ovat yksi tunnetuimmista muinaispaikoista metsässä. Käräjäkivet ovat suurehko rinki isoja, istumakelpoisia kiviä, joiden keskellä on yksi isompi, pöytää muistuttava järkäle.

Viimeisimmän tannersodan jälkeen haltiat ovat ottaneet metsää haltuunsa. Yksin liikkuvien ihmisten on parasta varoa haltioiden partioivia joukkoja. Myös ihmisten karavaanien, jotka käyttävät metsäteitä, pitää varoa haltioita. Haltiat eivät kuitenkaan ole ainoa uhka metsäteillä ja poluilla. Satunnaiset maantierosvot vaanivat pahaa-aavistamattomia uhrejaan vakiopaikoissaan.
Metsäteitä on rutkasti. Suurin osa niistä on tarpeeksi leveitä ja hyväkuntoisia vankkureille, jotka saattavat matkata kylien välillä, jopa kaupunkiin. Teitä menee aina eteläisimmästä päästä pohjoiseen. Metsätiet ovat kauppiaiden suosima reitti maantierosvoista huolimatta, sillä arojen tiet ovat alttiita lentävien olentojen, kuten lohikäärmeiden hyökkäyksille.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Demintty » 17 Syys 2011, 20:37

Lolissa

Loli katsoi miestä joka tutki naista. " Heei.. anna ny vähän olla ku kyllä määki omistan paikkoja joihin sä et koske!" Loli naurahti ja pomppasi pystyyn. " Ja okei menit liian nopeaa, mutta itse asiassa sinä itse olet aika hidas. Menit äsken hevosella.. Jos olisit nopea estäisit tämän.." Nainen sanoi ja vetäisi toisen miekan esiin ja löi sillä Samuelia kohti..

//Saat ite päättää mitä tapahtu :D
Demintty
 

ViestiKirjoittaja Nya » 17 Syys 2011, 20:45

//Hetkinen! Mitä tää nyt oiken on!? Krhm.. Krhm! *pyöritellen silmiään*

Samuel

Nainen ampaisi ylös ja otti miekkansa esiin. Samuel sai västetyksi miekan terää ja katsoi pahan sisuisena naista. Hän otti äkkiä terästä kiinni ja tuijotti murhaavasti. "Mitä sinä luulet tekeväsi!? Oletko menettänyt järkesi tai jotain!?" Samuel huusi puristaen miekan terää. Terää pitkin valui verta. Käsi valui verta, miehen välittämättä. "Oikeati oletko menettänyt jäkesi tai jotain!?" Samuel huusi ja huitaisi verisen terän tieltää. Verta roiskui hieman miehen naamalle ja paidalle. Käsi tärisi. Siltikää Samuel ei tehnyt muuta, kuin pyyhki kädellään veren pois kasvoiltaan.

Samuel kääntyi pois ja mutisi jotain. Hän sitoi haavan päälle siteen ja lähti kävelemään pois päin.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Demintty » 17 Syys 2011, 20:57

Lolisa

Loli laittoi miekkansa nopeasti pois ja lähti miehen perään. " Hei oota! Anteeks! En mä nyt toisia tahallani haluu satuttaa!" Loli koitti epätoivoisena. "Arrggh!" loli huusi itselleen. Miksi aina!! En tehnyt sit tahallani! Luulin et se kerkeisi ottaa sen kiinni.. sillai et sit ei sattuis Loli oli ihan ep'toivoinen.

\\ei se tota tahallaan tehny ^^ ja lyhyt tuli ...
Demintty
 

ViestiKirjoittaja Nya » 17 Syys 2011, 21:16

Samuel

Nainen tuli hyvin kiiresti perään pahoitellen tekemistään. Samuel kääntyi toisin päin ja jäi katsomaan Lolia. "Etkö yhtän ajatellut, että jos en olisi väistänyt olisin kuollut..." Samuel mulkkasi naista ja pudisteli päätään. Hän kääntyi toisin päin. "Ja... Saat anteeksi, vaikka tetkin niin harkitsematonta. Olen kyllä hieman pettynyt. Luulisi sinun käyttäytyvän nyt hieman aikusmaisemmin." Samuel mutisi ja huokasi pitkään.

Hän oli väsynyt tästä iän aikaisista kääteis kohdita. Samuel ei katsonut naista vain seisoi kasvot pois päin suuttanuna.

//Lyhyttä täälläkin
Nya
 

ViestiKirjoittaja Demintty » 17 Syys 2011, 21:35

Lolisa

Loli katsoi miehen naamaa. Se ei näyttäny kovinkaan tyytyväiseltä. " Hei, luulin että saisit sen kiinni ja luulin jo, että meillä olisi hetken hauskaa, mutta ei nähtävästi.." Loli sanoi hieman hiljaa, mutta kuitenkin selvä sanaisesti. Loli meni lähemmäs miestä ja katsoi tätä. " Luuletko, että sää oot yhtään aikuismaisempi? Oon eläny kuiteski täällä jo 109 vuotta, en oo koskaan aikasemmin tehny mitää vastaavaa.." Lolin oli vieläkin pahoillaan ja ääni oli pieni. Sitten tyttö koitti katsoa haava kohtaa minkä opli tehnyt. Lolilta vierähti kyynel kun mietti tekojaan.
Demintty
 

ViestiKirjoittaja Nya » 17 Syys 2011, 21:56

Samuel

Mies huomasi, kuinka naisen kasvoilta tipahti kyynel. "Älähän ala itkua vääntämää!" Samuel sanoi lempeästi ja koski hellästi pyyhkäisten poskelle vierineen kyyneleen. Hän hymyili ja naurahti kannustavasti.
"Eise mitään, johan annoin anteeksi." Samuel hymyili ja oli hieman paremmalla tuulella.

Mies katsoi haavaansa. "Hmm.. Ehkä olisi parasta vaihtaa side?" Mies kaivoi taskustaan hieman sidettä. Voisitko auttaa, kun en saa itse." Mies ojensi kätensä naista kohti ja hymyili hiljaa.

//lyhyt!!
Nya
 

ViestiKirjoittaja Demintty » 17 Syys 2011, 22:04

Lolisa

Loli hymyili kun mies pyyhki kyyneleen poskelta. " Juu voin auttaa.. Miten sinulla on minunlaisten miekkahullujen tapaisia haltijoita varten siteitä? Olet varautunut kaikkeen?" Loli höpötti omiaan, kun alkoi vaihtaa sidettä. Sitten hän heitti vanhan pois ja laittoi uuden tilalle. " Noin, onko hyvä? Osaanko tehdä jotain hyvääkin?" Loli kysyi hymyillen. Loli katsoi miehen haavaa vielä hetken ja nosti katseensa sitten miehen naamaan.

//Mullaki lyhyttä :( :D//
Demintty
 

ViestiKirjoittaja Nya » 17 Syys 2011, 22:12

Samuel

Samuel helpottui, kun haavan side vaihtui. Hän alkoi naurahti naisen kysymykseen oliko hän valmistautunut kaikkeen. "En oikeastaan. Kunhan on mukana." Samuel hymyili ja heidän katseensa kohtasivat. Syvät salaperäiset tummansiniset silmät tuijottivat naisen silmiä. Siinä he sitten kai olivat tuijottivat toisiaan silmästä silmään.

//Uohh!! Mitäs oiken tämä tarkoittaa? Ne vaa tuijottaa toisiaan lumoutuneena XD
Nya
 

ViestiKirjoittaja Demintty » 18 Syys 2011, 09:33

Lolisa

Loli katsoi miehen sinisiä silmiä. Loli hymyili ja katsoi hetken alas ja nosti taas rukeat silmänsä toisia vasten. Tytön haalistuneet pinkitetuhiukset heilahtivat somasti pois silmien edestä. Loli vain tuijotti ja odotti jotain tapahtuvan. Siinä kaksi haltiaa tuijottivat toisiaan pienenvälietäisyyden kanssa.

//Lyhyt, mutta ei varmaa haittaa ;)
Demintty
 

ViestiKirjoittaja Nya » 18 Syys 2011, 11:38

Samuel

Mies äkkiä työnsi naisen pois silmiensä alta. Hänellä oli jo yksi, eräs jota oli suudellut ja saanut tämän pois luoltaan. Ei! Niin ei saanut enää tapahtua. Samuel ei tahtonut enää ketään lähtemään pois luoltaan järkyttynyeenä. "Anteeksi..." Samuel sanoi hiljaa ja kääntyi toisin päin.

Mies ei tahtonut satutttaa naista. vastahan he olivat tavanneet.

//lyhytmyös!
Nya
 

ViestiKirjoittaja Demintty » 18 Syys 2011, 16:39

Lolisa

Loli laittoi päänsä alas kuin pettyneenä. " Ei se mitään. Onko sinullakin kokemusta epäonnisteluista suukoista niin kuin minullakin?" loli nosti taas katseensa ja etsi miehen kasvot. Loli käveli miehen kasvopuolelle ja otti tätä hellästi kiinni olkapäistä. Sitten tyttö antoi pusun miehen poskelle ja halasi vain muutaman sekunnin. Loli hymyili pirteästi. " Ei meidän mitään tarvitse tehdä jos et halua?" Loli hymyili ja laittoi silmänsä kiinni. Sitten tyttö lähti kävelemään automaattisesti. Tytön teki vain mieli kävellä. sitten tyttö pysähtyi ja kurkisti olkansa yli. " Vai häiritseekö se sinua?" Loli kysyi nostaen hieman kulmiaan.
Demintty
 

ViestiKirjoittaja Nya » 18 Syys 2011, 18:14

//Go babyy! Just give that kiss!

Samuel

Mies sai pienen suukon naiselta, joka sai tämän punastumaan. Loli jopa antoi pienen halinkin. Ei sama kaava, se toistuu taas! Niin aivan kuin silloin... Samuel ajatteli jyrkästi. Muistot hänen ensimmäisestä suukostaan välähtivät, kuin salamat, hänen muistissaan. Samuel toljotti hetken ja hän huomasi kuinka Loli lähti kävelemään pois päin. Äkkiä tämä siltikin pysähtyi. Ja kysyi hieman oudolta kuulostavaa kysymystä. Ai ei haittaa muka...? Mies alkoi poihtimaan naisen esittämää kysymystä.

"Ei se itse... Asiassa... Haittaa.." Samuel leimahti äkkiä punaiseksi. Tunne, joka oli ottanut tämän mies raukan mukaansa, oli päässyt irti. Samuel kaipasi lohdutusta. Ei hän nyt ihan tiennyt sopiko lohdutukseksi suudelma... Mutta ensimmäisetä hän oli pitänyt... Mies nolostui täysin ajatellessaan näitä ja pähkäillessään asioita päässään.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Demintty » 18 Syys 2011, 21:55

Lolisa

Loli katsoi miestä joka änkytti ja oli ihan punainen. tätä taisi sittenkin haitata vaikka toisin oli väittänyt. Loli käveli taas takaisin Samuelin luokse. jos häntä nyt noin kovasti vaivaa.. Loli otti Samuelin halauksen kohteekseen ja pitäen vielä kiinni miehestä Loli katsoi tämän silmiä ja suuteli. Loli rentoutui suudelman aikana ja hellitti halausotettaan.
Loli ei oikeastaan itsekkään halunnut tästä kerrasta sellaista niin kuin se oli ollut toisen miehen kanssa. Loli oli järkyttyneenä vetäytynyt pois. Nyt Loli olisi oikeastaan halunnut jatkaa, mutta ei uskaltanut sillä pelkäsi miehen reaktiota.

//Go baby go! Its just do it?! :D
Demintty
 

ViestiKirjoittaja Nya » 19 Syys 2011, 17:04

Samuel

Loli tuli hänen luokseen ja halasi taas häntä. Samuel ei osannut reakoida tähän, vaan sitten naisen huulet painautuivat hellästi hänen huuliaan vasten. Samuel säpsähti, sittenkin Loli vetäisi itsensä pois miehen luolta. Peläten varmasti hänen reaktiotaan. Samuel kaipasi sitä kaukaista tunnetta, jonka hän tunsi silloin, kun hän suuteli ensimmäistä kertaa. Silloin mies menetti kehonsa hallinnan ja antautui tunteiden vietäväksi. Samuel tuli lähemmäksi ja kumartui hieman. Hän suuteli hellästi ja pitkään naista. Tällä kertaa hän ei halunnut päästää irti, sillä Loli oli nähtävästi jo päättänyt itse saman asian.

Sitten Samuel vetäytyi hiljaa, tehden tilaa hänelle. Samuel halusi halata, purskahtaa itkuun ja kertoa ikävänsä, heikkoutensa. Niin hänesä tuntui, mutta siihen mies ei todellakaa halunnut sortua. Ja että Loli voisi antaa hänelle anteeksi ja hyväksyä hänet. Jos vain hän olisi saanut kertoa tunteistaan ja epäonnistuneesta suukota, olisi se silloin ehkä huojentanut hänen tilaansa. Hän tukahdutti tunteensa tahtoa kertoa tuosta. Samuel siltikin ei tahtonut tehdä sellaista. Sehän olisi aivan liikaa, joten hän vain seisoi hiljaa ja jykevästi paikoillaan. Tarkaillen naista ja hänen tulevaa reaktiotaan. "Olen hyvin pahoillani tästä... Olinko liian äkkipikainen? Lokkasinko teitä?" Mies kumartui anteeksi pyytävästi ja kohtti sitten kasvonsa taas naista kohti. Hän nousi ja hänen reaktionsa oli hiljainen naita kohtaan, sillä hän olisi oikesti halunnut syleillä tuota ja kertoa huolistaan, nii epätoivoinen Samuel oli.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Demintty » 21 Syys 2011, 19:54

Lolisa

Loli sulki silmänsä peläten ja tunsi hetken päästä kun mies antoi suukon. Se oli pitkä ja hellä, nyt Loli tiesi miehen reaktion.
Mies lopetti vastahakoisesti suudelman ja alkoi pyydellä anteeksi. " Mitä sinä höpötät? Ei, et ollut äkkipikainen ja et loukannut minua. Onko sinullakin kokemusta huonoista suukoista? vaikutat niin hermostuneelta.." Loli katsoi miestä pitkään ja huolestuneesti. " Tiedän hyvin tunteen, tai tosiaan minä olin se joka vetäytyi pois, mutta kyllä sekin sattuu. ajatukseni menevät sekaisin nyt, mutta kerro jos kehtaat." Loli sanoi katsellen jalkojaan. sitten tyttö nosti taas päänsä ja kohdisti katseensa miehen silmiin. Loli koitti kovasti tunkeutua miehen menneisyyteen, mutta se oli mahdotonta, ihan kun mies tietäisi Lolin taidosta ja osaa luoda ajatuksiinsa paksun suojamuurin. Loli laski päänsä ja katseli maata odottaen mieheltä vastausta.
Demintty
 

EdellinenSeuraava

Paluu Metsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa

cron