kepposija ja naurun purskahduksia//Niki ja Zen

Lampi sijaitsee kylän laitamilla. Suurehko, soikea lampi on kaunis näky vuodenajasta riippumatta. Puhtaankirkas vesi antaa katsojan nähdä aina pohjaan asti. Lampi on syvimmillään kolme metriä syvä, sijaintinsa ansiosta lähes aina peilityyni.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Nya » 17 Syys 2011, 21:46

Raven Rhine

Rave virnisti salaperäiseti ja meni Nii-chanin selkään. "Tule vien sinut sinne, jonka haluan näyttää sinulle!" Rave hymyili ja ojensi kätensä hymyilevää tyttöä kohti. Hän vetäisi Zenin ylös ja käski Nii-chanin viedä heidät sinne paikkan. "Usko tai älä mutta tämä tulee olemaan yllätys." Rave hymyili ja Nii-chan juoksi pitkin haltiakylän reunoja.

Pian he saapuivatki jonnekin kauniiseen paikkaan.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Niki » 17 Syys 2011, 22:15

Zen

Rave avusti tytön taas suden selkään. Matka sujui nopeasti ja raittoisasti. Myös Nikita oli taas vauhdissaan ja riensi eteenpäin aivan Nii-chanin vieressä. Salamyhkäinen poika.. Tyttö ajatteli ja hymyili salaa pojan takana. Pian saavuttiin johonkin paikkaan, jossa Zen ei ollut koskaan käynyt. Hän katsoi ympärilleen. Kyllä paikka oli kaunis. Sitten hän katsoi odottavasti Ravenia ilmeellä: Mikä tämä paikka on?
Niki
 

ViestiKirjoittaja Nya » 17 Syys 2011, 22:32

Raven Rhine

Nuorukainen avusti Zenin alas. "Tule!" Rave virnisti ja ohjasi tytön kalliolle. Hän juoksi edellä ja odotti Zeniä ylhäällä. Rave hymyili jaojesni kätensä tytöä kohti. "Ota minusta kiinni. Täältä näet miksi tämä on nii n hieno paikka." rave hymyili ja katseli jo itse maisemaa. Tämä oli rauhallinen paikka lapsuudessani... Toivottavasti sinäkin ihastut siihen. Rave katselu maisemia. Kallion kiellekkeellä hän tähysteli jotain ja löysikin sen katseellaan.

Nuorukainen katsahti taas Zeniä. "Muuten olen aina ollut täällä rauhoittumassa, kun varastan jotain ja minua jahdataan tunti kaupalla. Kukaan ei koskaan ole löytänyt minua täältä." Rave selosti. Hän oli ihan kamalan innoissaan. Hän näytti että pomppisi ihan.

//lyhyttä
Nya
 

ViestiKirjoittaja Niki » 18 Syys 2011, 16:35

Zen

Rave auttoi tytön alas. Rave käski tyttöä tulemaan, varmaan seuraamaan nuorukaista. Zen tietysti lähti kalliolle päin pojan perään, joka juoksi jo edeltä. Ylhäällähän tämä odottikin, kun tyttö saapui paikalle. Zen otti Raven kädestä kiinni käskettyä. Paikka todella oli kaunis. ''Tosi kaunis paikka!'' Tyttö huudahti ja hymyili innoissan. Tyttö oli täysin ihastunut paikkaan, sen verran lumoava se oli. Zen katseli maisemia ja välillä Ravea, joka näytti etsivän jotain. Pian hän taisikin löytää etsimänsä, kun hänen silmät pysähtyivät. Zen ei kyllä nähnyt vielä mitään muuta kuin kaunista ja edelleen kaunista maisemaa.
''Miten löysit tämän paikan?'' Tyttö kysyi ja katsoi poikaa. ''Ja miten tämä on niin piilossa ettei kukaan muu muka ole eksynyt tänne?'' Zen lisäsi ja hymyili lempeästi. Nikita odotii sen sijaan kiltisti Nii-chanin luona ja katsoi ympäriinsä punaisilla silmillään.
Niki
 

ViestiKirjoittaja Nya » 18 Syys 2011, 17:57

Raven Rhine

Hän katsoi Zeniä hymyillen. "Kiva, että pidät ja tuolla johon katselin on minun lempi piilopaikkani. Sieltä näkee mereen asti ja kun tulee oikeaan aikaan sinne, voi nähdä auringonlaskun, joka saa meren välkehtimään lumoavasti. Katselin sitä hyvin useasti täällä nuorempana. Tule vien sinut sinne. Täällä on kyllä melko vaikea kulkuista, joten Nikita ja Nii-chan saavat jäädä odottamaan. Auringon laskukin on ihan kohta tulossa." Rave otti tytön kädestä kiinni ja alkoi kävellä varovaisesti kalliota alaspäin. "Ei tänne ihan heti löydä, vaikka tämä onkin niin lumoava paikka. Kestää muutamia vuosia oppia, miten tullaan. Eläimet pystyvät ainoastaa paikantamaan tämän paikan." Rave selosti ja varoi liukastumasta, sillä silloin hän olisi vetänyt Zenin mukanaan.

Nuorukainen hymyili ja vihdoin viimein he olivat saapuneet siihen missä Rave oli piileskellyt nuorempana. Pienen pieneen luolastoon. "Katso nyt tuonne suuntaan, tuonne pohjoiseen!" Nuorukainen kehotti ja osoitti kohti kimmeltävää merta. Aurinko oli juuri painumassa taas alas. Se värjäsi meren ihaniin ja lumoaviin väreihin. "Rakastan tätä näkyä, se tuo muistoja mieleen. Muistoja joita en osaa edes kuvailla." Raven ääni himmeni hiljaiseksi. Nii-chan odotteli Nikita vierellään heidän paluutaan, se ei ollut ollenkaan peloissaa, jos niiden päälle hyökättäisiin. Olihan Nii-chan sen verran isokin.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Niki » 18 Syys 2011, 20:08

Zen

''Tottakai pidän. Tämä on kiva ja kaunis paikka.'' Tyttö vastasi ja hymyili takaisin. ''Eikös kohta olekin jo auringonlasku?'' Zen hihkaisi innoissaan ja hymyili jälleen lempeästi. Aurinko laski hiljalleen kohti horisonttia. Jo nyt, jo täältä asti näky oli erittäin kaunis ja tunnelmallinen. Zen oli tästä hyvin iloinen ja onneissaan. Rave sanoi vievänsä tytön pojan lempipaikkaan, josta näki kauniille ja melko tyynelle merelle. Rave oli oikeassa: sinne oli hankala kulkea, etenkin paljain jaloin. Sudet saivat jäädä ylös. ''Odota täällä, Nikita!'' Tyttö huusi ja otti kiinni pojan kädestä. Kallio ei ollut kovin jyrkkä, mutta sammaleet olivat liukkaat ja lähtivät helposti jalan alta, jos jotain pientä 'hiihtämistä' teki. Rave saikin olla varovainen viedessään tyttöä, muuten hän vetäisi koko kaksikon mukanaan ilkein jälkiseurauksin.

Perille saavuttiin. Poika katsoi Zeniä hymyillen ja Zen vastasi hymyilemällä takaisin. Luolasto oli kaunis ja pieni, vaikka jossain kohti olikin hämähäkin seittejä ja viherkasvillisuuden valloittamaa aluetta. Rave käski katsoa pohjoiseen. Tyttö käänsi päänsä pohjoiseen ja näki auringossa kimaltelevan meren. Se oli varmaan kaunein näky, jonka Zen oli koskaan edes nähnyt. Aurinko laski edelleen alemmas ja alemmas. Se heijasti punaisia, orensseja, keltaisia, ja kaikkea niitä muistuttavia värejä taivaalle ja meren pintaan. ''Minäkin rakastan tätä näkyä!'' Tyttö hihkaisi ja istahti kalliolle. Tyttö viittoi Raven istumaan. Tämä on varmasti maailman kaunein näky... Jos Ravenin kasvoja ei lasketa.. Tyttö mietti hymyillessä.
Niki
 

ViestiKirjoittaja Nya » 19 Syys 2011, 16:55

Raven Rhine

Nuorukainen katsoi hiljaisuudessa tyttöön. Zen oli Raven mielestä oikein suloinen. Hän ei vain tiennyt mitä tyttö ajatteli hänestä. "Tuota kuulehan oliskohan jo aika lähteä takaisin? NIi-chan ja Nikita voivat tulla levottomiksi." Rave hymyili arasti. Voisinkohan... Pystyisinköhän... Siihen? Nuorukaisen päässä kaikui kysymykset. Tunteet myllersivät hänessä, hän ei osannut päättää mitä seuraavaksi tekisi. "Zen... Suudellaanko?" Rave näytti ensi kertaa vakavalta, mutta nuorukainen oli myös hyvin ujon näköinen. Rave osasi aavistaa tytön tulevan kysymyksen ja vastasi siihen heti.

"Koska tykkään sinusta... Siksi haluan suudella sinua... Etkö pidä minusta?" Rave kysyi epä varmasti ja katsahti Zeniin, sitten auringon laskuun. Tuo näky, tuo ihanainen näky joka sai nuorukaisen lumoihin vähän aikaan se sai Rave punastumaan kysymyksiään. Hän ei juuri sillä hetkellä voinut katsoa Zeniä. Raven tunteet olivat sekavat toiset sanoivat "Juokse karkuun!" ja toiset taas "Tee se! Tee se! Suutele häntä!" Rave olisi halunnut pyörtyä siihen paikkaan, mutta ei Zenin nähden. Ole kiltti ja vastaa jo! En kestä tätä hiljaisuutta! Rave rapsutti päätään ja kääntyi takaisin Zenin suuntaan. Hän katsoi pitkään tytön suloisia kasvoja, niitä täyteläsiä huulia, kauniita hiuksia, silmiä ja kaikkea muuta hänessä, joka oli lumoavaa. Kuin ihanainen auringonlasku.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Niki » 19 Syys 2011, 20:21

Zen

Syvä hiljaisuus. Zen ei tiennyt, mitä Rave mietti mennessään niin hiljaiseksi. Zen kuitenkin rikkoi hiljaísuuden ja huusi: ''Katso!'' Tyttö osoitti suurta lintua, joka liiteli auringon edessä. Zen ei tunnistanut lajia täältä asti, mutta lintu oli kuitenkin hyvin suuri. Sitten Rave kysyi, että olikohan jo aika lähteä.
''Ei vielä, kun auringonlasku on edelleen näin kaunis.'' Tyttö änkytti vastaan ja hymyili. Raven kasvot näyttivät hyvin söpöiltä ja hehkuvilta kun aurinko paistoi suoraan niihin. Vihreät silmät suorastaan näyttivät loistavan. ''Mitä ajattele--'' Tyttö yritti sanoa, mutta kuuli Raven kysymyksen: ''Zen.. Suudellaanko?'' Tämä kysymys pisti tytön täysin hiljaiseksi. Rave näytti vakavalta, hänen oli pakko olla tosissaan. Zen nousi seisomaan ja käveli Raven eteen. Hän laittoi kämmenensä Raven poskelle ja sanoi: ''Minäkin pidän sinusta.'' Zen hymyili lempeästi. Jopa Zen oli punainen. Ravesta näkyi ihan selvästi, että hänellä oli tukala ja pitkän tuntuinen olo tässä tilanteessa. Zen päätti kuitenkin tehdä aloitteen. Hän otti kiinni Raven molemmista käsistä ja lähestyi tätä suudellakseen.
Niki
 

ViestiKirjoittaja Nya » 20 Syys 2011, 16:44

Raven Rhine

Zen tuli lähemmäksi ja aikoi suudella. Raven kumartui ja suuteli Zeniä ennen, kuin tämä ehtisi ensin. Raven ei kuitenkaan oiken tiennyt kunika pitään se suudelma kesti, mutta se oli jotain uutta. Pian Rave lopetti ja katseli hymyillen Zeni. Sitten nuorukainen purskahti nauruun ja isoon sellaiseen. Raven oli aivan punainen ja hekotteli. "Taisin mokata! Ja isosti!" Rave nauroi ja yritti tasannuttaa hengitystään. "Hampaamme taisivat osua yhteen?" Rave kysyi hymyillen ja punasteli. Hetken siinä hän oli taas ja äkkiä hän halasi tyttöä. "Ensisuudelmani... Ja vielä hampaamme osuivat yhteen." Nuorukainen halasi tyttöä edelleen hellästi.

"Minusta meidän pitäisi nyt mennä." Haluatko minun reppariin?" Rave kysyi ja irroitti otteensa tytöstä ja kääntyi selkä Zeniä päin. Nii-chan tuijotteli Nikitaa. Susien kokoero oli VALTAVA! NIi-chan alkoi jo kyllästyä tähän odottelemiseen ja se nousi ylös ja alkoi ulvoa. Rave kuuli sen ja huokaisi hymyillen. "Olisiko aika?" Rave kysyi ja viittoi edelleen reppariinsa. Nii-chan pyöri ympyrää Nikitan ympärillä, se tuijotti sitä hetken aikaan. "Mitäs mieltä olet emännästäsi? Eikö hän olisikin sopiva minun isännälleni?" Nii-chan puhui susien kieltä. Se näytti nauravan ja laskeutui taas makuulleen.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Niki » 20 Syys 2011, 21:50

Zen

Rave ehti tehdä tämän ensin. Pojan huulet tuntuivat pehmeiltä ja lämpimiltä. Sitten hampaat osuivatkin jo yhteen. Ei se mitään haitannut. Suudelma oli lyhyt ja Rave purskahti isoon nauruun. Myös tyttö alkoi nauramaan.''Et sinä mitenkään mokannut! Paitsi hampaiden puolesta!'' Tyttö nautoi ja punasteli. Rave halasi tätä ja tyttö halasi takaisin. Hän tuntui ihanan lämpimältä. ''Oli se minunkin esnisuudelmani, joten ei mitään hätää.'' Tyttö hymyili.

''Noh, mennään sitten. Nikitaa taitaa jo hermostuttaa.'' Tyttö sanoi ja irtautui pojasta. Rave kysyi tätä repparriin. Zen hypähti tämän selkään. Rave oli ihana. Uskaltaisinkohan.. Tai jos en sittenkään.. Tai jos sittenkin.. Tyttö pähkäili ja painoi päänsä Raven selkää vasten.
''Rave.. '' Tyttö aloitti, mutta taisi sittenkin jänistää.
''Tai ei mitään.'' Hän lopetti ja katsoi viimeisen vilkasunsa merelle.
Niki
 

ViestiKirjoittaja Nya » 21 Syys 2011, 09:11

Raven Rhine

"Mitä? Kysy vain älä nyt ala pelätä!" Rave virnisteli ja kantoi Zeniä. Rave tunsi tytön lämmön. Nuorukaisen poskille nousi hiljaa puna ja hän katsoi merelle myös. "Hei! Voisit hyvin vain päästää ajatuksesi ulos. Ei kukaan kuule meitä muut, kuin eläimet. Olen liian utelias... Älä jäynää minua noin!" Rave nauroi ja kiipesi ylös päin. Hän kiipesi varovasti, jotta Zen ei tipahtaisi kyydistä.

Rave kapusi taitavasti ylös ja laski tytön alas maahan. Nii-chan nousi ylös ja tuli Raven luo ja nuolaisi häntä. "Nii-chan! Yäk!" Rave nauroi ja taputti suden isoa kuonoa. Nii-chan haukahti ja se näytti hyvin iloiselta. Nuorukainen kapusi ylös suden selkään ja nosti tytön ylös. "No niin... Jäätkö minun luo viettämään yötä?" Nuorukainen kysäisi selkänsä takana istuvalta tytöltä.

Susi juoksi nopeasti ja väisteli esteitä. Onneksi se juoksi tauisesti, sillä jos se ei olisi, olisi sen selästä tippunut alle sekunnissa. Nii-chan rakasti juosta niin nopeasti, kuin jaloista lähti. Rave hymyili ja piteli kiinni suden turkista.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Niki » 21 Syys 2011, 09:20

Zen

Zen pelkäsi edelleen liikaa eikä viitsinyt kysyä sitä, mitä piti kysyä. Tätä asiaa hän ei viitsinyt kysyä vielä. Hän vaikeni täysin ja sanoi.
''Ei mitään. Ei se ole tärkeää.'' Tyttö hymyili. Vai uskaltaisinkohan sittenkin..
''No siis--'' Tyttö yritti aloittaa, mutta Rave keskeytti ja sanoi, että tyttö voisi ihan hyvin päästää ajatuksensa ulos. Ehkä hän aikoiki seb tehdä, ehkä ei. Zeniä toisaalta huvitti, että Rave kiusaantui hieman niin pienestä asiasta. Tyttö päätti pysyä hiljaa.
''Unohda.'' Tyttö sanoi ja hymyili, kun Rave laski hänet alas. ''Voin tulla teille yöksi.'' Tyttö sanoi ja hymyili taas. Nikita juokse perässä jälleen. Susi oli kyllä hyvinkin ketterä pieneen kokoonsa verrattuna. Sudella oli aika ihana ratsastaa, sillä se kulki tosi tasaisesti.
Niki
 

ViestiKirjoittaja Nya » 21 Syys 2011, 09:27

Raven Rhine

Nuorukainen kiusaantui yhä enemmän ja näytti hiemn hullukuriselta:"Äh! Et voi olla tosissasi tuon pelkkää kidutustaaa...." Rave hymyili ja meni mökkinsä luo. Hän avasi oven ja meni sisälle. Kuului hieman kolinaa, mutta pian nuorukainen tulikin jo esiin. Hänen kädessään oli lyhty."Tule. Täällä on hieman pimeää, mutta seuraa vain minua näytän sinulle petisi. Nuorukainen alkoi kulekea hiljaa ylös päin mökissään ja näytti Zenin paikan.

Hän itse meni nukkumaan ja nukahtikin hyviin nopesti. Raven huokaisi ja käänsi unissaan kylkeä. Nuorukainen näki päivän tapahtumista kaikenlaista unta. Aamulla nuorukaine heräsi ja meni alas lattamaan aamiasta. Hän haukptteli hymyili itsekseen.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Niki » 21 Syys 2011, 17:21

Zen

Rave todellakin kiusaantui tästä tilanteesta. Zen ei kuitenkaan voinut mitään ujoudelleen. Ravella oli kuitenkin niin söpö hymy. Susi pysähtyi mökille ja rave meni sisään kolisten. Pian hän tulikin jo ulos lyhty kädessä. Rave pyysi tätä tulemaan ja Zen lähti perään. Nikita sai jäädä ulkopuolelle. Rave ohjasi tytön hänen nukkumapaikalleen. Zen kiitti ja heittäytyi väsyneenä sängylle. Ainoa mikä hänellä pyöri mielessä oli Rave ja hänen kanssaan tehty ensisuudelma. Se oli kyllä ihanaa. Zen ei kuitenkaan saanut unta hyvin ja hän heräsi aikaisin. Aamulla keittiössä ei näkynyt ketään. Raveken taisi vielä nukkua. Ei varmaan kellokaan ollut yli viittä aamuyöllä. Zen istahti keittiönpöydän ääreen ja nappasi keksin kulhosta. Aamuyöstä tulisi pitkä Ravea odotellessa. Myöhemmin tämä tulikin keittiöön laittamaan aamiaista. Ilmeisesti hän ei nähnyt Zeniä. Zen hypähti pojan selkään ja halasi tätä. ''Mitä aamiaiseksi?'' Hän hihkaisi.
Niki
 

ViestiKirjoittaja Nya » 22 Syys 2011, 19:52

Raven Rhine

Nuorukainen säikähti pahasti, kun jokin hyppäsi hänen selkäänsä ja huudahti "MItä aamiaiseksi?" Rave huokaisi helpotuksesta, kun selkään hyppääjä olikin Zen. "Zen! Sinä pelästytit minut pahan päiväisest!" Rave virnisti ja kääntyi tyttöön päin. "Olisin paistamassa munia ja pekonia aamiaiseksi. Tietysti tulee hedelmiä ja sunmuuta. Hakuatko auttaa minua?" Rave kysyi naurahten ja antoi pienen suukon tytön otsalle. Hän laittoi tulen hellan alle. Paistinpannun hän sitten kaivoi kaapista ja oli juuri aloittamassa työnsä, kun eräs asia juolahti hänen mieleensä. "Kuulehan Zen. Oletko istunut siinä kauanki? Nukuitko yhtään??" Rave kysyi paistilasta kädessään ja näytti hetkellisesti huolestuneelta. "Kuulehan! Voisitko nyt ystävällisesti kerto mitä sinulla oli mielessäsi silloin, kun otit asiasi puheeksi ja jänistit." Rave virnisti ja naurahtikin.

Ensimmäinen muna tipahti paistinpanulle. Hän paisteli pekonit ja munat ja laittoi ne lautasille. Nuorukainen kattoi pöydän ja otti hedelmä korista sitruunoita, omenoita ja päärynöitä. Hän käväisi nopesti ulko-ovella heittämässä isot lihakimpaleet susille. "Tulehan pöytään. Aamiainen oli valmiina. Haluatko teetä?" Rave kysyi ja osotti valmiiksi tehtyä teetä, hänellä itsellään jo oli teetä, jota Rave hörppi. Hän hymyili odottavasti.
Nya
 

EdellinenSeuraava

Paluu Lampi

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron