Mitä myrsky tuokaa tulessaan?

Kolmihuippuisella vuorella riittää rinteitä vaikka muille jakaa. Rinteiden jyrkkyys vaihtelee pystysuorasta seinämästä loivaan mäkeen, mutta mitä ylemmäksi kiivetään, sitä vaikeakulkuisemmaksi rinteet muuttuvat.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Aksutar » 05 Syys 2011, 12:50

Marduk

Lohikäärme ei vastannut mitään pojan kysellessä milloin aika koittaisi. Se koittaisi sitten joskus, kyllä tuo sen huomaisi ja tietäisi. Yläilmoissa poika kyseli pienemmästä aukosta, joka oli ennen itse vanhimpien luolaa.
"Tie pienempiin luolastoihin" Oli yksinkertainen vastaus siihen kysymykseen. Seuraavaksi utelijas vintiö kyselikin, minne kaksi muuta aukkoa veivät vanhimpien luolassa.
"Kahden muun vanhimman luo" Jälleen yksinkertainen vastaus yksinkertaiseen kysymykseen.

Marduk tarkkaili poikaa joka tutki ympäristöä. Lohikäärme ei voinut olla hämmästelemättä, kuinka pieni poika ei ollut edes pienesti peloissaan tästä tilanteesta. Tai ehkä tuo olikin, mutta tämä oli pojan tapa näyttää pelko? Tiedä häntä.
Seuraavaksi Emir kysyi kysymyksen, joka sai lohikäärmeen naurahtamaan pienesti.
"Koska olen lohikäärme. Olemme yleensä erakko luonteita... Jotkut meistä viihtyvät koko elämänsä yksin, toiset taas kumppaninsa kanssa kun sellaisen löytävät.. vähän niinkuin joutsenet. Sama pari pysyy yhdessä koko loppu elämänsä" Marduk selitti, samalla kun siirsi valtavan päänsä vielä lähemmäksi Emiriä.
"Ehkä sinun kannattaisi leävätä, ettet vilustu... vai miksi te kuolevaiset sitä tautia kutsuittekaan" Marduk totesi.

// Ajattelin, että tämän pelin voisi lopettaa kohta, olettaen että Emir ja Marduk jäivät sitten tutustumaan toisiinsa paremmin ja Marduk teki Emirille sen oman luolan. Käykö? En näe kovin mielenkiintoiseksi pelata koko tuota tapahtuma sarjaa, sillä en usko oman inspiraationi riittävän. Voidaan ottaa sitten uusi peli, missä kaksikko tuntee jo toisensa hyvin ja Emirillä on oma luolansa.. Pelin, jossa Marduk vaikka vie Emirin kylälle tai jonnekkin oppimaan jotain, käykö? //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Ay » 10 Syys 2011, 19:19

Mardukin vastaukset eivät olleet oikein mukavia. Hän oli odottanut jonkunlaista innostusta ja jännittävää noista kohdista. Toisinaan oli jälkimmäinen oli hieman oudonlainen vastaus. Sinne piikkuruiseen luolastoon hän saattaisi mennä jos käymään. Toinenhan oli isokokoinen et toinen ei pystyisi seuraamaan häntä sinne.
" Voinko minä nähdä ne kaksi muuta vanhempaa? " Poika kysyi jälleen.
Jos ne olivat jotenkin sukua tai jotenkin niin ehkä hänen täytyisi tustua heihin. Ne saattaisivat ihmetellä miksi hän rämpäisi oven suussa sillä tavalla. Toisinaan poika uskoi, että Marduk esittelisi hänet heille kahdelle.

Kuulessaan selityksen miksi toinen eleli yksin pienesti suretti poikaa.
" Etkö ole löytänyt elämän kumppania? " Poika kysyi ihmeissään.
Onneksi hän oli täälä pitämässä jonkun aikaa seuraa siihen asti, kun hänen kunniallisen asia tulee viemää hänet pois toisenlaisiin seikkailuihin. Siksi poika kasvot olivat pienesti ilolla, vaikka ei pitänyt siitä, jos toisella ei ollut elämän kumppania.

Hän nyökkäsi, että hän voisi mennä lepämään, mutta minne. Hän ei oikein tiennyt minne voisi mennä lepämään. Avuttomana poika katsoi lohikäärmettä. Hänellä ei ollut omaa huonetta niin hän marssi lohikäärmeen käpälän päälle istumaan. Se paikka oli lämpimin mitä hän tietäisi ja siksi valitse sen paikan. Ilolla hän katseli lohikäärmen silmiin.

// Se olisi mukavaa, jos pojalla olisi oma huone. Jos hän saa oman luolan niin teenkö tuollaisen topin tuohon missä on kolmen vanhimman lohikäärmeen huoneiston kerronta? Juu käy, jos sinulle sopii et jossain vaiheessa Marduk voisi esitellä muut vanhemmat, että hän asuu täälä että ei tuu kompikaatiota. Itse ajattelin myös, että pelataisiin joskus sellaisen, että Emir järjestää Mardukille treffi päivät (kun huomasi miten yksinäin toinen on, että olisi joku kun hän kaikkoaa sitten joskus varmaakin) //
Avatar
Ay
Aatelinen
 
Viestit: 1652
Liittynyt: 16 Syys 2008, 21:54

ViestiKirjoittaja Aksutar » 25 Syys 2011, 15:13

Marduk

Emir kyseli, voisiko tuo mahdollisesti joskus tavata kaksi muuta vanhempaa. Vanhin hymähti pienesti, eikä sanonut juuta eikä jaata elekielellä.
"Riippuu täysin, miten he haluavat.. Toinen varmasti haluaisi enemmän kuin mielellään tavata sinut" Lohikäärme totesi, jättäen asian sitten sikseen. Piti selvittää, mitä mieltä kaksi muuta vanhinta olivat. Vaikka poika olisikin Mardukin siiven alla, ei se tarkoittanut että kaksi muuta vanhinta olisivat hyväksyneet pojan vuorelleen. Pahimmassa tapauksessa toinen yrittäisi tappaa Emirin, Olivathan he loppujen lopuksi alkukantaisten vaistojen varassa toimivia petoja.

"Minulla on kyllä kumppani, mutta emme tunne samanlaista tarvetta läheisyyteen kuten ihmiset" Marduk vastasi Emirin seuraavaan kysymykseen, virnistäen pienesti "Meille on tärkeintä vain lisääntyminen".
Seuraavaksi Emir marssikin valtavalle tassulle istumaan. Marduk "katseli" alas tassullaan nöpöttävää poikaa tyhjillä silmäkuopillaan, kunnes hymähti pienesti.
"Järejstän sinulle oman huoneen seuraavien päivien aikana. Nyt, voit nukkua siinä.. Kunhan varot, ettet putoa" Marduk tokaisi, laskiessaan päänsä alas kätensä viereen...

// Tämä peli voisi olla tässä, vastaat jotain että Emir nukahti tjsp. Mutta mitä tulee tuohon huone juttuun, niin käy kirjoittamassa Mardukin luolan esittelyn alle (eli tänne). Voisit vaikka kertoa, että Mardukin luolasta lähtee pieni käytävä (ihmisen mentävä, ettei suuremmat lohikäärmeet sinne mahdu. Hyvä tapa suojella Emiriä) pieneen luolaan, missä olisi Emirin huone. Huoneen sisustuksen saat päättää itse, mutta jos haluat apua suunnittelussa niin ota yhteyttä yksärillä.
Toisten vanhimpien esitteleminen riippuu täysin heidän pelaajista, joten täytyy sitten myöhemmin kysellä moista heiltä.
Ja mitä tulee tuohon treffi peliin, niin kuulostaa vallan hupaisalta! Vaikkakin, Marduk ja Pandora ovat "pari", mutta voihan Emir aina yrittää järjestää Mardukille jotain, vaikka suunnitelma menisikin sitten mönkään //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Ay » 25 Syys 2011, 21:53

Kuitenkaan poika ei voinnut luvata Mardukille, että odottaisi koko elämänsä ajan. Hän saataisi mennä hieman omin nokkenin kurkkailemaan naapuri luoliin. Sitä poika ei tiennyt, että kumpaan hän kurkkisi ensimmäisenä oikeiseen vai vasempaan luolaan.
" Siihen asti yritän olla näkymätön otus. " Emir sanoi.

" Sinulla on? " Sanottiin yllättyneenä.
Silmät loistivat ja katse muuttuivat uteleammaksi. Hän halusi tietää siinä samassa, kuka se kumppani oli. Minkalainen ulkoisesti ja sisäisesti oli? Hän jäi kummistamaan lisääntymis juttua, että se olisi pää juttu. Olisihan mukava tietää mitä sillä ajettiin takaa, mutta uni alkoi painautua pojan silmissä ja tämä ilta oli muutenkin raskas päivä. Pieneen kääröön käperrytiin lohikäärmeen jalan päälle. Todella helposti uni tuli valtaan, vaikka pienesti kuului ukkosen ja saden äänen.

//Kauheen vaikeata lopettaa, kun pulpahtaa lisää kysymyksiä//
Avatar
Ay
Aatelinen
 
Viestit: 1652
Liittynyt: 16 Syys 2008, 21:54

Edellinen

Paluu Rinteet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron