kepposija ja naurun purskahduksia//Niki ja Zen

Lampi sijaitsee kylän laitamilla. Suurehko, soikea lampi on kaunis näky vuodenajasta riippumatta. Puhtaankirkas vesi antaa katsojan nähdä aina pohjaan asti. Lampi on syvimmillään kolme metriä syvä, sijaintinsa ansiosta lähes aina peilityyni.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Niki » 28 Syys 2011, 19:05

Zen

Rave oli vielä unisen oloinen, mutta eipähän ollut enää, kun tyttö oli hypännyt hänen selkäänsä.
''Kjäh kjäh kjäh!'' Tyttö sanoi naurahtaen ja irrottautui pojasta. ''Nam! Munia ja pekonia!'' Zen hihkaisi ja hymyili. ''Ai omenaakin ja kaikkea vielä?'' Hän lisäsi ja sitoi hiuksiaan kiinni. Rave antoi pienen suukon tytön otsalle. Suukko tuntui lämpimältä. Tyttö hymyili hieman ja raapi niskaansa. Rave alkoi tekemään töitä ja kysyi, että onko tämä istunut kauankin täällä, ja että oliko tämä nukkunut yhtään.
''Nukuin melko huonosti.. Kelasin päässäni päivän tapahtumia ja mietin sinua. Tulin tänne ehkä jo ennen viittä.'' Hän hymähti hymyillen. Tyttö istahti takaisin pöydän ääreen ja söi taas yhden keksin. Pian tyttö kuitenkin nousi jälleen ylös, käveli keittiöön ja otti pienen kuksallisen vettä. Vesi upposi nopeasti kurkusta alas, samoin myös toinenkin kuksallinen. Lopuksi Zen huuhteli kuksan ja laittoi sen ylösalaisin kuivumaan. Rave kysyi jotakin siitä eilisestä kysymyksestä, josta Zen oli livistänyt. ''Ööh.. Unohda se..'' Tyttö hymähti. Hän oli hieman kiusaantunut ja kylmä hiki valui selkärankaa pitkin. ''Kyllä kiitos teetä.'' Tyttö sanoi ja hymyili hieman ajatuksissaan.
Niki
 

ViestiKirjoittaja Nya » 03 Loka 2011, 19:28

Raven Rhine

"Hyvä on ei sitten jos et tahdo kertoa sitä." Rave hymyili ja Mutusteli hiljaisuudessa aamiaistaan. Häntä kuitenkin kiusasi ajatus. Rave siltikin unohti koko homman. "Ai olet siis ollut täällä alhaalla viidestä asti ja ajatellut eilisiä tapahtumia...?" Rave raapi niskaansa ja huokaisi. "Ole hyvä vain. Kiva että pidit teestäni." Nuorukainen naurahti katsellen tyttöä. Rave nousi ja lähti kävelemään. Hän lähti ovea päin. "Joko lähdettäisiin pienelle lenkille? Saatko minut kiinni?" Nuorukainen virnisti ja lähti ulos ovesta. Rave tuijotteli hän oli jo suunnitellut pienen kepposen Zeniä varten ja aikoisi toteuttaa sen. Mutta hän ei lähtenytkään pois, vaan piiloutui puun taakse.

Hän hihitteli itsekseen hän aikoisi säykäittää Zenin. Nuorukainen kiipesi puun oksille ja alkoi tarkkailla alas. "Nii-chan ja NIkita! Olkaa ihan sellain että en ole täällä." Rave hihkaisi ja alkoi tuijottamaan oman sutensa rauhallisuuden huomatessaan. Nii-chan tuijotti itsekkin uteliaana mitä olisi tuleva. Se oli sisäisesti rauhaton ja utelias. Rave hymyili ja virnisteli puun suojista. Zen saisi pienen säikähdys kohtauksen. Tosin hän saattaisi suuttua. Rave toivoi, että sitä viimeistä vaihtoehtoa ei toteutuisi. Siis nuorukainen odotteli hiljaisuudessa puun oksien suojissa uhriaan. Muhahaha... Rave virnisteli ja ajatteli huvittuneena. Hän oli lähes purskahtaa nauruun kuvitellessaan tytön ilmettä.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Niki » 03 Loka 2011, 20:45

Zen

Rave vaikutti ehkä vähän vihaiselta, sillä tyttö ei halunnut kertoa mistä oli kyse. Zenin suupielille kuitenkin levisi pieni hymy. Tee oli juotu.
''En saanut unta, joo..'' Tyttö sanoi ja kohautti hartioitaan. Rave nousi ylös ja Zen seurasi perässä ovelle asti. Kyllä lenkki tytölle kävisi, ja kyllä hän saisi Ravenkin kiinni. Siitä hän oli aivan varma. Zen sulki oven perässään ja Rave oli jo karannut jonnekin. Jutussa oli oltava jokin juoni, olihan poika sentään sellainen keppostelija. Nikita pyöri Nii-chanin ympärillä innostuneen oloisena. Hän pystyisi ehkä paljastamaan Raven sijainnin. Pian tyttö kuulikin jo pari haukahdusta, jotka sattumalta tulivat Nikitan kuonosta. Zen otti suunnan kohti Nikitaa ja tuli tämän luokse. Nikita nousi etutassujen varaan puuta vasten. Puu oli tiheälehtinen ja se oli täynnä oksia. Empimättä tyttö lähti kiipeämään puuhun, jossa hän ei kyllä nähnyt vielä ketään, mutta jatkoi edelleen kiipeämistä. Ravea ei näkynyt muualla ympäristössä. Puun latvustosta hän pystyisi tarkistamaan tämänkin asian. Jonkun aikaa kiivettyään hän näki Raven selän toisella puolella runkoa. Hah! Rave oli siis piilossa tässä puussa.
Tyttö liikkui varuvaisesti ylemmäs ja asettautui vastakkaiselle oksalle. Hän tarrasi nopeasti kovalla otteella kiinni Raven olkapäistä ja luikahti sitten ylemmälle oksalle.
Niki
 

ViestiKirjoittaja Nya » 04 Loka 2011, 09:30

Raven Rhine

Nuorukainen kuuli kiipemisen ääniä. Eikä! Rave ajatteli hän ei ollut ajatellut että Zen olisi tulossa sinne. Harmikseen hän ei nähnyt mistä päin tyttö oli tulossa. Äkkiä hän säpsähti siihen kun käsi tarrasi olakaan kiinni. "Zen! Tiedän että se olet sinä. Pieni kepposeni tai mennä hieman pieleen." Rave virnisreli ja lakeskeutui alas puusta. Hän lähti juoksemaan kphti haltioiden kylää. "Karkuun!!" Nuorukainen huudahti ja juoksi nopeammin. Hän pysähtyi siltikin nopeasti ja lähti eri kautta juoksemaan takaisin Zeniä päin.

Hän varmasti tulisi törmäämään tyttöön. Häntä nauratti. Tuuli oli hellän ha lämpimän tuntuinen. Luonto oli rauhallinen vain ilma oli hieman viileä. Rave tuijotti katseellaan koko ajan eteebsä jos hän vaikka törmäisi Zeniin. Hän juoksi minkä jaloistaan pääsi puoliverisenä. Kun nyt vain oli puoliverinen ja haltiat vihasivat häntä. Ilman syytä. Se oli nuorukaiseta hasusti outoa. Häntä aina hakattiin kun hän menee haltiakylälle. Tosin Rave käy siellä todella harvoin. Hän ei tykkää siitä kun häntä hakataan siellä. Rave karkotti nuo ajatukset pois päästään ja keskittyi nyt tuohon tulevaan.
Nya
 

Edellinen

Paluu Lampi

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron