Vaarallisilla vesillä || Kitty

Satamakylässä sijaitsevat Cryptin suurimmat laiturit, joille suuret kauppalaivat saapuvat. Laitureilta lähtee leveitä, kivetettyjä katuja risteilemään pitkin kylää, sekä suurin teistä johtaa pois satamasta, kohti aroja.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Kitty » 04 Loka 2011, 21:36

Evelyn

Aaverakki kantoi tytön huoneeseen, jätti sängylle ja lukitsi oven, tosi kiva...
Sitten kalma asettuikin tuolille istumaan ja utelemaan millä ihmeellä tyttö edelliskerrasta selvisi.
Ensimmäisenä Eve nakkasi villapaitansa pois, se päällä kun meinasi tulla kuuma, ja alla kuitenkin oli toppi.
Kulma kohosi ilmeillä miksi sinua kiinnostaisi ? Mutta kyllähän se selitys sieltä tuli. "Ystävä sattui paikalle, ei sen enempää." Eve tokaisi melko kylmähköllä äänensävyllä.
Miehen vielä todetessa että jos neito jotain yrittäisi niin päätyisi nyrkkeilysäkiksi, tai puruleluksi. Ja ellei Eve ihan täysin kuvitellut taisi äänensävy vihjatakkin jotain ? No ken leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön, samalla mitalla takaisin, tai oikeastaan isommalla mitalla.
"Pure tälläkertaa paljon hellemmin ja vähän alemmas." Tyttö sanoi selvästi "lämmenneellä" äänensävyllä viitaten samalla kädessään olevaan sideharsoon joka peitti viimeksi irtipurrun kohdan.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja suskari » 04 Loka 2011, 22:39

Kalmankoira

Joku sitten oli mennyt tuonkin säälittävän hengen pelastamaan. Kalma ei voinnut sanoa olevansa asian puolesta yhtään iloinen. Päinvastoin, hän olisi halunnut tuon jo kuolevan sillä jos tuo oikeasti jatkaisi hänen jahtaamista aikuisenkain niin hän varmaan tekisi siinä vaiheessa seonneena itsemurhan. Hän ei enää vain jaksanut sitä samaa rumpaa mitä kävi joskus aikanaan läpi muutaman metsästäjän kanssa.
"En taida kulta pieni.. en ole raiskari tyyppiä jos sitä kuvittelet." Kalma tuumasi ja alkoi sitten tylsyyttään keikkumaan tuolin kanssa vaarallisenkin lähellä kaatumis pistettä tapittaen kuitenkin Evelyn jokaista liikettä kokoajan.
"Etkö voisi ihan oikeasti jättää minut nyt rauhaan ja päästää menemään? Tämän on oikeasti hyvin turhauttavaa." Kalma huomautti likalle siintä tosi sekasta ettei hän täällä loputtomiin voisi kykkiä tuon seurana. Hänen pitäisi päästä pois ennen aamun sarastusta tai hän olisi mennyttä, mutta sitä ennen varmasti joku idiootti kaipaisi jo tuota.. Toivottavasti ei.

"Lupaan etten hiisku kenellekkään tästä paatista." Kalma lisäsi sitten luoden anovan katseen Evelyn päälle.
suskari
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 04 Loka 2011, 22:49

Evelyn

Nuorukainen naurahti miehen sanoille, miltei mieluummin hän olisi jumissa täällä raiskarin kuin kannibaalin kanssa. "Älä pure sitten ollenkaan." Evelyn sanoi vielä takaisin huvittuneena. Mies alkoi keikkumaan tuolillansa ja selittämään siitä miten tämä oli tyrhauttavaa ja että tyttö voisi lopettaa kalman jahtaamisen.
Tyttö nousi sängyltä ja nappasi tuolista kiinni niin ettei Kalma sillä voisi enään keikkua. "Ja mitä minä siitä hyötyisin ?" Eve kysyi kohottaen kulmiaan samalla. Piraatin luonne iski jälleen, kaikesta pitäisi olla jotain hyötyä itselleen.
Kalma vielä lupaili ettei hiiskuisi kellekkään laivasta täynnä roistoja ja huijjareita... "Kysyn vielä, miksi taas luuletkaan minun uskovan ?" Evelyn kysäisi nojaten sitten itsekkin tuolin selkänojaan.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja suskari » 04 Loka 2011, 23:50

Kalmankoira

Joksikseen närkästynyt katse kävi neidissä joka nosti takamuksensa ylös ja pysäytti aavekoiran keikkumiset läntäten kätensä tuolin selkänojalle ja estäen häntä enää keikkumasta. Kalma mutristi suutaan tuon kysymykselle.
"Jaa`a, empä osaa sanoa kulta pieni." Kalma vastasi sitten olkiaan kohauttaen laiskasti. Mistä hitosta hän tiesi mitä tuo halusi sen suhteen että hän pääsisi tuosta eroon. Hän kun ei pystynyt taikomaan tuon ystävää takaisin, eikä tiputtamaan kultaa taivaalta joten se siintä yrityksestä.
"Ajattelin lähinnä että sinä omaa ystävällisyyttäsi tekisit sen... tai edes omaa turvallisuuttasi ajatellen." Kalma sitten kuitenkin lisäsi nyökäten Evelyn kättä kohden jossa oli sideharso kerros hänen varsin ikävästä purema jäljestä. Olihan hänelläkin vielä arpeutumat tuon miekasta selän läpi, mutta ei siintä mitään haittaa ollut enään.

"Sitten pidät minut täällä vai niin kauan kunnes päätän repiä sinut kappaleiksi ja lähteä? ...Loistava ajatus!" Kalma selitti ja hihkaisi lopun melkeinpä jopa innoissaan tapittaen Evelyä takaisin napaten tuon kädestä kiinni työntäen kauemmas tuolistaan jossa istui.
"Haju rako kiitos." Kalma tuumasi siihen ja jäi taas keikkumaan yhden jalan varassa tuolillaan.
suskari
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 05 Loka 2011, 16:25

Evelyn

Miekka, edes yksi pieni miekka, tai puukko niin se olisi jo survottu Kalman ärsyttävästä naamasta läpi ! Vaan kun ei, Evelynin oli mietittävä jatkuvasti mitä kannattaisi, ja mitä ei kannattaisi tehdä. Tyttö tuskin kykenisi voittamaan aaverakkia ilman aseita.
"Ystävällisyyttä ei sinulle heru, ja turvallisuus ei kuulu sanavarastooni, kuten olemme jo aikaisemmin todenneet." Evelyn vastasi, sitten jääden kuuntelemaan toisen puhetta. Jaa että tuo sitten repisi neidon kappaleiksi ? Kaikista mailman otuksista juuri tämä joka oli Evelynin riesana, repi kappaleiksi tai koitti syödä elävältä !
Hajurakoa pyydettäessä Evelyn suoristui, mutta kun toinen alkoi taas keikkumaan tuolilla, päätti punapää potkaista tuolin "tuki jalkaan". Potku tuli nopeasti ja lujaa ja Evelyn todella toivoi että Kalma rysähtäisi maahan ja löisi vähintään päänsä...
Kitty
 

ViestiKirjoittaja suskari » 05 Loka 2011, 16:44

Kalmankoira

Kalma virnuili itsekseen kun likka vain vaikutti suuttuvan entisestään hänen sanoistaan ja tekemisistään. Tuota oli uskomattoman helppo ärsyttää! Tästähän saisi vaikka mitä kivaa aikaiseksi, etenkin kun likka ei uskaltanut päälle käydä. Tai no kuka hölmö ihminen kävisikään terävillä kynsillä ja hampailla varustetun friikin kimppuun? Vain hullu, todella hullu.
"Sääli sitten istumme vielä vähän lisää täällä jumissa kahdestaan~" Kalma tuumasi likan sanoille toista kulmaansa laiskasti kohottaen, mutta laski sitten katseensa aivan muualle jääden katselemaan ajatuksissaan hytin sisustusta hiljaa itsekseen. Eipä tuo kummoinen ollut, kuten ei voinnutkaan olettaa laivarotalta.
Kalman ajatukset kuitenkin keskeytyivät pahemman kerran kun tuo huomasi likan liikkuvan silmäkulmastaan ja käänsi päänsä tuota kohden ollen sanomassa jotakin kun tuoli lähtikin perseen alta kokonaan pois aavekoiran kaatuessa tuon mukana. Takaraivo kopsahti takana olevaan pöytään nätisti ja mies menetti hetkeksi aikaa kokonaan tajuntansa pudotessaan lattialle, mutta vain muutamaksi sekunniksi.

//Jos on hittauksen suhteen jotakin kysyttävää nii laita yskärillä! ^^//
suskari
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 05 Loka 2011, 16:52

Evelyn

Juuri täydellistä ! Tuoli lähti, ja sillä istunut friikkikin kopsahti lattialle, mokoma löi päänsäkkin ja taisi taju lähteä. Evelyn naurahti pilkallisesti, astuen sitten toisen yli, suunnaten kohti ovea.
Nyt kun rakki oli pois pelistä niin tuon voisi teljetä yksikseen tänne huoneeseen. Tosin Evelynille ei juolahtanut mieleen että toinen saattaisi tulla takaisin tajuihinsa, ja silloin olisi helvetti irrallaan.
Tyttö nappasi vielä pöydällä olleen lyhdyn, taputellen vapaalla kädellään housuntaskua, juu oli ne tulitikut siellä.
"Hehhehhee, tyhmä rakki." Evelyn naureskeli puoliääneen tarttuen ovenkahvaan.

// Wahaa, same for you to !"
Kitty
 

ViestiKirjoittaja suskari » 05 Loka 2011, 17:07

Kalmankoira

Taju tosiaankin oli poissa ja kun Kalma vihdoinkin tajuihin palasi tuo sai vain ensinmäisenä nähdä, ja tajuta, Evelyn juuri laittavan ovea kiinni perästään. Kalma hierasi takaraivoaan irvistäen johon oli jo ilmestynyt mukavan kipeä kutti.. ja nousi sitten ähkäiset ylös kiroten mielessään tuolilla keikkumistaan johon nyt tällä kertaa oli tyhmyyttään mennyt lankeamaan. Mies juoksi ovelle ja kokeili sen kahvaa tajuten oven olevan lukossa ja hän itse teljettynä likan omaan huoneeseen kuin sika joka odotti teurastusta läävässään tarpeeksi lihottuaan.. Kuitenkin aavekoiran kasvoille levisi pieni virne, ei hän vielä ihan jumissa suinkaan ollut: Kalma muutti muotoaan koiraksi ja käveli yksinkertaisesti oven läpi rynnäten hampaat irvessä likan perään että pääsisi kenties maistamaan tuon kinkkua tällä kertaa! Ja tällä kertaa hän myös tappaisi tuon ennen kuin tuo ehtisi apua hälyttämän itselleen!
suskari
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 05 Loka 2011, 17:15

Evelyn

Jostainsyystä Evelle tuli sellainen tunne että jokin oli pielessä, niinpä tuo katsoi taakseen, ja kauhukseen näki kuinka koira juoksi hampaat irvessä kohti !
Evelyn pudotti lyhdyn käsistään, joka jäi onneksi pystyyn, ja sillä punaisella sekuntilla Evelyn ponkaisi seinästä vauhtia tarraten kattoparruun kiinni. Ketterästi punapää nousi sen päälle makaamaan, turvassa, toistaiseksi.
"Hullu saatana !" Punapää kirosi korkeuksista, läheltä liippasi ettei jäänyt äseken toisen hampaiden väliin !


//Lyhyt =__=//
Kitty
 

ViestiKirjoittaja suskari » 05 Loka 2011, 18:09

Kalmankoira

Leuat loksahtivat ohi likan takamuksesta kun tuo kiipesikin kattoparrun päälle kykkimään koiran jäädessä alas nuolemaan tassujaan. Koira luimisteli korviaan ja jopa haukahti muutaman kerran likan perään nousten nojaamaan etutassujensa kanssa seinää vasten aivan kuin olisi niin yrittänyt yltää tuohon. Täysin turhaan tosin, koira oli aivan liian lyhyt yltääkseen edes lähellekkään kattoparrun päällä kykkivään tyttöön. Kalma luimisti korviaan murahtaen jotakin itsekseen ja lähti sitten iloisesti häntä korkealle iloisesta jolkottelemaan eteenpäin. Hölmö likka, nythän saisi lähteä aivan kaikessa rauhassa karkuteille samalla kun tuo jäisi kattoparrun päälle mököttämään.

"Heippa, toivottavasti ei enää nähä!" Koira huikkasi perään vielä ja lähti jatkamaan ylpeänä matkaansa kun säpsähtikin kuullessaan ääniä käytävältä kauempana. Kalma pälyili hätääntyneenä ympärillensä etsien itselleen jotakin pientä koloa jonne piilotua, mutta koska sellaista ei ollut koiran oli pakko kävellä lähimmän hytin ovesta sisään aineettomana ja jäädä sinne odottamaan että vaara olisi ohi.
suskari
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 05 Loka 2011, 20:16

Evelyn

Kalma oli jo päästä karkuun, ja vastaan kaikkea loogisuutta Evelyn oli jo tulossa alas parrulta jottei tuo rakki pakenisi kertomaan kaikille miehistön olinpaikkaa, mutta äänien kuuluessa Kalma luikaisikin erään pikkuhytin ovesta sisään. Ennenkuin tyttö kerkesi alas parrulta astuikin kaksi miehistön jäsentä käytävälle.
"Kuultiin meteliä, mitä sä siellä katonrajassa teet ?" toinen kysyi punapäältä.
"Eipä se sinun asiasi ole." Oli tyly vastaus tytöltä, sittemmin Eve laskeutuikin lattiatasolle. Evelynin ilme venähti melkoisesti kun toinen miehistä oli avaamassa sen hytin ovea mihin kalma oli luikaissut, Evelyn ei tajunnut miksi, mutta tuo potkaisi jo raollaan olevan oven takaisin kiinni.
Kysyvien ilmeiden kohotessa punapäähän tuo vain virnisti ilkikurisesti. "Mitä etsit ? Minä haen." Evelyn sanoi koittaen esittää avuliasta. Miehet kyllä tiesivät ettei tyttö tarjoutuisi noin vain avuksi. Toinen oli kohottamassa kättään epäileväisenä kohti oven kahvaa, mutta kun Evelyn nappasi tuon miehen ranteesta kiinni ja teki harvinaisen selväksi ettei kumpikaan miehistä nyt menisi tähän pieneen hyttiin, oli asia sitten mikä hyvänsä, tajusivat nuo lopettaa yrittämisen. "Tuo sitten kannelle lisää lyhtyjä." Toinen sanoi suunnistaen sitten takaisin ylös.
Helpottunut huokaus karkasi tytön huulilta, sitä tosin seurasi armoton miettiminen, jos hän olisi nyt vain sanonut "kaapissa" olevan vihollinen olisi kalma heittänyt veivinsä kertaalleen, ja lopullisesti.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja suskari » 05 Loka 2011, 20:40

Kalmankoira

Kalma oli jäännyt seisomaan oven taakse korvat pystyssä kuunnellen tarkkaavaisena käytävillä kuuluvia ääniä ja säpsähti pelästyneenä taaemmas kun askelia tuli lähemmäs ollen täysin valmiina pomppaamaan vaikka näin ensihätäisesti sängyn alle piiloon. Askeleet kuitenkin pysähtyivät ja koira kuuli kuinka kaksi miestä, sekä likka juttelivat keskenään jotakin.. jolloin ovi avautui hieman ja Kalma syöksähti hetkessä sängyn alle piiloon siinä toivossa ettei noista kukaan älyäisi kurkata sinne- ei ainakaan kumpikaan miehistä. Ovi ei kuitenkaan koskaan auennut kokonaan vaan paiskautuikin kiinni takaisin ja Kalma kuuli kuinka Evelyn oikein ajoi miehet tiehensä. Kalma kallisti hyvin kysyvänä päätään tuijottaen kiinni olevaa ovea. Mitä se likka oikein ajatteli? Tuollahan olisi ollut täydellinen tilaisuus saattaa hänet kiinni miesten avulla ja sitten helposti nuijia hänet hengiltä, tai kiduttaa hitaasti kuoliaaksi. Joten Kalma ei suostunut liikkumaan minnekkään pienen hytin sängyn alta pois vaan painautui tiiviimmin sen perä nurkkaan kiinni odottaen vain hiljaa häntä koipien välissä milloin ovi aukenisi ja oltaisiin taas samassa tilanteessa kuin aikaisemmin.
suskari
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 05 Loka 2011, 21:21

Evelyn

Tyttö keräsi hetken ajatuksiaan, avaten sitten varovasti hytin oven. Tyttö kuitenkin sulki hytin oven perässään, ihan vain ettei kukatahansa kuulisi hänen puhuvan "seinille."
Koiraa ei kuitenkaan näkynyt missään, mutta olihan näitä piiloleikkejä penikkanakin leikitty.
Evelyn käveli sängyn luokse kyykistyen sitten pedin viereen. "Tulehan sieltä." Tyttö sanoi vaativaan sävyyn.
Nyt puhuttaisiin tuo koira jonkinsortin sopimukseen. piste. Niin suuresti kun se Eveä ärsyttikin niin Kalmasta voisi ollakkin vielä hyötyä, tai sitten Evelyn vain odottaisi otollista hetkeä ja koittaisi tappaa tuon, taas.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja suskari » 05 Loka 2011, 21:55

Kalmankoira

Hytin ovi aukeni ja Kalma painautui aina vain tiiviimmin takanaan olevaa seinää vasten niskakarvojen pörhityessä ja hampaiden paljastuessa jo ikenien välistä valmiina iskemään siihen hölmöön joka työntäisi kätensä tänne. Koira seurasi korvat tiukasti luimuun painettuna jalkoja, jotka pysähtyivät sängyn eteen ja kohta tuttu nuori naisen alku kyykistyikin sängyn alle kurkkimaan ja komensi koiraa tulemaan pois sängyn alta. Kalma itse ei ajatuksesta pitänyt laisinkaan vaan paljasti entiestään puhtaan valkoisia teräviä hampaitaan alkaen murisemaan agresiivisesti ja hyvin varoittavalla äänensävyllä. Jos tuo työntäisi pikkurillinsäkin tänne niin sitä ei sen jälkeen enää olisikaan likan kädessä! Ja ei, Kalma ei todellakaan ajatellut että Evelynilla olisi ehkä sittenkin mielenkiintoa sopia jonkin sorttista rauhaa kaksikon välille. Kalma tuskin itse olisi kamalan innokas sitä solmimaan, koska jos saatanalle antoi pikkurillin nii se saattoikin viedä koko käden, tai tässä tapauksessa hänen henkensä. Tuohon likkaan ei ollut luottamista millään asteella!
suskari
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 05 Loka 2011, 22:28

Evelyn

Koira vain murisi vihaisesti sängynalla, ja taisi tuo hampaitaankin näytellä...
"Nyt ylös sieltä, vai jäätkö mieluummin tänne kun et kuitenkaan osaa ulos ?" Evelyn sanoi komentaen, niin koiriahan piti komentaa, käviköhän sama Kalmaan ?
Samalla Evellä alkoi raksutta sellainen ajatus että voisikohan tuota seikkaa hyödyntää taistelussa Kalmaa vastaan ? Jos vain osaisi kouluttaa koiraa niin osaisi kouluttaa Kalmaa ?
"Piski hei, tarjous on voimassa nyt, tunninpäästä, tilanne voi olla toinen.." Tyttö lisäsi vielä nousten seisomaan.
Kitty
 

EdellinenSeuraava

Paluu Laiturit & kadut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron