Tunteita, onko heitä?

Sisältäen niin syrjäisimmät asunnot, kuin kylän keskustan. Kylän keskipisteenä on suuri, yleensä vilkas aukio, jota kutsutaan kauppatoriksi. Torilla järjestetään niin myyjäisiä kuin kansantapahtumiakin, juhlista, vuodenajasta ja valtakunnantilanteesta riippuen.
Kylä on monitasoinen ja suuri. Katuja risteilee siellä täällä. Suurin osa kauppatorinläheisistä kaduista on täynnä puoteja, kapakoita ja majataloja. Mitä syrjemmäs mennään itse kauppatorilta, sitä enemmän alkaa esiintyä itse kaupungissa asuvien asuntoja. Linnalle päin jos lähtee, tulee vastaan aateliston asuinalueet. Toiseen suuntaan lähdettäessä Länsikujille päin on taas niin porvareiden, kuin talonpoikien asuntoja.
Kaduilta ei ole vaikea löytää myös kodittomia ja orpoja pyörimästä.

Kaupunkia ympäröi muurit. Muurit ovat hieman matalammat ja heikommat, mitä itse linnan muurit, mutta silti kestävät ja hyödylliset. Siellä täällä muurissa on portteja, joita vartioidaan tarkasti. Sisään ei päästetä ketä tahansa, mutta aina kaupunkiin tuntuu livahtavan hämärähiippari jos toinenkin. Muuri on viimeisimmän hyökkäyksen jäljiltä rikki Länsikujien puolella. Muuria on alettu korjaamaan, mutta korjaustyöt vievät aikansa. Rikkonaista muuria kuitenkin vartioidaan tarkasti, mutta jos olet tarpeeksi ovela, saatat päästä livahtamaan rikkinäisestä kohdasta sisään.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Ventus-setä » 09 Loka 2011, 11:57

~ Ryu ~

Poika ähkäisi pienesti, tuon miehen ottaessa tämän paidan rinnuksesta kiinni. Hän katsoi tuon miehen takana olevaa kättä, jolla hän alkoi luultavasti lyödä tätä herraa. Ryu puristi silmänsä kiinni, mutta avasi ne kuitenkin pian. Tuon silmistä alkoi valumaan muutama krokotiilinkyynel.
"Ä-älä lyö..", tuo mutisi ja näytti aivan siltä kuin pelkäisi.
Muutama nainen pysähtyi hieman kauemmas näistä ja alkoi kuiskuttelemaan jotin ja pudistelemaan päätään. Yksi heistä osoitteli Ryua pitelevää miestä ja haukkoi hieman henkeään.

Ryu pyyhki krokotiilinkyyneleet ja tuijotti miestä suurilla, erivärisillä silmillään. Tuo otti miehen siitä kädestä kiinni, joka piteli tmän herran paidan rinnuksesta kiinni. Poika nojasi päätään käteenpäin ja työnsi kielensä ulos. Tuo nuolaisi miehen känttä pitkällä ja kuolaisella vedolla ja virnisti sitten pienesti.
Ventus-setä
 

ViestiKirjoittaja Templer » 09 Loka 2011, 16:44

Frederic

Poika rupesi yhtäkkiä itkemään ja pyytelemään, ettei hän löisi. No tietenkin paikalle saapui pari vanhempaa naista ja he katsoivat tapahtumaa kauhulla. Fred voihkaisi, ei hän voisi lyödä naisten edessä poikaa, joka itki, vaikka noiden kyyneleiden takana oli jotain aivan muuta kuin pelkoa, sen Fred alkoi hahmottamaan.
Poika oli täynnä yllätyksiä ja vastoin kaikkia miehen odotuksia, hän tarrautuikin miehen käteen ja vetäisi kielellään miehen käteen kuolaisen viivan.
"Hyi saatana!" Fred parkaisi ja päästi automaattisesti otteensa pojasta. Samassa yksi näistä vanhemmista rouvista rupesi sättimään miehen kielenkäyttöä, mutta Fredericillä oli muuta tekemistä kuin jäädä naisten kanssa luennoimaan, miten rumaa nykypäivän kielenkäyttö olikaan. Fred murahti mulkaisten poikaa ja ohittaen täysin naisten papattamisen, josta he rupesivat enemmän papapttamaan.
Templer
 

ViestiKirjoittaja Ventus-setä » 09 Loka 2011, 17:09

~ Ryu ~

Poika hymyili tuolle miehelle viattomasti ja räpytteli pari kertaa silmiään. Tuo nappasi hattunsa mieheltä ja pisti sen päähänsä. Hän kumarsi paikalle tulleille naisille kohteliaasti ja käveli sitten pienesti virnuillen pois noitten luota.
"Heh, pääsinpäs..", tuo mutisi ja sipaisi pienesti etuhiuksiaan.
Ryu pysähtyi yhden kojun eteen ja jäi katselemaan sen antimia. Kauniin punaisia omenoita yhdessä korissa ja toisessa korissa vihreitä. Poika katseli omenoita hetken aikaa, aivan kuin yrittäisi miettiä minkä niistä ottaisi. Kun myyjä kääntyi toisen asiakkaan puoleen, Ryu nappasi yhden punaisen omenan ja laittoi sen kaapunsa alle piiloon. Hän katseli vielä vähän aikaa omenoita ja käveli sitten pois tuon kojun luota. Hän käveli yhden pöydän luokse, jossa myytiin kauniita koruja. Ryu söi varastamaansa omenaa ja kun myyjä kääntyi pois päin, hän otti yhden korun, jossa roikkui timantti. Se ei tainut olla oikea mutta kyllä siitäkin varmaan jotain saisi. Poika piilotti sen kaapunsa alle ja käveli sitten huolettomasti pois pöydän luota.
Ventus-setä
 

ViestiKirjoittaja Templer » 11 Loka 2011, 15:46

Frederic

Fred jäi hetkeksi kuuntelemaan rouvien papatusta, koska he olivat yksinkertaisesti pojan lähdettyä tuppaantuneet hänen eteensä ja estäneet miehen lähtemisen perään. Jokainen sana, joka heidän kurttuisten huuliensa välistä tuli, jäi mieheltä kuulematta, hän vain katsoi yhden naisen olan yli ja seurasi pojan kulkua, kunnes hän katosi väkijoukkoon.
Kun naisten keskittyminen lopulta herpaatui, Fred pääsi heidän ohitseen ja vaikka rouvat kuinka huusivat, mies juoksi väkijoiukon keskelle ja huomasi pojan olevan yhdellä kojulla rouskuttamassa omenaa. Samassa pojan kaavun alle kierähti riipus, Fred ei kovinkaan hyvin nähnyt minkälainen, mutta pää asia oli, että poikahan varasti lisää. Hän ei ollut oppinut mitään.
Samassa Fred astelikin pojan taakse, ennenkuin toinen pääsi livahtamaan pois.
"Varasteletko sinä täällä?" Frederic kysyi pojalta ja laski kätensä toisen olkapäälle rauhallisesti samalla kiinnittäen kojun omistajan huomion.
Templer
 

ViestiKirjoittaja Ventus-setä » 11 Loka 2011, 16:59

~ Ryu ~

Poika käännähti nopeasti ympäri ja katsoi sitä lihakauppiasta hiljaa. Sitten hän pudotti puoliksi syödyn omenan maahan ja pudisti tiukasti päätään, niin että hattu melkein putosi. Tuo laittoi hattuaan paremmin päähänsä ja siristi hieman silmiään.
"En varasta mitään. Kehtaatkin sanoa, että tämmöinen nuori poika varastaisi jotain", tuo sanoi tuhahtaen ja käänsi arvokkaan näköisenä katseensa muualle.
Ryu siristi taas hieman silmiään. Hän oli valmis hyökkäämään, jos liha- tai korukauppias näyttäisivät siltä, että alkaisivat ilkeästi "lähennellä". Hän piteli viikatettaan vieressään ja kallisti sitä hieman noihin päin.
"Ja mitäs itse lähentelet minua koko ajan? Oletko joku pervo pappa?", tuo alkoi kyselemään, jotta saisi korukauppiaan huomion pois itsestään.
Ryu käännähti nopeasti ympäri ja lähti sitten kävelemään poispäin noista. Hän kääntyi yhden talon taakse ja tunki varastamansa korun nopeasti pussihousujensa taskuun, siltä varalta, että se lihakauppias taas lähtisi seuraamaan häntä. Taisi pieni lihan pala olla tärkeä.
Ventus-setä
 

ViestiKirjoittaja Templer » 13 Loka 2011, 17:35

Frederic

Miehen pinna lyhyesti sanottuna kärähti, hän ei jaksanut enää tuota poikaa ja oli täynnä häntä. Nytkin hän taas lähti vain kävelemään pois päin, nurkan taakse kuten yleensä. Korukauppias katsoi Frediä hieman ihmeissään, siristi sitten silmiään ja rupesi palvelemaan jotakuta toista, varmaan ajatteli, että Fred olikin joku pervo. Asiaa hän ei jäänyt selvittämään, toinen sai luulla mitä tahtoi.
Frederic lähti taas pojan perään, kääntyi siitä missä poikakin oli kääntynyt ja kun hän taas kerran huomasi pojan, hampaitaan purren hän koetti tarttua toisen kauluksista taas kerran ja koska he olivat nyt hieman vähemmän vilkkaalla kohdalla, Fred voisi rauhassa piestä pojan, vaikka kuoliaaksi jos jaksaisi ja poika pysyisi piksettävänä. Fred koetti lyödä poikaa, mitä tuo ikinä tekisikään, Fred ei päästäisi häntä nyt vähällä.
Templer
 

ViestiKirjoittaja Ventus-setä » 13 Loka 2011, 17:52

~ Ryu ~

Poika inahti pienesti, saadessaan iskun kasvoihinsa. Tuo puristi silmänsä kiinni ja heilautti viikatettaan tuota päin, yrittäen osua miehen käteen.
"Päästä irti. Ei pieni lihanpala voi näin paljon suututtaa", tuo mutisi ja otti toisella kädellään miehen kädestä kiinni.
Hän yritti irroittaa tuon otetta kauluksestaan, muttei onnistunut siinä. Tuo mies oli nimittäin vahvempi ja isokokoisempi kuin Ryu. Poika heilutti jalkojaan ja yritti kovasti potkia tuota miestä haarojen väliin. Hän yritti uudestaan osua viikatteellaan miehen käteen, mutta pudotti sen vahingossa maahan. Ryu tarttui molemmilla käsillään miehen käteen ja tuijotti tuota silmät hieman sirissä. Tuo alkoi taas heiluttamaan jalkojaan kohti tuon haarojen väliä, toivoen edes osan iskuista osuvan kunnolla.
Ventus-setä
 

ViestiKirjoittaja Templer » 16 Loka 2011, 15:32

Frederic

Fred tunsi vihansa laantuvan nyrkin osuessa pojan kasvoihin. Silti, miksipä mies päästäisi toisen maahan? Miksei hän todellap voisi opettaa toisen tavoille.
"Tässä on pelissä muutakin kuin se saatanan lihapala!" Fred sanoi korottaen ääntään jokaisella sanalla ja samalla varoen pojan iskuja, jotka lähenivät uhkaavasti jo valmiiksi kipeää aluetta.
"Sinä... sinä saat oppia tavoille... saat oppia, että tässä elämässä ei selviä pelkästään varastamalla." Fred sanoi ja antoi pojan rimpuilusta huolimatta nyrkkinsä uudestaan kohdata pojan kasvot. Poika heilutteli uhkaavasti viikatettaan kohti miehen käsiä ja Fred saikin pienen naarmun kämmen selkäänsä, mutta siitä suuremmin välittämättä - vaikka kipu väänsikin hänen naamalleen pienen irvityksen - hän vain vaihtoi kättään pojan kauluksella. Tuon koettaessa toisen kerran samaa temppua, viikate putosi maahan ja Fred vain hymyili ilkikuriseti potkaisten sen hieman kauemmas.
Pojan jalat heiluivat taas, tällä kertaa potkuista parikin saapui paikkaan, johon Fred niitä ei olisi halunnut ja kiroten hän päästi irti pojasta, koettaen paiskata hänet mahdollisimman kovaa maahan. Nopeasti ryhdistäydyttyään hän koetti itse potkaista poikaa haaroväliin, kostoksi. Suloiseksi kostoksi.
Templer
 

ViestiKirjoittaja Ventus-setä » 16 Loka 2011, 15:46

~ Ryu ~

Poika paiskautui maahan ja sai pian kovan potkaisun haarojensa väliin. Hän makasi tuskaisena maassa. Veri valui pitkin hänen kasvojaan ja pian pojan suurista silmistä alkoi vuotaaan oikeita kyyneleitäkin. Hieman hämmentyneenä hän nousi ylös ja alkoi pyyhkimään kyyneleitään, jotka eivät kuitenkaan lakanneet tulemasta. Vuosien jälkeen tämän pojan tunteet alkoivat nousta pintaan, mutta tällä hetkellä hän ei kuitenkaan tuntenut muuta kuin surua ja vihaa. Ryu peruutti hieman ja kääntyi ympäri. Hän nappasi viikatteensa maasta ja heilautti sitä sitten vanhempaa miestä päin. Tuo mies oli saanut Ryun tuntemaan kipua ja nyt hän oli vihainen siitä.
"Tapan sinut!", tuo huudahti ja juoksi miestä päin.
Hän heilautti viikatettaan, mutta kaatui maahan, miehen jalkojen juureen, ennen kuin viikate ehti edes hipaista tuota. Potku haarojen väliin oli sattunut pahasti, ja se tuntui selvästi vieläkin.
Ventus-setä
 

ViestiKirjoittaja Templer » 17 Loka 2011, 20:16

Frederic

Pojan rynnätessä miestä kohti Fred tunsi jo pelkoa, että nyt lähtisi pää, mutta kuitenkin poika kaatui maahan, joka oli yllättävä mutta huojentava tapahtuma. Kyyneleet pojan silmillä eivät pyyhkiytyneet miehen mielestä ja hän tunsi jo pientä katumusta tekemäänsä kohtaan, mutta nyt poika ainakin oppisi jotain... tai sitten ei.
"No, opitko nyt, että tässä maailmassa ansaitaan ruokansa, ei varasteta." Fred kysyi ontolla ja kolkolla äänellä. Sitten mies hieman kyyrityi pojan viereen ja otti toisen kasvot käteensä tarkastellen pojan kasvoja.
"Et taida lopulta ollakaan niin kova pala kuin luulet.. vai?" Hän kysyi vinosti virnistäen, tietäen, että poika varmasti kohti kostaisi.
Templer
 

ViestiKirjoittaja Ventus-setä » 17 Loka 2011, 23:25

~ Ryu ~

Poika tuhahti hieman ja käänsi kasvonsa maata päin, tuon miehen tutkiessa niitä. Hän nousi seisomaan ja pyyhki loputkin kyyneleensä pois. Kuullessaan mitä tuo mies sanoi, hänen olisi tehnyt mieli hakata tuolta ilmat pihalle, mutta poika vain käänsi katseensa muualle. Ryu nosti viikatteensa uudestaan maasta ja löi sitten miestä poskelle. Ei kuitenkaan hirveäs kovaa. Poika perääntyi hieman ja niiskaisi pienesti.
"Taidat itse olla tyhmä, kun lyöt itseäsi pienempiä", tuo mutisi ja käänsi miehelle selkänsä.
Hän ei halunnut enään turpiinsa, mutta jos tuo mies sanoisi jotain, niin kyllä Ryu vastaisi siihen edes jotenkin ilkeästi, vaikkei tuo äskeinen nyt hirveän ilkeää ollut.
"Tekisi mieli tappaa sinut..", tuo mutisi puoliksi ääneen ja nielaisi pienesti.
Ventus-setä
 

ViestiKirjoittaja Templer » 18 Loka 2011, 16:48

Frederic

Meis tunsi iskun poskessaan, mutta se ei suuremmin tuntunut.
"Kukas se rupeaakaan isompiaan kohtaan uhittelemaan, minä en käyttäydy niiden sääntöjän mukaan, kuin toiset haluavat. Minulle on turha tulla sanomaan, ettei pienempiä saa kiusata, oma oli asiasi kun et osannut pitää näppejäsi erossa toisten omaisuudesta." Fred naurahti ja tuijotti tiiviisti pojan selkää.
"Siitä puheen ollen, missä se koru on." Fred kysyi silmät hieman sirillään yhäkin tuijottaen pojan selkää.
Templer
 

ViestiKirjoittaja Ventus-setä » 18 Loka 2011, 17:42

~ Ryu ~

Poika tuhahti pienesti ja kääntyi takaisin tuohon mieheen päin. Hän heilautti pienesti etuhiuksensa sivummalle ja siristi myös silmiään.
"En minä sitä sinulle kerro. Se on nyt minun", hän mutisi ja käänsi katseensa muualle.
Ryu puri pienesti huultaan ja vilkaisi lihakauppiasta sivusilmällään. Tuo kuitenkin löisi, vaikkei koru hänen omaisuuttaan ollutkaan. Mutta jos hän ei löisi, niin.. Sitten hän olisi ainakin hieman parempi tyyppi. Mutta jos hän silti löisi, niin Ryu löisi takaisin vaikka kovemmin, eikä tällä kertaa alkaisi itkemään tai juoksisi karkuun.
Ventus-setä
 

ViestiKirjoittaja Templer » 20 Loka 2011, 18:11

Frederic

"Se ei ole sinun!" Fred korotti ääntään ja suorastaan huusi.
"Sinä nulikka et opi mitään! Sinut pitäisi polkea maan tasalle, että olisit pelkkä kasa paskaa, niin vasta sitten tajuaisit, ettei varastaminen ole oikein!" Fred sanoi ja luovutti, ei poika ollut hänen ongelmansa. Hän tiesi, että oli menttänyt lihakimpaleen, mutta jos hyvin kävisi, hänen pöytänsä olisi vielä pystyssä, eikä muut olisi vienete muita lihoja, sillä tuohon poikaan Fred ei enää haaskaisi aikaansa. Hän oli myös niin pottuuntunut, että jos ei nyt lähtisi, hän varmaan halkeaisi.
"Et sinä opi... et millään." Fred jupisi ja lähti takaisin päin heilauttaen kättään hyvästiksi.
Templer
 

ViestiKirjoittaja Ventus-setä » 20 Loka 2011, 18:46

~ Ryu ~

Poika katsoi hiljaa tuon miehen perään ja tunki sitten kätensä taskuunsa. Hän veti sieltä pienen rahapussin ulos. Tuo veti myös kaulakorun pois taskustaan ja juoksi lihakauppiaan perään. Hän jätti kaulakorun matkallaan oikealle omistajalleen, joka jäi hieman ihmeissään tuijottamaan tuon perään. Ryu juoksi miehen eteen ja kaivoi rahapussistaan kaksi hopeakolikkoa.
"Ole hyvä. Kai nämä riittävät?", hän mutisi ja ojensi rahat miehelle.
Hän laittoi pussin takaisin taskuunsa ja halasi miestä sovinnoksi. Sitten hän päästi tuosta irti ja kääntyi ympäri.
"Heihei..", tuo mutisi ja juoksi sitten pois tuon luota.

//Juu siihen se sit varmaan loppu. Jos haluut nii voit kyl viel vastaa, mut muuten tää loppu nyt. Kiitos (:
Ventus-setä
 

EdellinenSeuraava

Paluu Kylä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 2 vierailijaa

cron